logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112


Acţiuni efectuate de poliţişti la Ocna Sugatag, Ruscova şi Vişeu de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 28 Ianuarie 2011 13:39
La Ocna Sugatag
    
    Ieri, 27.01.2011, între orele 07,00 – 15,00,  poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Mediul Rural zona Sighetu Marmaţiei, împreună cu efective de jandarmi au efectuat o acţiune pe linia Legii 12/1990, privind prevenirea comerţului ilicit şi OUG 195/2005, care reglementează regimul circulaţiei. Acţiunea s-a desfăşurat în zona Ocna Sugatag şi Budeşti. Cu această ocazie au fost constatate 36 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9087 lei şi au fost confiscate ţigări şi bunuri în valoare de 1032 lei. Dintre acestea, 28 sancţiuni au fost aplicate pe linie rutieră, iar ca măsură complementară au fost retrase două certificate auto pentru expirarea inspecţiei tehnice periodice.

     De asemenea, pe DJ 109 F, între localităţile Ocna Sugatag şi Breb, poliţiştii i-au depistat în traficul rutier pe Ionel S., de 20 de ani şi pe Ana S., de 37 de ani, ambii din Breb, aflaţi într-un autoturism cu care transportau 89 de pachete de ţigări de provenienţă Ucraina. Cei doi au declarat poliţiştilor că achiziţionaseră ţigările din municipiul Sighet şi intenţionau să le comercializeze pe raza municipiului Baia Mare. In cauză continuă cercetările.

Citeşte mai mult...
 
Prinşi la furat prin magazine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 28 Ianuarie 2011 13:15

La începutul acestei săptămâni, la dispeceratul Jandarmeriei Sighetu Marmaţiei, s-a primit un apel telefonic prin care angajaţii unui supermarket sesizau faptul că o persoană a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care a identificat-o pe N. C. de 17 ani din Sighet, care este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Aceasta a fost oprită de către agenţii de pază, la ieşirea din magazin deoarece a încercat să scoată din supermarket, fără să plătească, o trusă cosmetică şi mai multe ciocolate, pe care le-a ascuns în poşeta pe care o avea asupra sa. 

Prejudiciul cauzat magazinelor a fost recuperat în totalitate iar dosarele cu actele premergătoare întocmite au fost predate Parchetelor de pe lângă Judecătoria Sighetul Marmaţiei pentru continuarea cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Acţiune pe linia combaterii comerţului ilicit în zona Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Ianuarie 2011 14:13

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat ieri, 26 ianuarie, a.c., o acţiune pe linia combaterii activităţii de comerţ ilicit cu produse de panificaţie şi cerealiere în zona Sighet. Cu această ocazie, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.000 lei. În Piaţa Revoluţiei din Sighetu Marmaţiei, a fost identificat Nicolae K., reprezentantul unei societăţi comerciale din Crăciuneşti, în timp ce comercializa 143 de produse de panificaţie fără să deţină documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 3.000 lei.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Contrabandă cu ţigări. 5 persoane reţinute şi 25 baxuri cu ţigări confiscate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Ianuarie 2011 14:01

*Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut cinci persoane în timp ce desfăşurau activităţi de contrabandă cu ţigări.

Acţiunea în forţă declanşată în zona de responsabilitate a S.P.F. Sarasău a dus la descoperirea şi confiscarea a 250.000 ţigarete (12.500 pachete ţigări) de provenienţă ucraineană , în valoare de aproximativ 107.000 lei.

 *Şi poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Valea Vişeului au confiscat 1.450 pachete ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările erau depozitate la domiciliul unor persoane din localitatea Valea Vişeului.

 În data de 26 ianuarie a.c. poliţiştii de frontieră maramureşeni au declanşat o acţiune specifică în vederea combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate a SPF Sarasău.

Astfel în seara aceleiaşi zile, pe raza localităţii Remeţi au fost identificate trei autovehicule despre care poliţiştii de frontieră deţineau date şi informaţii că sunt folosite în activităţi de contrabandă, care se îndreptau spre localitatea Sighetu Marmaţiei. În aceste condiţii lucrătorii noştri au oprit în trafic pe raza localităţii Sarasău, respectiv Săpânţa două dintre acestea, în care se aflau patru persoane din localităţile Vişeu de Sus, Poenile de sub Munte şi Rona de Sus.

Ultima actualizare Joi, 27 Ianuarie 2011 14:06
Citeşte mai mult...
 
Sighetu Marmatiei: Port fără drept de armă albă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Ianuarie 2011 12:27

În urma unei sesizări, în noaptea de 24/25.01.2011, un echipaj din dispozitivul de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, s-a deplasat pe str. Traian, unde doi tineri consumau băuturi alcoolice într-un loc public, manifestându-se foarte zgomotos. Cei doi au fost legitimaţi, iar la controlul corporal efectuat, asupra unuia dintre ei, Ioan H., de 21 de ani, din Petrova a fost găsit un cuţit cu lama de 19,5 cm pe care nu-l declarase când a fost întrebat dacă deţine arme albe asupra sa. In cauză au început cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de arme albe în locuri publice.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior381382383384385386387388389UrmătorSfârşit »

Page 381 of 389

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact