logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Infractiuni si misiuni de weekend pentru jandarmi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Mai 2011 09:05
Minoră dispărută, găsită de jandarmi
Joi 19 mai a.c., în jurul orei 22:00, patrula independentă de jandarmerie de pe raza oraşului Vişeu de Sus, a identificat în centrul localităţii o tânără de 15 ani, A. B., din Câmpulung la Tisa, care figurează în baza de date ca fiind dispărută de la domiciliu. Aceasta a fost predată Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus.
 
Surprins la intrarea în mină
Joi 19 mai a.c., în jurul orei 11:00, la intrarea în mina „Roata” din Cavnic a fost surprins de către patrula montană de jandarmerie, Daniel V. de 30 ani, din Făureşti, care avea intenţia de a sustrage fier vechi, cu scopul de a-l valorifica. La solicitarea jandarmilor, acesta a furnizat date false despre identitatea sa, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei.
Citeşte mai mult...
 
Evenimente rutiere in ultimele 24 de ore PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 19 Mai 2011 17:43

Azi dimineaţă, ora 04:20, Mihai D., de 29 ani, domiciliat în localitatea Remeţi, conducea un autoturism pe D.N. 19, dinspre Sighetu Marmaţiei în direcţia Satu Mare. La km 210 + 500, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, a părăsit partea carosabilă prin dreapta iar maşina s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a doi din cei trei pasageri în autoturism, respectiv, dreapta faţă, Mihaela M., de 18 ani, şi stânga spate, Ioan A., de 18 ani, amândoi din Remeţi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţişti, rezultatul fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în cauză continuă, urmând ca la finalizarea lor să se ia măsuri legale.

La Sighetu Marmaţiei, ieri, 18 mai, în jurul orei 18,00, o fetiţă de doi ani, nesupravegheată de părinţi s-a angajat în fugă să traverseze strada Muzeului de pe raza municipiului. Ea l-a luat prin surprindere pe un conducător de moped, Ioan A., de 71 de ani, care circula în direcţia străzii Doboies. Acesta din urmă, în încercarea sa de a evita copilul, a pierdut controlul motoscuterului şi a căzut pe carosabil. S-au rănit atât bărbatul în vârstă, mai grav, cât şi copila, mai uşor. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Comunicat al IPJ Maramures


 
Altercaţie între prieteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Mai 2011 10:11
  În timpul executării unei misiuni de patrulare în localitatea Sighetu Marmaţiei, grupa operativă de jandarmerie, a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă „112” cu privire la faptul că, în târgul de animale de pe str. Nicolae Bălcescu din Sighet, are loc un scandal. La faţa locului jandarmii au observat o altercaţie între mai multe persoane, au intervenit şi au aplanat scandalul, identificându-i pe Dorel R. de 46 ani şi Marius R. de 29 ani, ambii din Sighetu Marmaţiei, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Ultima actualizare Miercuri, 18 Mai 2011 10:14
Citeşte mai mult...
 
Gesturi greu de explicat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Mai 2011 12:17
Duminică în jurul orei 21:30, jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada 9 Mai din localitate, l-au surprins pe Vasile S. de 32 ani, din Sighet, în timp ce aducea injurii şi cuvinte jignitoare altei persoane. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.
 
Luni 16 mai a.c., în jurul orei 00.30, jandarmul din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, aflându-se în serviciu de patrulare pe str. Libertăţii, l-a surprins pe Ioan S. de 21 ani din Sarasău, în timp ce îşi satisfăcea necesităţile fiziologice pe uşa Bisericii Romano Catolice din localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.
Citeşte mai mult...
 
Injurii şi cuvinte jignitoare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 Mai 2011 18:59
Vineri în jurul orei 11:00, jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, au surprins-o pe Năstaca E. de 31 ani, din Sighet, în timp ce aducea injurii cetăţenilor aflaţi în trecere pe str. General Mociulschi. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.
Tot vineri, în jurul orei 12:30, grupa operativă de jandarmerie din Sighet, l-a surprins pe Carol V. de 31 ani din Sighetu Marmaţiei, care a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unei alte persoane pe strada Bogdan Vodă. Acesta a fost sancţionat cu amendă în sumă de 200 lei. La Borşa, vineri în jurul orei 20:00, Toader D. de 36 ani din localitate, a fost surprins de către patrula mixtă de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, în timp ce, pe fondul unor neînţelegeri îi adresa lui Nicoară D. expresii jignitoare şi injurii. A fost sancţionat de către jandarmul din cadrul patrulei mixte cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei. 
 
Ultima actualizare Luni, 16 Mai 2011 20:09
Citeşte mai mult...
 
Altercaţie între mai mulţi tineri si injurii in parcari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Mai 2011 10:09
În timpul executării unei misiuni de patrulare în localitatea Sighetu Marmaţiei, pe str. Ioan Mihaly de Apşa, în faţa Cinematografului Muncitoresc, grupa operativă de jandarmerie a observat o altercaţie între mai multe persoane, două fiind căzute la pământ. În acel moment jandarmii au intervenit şi au oprit altercaţia, identificând părţile vătămate ca fiind Ştefan B. de 18 ani şi V. P., de 16 ani, ambii din Ruscova, şi pe făptuitori I. B. de 16 ani, I. B. de 17 ani, ambii din Poienile de Sub Munte şi Dumitru M. de 19 ani, din Vişeu de Sus, care sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
La data respectivă, în jurul orei 01:00, toţi cei implicaţi în altercaţie se aflau într-un local situat pe strada Ioan Mihaly de Apşa din Sighet, unde stăteau la mese diferite. La un moment dat, cei trei bătăuşi şi-au amintit despre anumite discuţii contradictorii pe care le-au avut cu cei doi băieţi, şi când aceştia au părăsit localul, au ieşit în urma lor, începând să-i lovească. Ştefan B. a primit mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, până a căzut la pământ lovindu-se cu capul de o bordură, iar V. P. a fost lovit în zona spatelui şi a feţei, fiindu-i rupt tricoul cu care era îmbrăcat. În momentul în care jandarmii au ajuns la faţa locului, au intervenit oprind altercaţia, Ştefan B. fiind transportat la Spitalul Sighetu Marmaţiei – Secţia Primiri Urgenţe, unde a rămas internat pentru investigaţii.
Ultima actualizare Vineri, 13 Mai 2011 11:53
Citeşte mai mult...
 
Jandarmeria Maramures face recrutări pentru instituţiile militare de învăţământ PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Mai 2011 09:41
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş face recrutări pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile militare de învăţământ– arma jandarmi – curs de zi: Academia de Poliţie „Al.I.Cuza" Bucureşti - specialitatea jandarmi;
103 locuri pentru forma de învăţământ la zi din care :
100 de locuri, bărbaţi şi femei fără discriminare ;
3 locuri pentru S.P.P.
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Gr.Al.Ghica" Drăgăşani ;
156 locuri din care:
150 de locuri pentru bărbaţi şi femei fără discriminare ;
6 locuri pentru S.P.P. ;
Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni;
156 locuri din care:
150 de locuri pentru bărbaţi şi femei fără discriminare ;
6 locuri pentru S.P.P. ;
Ultima actualizare Vineri, 13 Mai 2011 11:03
Citeşte mai mult...
 
Un localnic din Salistea de Sus risca sa faca inchisoare pentru ca a tinut in captivitate doua caprioare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Mai 2011 19:57

Ieri, poliţiştii au identificat, pe raza localităţii Săliştea de Sus, într-un ţarc, două exemplare de vânat din specia căprior comun, respectiv un mascul şi o femelă de aproximativ 10-11 luni. În conformitate cu legea, speciile de interes cinegetic nu pot fi ţinute în captivitate decât cu o autorizaţie specială. Ioan V., de 46 ani, din Săliştea de Sus care deţinea animalele la domiciliul său, într-un ţarc împrejmuit cu plasă de sârmă, nu avea această autorizaţie.

Cercetările continua sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept în captivitate a speciilor de interes cinegetic iar Ioan V. riscă fie amenda penală fie închisoarea pentru fapta comisă.

Citeşte mai mult...
 
Accidente de circulaţie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Mai 2011 19:39

La Borşa, în jurul orei 16,00, pe DN 18 - str. Libertatii din Borsa, Dorin H., de 23 ani, se afla pe o bicicletă şi circula pe trotuarul din partea dreaptă a carosabilului. Când a ajuns la intersecţia cu strada Ioan Adamesteanu, din cauza neatenţiei si a faptului ca se afla sub influenta băuturilor alcoolice, a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de Ion T., de 37 ani, din Borsa. Norocul biciclistului a fost că autoturismul era oprit pentru a se asigura si a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe DN 18, astfel că, deşi victima a căzut pe trotuar, s-a ales  doar cu vânătăi şi zgârieturi. Mai mult îl va „ustura” însă amenda aplicată de poliţişti la citirea rezultatului etilotest, care a indicat consum de alcool mult peste limita legală. 

În zilele de 10 şi 11 mai 2011, poliţiştii formaţiunii rutiere Broşa au executat doua acţiuni pe linia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 72 de autovehicule au fost controlate şi în 35 de cazuri s-au constatat nereguli la regimul circulaţiei rutiere pe drumurile publice. În total s-au aplicat amenzi în valoare de 4.500 lei, au fost suspendate două permise de conducere auto pentru consum de băuturi alcoolice. Poliţiştii au constatat şi două infracţiuni faţă de aceeaşi persoană, care a fost identificată în trafic conducând o motocicletă neînmatriculată şi fără permis de conducere auto.

Ultima actualizare Vineri, 13 Mai 2011 06:23
Citeşte mai mult...
 
Un bătrân de 82 de ani a fost accidentat la intersecţia străzilor Gheorghe Şincai cu Ştefan cel Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 10 Mai 2011 15:53
Un bătrân de 82 de ani care circula pe bicicletă a fost accidentat de un autoturism la intersecţia străzilor Gheorghe Şincai cu Ştefan cel Mare, din Sighetul Marmaţiei. Şoferul autoturismului nu a respectat semnul de circulaţie, şi nu a cedat trecerea biciclistului care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei şi Ambulanţa. În urma accidentului, bătrânul a fost trasportat la Spitalul Municipal, unde a fost internat la secţia de Primire în Regim de Urgenţă, cu traumatisme uşoare. Starea lui este stabilă. Atât şoferul cât şi  biciclistul au fost verificaţi cu etilotestul, rezultatul fiind, în ambele cazuri negativ. Poliţişti demarează o anchetă pentru a stabili exact datele accidentului, pentru a putea lua măsurile legale care se impun, asupra şoferului autoturismului implicat în acest accident.
Ultima actualizare Miercuri, 11 Mai 2011 07:24
Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Mai 2011 13:47

În 08.05.2011 ora 17:15, pe str. Cloşca din Sighetu Marmaţiei s-a produs un eveniment rutier soldat cu o victimă în următoarele împrejurări: Marius S., de 55 ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea un autoturism. În dreptul unui imobil, un minor de 8 ani, s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, prin spatele unui autoturism oprit, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovit de autoturism. Băiatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru supraveghere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 164 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact