logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Borsa: Nu a oprit la semnalele agentilor de politie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 06 Mai 2011 11:39
În noaptea de 4/5 mai a.c., în jurul orei 04, 00 dimineaţa, un echipaj al Poliţiei Borşa, în cursul unei activităţi de filtrare a traficului rutier, a încercat să oprească un autoturism cu numere de Italia. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele agenţilor de poliţie şi a continuat să ruleze în viteză pe strada Victoriei din Borşa. În scurt timp, autovehiculul a fost găsit oprit în zona Tineretului, din apropierea Spitalului Borşa. Conducătorul auto a părăsit maşina, în autovehicul fiind identificat pe locul dreapta faţă un tânăr de 21 de ani, din Borşa. Ulterior a fost identificat şi conducătorul auto, Gavrilă D., de 22 de ani, tot din Borşa, faţă de care se întocmesc acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Ultima actualizare Vineri, 06 Mai 2011 13:57
Citeşte mai mult...
 
Actiune pentru combaterea delictelor silvice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 06 Mai 2011 11:34

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au verificat ieri, 05.05.2011, între orele 06,00-22,00, un total de 135 de autovehicule. Poliţiştii au urmărit modul în care sunt respectate normele rutiere, în zona de responsabilitate. Acţiunea efectuată de către poliţişti a vizat şi prevenirea sau combaterea delictelor silvice. Astfel, 12 transporturi de material lemnos care au fost identificate de poliţişti în trafic, au fost verificate iar în cazul a trei dintre acestea, s-au constatat nereguli la regimul silvic, fapt pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de 5.000 lei. Circa 6 m.c. buşteni de fag au fost ridicaţi în vederea confiscării.

În total, poliţiştii au adus la bugetul statului suma de 12.300 lei, provenind de la cele 40 de sancţiuni contravenţionale aplicate în total, atât pe linie rutieră cât şi la regimul silvic.

Citeşte mai mult...
 
Peste 5.500 de lei amenzi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Mai 2011 09:47

Poliţiştii sigheteni continuă activităţile pe linie rutieră demarate la începutul acestei săptămâni. Astfel ieri, între orele 06,00 – 20,00, poliţiştii din cadrul Biroului de ordine publică din Sighetu Marmaţiei şi ai posturilor comunale arondate, au efectuat controale pe drumul naţional 18 şi pe drumurile judeţene 171/A, 183/A şi 186/B, pe raza comunelor Budeşti, Deseşti şi Vadu Izei. Circa 90 de autovehicule aflate în traficul rutier au fost verificate şi 11 autoutilitare care transportau material lemnos.

Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, în valoare totală de peste 5.500 lei şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare pentru lipsa ITP.

Ultima actualizare Joi, 05 Mai 2011 10:02
Citeşte mai mult...
 
Acţiuni, sancţiuni şi infracţiuni… la regimul circulaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 04 Mai 2011 11:01
Poliţiştii Biroului Ordine Publică Mediul Rural din cadrul Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei au efectuat o acţiune preventivă ieri, 3 mai, între orele 07,00-21,00. Efectivele de poliţie au avut ca obiectiv în special abateri de la regimul circulaţiei. Astfel, pe DN 18 - Rona de Sus, Vadu Izei-Mara şi pe DN 19- Săpânţa-Remeţi, drumurile comunale şi forestiere din zonă, s-au constatat în total 22 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere, în valoare totală de peste 4.200 lei, din care: 15 la viteză, 2 la centură şi 4 la conducătorii de mopede.
Citeşte mai mult...
 
Mai multe evenimente rutiere au avut loc in acest week-end PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Mai 2011 11:52
În data de 30.04.2011 ora 10,00, pe str. Tepliţei din Sighetu Marmaţiei s-a produs un eveniment rutier uşor soldat cu o victimă în următoarele împrejurări: 
Petru C., de 75 ani, din Sighetu Marmatiei, s-a angajat in traversarea străzii pe lângă o bicicletă, în dreptul unui imobil de pe str. Tepliţei, prin loc nepermis si fără să se asigure suficient. El a fost surprins si accidentat de un autoturism, condus de Grigore B., de 69 de ani, domiciliat in Câmpulung Moldovenesc.
În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului-pieton, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu consumaseră alcool nici biciclistul, nici conducătorul auto.
Citeşte mai mult...
 
SURSE - Seful Directiei Rutiere a descins astazi in Maramures pentru a discuta despre... spaga PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Mai 2011 09:51

Politistii care supravegheaza traficul rutier in Maramures sunt, la randul lor, "filati" de la centru.

 

Astazi, 2 mai, seful Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Lucian Dinita, a venit in Baia Mare pentru o serie de intalniri cu responsabilii din sistem. Surse neoficiale au mentionat ca acesta a pornit o ofensiva impotriva spagii si ca face demersuri pentru monitorizarea tuturor agentilor care ies in control.

Citeşte mai mult...
 
S-a intamplat astazi in cartierul Unirii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 01 Mai 2011 19:13
În 01.05.2011, ora 18,00, Gheorghe T., de 25 ani, din Sighetu Marmaţiei, se afla la volanul unui  autoturism şi circula pe strada Unirii, din Sighet. El l-a surprins şi accidentat uşor pe un băieţel de 3 ani, care, lipsit de supravegherea părinţilor, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Minorul a fost transportat la spital. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 
In materialul video de mai sus aveti imagini de la aparitia ambulantei si a echipajelor de politie la fata locului. 
Ultima actualizare Luni, 02 Mai 2011 22:03
 
Accident de 1 mai PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 01 Mai 2011 12:16

Astazi dimineata, ora 11,30, Ionel P., de 21 ani, din Berbeşti, conducea un autoturism pe DJ 109F din direcţia Ocna Şugatag-Fereşti. Într-o curbă uşoară la stânga, datorită neatenţiei, pierde controlul asupra autoturismului, părăseşte partea carosabilă şi intră într-un copac de pe margine. În urma coliziunii conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare si a primit asistenta medicala de specialitate. Cel în cauză nu consumase alcool. 

Multumim cititorului, Bogdan care ne-a trimis pozele.

Ultima actualizare Luni, 02 Mai 2011 11:51
Vezi FOTO
 
Tigari subacvatice la frontiera PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Aprilie 2011 12:41

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au surprins şi reţinut în flagrant un cetățean ucrainean, îmbrăcat în costum de scafandru, care a încercat să introducă ilegal în România prin apa râului Tisa 60.000 de ţigarete.

Astfel, în seara zilei 27 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au prins în flagrant un cetățean ucrainean care transporta de la linia de frontieră spre interiorul țării mai multe colete ce conțineau țigări provenite din contrabandă.

Imediat au fost anunţate autorităţile ucrainene, iar în urma cercetărilor efectuate în comun cu acestea, au descoperit pe malul ucrainean al râului Tisa indicii clare că s-a desfăşurat o activitate de contrabandă.

Totodata, la cercetarea terenului au fost descoperite 6 colete ambalate în folie de culoare neagră ce conțineau 3.000 pachete țigări marca Viceroy de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 25.000 lei.

Cetăţeanul ucrainean în vârstă de 20 de ani, identificat ulterior ca fiind Ivan V. din localitatea Delovoe, Ucraina era echipat cu un costum de scafandru pentru a trece mai uşor apa râului Tisa.

Citeşte mai mult...
 
Accidente şi … autoaccidentări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Aprilie 2011 11:50

Pe teritoriul judeţului Maramureş au fost constatate ieri mai multe infracţiuni şi evenimente rutiere.

La Leordina, un cetăţean din Ruscova, conducea un tractor neînmatriculat care tracta un utilaj de debitat lemn. El nu avea permis de conducere şi mai mult, era şi sub influenţa băuturilor alcoolice. La o manevră mai dificilă, a pierdut controlul autovehicului şi a intrat în gardul unui imobil, avariind atât gardul cât şi tractorul.

La Poienile Izei poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, în jurul orei 11, 00 despre o autoaccidentare. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că Ioan P. se deplasa împreună cu Gavrilă B., ambii din Poienile Izei cu o căruţă trasă de cai. În locul numit „Vârful Pietriceii”, la coborârea unei pante, lui Gavrilă B., care conducea atelajul, i-a alunecat piciorul de pe frână. Căruţa nu a putut fi încetinită, caii au luat-o la fugă în josul pantei iar cei doi bărbaţi au căzut din căruţă. Cel mai rău s-a accidentat conducătorul atelajului, care a fost transportat la spital.

Citeşte mai mult...
 
Armele neletale dar periculoase trebuie notificate poliţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 Aprilie 2011 12:40

-  Marţi, 26 aprilie, poliţiştii au amendat un cetăţean din Borşa care deţinea un pistol cu gaz marca Bruni, model fără serie, de calibru 8 mm.

Arma face parte din categoria „F”, a anexei 1 din Legea 295/2004, modificată care reglementează regimul armelor în România. Conform prevederilor legale, armele din această categorie sunt supuse notificării prealabile către specialiştii din cadrul poliţiei. Ioan M., din Borşa, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei iar arma a fost ridicată în vederea confiscării.

Câteva exemple de arme de categorie „F” din legea sus-menţionată, considerate neletale, sunt: arme scurte (pistol) cu gaze, arme industriale de asomare sau tranchilizare, de alarmar, şi semnalizare; arme de panoplie, de recuzită, arme de tip sportiv, arbalete, arcuri, harpoane, etc.

Reamintim că acest tip de arme este supus notificării care se face în felul următor:

Înainte de achiziţionarea acestor produse de la magazinele specializate, se face o notificare în scris către poliţie. 

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 165 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact