logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Ţigări de contrabandă trecute cu barca peste râul Tisa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 27 Martie 2011 10:58
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au surprins şi reţinut doi cetaţeni ucraineni care au transportat mai multe colete cu ţigări de contrabanda, de la linia de frontieră spre interiorul ţării. Acestea au fost trecute din Ucraina peste apa râului Tisa cu ajutorul unei bărci pneumatice. Astfel, ieri 26.03.2011, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei, pe timpul executării misiunilor specifice în zona de competenţă, au observat mai multe persoane care transportau intr-o zonă muntoasă împădurită, mai multe colete voluminoase de la linia de frontieră spre interior.
 
Poliţiştii de frontieră au intervenit şi procedat la somarea prin voce a celor în cauză, în acel moment bărbaţii au abandonat coletele dispersându-se în direcţii diferite, iar datorită terenului muntos împădurit au reuşit să fugă. Imediat au fost anunţate autorităţile ucrainene în vederea reţinerii tuturor persoanelor implicate.
Citeşte mai mult...
 
Fără permis și cu marfa confiscată PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 Martie 2011 16:24

Polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit pentru control un autoturism a carui conducator nu poseda permis de conducere și transporta 100 litri de motorină fără documente legale.

Si lucrătorii din cadrul SPF Vișeu de Sus au descoperit intr-un autoturism 311 litri alcool pentru care conducătorul acestuia nu a putut prezenta documente de provenienta

In cursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit pentru control pe raza municipiului Sighetu Marmatiei un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de Viorel C. în vârstă de 33 ani, domiciliat in localitatea Baia Mare.

La controlul efectuat s-a constat că șoferul mașinii are permisul de conducere suspendat iar în portbagajul autoturismului au fost descoperite patru canistre ce conțineau 100 litri de motorina pentru care bărbatul nu posedă documente de proveniență.

Acesta a declarat că a cumpărat combustibilul de la diferite persoane de pe raza localității Sighetu Marmației și urma să il comercializeze pe piața neagră din Baia Mare.

Citeşte mai mult...
 
Autoturism blindat cu tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Martie 2011 18:18
Polițiștii de frontiera maramureseni au descoperit ascunse într-un autoturism, 1.389 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul mașinii s-a ales cu dosar penal.
 
În cursul zilei de astăzi, polițiștii de frontieră maramureșeni au oprit pentru control pe DJ 185, un autoturism marca Scoda Felicia condus de Gheorghe L. în vârstă de 39 ani, domiciliat în localitatea Valea Vișeului. Existând suspiciunea că acesta transporta țigări de proveniență ucraineană a fost condus la sediul IJPF Maramureș pentru continuarea cercetărilor.
 
Citeşte mai mult...
 
HOTI - Cinci maramureseni prinsi dupa ce au furat din gospodariile unor localnici din Suciu de Sus si Hideaga PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 Martie 2011 14:44
Cinci maramureseni au fost prinsi de politistii din Suciu de Sus si Satulung dupa ce au furat bunuri din gospodariile unor localnici. Doi dintre hoti sunt minori.
 
Acestia au sustras, impreuna cu alti barbati, 15 litri de tuica, un bazin metalic, o presa pentru struguri si plasa pentru gard. Ieri, 23 martie, politistii din Suciu de Sus au fost sesizati de un cetatean din localitate, despre faptul ca in interiorul locuintei sale a surprins doua persoane necunoscute.
 
Ajunsi la fata locului, oamenii au identificat doi barbati. Este vorba de Grigore M. (37 de ani) si un minor de 15 ani. Acestia aflasera ca proprietarul casei nu locuieste permanent acolo, astfel incat au urcat in pod de unde au sustras cantitatea de 15 litri tuica.
Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Martie 2011 16:56

Luni, 21 martie a.c., în jurul orelor 16,10, Ştefan B., de 52 de ani, din Sighetu Marmaţiei, circula cu bicicleta pe str. Avram Iancu din aceeaşi localitate, din direcţia Sarasău spre Sighet. Ajuns pe podul de peste râul Iza, a fost surprins şi accidentat de un camion cu remorcă ce transporta cherestea şi care se deplasa în direcţie opusă. După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat drumul. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. In urma verificărilor desfăşurate, oamenii legii au identificat autovehiculul implicat în accident, precum şi pe conducătorul auto, în persoana lui Otto C., de 30 de ani, din Câmpulung la Tisa. Şi el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei continuă cercetările în cauză.

Citeşte mai mult...
 
Acţiuni ale poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Martie 2011 10:03
În intervalul 15 – 18 martie a.c., poliţiştii borşeni, în cooperare cu Secţia de Jandarmi Vişeu – Borşa, specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj şi Ocolul Silvic Borşa, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori din păduri şi a faptelor ilegale asociate privind circulaţia materialului lemnos. Echipele de control au verificat cinci operatori economici şi au controlat 134 autovehicule.

Astfel, pentru neregulile constatate au fost aplicate un număr de 23 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 14.400 lei, atât la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cât şi pentru încălcarea prevederilor Codului Rutier. De asemenea a fost confiscată cantitatea totală de 129,13 mc material lemnos, în valoare de 23.200 lei.

Citeşte mai mult...
 
ZIUA PORTILOR DESCHISE - Maine, politistii maramureseni isi prezinta publicului arsenalul PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Martie 2011 18:58
Politistii din toata tara sarbatoresc, in 25 martie, de „Buna Vestire”, Ziua Politiei Romane.
 
In Maramures, manifestarile dedicate acestei zile vor incepe maine, 22 martie, cand de la ora 9.00, portile Inspectoratului Judetean de Politie, de pe strada 22 Decembrie nr. 37 din Baia Mare, se vor deschide pentru toti cei care vor sa vada cum isi desfasoara activitatea oamenii legii din judet.
 
Ziua Portilor Deschise la IPJ Maramuresse va derula in intervalul orar 09.00 - 12.00. La dispozitia publicului vor fi reprezentanti ai Serviciului Rutier, cu un radar si aparatura specifica. Politistii Serviciului Criminalistic vor prezenta laboratorul mobil si vor arata tehnici de amprentare.
Ultima actualizare Luni, 21 Martie 2011 19:45
Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier la Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Martie 2011 15:48

În data de 17.03.2011,  în jurul orei 23,00, NICOLAE S., de 26 ani, din Câmpulung la Tisa, conducea un autoturism pe strada Unirii din Sighetu Marmaţiei. În dreptul imobilului cu nr. 5, a surprins-o şi accidentat-o pe VICTORIA C., de 56 ani, din Sighetu Marmaţiei. Aceasta, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii Unirii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat şi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei continuă cercetările în cauză.

Citeşte mai mult...
 
Un suspect de furt a fost prins PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 17 Martie 2011 16:03

La Sighetu Marmaţiei a fost prins un suspect de furt. Acesta este Marian F., de 18 ani, din aceeaşi localitate. Poliţiştii sigheteni îl suspectau pe tânăr de comiterea a trei furturi, în perioada 04-07.03.2011, din garaje de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Tânărul a sustras bunuri în valoare totală de 1.300 lei, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 80%.

Citeşte mai mult...
 
Piratii auto din Sighet au fost amendati PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 16 Martie 2011 17:25

Pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei a fost efectuată ieri, 15 martie, o activitate de prevenire a transportului ilicit de persoane sau bunuri. Şapte conducători auto au fost depistaţi în trafic transportând în autovehicule persoane cu încălcarea prevederilor legale în domeniu. Faţă de cei în cauză s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de circa 7.500 lei.

Şi la Dragomireşti a avut loc o activitate preventivă, ieri, în intervalul orar 06, 00-12, 00, axată în principal pe prevenirea transportului ilicit de bunuri accizabile. Poliţiştii au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 2.200 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării bunuri de provenienţă Ucraina şi Ungaria, în valoare de 1.600 lei.

Citeşte mai mult...
 
Cei nouă suspecți reținuți in data de 14 marti au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 16 Martie 2011 10:01

Cei nouă suspecți reținuți in data de 14 martie a.c. pe 24 de ore, au fost prezentați instanței de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe 29 de zile. 

În data de 14.03.2011 poliţiştii de frontieră maramureşeni, sub coordonarea  procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, au procedat la efectuarea unui număr de 13 percheziţii, în diferite locaţii de pe raza judeţului, pentru anihilarea unui grup infracţional ce se ocupa cu contrabanda de ţigări.

Pe timpul acțiunii au  fost executate 13 mandate de aducere . Pentru noua dintre suspecți, procurorul de caz a emis ordonante de retinere pe 24 de ore.

În după-amiaza zilei de 15 martie a.c., aceștia au fost prezentați  Tribunalului Maramureș iar instanța de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. 

Ultima actualizare Miercuri, 16 Martie 2011 10:15
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 169 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact