logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CONCURS


Concurs: O poza cu si despre Sighet va poate aduce un miel de Paste sau un cos traditional cu bunatati pascale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Martie 2015 14:53

Consilierul local Ionita Dana Ivascu a initiat un concurs CU SI DESPRE SIGHET intitulat SIGHETUL IN IMAGINI! care va poate aduce un miel de Paste sau un cos traditional cu bunatati pascale. 
 
Concursul se va desfasura in perioada 27.03.2015-08.04.2015.
La concurs are dreptul sa participe orice persoana cu domiciliul pe raza judetului Maramures si care a implinit varsta de 16 ani la data inceperii concursului.
Modul de desfasurare a concursului:
Pentru a participa la acest concurs trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
Sa trimiteti o fotografie CU SI DESPRE SIGHET insotita de o scurta descriere( ex. Ce reprezinta si ce inseamna pentru dvs acea fotografie) plus autorul fotografiei, pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau ca mesaj pe facebook la DANIELA ONITA IVASCU pana la data de 03.04.2015.
Citeşte mai mult...
 
Bianca Bodea a castigat pachetul de 5 carti oferit de Libraria Luceafarul in urma concursului organizat impreuna cu Sighet Online PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 19 Decembrie 2013 14:42

Bianca Brijita Bodea din Sighet a castigat pachetul de 5 carti oferit de Libraria Luceafarul in urma concursului organizat impreuna cu Sighet Online in urma extragerii ce a avut loc azi, 19 decembrie 2013 la Libraria Luceafarul. Cristi Fernea (Libraria Luceafarul) a decis sa acorde in plus alte doua premii constant in cate un album foto "Tara Maramuresului" semnat Chis Timur. Castigatorii celor doua volume in urma tragerii la sorti sunt: Culcear Cristian si Nystor Daniel, ambii din Sighet. 

Ultima actualizare Joi, 19 Decembrie 2013 15:24
Citeşte mai mult...
 
Libraria Luceafarul si Sighet Online iti ofera de Craciun un pachet cu 5 carti! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Decembrie 2013 19:16

CONCURS Libraria Luceafarul & Sighet Online.
Castiga un pachet cu 5 carti de la editura Polirom oferit de Libraria Luceafarul Sighet.
 
Conditii de concurs:
1. Dati “Like” & “Share” de pe pagina de facebook a Librariei Luceafarul la imaginea cu acest concurs. 
2. Trimiteti un mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza in care treceti numele si adresa. 
Concursul are loc in perioada 3-18 decembrie 2013.
Tragera la sorti a castigatorului o sa fie filmata si difuzata pe sighet-online.ro in data de 19 dec. 2013.
Premiul se ridica de la libraria Luceafarul Sighet, str. Bogdan Voda nr.10 pe baza unui act de identitate.
Ultima actualizare Luni, 02 Decembrie 2013 20:39
Citeşte mai mult...
 
Let’s Go Digital 2013 – Ateliere din pasiune pentru film PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Mai 2013 13:42

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) va organiza pentru a unsprezecea oară o secţiune dedicată exclusiv liceenilor. Let’s Go Digital este un atelier de film ce se adresează tinerilor pasionaţi de cinematografie, fotografie şi editare video, şi care au o vârstă cuprinsă între 14 şi 18 ani.Proiectul constă în ateliere desfăşurate pe parcursul a 10 zile, timp în care se vor parcurge intensiv etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare.

 

O parte importantă a proiectului constă în accesul la aparatura profesională, precum şi în îndrumarea de către profesionişti din cinematografia românească. Iar, odată înscris în Let’s Go Digital, intrarea la toate evenimentele TIFF este garantată.Dacă te numeri printre pasionaţii de film/artă fotografică şi îţi doreşti să ajungi la aceste sesiuni de pregătire, trebuie să ştii că doar 15 tineri vor fi selecţionaţi pentru a participa la Let’s Go Digital. Alegerea va fi făcută pe baza unei preselecţii realizate de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj: Sorin Botoșeneanu, Neil Coltofeneanu, Tudor Jurgiu, Andrei Rus, Dana Bunescu.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Mai 2013 15:05
Citeşte mai mult...
 
Fii activ, iubeste natura si magazinul Pescarus te premiaza! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 11 Iulie 2012 11:54
Fii activ, iubeste natura si magazinul Pescarus te premiaza!
Singurul magazin din Sighet care comercializeaza articole de turism si pescuit (corturi, saci de dormit rucsaci, briceaguri, etc) organizeaza un concurs in perioada 11 iulie - 10 august 2012. 
Trimite pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza denumirea a trei marci din gama articolele de turism din magazinul nostru, numele tau si un numar de telefon pe care poti fi contactat si poti castiga un rucsac de excursii.
Participa!!!
Ai numai de castigat!

Viziteaza-ne la urmatoarea adresa: Magazinul Pescarusul, str. Bogdan Voda bl.1 (DALLAS) ca sa-ti gasesti echipamentul potrivit pentru concediul din vara aceasta!
Ultima actualizare Miercuri, 11 Iulie 2012 15:57
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 14

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact