logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Un sighetean a accidentat o bătrână la Rona de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Septembrie 2015 17:05

La data de 07 septembrie a.c., la ora 08.40, pe raza localităţii Rona de Sus s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Un sighetean de 28 de ani care conducea o autoutilitară pe raza localităţii Rona de Sus, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a accidentat o localnică în vârstă de 85 de ani care mergea regulamentar în aceeaşi direcţie de mers.
 
Din cauza leziunilor suferite, victima a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Citeşte mai mult...
 
2.000 pachete ţigări confiscate dintr-o masina la Oncesti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Septembrie 2015 11:12

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au descoperit într-un autoturism condus de un cetăţean român 2.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere.
 
Ieri, 7 septembrie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 21.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Onceşti, jud. Maramureş, un autoturism marca Opel, cu număr de înmatriculare specific Franţei.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET - Accident pe fondul neadaptării vitezei pe Str. Tepliței PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 07 Septembrie 2015 13:37

Ieri după masă, la ora 17.40, pe strada Tepliţei din Sighetu Marmaţiei s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări, poliţiştii au constatat că un sighetean de 25 de ani nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de la reţeaua electrică, pe care l-a rupt.
 
În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale. El a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
Şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET - O șoferiță a lovit o bătrână pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Septembrie 2015 11:47

O sigheteancă în vârstă de 36 de ani se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. La intersecţia străzilor Piaţa 1 Decembrie 1918 şi Bogdan Vodă, conducătoarea auto a surprins şi accidentat o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.
 
După producerea accidentului, victima a refuzat transportul la spitalul din Sighetu Marmaţiei. Ulterior, ea s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgenţe şi i-au fost acordate îngrijiri medicale.
 
Conducătoarea auto nu a anunţat poliţia despre producerea accidentului şi a părăsit locul faptei. Ea a fost identificată ulterior de poliţişti şi testată cu aparatul etilotest. Astfel s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Patru călăuze ucrainene şi şase cetăţeni afgani, opriţi la Sarasau PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Septembrie 2015 19:17

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat, pe raza localităţii de frontieră Sarasău, jud. Maramureş, patru cetăţeni ucraineni care intenţionau să transporte, în Austria,  şase cetăţeni afgani.
Cetăţenii ucraineni sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi şi cetăţenii afgani au fost predaţi, în baza acordului de readmisie, autorităţilor statului vecin. 
Ultima actualizare Joi, 03 Septembrie 2015 19:54
Citeşte mai mult...
 
Un șofer din Săpânța și bebelușul lui, răniți în drum spre Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Joi, 03 Septembrie 2015 14:01

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la intersecția DN1C cu centura de ocolire a municipiului Gherla, în localitatea Bunești, informează ActualMM.ro. 

O familie din Maramureș, din localitatea Săpânța, care se deplasa spre Cluj Napoca nu a văzut indicatorul rutier care arăta că drumul vechi spre municipiul Gherla e închis din cauza lucrărilor la pod, iar după ce a văzut că nu se poate trece, a făcut cale întoarsă iar la intersecția cu centura orașului Gherla a intenționat să vireze la stânga dar nu s-a asigurat suficient. În acel moment a fost lovit în lateral de un camion.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Focuri de arma, doi cetateni retinuti si 12.000 pachete tigari confiscate intre Petrova si Stramtura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 02 Septembrie 2015 14:13

În ultimele 48 de ore, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 11.870 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 107.500 lei.
Doi cetăţeni, unul ucrainean şi altul român, care au încercat să fugă, au fost reţinuţi după ce au fost trase mai multe focuri de avertisment, conform procedurilor legale, iar acum sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.
Citeşte mai mult...
 
Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate ieri de poliţiştii sigheteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 02 Septembrie 2015 14:09

Protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite este o prioritate a poliţiştilor maramureşeni. În acest sens, ei întreprind acţiuni care au menirea de a conştientiza şi preveni abaterile de la legislaţia în vigoare.
Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate ieri de poliţiştii sigheteni
Astfel, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Sighetu Marmaţiei au acţionat ieri, între orele 09.00 – 15.00, pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă prevederile Legilor 12/1990 şi 61/1991.
 
În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 22 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 10 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 500 de lei şi au fost puse în aplicare două mandate de aducere.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET - TENTATIVĂ DE SUICID: O femeie s- a aruncat în gol de la etajul trei în cart. Al. Ivasuc PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Marţi, 01 Septembrie 2015 20:23

În după-amiaza zilei de 01 septembrie a.c. autoritățile au fost solicitate să intervină în cartierul Al. Ivasiuc, Bloc 4, din municipiul Sighet într-un caz de tentativă de suicid.

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a amenințat minute în șir că se aruncă de la etajul 3 din balconul apartamentului unde locuiește. Vecinii, alertați, au chemat prin Serviciul 112 intervenția autorităților. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție a Pompierilor sigheteni, o ambulanță SMURD și câteva echipaje ale Poliției și Poliției locale.
 
Din păcate, cei prezenți la fața locului nu au reușit să o convingă pe femeie să renunțe la intenția de a sări, aceasta aruncându-se în gol de la balcon. Norocul femeii a fost că a căzut și s-a oprit pe acoperișul balconului de la etajul 1 al blocului (etajul doi nu are balcon). Femeia nu a suferit răni grave în urma căzăturii de la etaj.
Ultima actualizare Marţi, 01 Septembrie 2015 20:32
Citeşte mai mult...
 
Un tânăr din Poienile de sub Munte şi-a tăiat gâtul. Nu a mai vrut să trăiască din cauza bolii PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Luni, 31 August 2015 18:46

Tragedie la sfârşitul săptămânii trecute în Poienile de sub Munte. Un tânăr şi-a pus capăt zilelor într-un mod şocant. Acesta şi-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către cei care i-au dat viaţă.
 
Şirul dramatic de sinucideri din Maramureşul istoric a continuat cu un nou episod de groază duminică, 30 august. De această dată nu a fost vorba despre sinucidere prin spânzurare. Tânărul în vârstă de 29 ani şi-a curmat viaţa apelând la o metodă extrem de dură şi rar întâlnită. El a pus mâna pe un cuţit, după care şi-a retezat gâtul. A fost descoperit în cele din urmă în propria gospodărie chiar de aparţinători. Se pare că motivul pentru care a recurs la acest gest extrem este faptul că suferea de o boală incurabilă – cancer.
Citeşte mai mult...
 
Sighetean transportat cu elicopterul SMURD la Cluj PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Luni, 31 August 2015 18:42

Intervenţie aeriană de urgenţă la Sighetu Marmaţiei în dimineaţa zilei de luni, 31 august. Un elicopter SMURD s-a deplasat în municipiul de pe Tisa pentru a prelua un pacient în vârstă de 61 ani cu etiologie necunoscută (nu se cunoaşte care este cauza suferinţei acestuia).

Acesta a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală de specialitate din Cluj, pentru ca medicii să afle, în funcţie de simptome, care este tratamentul de care are nevoie bărbatul.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 18 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact