logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Contrabanda cu tigari continua in Maramures - Zilnic pe toate drumurile judetului sunt oprite masini care transporta tigari - dosare peste dosare dar nimic nu opreste definitiv contrabanda PDF Imprimare Email

linux
Scris de ITPF Sighet   
Marţi, 27 Februarie 2018 09:44

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vișeului - I.T.P.F. Sighetu Marmației, pe timpul executării unei misiuni specifice, au descoperit, ieri, 23 februarie a.c., 9 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitate de 4.400 pachete, marca Marble, totodată fiind anunțate si autoritățile ucrainene despre caz.

Țigările, în valoare de 52.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Tot ieri, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus, jud. Suceava, au descoperit 5 colete cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde s-a constatat că este vorba de 2.490 pachete, marca Marble, în valoare de 29.200 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Ultima actualizare Marţi, 27 Februarie 2018 09:48
Citeşte mai mult...
 
linux
Incepand cu data de 01.03.2018,Compania CFR Calatori, a introdus un tren de Calatori ,,REGIO", pe relatia Sighetu-Marmatiei-Cluj-Napoca PDF Imprimare Email

linux
Scris de Vlad Lazar-Nicu   
Vineri, 02 Martie 2018 08:33

Incepand cu data de 01.03.2018,Compania CFR Calatori, a introdus un tren de Calatori ,,REGIO", pe relatia Sighetu-Marmatiei-Cluj-Napoca,cu plecare Statia CF Sigetu-Marmatiei ora 14,32 ,Sosire Statia CF Cluj-Napoca ora 21,05.

Ultima actualizare Vineri, 02 Martie 2018 08:36
 
linux
De ce sa alegem o vacanta in Turcia? PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Martie 2018 10:19

Antalya este cel mai cautat oras din Turcia atunci cand vine vorba de petrecerea vacantei deoarece aici se poate combina foarte bine timpul petrecut pe plajele marii Mediteraneene cu vizitarea multor obiective turistice. 
 
Clima mediteraneana temperata a Antalyei face ca temperaturile din cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei sa permita petrecerea unei vacante de vis in acest loc incepand din aprilie si pana in octombrie. 
 
Datorita faptului ca Antalya este o destinatie turistica foarte iubita de romani, exista numeroase oferte turcia 2018 din care puteti alege pachetul care considerati ca va avantajeaza cel mai mult, fiind  considerata o destinatie ideala pentru pasionatii de pachete all-inclusive. 
Citeşte mai mult...
 
linux
Românii din dreapta Tisei se pregătesc pentru aniversarea Centenarului României PDF Imprimare Email

linux
Scris de Liviu Siman   
Sâmbătă, 17 Martie 2018 08:28

Uniunea Regională a Românilor din Transcarpatia “Dacia” va organiza o serie de evenimente pentru a marca Centenarul României.
 
‘’O primă activitate va consta în organizarea unei expoziții intitulată ‘’1oo de ani de așteptare a recunoașterii’’, ce va fi vernisată în curând în localitatea Apșa de Jos. Vor fi expuse documente din perioda Marii Uniri. Vom derula și alte activități despre care vom vorbi la timpul lor”, a spus Ioan Mihai Botoș, președintele Uniunii Regionale a Românilor din Transcarpatia ‘’Dacia”.
Citeşte mai mult...
 
linux
Solidaritatea Sanitara cere Ministerului Sanatatii renuntarea la Anexa 10, care prevede plafonarea la 30% a sporurilor si risca sa duca la scaderea salariilor unor categorii de medici si asistente PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Martie 2018 19:55

Federatia Sindicala Solidaritatea Sanitara cere Ministerului Sanatatii sa renunte la Anexa 10 a Legii cadru 153/2017 privind salarizarea personalului medical din fondurile publice, anexa ce prevede plafonarea la 30% din salariu a sporurilor tuturor angajatilor din sistemul sanitar. "Solidaritatea Sanitara a solicitat Ministerului Sanatatii eliminarea Anexei nr. 10 la Regulamentul de sporuri si inlocuirea ei cu un set de prevederi care respecta criteriile unui model etic de reglementare", arata federatia sindicala, intr-un comunicat.
 
Noul regulament al sporurilor, care prevede plafonarea acestora la maximum 30% din salariu si care loveste, practic, in cele mai grele specializari din sistem - medicii si asistentii medicali de terapie intensiva, unitati de primiri urgente, oncologie, HIV si hepatita, care beneficiau de sporuri intre 75% si 100% din salariu - reprezinta marul discordiei in negocierile dintre sindicalistii din sanatate, care ameninta cu declansarea grevei generale in luna aprilie, si Ministerul Sanatatii (pe larg aici). 
Citeşte mai mult...
 
linux
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 5 of 5027
agentie de publicitate

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact