logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Arestat pentru 29 de zile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Martie 2011 13:14

În data de 11 martie a.c., trei focuri de arma au fost trase de poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Maramureş pentru reținerea in flagrant a doi contrabandiști.

În urma acțiunii au fost descoperite și confiscate 9.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totala de aproximativ 76.000 lei. 
 
În noaptea zilei de 11 martie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră maramureșeni au reținut două persoane în timp ce introduceau în țară, peste apa râului Tisa 9.000 pachete țigări de proveniență ucraineană marca Viceroy.

În după-amiaza zilei de 14 martie a.c. cei doi bărbați au fost prezentați instanței de judecată care a emis pe numele unuia dintre ei mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Flagrant la Botiza PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Martie 2011 12:49

Luni, în jurul orelor 17,30 poliţiştii Postului Comunal Botiza, i-au surprins în flagrant pe GABRIEL N., de 36 ani şi GAVRILĂ T., de 39 ani, ambii din aceeaşi localitate în timp ce sustrăgeau fier vechi din Mina Băiuţ – Galeria Văratec. Pentru a sustrage materialul feros cei doi se foloseau de un tractor mai mic, cu ajutorul căruia au reuşit să depoziteze la intrare în galerie cantitatea de aprox. 2.000 kg de fier vechi.

Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită ulterior de către reprezentanţii minei Băiuţ. Cercetările în cauză continuă, cu autorii în stare de libertate.

Citeşte mai mult...
 
Cetăţean grec, urmărit internaţional, prins la Vişeu de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Martie 2011 12:45

Ieri, 14 martie a.c, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroul Urmăriţi şi de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus, au executat un Mandat European de Arestare. Acesta fusese emis de către autorităţile germane pe numele unui cetăţean grec, de 30 de ani. Cel în cauză era dat în urmărire internaţională fiind suspect în săvârşirea unor înşelăciuni în sistem informatic, cu un prejudiciu reclamat de peste 150.000 euro. Cel în cauză a fost arestat şi va fi prezentat instanţei.

Citeşte mai mult...
 
Scutul Pădurii 2011 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Martie 2011 18:45

În cadrul acţiunii „Scutul Pădurii 2011”, lucrătorii Formaţiunii de Poliţie Rurală Vişeu de Sus şi Postului de Poliţie Repedea, împreună cu cei ai I.T.R.S.V. Cluj, au executat controale în trafic şi la agenţii economici pe linia exploatării şi prelucrării materialului lemnos. Cu această ocazie, în 11 martie a.c., pe DJ 187, din comuna Repedea, au identificat în trafic o autoutilitară condusă de Ion G., de 45 de ani, din comuna Petrova, care transporta cantitatea de 20,72 mc lemn rotund răşinos, cu aviz de însoţire a mărfii dar fără să aibă înscrisă provenienţa legală a acesteia. Lemnul a fost confiscat şi indisponibilizat la sediul Ocolului Silvic Poienile de Sub Munte. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 lei.

Tot cu aceeaşi ocazie, a mai fost identificată cantitatea de 35,67 mc lemn rotund răşinos, abandonată pe „Valea Tomnatic” din Repedea. Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 11.300 lei,  a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Poienile de Sub Munte. 

Ultima actualizare Luni, 14 Martie 2011 18:51
Citeşte mai mult...
 
Percheziţii pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări (imagini DIICOT) PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 14 Martie 2011 18:41
 
Percheziţii pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări la Bistra PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 14 Martie 2011 17:01
 
VIDEO: Percheziţii pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Martie 2011 15:37
În data de 14.03.2011 poliţiştii de frontieră maramureşeni, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, au procedat la efectuarea unui număr de 13 percheziţii, în diferite locaţii de pe raza judeţului, pentru anihilarea unui grup infracţional ce se ocupa cu contrabanda de ţigări.
 
Inca de la inceputul anului 2011, politisti de frontiera din cadrul I.J.P.F. Maramures sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramures si cu sprijinul de specialitate al S.R.I. – Maramures, au demarat activitati de monitorizare a unei ample grupari infractionale organizate formata din peste 40 persoane, cetateni romani si ucraineni, axata pe contrabanda cu tigari de provenienta ucraineana. Membrii gruparii care actionau pe teritoriul Romaniei erau finantati si coordonati de catre numitul H.V., in varsta de 33 ani, din jud. Maramures. Acesta isi coordona activitatea infractionala prin telefon din Spania.
Ultima actualizare Luni, 14 Martie 2011 18:44
Citeşte mai mult...
 
2.940 pachete de ţigări ascunse într-o maşină PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 13 Martie 2011 10:00
Lucrătorii IJPF Maramureş au descoperit ascunse într-un autoturism, 2.940 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză s-au ales cu dosar penal.
 
Actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera au organizat si desfasurat o actiune de prindere in flagrant a membrilor unei grupari infractionale ce avea ca principala preocupare contrabanda cu tigari.
 
Astfel in data de 11 martie a.c., lucratorii nostri au oprit pentru control pe DJ 188 patru autoturisme suspecte ca transporta tigari provenite din contrabanda. La controlul efectuat asupra masinilor, au fost descoperite ascunse 6 colete invelite in folie de culoare neagra. Acestea contineau cantitatea de 2.940 pachete tigari (58.800 tigarete) de provenienta ucraineana in valoare de 25.000 lei.
Ultima actualizare Duminică, 13 Martie 2011 10:07
Citeşte mai mult...
 
Sanctiuni aplicate sighetenilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 13 Martie 2011 09:05
Sancţionat pentru tulburarea ordinii publice
În data de 11.03.2011, în jurul orei 09.00, subofiţerul jandarm aflat în serviciu la Judecătoria Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe Petru B. de 48 ani, din Sighet, în timp ce tulbura ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi urlete pe strada Libertăţii din localitate, spre indignarea celorlalţi cetăţeni care treceau prin zonă. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.
 
Haine la vânzare, fără documente
În jurul orei 15.30, joi 10 martie, patrula de jandarmerie de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe strada Traian din localitate, pe Gavrilă K., de 36 ani, fără ocupaţie, din Sighet, în timp ce oferea spre vânzare produse de îmbrăcăminte, fără a avea documente de provenienţă.
Citeşte mai mult...
 
Verificări pe linia exploatării şi prelucrării materialului lemnos PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Martie 2011 16:41

În perioada 8 – 10 martie a.c., poliţişti ai Formaţiunii Rurale Vişeu de Sus şi lucrători ai I.T.R.S.V. Cluj au efectuat verificări pe linia exploatării şi prelucrării materialului lemnos pe raza fondului forestier aparţinând de Ocolul Silvic Poienile de sub Munte. Astfel, Andrei L., din Repedea a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei deoarece deţinea cantitatea de peste 12 mc lemn rotund răşinos pentru care nu avea acte legale.

De asemenea, pe „Valea Tomnatic” a fost identificată de către poliţişti cantitatea de circa 41 mc lemn de esenţă răşinoasă. Buştenii tăiaţi erau abandonaţi şi nemarcaţi conform legii. Lemnul a fost ridicat şi predat în custodia Ocolului Silvic Poienile de Sub Munte. Se efectuează cercetări în continuare pentru identificarea proprietarilor materialului lemnos abandonat.

Citeşte mai mult...
 
Produse de panificatie fara documente PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Martie 2011 16:35

Ieri, 10 martie a.c., poliţiştii Formaţiunii rurale Vişeu de Sus şi ai posturilor comunale de poliţie arondate au depistat în trafic pe DN 18 - Petrova, o autoutilitară condusă de Maricica S., din Bistra. La verificările efectuate s-a constatat că în autoutilitară erau transportate în scop de comercializare produse de panificaţie în valoare de aproximativ 2.300 lei, pentru care nu s-au putut prezenta documente de însoţire a mărfii. Oamenii legii au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

Şi la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au identificat ieri, 10 martie a.c., o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din Rona de Sus, în interiorul căreia se aflau produse de panificaţie destinate comercializării ilegale. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 170 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact