logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


STIRI
CSM Galati - CSM Sighet -2- PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Octombrie 2019 17:22

 
Cupa Romaniei la baschet: CSM Galati - CSM Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Octombrie 2019 17:20

 
Zile pline de sport la Sighet - CSS si CSM evolueaza in meciuri de baschet si fotbal PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Octombrie 2019 10:59

Ieri si azi s-a disputat primul turneu de baschet masculin U20, echipa CSS-CSM Sighet fiind gazda. Alaturi de ea in grupa mai sunt CSU Sibiu si CSU Cluj.

Sighetenii, antrenati de Emil Kosztelnik, au castigat ambele meciuri, invingandu-i pe sibieni cu scorul de 90-85 iar pe clujeni cu scorul de 84-79.

Azi de la orele 15:00 echipa de fotbal a CSM Sighet evolueaza pe stadionul ,,Solovan,, impotriva celor de la CSO Borsa, in sferturile Cupei Romaniei.

Tot in Cupa Romaniei, dar la baschet, evolueaza azi de la orele 17:00 echipa de baschet a CSM Sighet, in meciul cu cei de la CSM Galati.

Succes ambelor echipe!

 
CSM Sighet - CSM Galati - IV PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Octombrie 2019 15:41

 
CSM Sighet - CSM Galati - III PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Octombrie 2019 15:40

 
CSM Sighet - CSM Galati 50-94 in turul Cupei Romaniei la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Octombrie 2019 15:36

 
Dezvelirea bustului poetului national Mihai Eminescu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Octombrie 2019 09:29

 
Tara Maramuresului - Un tinut de poveste PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Octombrie 2019 08:39
Când vorbim de Maramureș, inconștient ne referim la Țara Maramureșului (adică zona ce începe de la Gutâi până în estul regiunii Transcarpatia din Ucraina, cuprinzând raioanele Hust, Rahău și Teceu), chiar dacă din punct de vedere administrativ-teritorial Maramureșul are o altă configurație, incluzând Ţara Chioarului, Țara Lăpușului şi Ţara Codrului. 
 
Există multe locuri superbe în România. Cu toate astea, dacă începi să le ceri oamenilor să numească cele mai frumoase locuri din țara asta, între primele 3 opțiuni vei descoperi Maramureșul, chiar dacă unii încă nu au ajuns pe aceste meleaguri.

Din momentul când ajungi în Maramureș, știi că nu poți fi doar în trecere pe aici pentru a bifa într-o singura zi Cimitirul Vesel de la Săpânța, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței de la Sighet (un muzeu situat în fosta închisoare politică ce atrage anual zeci de mii de turiști) și Mănăstirea de la Bârsana (mulți ignorând toate celelalte locuri superbe de pe Valea Izei). A face asta e ca și cum ai spune că știi ce gust a avut un tort de pe care tu ai gustat doar marțipanul cu care e învelit. Maramureșul este plin de surpize minunate: începând de la satul Breb unde Prințul Charles al Marii Britanii și-a cumpărat o casă de lemn,la zona Borșa cu Cascada Cailor care este una dintre cele mai frumoase cascade din România, se intind numeroase locuri superbe pe care ”e musai să le vezi”, cum zic oamenii locului.

Ultima actualizare Marţi, 08 Octombrie 2019 08:45
Citeşte mai mult...
 
Cartierul rezidenţial din Sighet „creşte” PDF Imprimare Email
Luni, 07 Octombrie 2019 10:53

Noul cartier din Sighetu Marmaţiei, amplasat lângă DN 18, la intrarea în municipiu dinspre Baia Mare, „creşte” pe zi ce trece. Astfel, dacă în urmă cu câţiva ani acolo era doar un teren viran, acum zona se schimbă. Există deja ridicate trei blocuri, iar al patrulea este în construcţie. Două dintre ele au locuinţe cu caracter social şi al treilea este bloc ANL, la fel ca ultimul care se construieşte.
Tot în zonă se realizează şi o bază sportivă, cu trei terenuri sintetice, precum şi o grădiniţă ce va putea primi micuţii din familiile mutate acolo: „Cele două blocuri care au caracter social sunt finalizate. Am mai obţinut încă un bloc ANL, la care începem construcţia anul acesta. Lucrurile evoluează destul de bine dacă sunt bani. La actualul bloc ANL sunt finalizate instalaţiile, are geamurile mon­tate, deci este pe final şi acesta. Punerea lui în funcţiune se face în acest an. Sper să avem o zonă frumoasă acolo. Am mai câştigat un mic proiect cu Ministerul Sportului, care ne-a alocat bani să facem trei terenuri de fotbal, cu gazon sintetic, unul mare şi două mai mici, pe care le-am amplasat tot acolo. Zona aceea are o tendinţă de a prospera. Este prevăzută şi construcţia unui hotel tot acolo, un proiect pe fonduri europene a unor agenţi economici privaţi. Sighetul are, din păcate, foarte puţine zone în care se mai poate extinde, iar una dintre ele este şi parcela situată la intrarea în oraş, pe DN 18, dinspre Baia Mare, unde răsare acest nou cartier.

Citeşte mai mult...
 
Tenis de camp - Codrea Nicola a ocupat locul 3 la debutul ei in tenis. Ea practica si atletismul tot la CSS, unde are rezultate foarte bune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 07 Octombrie 2019 10:36

Tenismena sigheteana Codrea Nicola a debutat promițător în competițiile din cadrul concursurilor FRT.

Astfel, la concursul dotat cu "Cupa Hoia" desfasurat la Cluj-Napoca a avut o evoluție foarte buna clasându -se pe locul lll . Sportiva este legitimata la CSS Sighetu -Marmației, antrenor prof. specialitatea tenis Mihaljek Eugen.

Pe parcursul mai multor zile a avut loc competiția de tenis "Cupa de vară ", la care au participat un număr foarte mare de jucători. Printre cei evidențiați se remarcă :Codrea Nicola, Oros Carla, Rusneac Vanessa, Rusneac Stefania, Sima Ionela, Sima Delia, Herman Yanira, Csiszar Cristina,Roșu Alesia, Mihai Oana, Almasi Denia, Ofrim Daria, Mois Raluca, Maier Alexandru, Hritu Vlad , Andreicovici Radu, Tivadar Alessandro, Rednic Dragos și alții. Premiile au constat în cupe, diplome și medalii. Arbitrul principal de concurs Timiș Silviu iar organizatorul competiției prof. specialitatea tenis Mihaljek Eugen.

Ultima actualizare Luni, 07 Octombrie 2019 10:50
 
O saptamana plina de sport la CSS Sighet - Noul an competitional a inceput in forta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 07 Octombrie 2019 10:04

Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a reinceput noul an competitional pe aproape toate planurile, de la fotbal si atletism pana la baschet si volei. Dupa ce saptamana trecuta au debutat sportivii inscrisi in CN de baschet U14, zilele trecute a venit randul fotbalistilor - antrenati de domnul profesor Ciprian Nichitus, apoi au urmat atletii - antrenati de Melinda Oros si mai noul ei coleg Gabriel Axeniuc, fost sportiv foarte valoros al clubului care dupa terminarea facultatii s-a reintors in Sighet si a ales meseria de antrenor de atletism - ei participand la Baia Mare la Crosul Castanelor.

Apoi iar a venit randul baschetbalistilor U13 de data aceasta - antrenati de Vasi Boca si Alin Pop, care duminica au jucat primul turneu si au castigat ambele meciuri, cu cei de la CSM Oradea si ACS Wild Cats Baia Mare.

Tot ieri au debutat in noul sezon voleibalistele de la CSS Sighet - antrenate de catre domnul profesor Zoltan Attila, care din pacate - desi au avut un joc foarte bun - au pierdut cu 1-3 in fata celor de la CSS 2 Baia Mare.

Sportivii de la sectiile de box si tenis de camp reincep competitiile in zilele urmatoare.

Marti si miercuri echipa de baschet U20 a CSS Sighet debuteaza in noul sezon, intr-un turneu acasa alaturi de echipele CSU Brasov si CSU Cluj.

Azi de la orele 17:00 se joaca primul meci de baschet din editia de campionat 2019-2020, intre echipele CSM Sighet si CSM Galati. Miercuri de la aceeasi ora se va juca returul, iar vineri cele doua echipe sunt adversare in Cupa Romaniei tot pe terenul sighetenilor. 

Marti si miercuri echipa de baschet U20 a CSS Sighet debuteaza in noul sezon, intr-un turneu acasa alaturi de echipele CSU Brasov si CSU Cluj.

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 1698

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


Ultimele anunturi

Linkuri

Parteneri

.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact