logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Un Sighetean a a încercat să-i taie cu drujba pe vecinii din bloc si pe poliţiştii chemati de acestia PDF Imprimare Email

linux
Luni, 06 Aprilie 2009 12:32
Poliţiştii sigheteni au fost sesizaţi sâmbătă la ora 02.15 că pe str. Cuza Vodă, Adrian B. de 35 de ani tulbură liniştea publică şi ameninţă vecinii. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au găsit suspectul sub influenţa alcoolului, ameninţând locatarii cu un motoferăstrău pornit. Scandalagiul a încercat să-i agreseze pe poliţişti însă a fost imobilizat de către aceştia. Martorii au declarat că Adrian a ameninţat cu drujba mai mulţi locatari din bloc. Bărbatul a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico – legale psihiatrice. Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea împrejurărilor în care s-au petrecut faptele.
Ultima actualizare Luni, 06 Aprilie 2009 16:59
Citeşte mai mult...
 
linux
Un hectar de pădure distrus de flăcări PDF Imprimare Email

linux
Luni, 06 Aprilie 2009 11:13

Sâmbătă, 4 aprilie, a fost o zi încărcată pentru pompierii din Maramureş. În jurul orei 14.20, Detaşamentul Sighet a intervenit la stingerea unui incendiu, în Onceşti. Focul s-a produs din cauza neglijenţei oamenilor, care aprind resturile vegetale pentru a-şi curăţa terenurile agricole. Un hectar de pădure de conifere, aproximativ 20 de clăi de fân şi în jur de 20 de hectare de vegetaţie uscată au fost distruse în urma incendiului.  
Incendii de vegetaţie uscată au mai avut loc, sâmbătă, şi în localităţile Cicârlău, Seini, Sighet, Moisei, Bogdan Vodă, Rona de Jos, Răzoare şi Târgu Lăpuş. În toate aceste cazuri oamenii au aprins vegetaţia, iar din cauza vântului, flăcările s-au extins cu repeziciune. Specialiştii ISU Maramureş încearcă să identifice persoanele care au produs aceste incendieri, iar făptaşii vor fi sancţionaţi conform legii.

Citeşte mai mult...
 
linux
Anunt: IJPF Maramureş recrutează candidaţi pentru admitere - sesiunea 2009 PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Luni, 06 Aprilie 2009 10:22

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş, cu sediul în municipiul Sighetu Marmaţiei, strada Dragoş Vodă nr. 38 - recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere  pentru următoarele instituţii de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor - sesiunea 2009:

1.ACADEMIA DE POLIŢIE “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de poliţie, specialitatea Poliţie de Frontieră, cursuri de zi, Bucureşti, cartier Băneasa, strada Aleea Privighetorilor nr.1 , sector 1 - telefon 021/3175523; 

 

- nr. de locuri:  - 60  (bărbaţi şi femei, fără discriminare, din care 2 locuri pentru rromi)               Activităţile efective de recrutare şi înscriere a candidaţilor se desfăşoară  zilnic, de luni până vineri, între orele 0900 - 1500 la Biroul Management Resurse Umane al Inspectoratului Judeţean al  Poliţiei de Frontieră Maramureş şi se încheie la data de 12.06.2009, dată la care trebuie finalizate dosarelor de candidat. Testarea psihologică a candidaţilor se efectuează în perioada 15-26.06.2009.

2. ŞCOALA DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR POLIŢIE DE FRONTIERĂ „AVRAM IANCU” ORADEA,  Calea Aradului, nr. 72 - 74, telefon 0259/419520;

Ultima actualizare Luni, 06 Aprilie 2009 10:29
Citeşte mai mult...
 
linux
Injurii în plină stradă PDF Imprimare Email

linux
Luni, 06 Aprilie 2009 10:36
Joi, 02.04.2009, în jurul orei 20.00, jandarmii sigheteni aflaţi în serviciu de patrulare în zona străzii Nicolaie Titulescu din Sighetu Marmaţiei, l-au surprins pe B. Nicolae, de 35 ani, din localitatea Marghita, judeţul Bihor, care aflându-se în vădită stare de ebrietate  i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare concubinei sale. Pentru comportamentul său, bărbatul a fost sancţionat de către patrula de jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. 

În aceiaşi zi, în jurul orei 20.30, o altă patrulă de jandarmi a fost solicitată pentru a interveni la aplanarea unui conflict iscat de un tânăr de 19 ani. Acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a înjurat mama, ameninţând-o cu acte de violenţa, iar la apariţia oamenilor legii, individul a devenit recalcitrant aducându-le injurii şi ameninţări acestora. După identificare s-a stabilit că este vorba despre C. Ioan, care a fost sancţionat  cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Citeşte mai mult...
 
linux
La Sighet se pregateste intens Campania „Perdeaua Verde" PDF Imprimare Email

linux
Luni, 06 Aprilie 2009 03:53

Saptamana aceasta, groapa de gunoi din municipiul Sighetu Marmatiei a cunoscut o activitate oarecum neobisnuita< grupuri de cetateni au curatat deseurile menajere si industriale aruncate dincolo de gardul depozitului. Actiunea face parte din proiectul „Perdeaua Verde”, initiat de Asociatia Ecologie-Turism "Nordica", proiect ce are ca scop impadurirea celor peste 800 m de teren care despart depozitul de deseuri de calea ferata, „cartea de vizita a Sighetului”, cum a numit-o Lucian Mihali, coordonatorul proiectului. „Intentia noastra este de a planta o adevarata perdea verde care sa mascheze depozitul de deseuri de privirile calatorilor care sosesc in oras si, in acelasi timp, sa ofere sezonier, flora melifera necesara activitatii crescatorilor de albine din municipiu”. Generosul proiect este sprijinit de Asociatia crescatorilor de albine „Apisigmar”, Ocolul Silvic „Mara”, Primaria Sighet si SC Herodot SRL, cea din urma oferind suma necesara achizitionarii celor patru mii de puieti.

Citeşte mai mult...
 
linux
« ÎnceputAnterior5131513251335134513551365137513851395140UrmătorSfârşit »

Page 5133 of 5200

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact