logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Peste 200 de litri de motorina din Ucraina, confiscati din masina unui maramuresean PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Mai 2011 11:32

Politistii au descoperit in autovehiculul unui maramuresean cantitatea de 210 litri de motorina pentru care conducatorul nu a putut prezenta documente de provenienta. In momentul in care a fost luat la intrebari, acesta le-a spus ca are combustibilul din Ucraina, acesta fiind procurat ilegal din tara vecina. 

Captura a fost facuta aseara, 30 mai, in jurul orei 22.00, pe Drumul national 17 C, prin comuna Sacel. La volanul masinii era Vasile G., din Bogdan Voda. In cauza s-a luat masura confiscarii combustibilului si a sanctionarii contraventionale a soferului.
Ultima actualizare Marţi, 31 Mai 2011 14:56
Citeşte mai mult...
 
Procesele privind discriminarea sexuala sunt aproape inexistente PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Mai 2011 08:36

Doar trei români pe an fac plângere în instanţă pentru discriminare din pricina orientării sexuale, anunţă asociaţia ACCEPT.

 

Minorităţile sexuale ajung în instanţă din cauză că sunt discriminaţi la locul de muncă sau de societate în general. Cele mai multe persoane preferă să suporte consecinţele discriminării decât să se adreseze organizaţiilor care militează pentru drepturile lor.

 

Amenda pentru cei care fac discrimnare sexuală poate ajunge la 8.000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Radarele fixe vor fi puse iar la pândă PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Mai 2011 08:18

Poliţia Rutieră a solicitat reintroducerea radarelor fixe în încercarea de a stăvili numărul accidentelor grave. Autorităţile pregătesc un cadru legal, care va fi pus la punct de un grup de lucru format din reprezentanţi ai Ministerului de Interne, ai Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului Transporturilor.

 

Unul dintre motivele pentru care autorităţile doresc reintroducerea radarelor fixe este reducerea numărului de accidente grave produse din cauza vitezei pe acele porţiuni de drum, dar şi a altor abateri pe care şoferii le comit atunci când ştiu că nu sunt văzuţi de nimeni. Numai în primele patru luni ale acestui an, peste 500 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 2.000 au fost grav răniţi în 2.300 de accidente de circulaţie. Cele mai multe dintre aceste tragedii s-au produs din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile meteo, a depăşirilor neregulamentare şi a neacordării de prioritate.

Citeşte mai mult...
 
Un tanar din Stramtura s-a inarmat cu un cutit si un topor si a facut scandal in fata unui local PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Mai 2011 14:49
Un tanar din Stramtura a ajuns la Psihiatrie dupa ce Bachus i-a luat mintile. Baiatul, in varsta de 16 ani, ametit de alcool, s-a inarmat cu un cutit si un topor si a facut scandal in fata unui local din comuna.

Vineri seara, 27 mai, la ora 21,30, in fata unui local din Stramtura, Vasile B. (16 ani), din aceeasi localitate, aflandu-se in stare de ebrietate, a provocat scandal in timp ce purta un cutit in mana. Barbatul a parasit apoi locul, dar s-a intors in scurt timp cu un topor amenintandu-l cu acte de violenta pe un alt localnic. 
Ultima actualizare Luni, 30 Mai 2011 14:53
Citeşte mai mult...
 
O masina a luat foc in trafic, in Salistea de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Mai 2011 14:46
O masina s-a aprins sambata, in trafic, in Salistea de Sus, din cauza unui scurtcircuit la instalatia de iluminare. Soferul a oprit automobilul in fata sediului politiei si a chemat pompierii. Din fericire, nici conducatorul auto, nici pasagerii nu au fost raniti.

Sambata, 28 mai, la ora 18,50, in fata sediului Politiei Salistea de Sus a oprit un autoturism care ardea in partea din spate. Pasagerii au fost scosi de urgenta din masina si au fost sesizati pompierii, care s-au deplasat la fata locului si au stins incendiul. 
Ultima actualizare Luni, 30 Mai 2011 14:54
Citeşte mai mult...
 
Control intern in Politia Sighetu Marmatiei dupa crima pasionala din weekend PDF Imprimare Email
Luni, 30 Mai 2011 14:37
Braileanul care a ucis un sighetean si si-a injunghiat fosta amanta in plina strada, sub ochii ingroziti ai trecatorilor, a fost reclamat de victime politistilor cu 24 de ore inainte de comiterea faptei. Inspectoratul de Politie Judetean Maramures a confirmat ca vineri, 28 mai, la ora 18.00, la sediul politiei Sighetu Marmatiei s-au prezentat sotii Feldman, Gabriela si Alexandru, care l-au reclamat pe Adrian Sava din Braila, cel caruia in ziua urmatoare i-au cazut victime. 

Potrivit politiei, sighetenii au reclamat ca braileanul s-a deplasat in zona locuintei lor, strigand in fata blocului sentimentele care le nutrea fata de Gabriela. “In zona a fost trimisa o patrula de siguranta publica pentru a lua masuri in consecinta fata de suspect, pe care insa nu l-a mai gasit in zona”, a aratat Gabriela Liahovici, purtator de cuvant al IPJ Maramures. 
Ultima actualizare Marţi, 31 Mai 2011 06:59
Citeşte mai mult...
 
O femeie de 70 de ani a fost accidentată pe zebră pe strada Avrama Iancu din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 26 Mai 2011 11:56

La Sighetu Marmaţiei a avut loc un accident rutier, ieri, 25 mai,  pe la ora 19,00. Ioan G., de 40 ani, din Cîmpulung la Tisa conducea pe strada Avram Iancu un autoturism dar la intersecţia cu strada Pintea Viteazu, în dreptul trecerii pentru pietoni prevăzute cu indicator şi marcaj, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 70 de ani, care traversa regulamentar pe zebră, şi a accidentat-o. Victima a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Poliţiştii au verificat dacă şoferul băuse la volan dar aparatul etilotest a indicat o valoare negativă.

Citeşte mai mult...
 
Un giuleştean a încercat să înmatriculeze o autoutilitară furată din Ungaria PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 26 Mai 2011 11:52

În data de 25 mai, la Registrul Auto Român – Reprezentanţa Maramureş a fost prezentată pentru certificare de autenticitate în vederea înmatriculării, o autoutilitară, marca Mercedes, tip Vito cu număr de înmatriculare de Ungaria. La verificările efectuate în bazele de date, autoutilitară figura ca fiind furată din Ungaria la data de 08.01.2009. A fost identificat deţinătorul, un cetăţean din Giuleşti care a achiziţionat autovehiculul în luna decembrie 2008 de la o persoană domiciliată în comuna Lazuri, judeţul Satu Mare. Poliţiştii au anunţat autorităţile din Ungaria despre depistarea autoutilitarei urmând ca în colaborare cu partenerii maghiari să se continue cercetările şi să se clarifice împrejurările în care maşina a ajuns pe teritoriul României.

Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier ieri in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Mai 2011 10:08

Marţi dimineaţă, ora 06,45, pe strada Crişan din Sighetu Marmaţiei, o persoană a fost victima unui accident rutier produs în următoarele împrejurări. Petronela R., de 22 ani, din Rona de Sus, conducea un autoturism pe strada Crişan din Sighetu Marmatiei. În dreptul imobilului cu nr. 132, nu a încetinit într-o curba la dreapta şi a intrat pe sensul opus de mers unde l-a accidentat pe numitul Robert K., de 28 ani, din Bocicoiu Mare care circula regulamentar pe partea dreapta a drumului în calitatea de biciclist. Victima a fost transportată la spital şi a fost internată sub supraveghere medicală. Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeşte mai mult...
 
Şi pietonii au responsabilitate în circulaţia pe drumurile publice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 24 Mai 2011 17:20

În perioada 24.05-29.05.2011, poliţiştii de Serviciul Rutier vor efectua acţiuni care vor avea ca principal scop supravegherea felului în care pietonii respectă regulile de circulaţie. Acţiunile se vor desfăşura pe întreg teritoriul judeţului Maramureş.

Analizând dinamica evenimentelor rutiere înregistrate în perioada 01.01- 23.05.2011 la nivelul judeţului Maramureş, s-a constatat că indisciplina pietonală constituie a doua cauză principală în producerea accidentelor grave de circulaţie.

În perioada de referinţă, din vina pietonilor s-au produs 11 accidente (19 % din total), în urma cărora o persoană a decedat, 10 pietoni au fost răniţi grav, iar o persoană a fost rănită uşor.

Cele mai multe accidente provocate din vina pietonilor au fost din cauza traversărilor prin locuri nepermise sau fără să se asigure corespunzător.


Amintim aici câteva din reglementările în vigoare privind circulaţia pietonilor, din OUG 195/2002 republicată:

Citeşte mai mult...
 
POLITIA ROMANA - Mecanismul "Alerta rapire copil! " a fost lansat in Romania PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Mai 2011 16:31
Mecanismul "Alerta rapire copil!", prin care rapirea sau disparitia unui copil in circumstante care ii pun in pericol viata va fi mediatizata, a fost lansat, vineri, in Romania, in cadrul unui eveniment la care a avut loc si o simulare de caz prin videoconferinta.
 
Adjunctul sefului Politiei Romane, Florentin Robescu, a spus, vineri, la conferinta de lansare a mecanismului, ca acesta se va declansa numai in cazurile de rapiri de copii sau disparitii in circumstante in care viata sau sanatatea victimelor sunt puse in pericol.
 
"Este un mecanism care mobilizeaza mijloace exceptionale pentru situatii exceptionale", a spus Robescu, precizand ca mecanismul ofera posibilitatea oricarei persoane care are o informatie despre un copil rapit sau disparut sa anunte imediat autoritatile.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 163 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact