logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Autoutilitară cu „invitaţie” pentru hoţi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 Aprilie 2011 12:27

Ieri, în jurul orei 09,00 dimineaţa, Poliţia oraşului Vişeu de Sus a primit sesizarea unui cetăţean din comuna Moisei, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute i-au furat autoutilitara marca Renault Traffic, care era parcată în faţa unui imobil, pe acostamentul Drumului Naţional 18 care trece prin localitate.

La verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că cel care a sustras autoutilitara a fost „ajutat” de faptul că portierele vehiculului nu erau închise iar în torpedo se afla o cheie de rezerva şi actele de identitate a maşinii.     

Poliţiştii au procedat la punerea imediată în urmărire a autovehicului. Eforturile au dat roade, deoarece la ora 18,00, autoutilitara a fost identificată la 50 de km distanţă de comuna Moisei, la limita judeţului Maramureş către judeţul Suceava.

Citeşte mai mult...
 
Scandal la Sarasău PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 26 Aprilie 2011 14:10

În noaptea de 24/25 aprilie, ora 03,00, pe raza localităţii Sarasău, în locul cunoscut de localnici sub numele de Buciumi, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat că între mai multe familii a avut loc o ceartă pe fondul consumului de alcool, care a degenerat într-o încăierare, participanţii lovindu-se reciproc, cu bâte şi obiecte contondente.

Cinci dintre scandalagii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, cu plăgi zdrobite şi alte traumatisme.

Faţă de toţi cei implicaţi, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi agresiune.

Citeşte mai mult...
 
Tanar ranit grav dupa ce s-a rotogolit cu masina in Barsana PDF Imprimare Email
Luni, 25 Aprilie 2011 22:02
Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, 25 aprilie, in jurul orei 17.00, pe drumul judetean Vadu Izei -Sacel, in localitatea Barsana, Un tanar din sat a apasat prea tare pedala de acceleratie cand a intrat intr-o curba si s-a rostogolit, precum un cascador, cu masina in decor. Soferul a suferit leziuni si a fost transportat la spital.

Viteza era sa-i puna capat zilelor unui tanar din Barsana. Acesta a intrat intr-o curba cu masina, apasand prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul volanului si a iesit in decor rostogolindu-se in aer de mai multe ori. La impactul cu solul, soferul a fost proiectat prin parbriz in afara masinii,  izbindu-se apoi de caldaram.

Citeşte mai mult...
 
Ţigări de contrabandă la 1.500 m altitudine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 23 Aprilie 2011 13:19

Polițiștii de frontieră maramureșeni au reținut, in flagrant, şapte persoane în timp ce încercau sa introducă ilegal in ţară aproximativ 59.400 ţigarete (2.970 pachete) de proveniența ucraineană, a căror valoare se ridică la aprox. 24.000 lei.

 

Acțiunea de contrabandă s-a desfășurat in imediata apropiere a frontierei de stat, pe masivul Pop Ivan din Munții Maramureșului, la o altitudine de 1500 m. În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul IJPF Maramureş cu privire la implicarea unor persoane în activităţi de contrabandă cu ţigări de provenienţă ucraineană, în data de 22 aprilie a.c. a fost desfăşurată o acţiune specifică pe linia combaterii acestui fenomen, în zona de competenţă. Pe timpul acțiunii polițiștii de frontiera au observat in imediata apropiere a frontierei de stat, pe masivul Pop Ivan, la aproximativ 1.500 m altitudine, un grup de persoane în timp ce transporta dinspre linia de frontiera spre interior mai multe colete voluminoase.

Citeşte mai mult...
 
Ţigări de contrabandă trecute cu barca peste râul Tisa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 22 Aprilie 2011 12:22
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au confiscat aproximativ 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 48.000 lei provenite din contrabandă. Acestea au fost trecute din Ucraina peste apa râului Tisa cu ajutorul unei bărci pneumatice.
 
În seara zilei de 21.04.2011 poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sarasău, pe timpul executării misiunilor specifice în zona de competenţă, au observat un grup de persoane care transportau mai multe colete voluminoase de la linia de frontieră spre interior. Lucrătorii noştri au intervenit şi procedat la somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical.
Ultima actualizare Vineri, 22 Aprilie 2011 13:52
Citeşte mai mult...
 
Peste 200 de jandarmi in misiune in perioada sarbatorilor pascale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 21 Aprilie 2011 09:33
Pentru ca Sărbătorile Pascale să  fie petrecute de către cetăţenii  Maramureşului în linişte şi bucurie deplină alături de cei dragi, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş vor fi prezente pe întreg teritoriul judeţului pentru a asigura ordinea publică, astfel încât cu toţii să putem sărbători în tihnă Învierea Domului.

   În zona lăcaşurilor de cult din Baia Mare, începând cu  23 aprilie, jandarmii vor fi prezenţi în misiune, precum şi în apropierea bisericilor din Sighetu Marmaţiei, a Mănăstirii „Bârsana” şi a Mănăstirii „Rohia”. Prin sistemul integrat de patrule mixte, în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, siguranţa cetăţenilor va fi asigurată în zonele administrativ-teritoriale ale localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Borşa-Vişeu, Târgu Lăpuş, Şomcuta Mare şi Fărcaşa.

Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii maramureşeni alături de populaţie în perioada sărbătorilor pascale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Aprilie 2011 16:20

Poliţia judeţului Maramureş este pregătită de Sărbătorile de Paşti pentru a asigura liniştea şi siguranţa cetăţenilor. La nivelul judeţului s-au anunţat manifestări publice de amploare şi slujbe religioase la care se estimează, per total, să participe mii de persoane.

Peste 300 de lăcaşuri de cult de pe raza judeţului Maramureş vor avea activităţi religioase la care sunt invitaţi şi oaspeţi străini sau demnitari publici. Practic, aproape întreaga populaţie a judeţului este angrenată în aceste manifestări.

Pentru asigurarea condiţiilor optime de siguranţă publică în perioada premergătoare şi pe timpul Sărbători Pascale, conducerea IPJ Maramureş a stabilit un plan de măsuri astfel încât, în fiecare zi, înainte sau pe timp de sărbătoare, să fie prezenţi poliţişti alături de cetăţeni.

La nivelul judeţului, pe întreaga perioadă a Sărbătorilor, vor lucra zilnic, în schimburi, circa 200 de poliţişti de la Ordine publică şi 50 de poliţişti de la formaţiunile rutiere. Şapte autospeciale dotate cu radar vor fi amplasate zilnic pe principalele artere de circulaţie. De la serviciile judiciare sunt programaţi peste 35 de poliţişti în fiecare zi iar de la Serviciile de Investigare a Fraudelor, Arme şi substanţe periculoase, la datorie se vor afla, în medie, câte cinci specialişti.

Citeşte mai mult...
 
Telefonul mobil…discordie între cumnaţi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Aprilie 2011 11:38
În timpul executării unei misiuni de patrulare în municipiul Sighetu Marmaţiei, grupa operativă de jandarmerie a observat pe strada T. Vladimirescu, în dreptul imobilului cu nr. 1, o persoană căzută la pământ, şi una care o lovea cu picioarele.
 
Jandarmii au intervenit pentru aplanarea altercaţiei, fiind identificat Paul V. de 18 ani, din Sighet, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere şi lovire sau alte violenţe. În data de 14.04.2011, în jurul orei 22:00, Paul V. se afla într-un local situat pe strada Unirii din Sighetu Marmaţiei, împreună cu cumnatul său căruia i-a cerut cu titlu de împrumut telefonul mobil pentru a efectua o convorbire. În timp ce vorbea la telefon, acesta a ieşit din local şi a plecat spre casă cu tot cu telefonul cumnatului.
Citeşte mai mult...
 
De la Compartimentul prevenire…Răufăcătorii se pregătesc de sărbători…! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 19 Aprilie 2011 18:25

Pentru a preveni furturile din buzunare :

·        nu lăsaţi banii la vedere, portofelele trebuie să fie plasate în locuri cât mai sigure cu putinţă, în interiorul hainei sau în poşete şi genţi închise.

·        atunci când efectuaţi mai multe cumpărături, aveţi grijă cum vă aşezaţi produsele, evitaţi plasele deschise şi încărcate, din care, o mână străină ar putea uşor să vă fure într-un moment de neatenţie;

·        În pieţe sau în magazinele aglomerate fiţi atenţi la îmbulzeală, verificaţi în permanenţă unde este telefonul mobil şi portofelul ;

În mijloacele de transport în comun:

·        Daţi dovadă de vigilenţă şi atenţie faţă de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră, atunci când aşteptaţi mijloacele de transport în comun !

·        Ţineţi, pe cât posibil, bagajul aşezat în faţa dumneavoastră !

·        Supravegheaţi atent buzunarele şi geanta în care aveţi bani şi documente, pentru a preveni furtul acestora !

Pentru a preveni furturile de şi din autoturisme

Citeşte mai mult...
 
Bătrână ucisă la Borşa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 19 Aprilie 2011 18:17

Poliţia a fost sesizată ieri, 18 aprilie, în jurul orei 9,00, despre faptul că o bătrână de 87 de ani, a fost găsită de rude în locuinţa sa, moartă în condiţii suspecte. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipa de cercetare formată din poliţişti specialişti, sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

În scurt timp oamenii legii l-au identificat pe suspect. Acesta este un tânăr de 23 de ani, Nichita H., din localitatea Borşa. Conform probelor administrate până în prezent, rezultă că în noaptea de 17 aprilie, suspectul a pătruns fără drept în locuinţa victimei, căreia i-a suprimat, prin acte de violenţă, viaţa.

În prezent se efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu. Suspectul este internat în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

Citeşte mai mult...
 
14 focuri de arma pentru retinerea unor contrabandisti de tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Aprilie 2011 10:12
* Politiştii de frontieră maramureşeni au fost nevoiţi să tragă 14 focuri de armă pentru reținerea în flagrant a unor persoane care transportau ţigări de contrabandă.
 
* Deoarece nu s-au supus focurilor de avertisment, poliţiştii de frontieră au executat foc la nivelul picioarelor unui contrabandist, acesta fiind rănit uşor. Transportat de urgenţă la spital, bărbatul nu a necesitat internare, medicii stabilind că se află în afara oricărui pericol.
 
* În urma acțiunii au fost descoperite și confiscate 40.000 ţigarete (2.000 pachete) de provenienţă ucraineană, în valoare totală de aproximativ 16.000 lei. În data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj format din doi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului a observat, în apropierea frontierei cu Ucraina, un grup de persoane care transportă mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite, profitând de întuneric.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 166 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact