logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Razii pentru depistarea actelor de contrabandă in Sighetul Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2011 10:06

La Sighetu Marmaţiei, in cursul zilei de ieri,  poliţiştii au acţionat pe principalele artere de circulaţie, din municipiu şi posturile comunale aflate în apropiere, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea eventualelor acte de contrabandă sau trafic cu produse din Ucraina. Au fost verificate peste 100 de autovehicule şi efectuate 11 controale la unităţi comerciale din raza de competenţă. În total, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei, în cuantum de circa 3.000 lei. A fost constatată şi o infracţiune de contrabandă şi ridicate în vederea confiscării ţigări în valoare de 440 lei.

Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2011 11:15
Citeşte mai mult...
 
Jandarmii vor asigura buna desfăşurare a bacalaureatului în judeţul Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2011 09:25
Pe timpul desfăşurării examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2011, în perioada 27 iunie – 08 iulie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş asigură măsurile de ordine şi siguranţă publică la centrele de examinare şi de corectare a lucrărilor. De asemenea efectivele de jandarmi vor asigura şi securitatea transportului lucrărilor la centrele de corectare.

  Un efectiv de aproximativ 32 de jandarmi vor asigura zilnic buna desfăşurare a examenului, după cum urmează: la Baia Mare jandarmii vor fi prezenţi la 11 centre de examen, la Sighetu Marmaţiei la 4 centre de examen, la Vişeu de Sus, Borşa şi Târgu Lăpuş la câte un centru de examen. De asemenea la cele 4 centre de corectare din Baia Mare, jandarmii vor asigura în permanenţă măsurile de ordine şi siguranţă publică precum şi misiuni de asigurare a securităţii transportului lucrărilor contestate de la centrele de evaluare la centrele de contestaţii şi retur.
Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2011 09:52
Citeşte mai mult...
 
ISU MM deschide In Ocna Sugatag un nou punct de lucru PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 09 Iunie 2011 12:28
I.S.U. Maramureş intenţionează să înfiinţeze un punct de lucru nou, în comuna Ocna Şugatag, pentru a veni mai rapid în sprijinul cetăţenilor. Subunitatea va fi deservită de subofiţeri din cadrul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei şi va fi dotată cu o autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă.
În cursul zilei de ieri- miercuri, 08.06.2011, col. Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş şi mr. Ioan Mureşan, şeful centrului operaţional al inspectoratului, s-au deplasat la Ocna Şugatag, unde s-au întâlnit cu primarul localităţii, Vasile Sas şi cu secretarul primăriei-  Vasile Toporan. Edilii au fost receptivi la ideea de înfiinţare a unui punct de lucru şi au propus două variante pentru sediu. A fost aleasă fosta remiză P.S.I. a localităţii, care se află însă într-o stare de degradare avansată şi necesită efectuarea unor lucrări de extindere, reabilitare şi recompartimentare, pentru a crea condiţiile necesare bunei desfăşurări a activităţii.  
Ultima actualizare Joi, 09 Iunie 2011 17:08
Citeşte mai mult...
 
A jefuit o biserica din Ocna Sugatag dar invoca amnezia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 09 Iunie 2011 11:54
Un vasluian care a jefuit o biserica din Ocna Sugatag luna trecuta a fost prins de politisti. Acesta insa le-a declarat oamenilor legii ca nu-si aduce aminte sa fi comis fapta. 

Politistii au identificat suspectul unui furt comis in noaptea de 1 spre 2 mai, in dauna unui lacas de cult din localitatea Ocna Sugatag, cand au fost sustrase mai multe bunuri, in valoare de circa 800 lei. 

Hotul a fost identificat pe raza localitatii Rona de Jos, in persoana lui Gheorghe D. (43 de ani), din localitatea Iana, judetul Vaslui. Cel in cauza le-a declarat politistilor ca nu-si aduce aminte sa fi comis fapta, deoarece este bolnav psihic si are pierderi de memorie. Politistii l-au internat la spital, pentru expertiza medico-legala, neuro-psihiatrica, care va stabili daca vasluianul sufera de vreo boala mintala sau doar vrea sa scape de rigorile legii.
Citeşte mai mult...
 
Eveniment rutier pe fondul consumului de alcool PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 06 Iunie 2011 12:47

Duminică noaptea, în jurul orei 01,30 poliţia a primit un apel prin 112 despre faptul că, pe str. Lazu Baciului din Sighetu Marmaţiei, o persoană s-a autoaccidentat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii sigheteni au constatat că Ioan R., de 26 de ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea un moped înregistrat şi se deplasa pe strada Lazu Baciului, venind dinspre Vadu Izei. La un moment dat a pierdut controlul direcţiei de mers şi a derapat cu mopedul pe marginea părţii carosabile, unde a căzut. Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie şi avea halenă alcoolică, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Citeşte mai mult...
 
CONTROALE - TRAFIC – Politisti din toata Europa vor cauta toata saptamana soferi bauti si drogati PDF Imprimare Email
Luni, 06 Iunie 2011 06:08
In saptamana 6 - 12 iunie, TISPOL (European Traffic Police Network) va coordona o actiune care are ca scop depistarea persoanelor care conduc sub influenta alcoolului sau a drogurilor. Actiunea se va desfasura la nivel european, in peste 25 de state, Romania fiind una dintre tarile angrenate in activitate.
Conform datelor TISPOL, la nivel european, conducerea sub influenta alcoolului sau a drogurilor reprezinta unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere, alaturi de viteza excesiva si nepurtarea centurii de siguranta.
Ultima actualizare Luni, 06 Iunie 2011 06:39
Citeşte mai mult...
 
CRIMA SIGHET - Braileanul acuzat ca a ucis un sighetean si si-a injunghiat fosta amanta a fost prins PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Iunie 2011 06:57

Braileanul care este acuzat ca a ucis un sighetean si si-a injunghiat fosta amanta a fost prins in urma cu putin timp de catre politistii maramureseni intr-o casa nelocuita din Sighetu Marmatiei. Adrian Sava, de 37 de ani din Braila, era cautat din seara crimei atat in Sighetu Marmatiei, cat si in restul judetului. Pe numele sau era emis un mandat de arestare in lipsa pentru comiterea infractiunilor de omor inca de acum patru zile, astfel incat a fost depus direct in arestul IPJ Maramures. El a fost adus in Baia Mare de la Sighetu Marmatiei, unde a fost prins, in jurul orei 21.00. Masina in care s-a aflat barbatul a intrat pe poarta IPJ Maramures in jurul orei 23.00.

Braileanul a fost gasit intr-o casa parasita din Sighetu Marmatiei, iar in momentul in care politistii au intrat peste el a opus rezistenta. Asupra lui au fost gasite doua cutite, dar nu se stie daca unul dintre acestea este si arma crimei, pe care a folosit-o in seara zilei de 28 mai asupra celor doi sigheteni.
Ultima actualizare Vineri, 03 Iunie 2011 12:39
Citeşte mai mult...
 
Norma de hrană pentru poliţişti, redusă cu aproximativ 550 lei. Salariul maxim al unui poliţist va fi de 1.200 lei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 02 Iunie 2011 18:08
Sindicaliştii din poliţie ameninţă cu proteste, după ce au fost anunţaţi printr-un document întocmit de Direcţia Financiară din cadrul MAI şi semnat de ministrul Traian Igaş le este redusă norma de hrană cu aproximativ 550 de lei, măsura fiind motivată de lipsa fondurilor.
 
Sindicaliştii din poliţie ameninţă cu proteste, după ce au fost anunţaţi printr-un document întocmit de Direcţia Financiară din cadrul MAI şi semnat de ministrul Traian Igaş le este redusă norma de hrană cu aproximativ 550 de lei, măsura fiind motivată de lipsa fondurilor.
 
Liderul Pro Lex, Vasile, Lincu, a declarat că s-a interesat la Ministerul Administraţiei şi Internelor în legătură cu această măsură şi i s-a comunicat că măsura a fost luată pentru că nu sunt fonduri pentru plata integrală a acestor venituri. Lincu a făcut referire la Legea 69/2010 care prevede că MAI are obligaţia, pentru a se încadra în buget, să ajusteze sporurile facultative şi care nu sunt în cuantum fix, respectvi salariul de merit ţi de execelenţă.
Citeşte mai mult...
 
Injurii şi cuvinte jignitoare oamenilor de pe stradă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 01 Iunie 2011 08:39

Luni 30 mai a.c., în jurul orei 17:30, jandarmul din cadrul unei patrule mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Iuliu Maniu, l-a surprins pe Victor B. de 56 ani, din localitate, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, aducea injurii şi cuvinte jignitoare persoanelor care se aflau în trecere pe stradă.

 Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Ultima actualizare Miercuri, 01 Iunie 2011 13:14
Citeşte mai mult...
 
Cu cârnaţii şi salamul în haină PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 01 Iunie 2011 08:32

În urma unei sesizări primite din partea personalului unui magazin situat pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a identificat-o pe Ileana L. de 51 ani, din Sighetu Marmaţiei, ca fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 28.05.2011, în jurul orei 19:00, aceasta s-a deplasat la magazin pentru a face unele cumpărături. De la raionul de lactate al luat mai multe cutii cu iaurt pe care le-a pus în coşul pentru cumpărături, iar de la raionul cu mezeluri a luat o pungă cu cârnaţi picanţi, un baton de salam presat, iar de la un alt raion a luat o sticlă cu alcool sanitar pe care le ascunde sub haina cu care era îmbrăcată.

 

Ultima actualizare Miercuri, 01 Iunie 2011 08:42
Citeşte mai mult...
 
Acoperisul unei hale de la o fabrica de cherestea din Sarasau a luat foc PDF Imprimare Email
Marţi, 31 Mai 2011 19:57
Un incendiu a izbucnit in aceasta seara, 31 mai, la o fabrica de cherestea din Sarasau, unde acoperisul unei hale unde se depoziteaza cheresteaua a luat foc. Un echipaj ISU si politia din localitate s-au deplasat la locul incidentului. Inainte de sosirea militarilor, insa, angajatii au actionat cu galeti cu apa pentru stingerea flacarilor.

Hala este folosita ca loc de uscare a cherestelei, inainte de a putea fi folosita pentru parchet. Angajatii fabricii au reusit sa salveze in mare parte cheresteaua din interiorul incaperii, incercand totodata, pana la sosirea militarilor, sa stinga flacarile care au cuprins acoperisul imobilului.
Ultima actualizare Marţi, 31 Mai 2011 20:00
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 162 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact