logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
O fetiţă de 5 ani din Dragomireşti a fost internată la spital în stare de comă alcoolică PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Iunie 2011 11:42
Prin apelul de urgenţă 112, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant al Centrului de Permanenţă Dragomireşti despre faptul că la unitatea de primire a fost adusă o minoră de 5 ani în stare de comă etilică gradul 2. Poliţiştii l-au identificat pe Dumitru P. din Săliştea de Sus, tatăl vitreg al micuţei M.L., care a recunoscut că fetiţa a rămas nesupravegheată în locuinţa lor din Săliştea unde s-a intoxicat  ca urmare a ingerării unei substanţe necunoscute. Datorită stării sale, minora a fost transferată la Spitalul orăşenesc din Vişeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări, urmând a fi dispuse masuri legale. 
 
O femeie a fost accidentată în sensul giratoriu din Big PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Iunie 2011 10:57

In aceasta dimineata, in jurul orelor 10, în sensul giratoriu din zona Big, din Sighetu Marmaţiei, o femeie ce conducea o bicicleta, a fost accidentată de un şofer care conducea un autoturism cu remorcă, ambele persoane fiind incadrate in sensul giratoriu. Neputând evita incidentul, şoferul a trecut cu roata de la remorcă peste piciorul femeii cazute pe carosabil. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei, precum şi o echipa SMURD. Femeia a fost transportata la spital.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Iunie 2011 10:53
Citeşte mai mult...
 
Doi sigheteni prinsi cand sustrăgeau din incinta unei unităţi şcolare mai multe materiale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Iunie 2011 10:54

La Sighetu Marmaţiei, o patrulă de siguranţă publică aflată în patrulare pe străzile municipiului a surprins ieri seară, pe Ioan T., de 45 ani şi pe Liviu V., de 29 ani, ambii din localitate, în timp ce sustrăgeau din incinta unei unităţi şcolare mai multe materiale confecţionate din fier. Bunurile se aflau  într-o baracă destinată depozitării materialelor şcolare în care, autorii au pătruns prin acoperiş, demontând câteva bucăţi de tablă. Poliţiştii au recuperat în totalitate bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţii vătămate. Făptaşii sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Iunie 2011 10:58
Citeşte mai mult...
 
Minora disparuta de la domiciliul ei din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 20 Iunie 2011 16:52

Maria C. din Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia despre faptul că fiica sa, Rebeca C., de 16 ani, a plecat de la domiciliu în 16 iunie şi nu s-a mai întors. Din verificările efectuate de poliţiştii de la compartimentul Urmăriri s-a stabilit că minora şi-a pregătit fuga de acasă cu aproximativ două săptămâni înainte şi este posibil să se afle în Timişoara.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, cca 60 kg, constituţie slabă, păr şaten, lung până sub umeri, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, are operaţii la ambele şolduri şi din acest motiv merge legănat, corpul aplecat spre spate şi burta în faţă, fiind vizibil de la distanţă mersul dificil pe care îl are. La data dispariţiei este posibil să fi purtat pantaloni blue-jeans de culoare albastru deschis şi un tricou de culoare mov cu alb, nu se ştie cu ce era încălţată. Este posibil să fie însărcinată. Orice informaţie de la cetăţeni poate fi utilă.

Citeşte mai mult...
 
Control inopinat realizat de ISU MM PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 19 Iunie 2011 11:04
În cursul dimineţii de vineri,17.06.2011, într-o acţiune comună, ce se înscrie în cadrul bunei colaborări dintre I.S.U. Maramureş şi Serviciul Poliţiei Rutiere, la sediul inspectoratului nostru s-a desfăşurat o testare inopinată a conducătorilor auto, ca parte a politicii de toleranţă zero faţă de conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului.
 
Atât conducătorii autospecialelor cât şi cei ai ambulanţelor S.M.U.R.D. au fost verificaţi, după intrarea în tură, cu alcooltestul, de către o echipă de lucrători de la Serviciul Poliţiei Rutiere condusă de cms.şef. Nicolae Bârsoan. La final, pentru toate cadrele testate rezultatul a fost negativ, ceea ce denotă seriozitatea de care personalul I.S.U. Maramureş dă dovadă în ce priveşte îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu, cu respectarea legii şi a regulamentelor militare.
Ultima actualizare Duminică, 19 Iunie 2011 11:11
Citeşte mai mult...
 
Cooperare internationala a ISU MM PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 19 Iunie 2011 10:57
O delegaţie de pompieri maramureşeni s-a deplasat sâmbătă, 18.06.2011, în Austria, ca să participe la un schimb de experienţă, care se va desfăşura în perioada 18-25.06.2011, cu pompierii din localitatea austriacă Fürstenfeld. Din delegaţie fac parte mr. Ioniţă Sîrb, prim adjunct al inspectorului şef, mr. Adrian Vlaşin, comandantul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, plt.adj. Vasile Pop, şef gardă intervenţie Secţia Vişeu de Sus, plt. Dănuţ Dunca, şef gardă intervenţie Secţia de Pompieri Vişeu de Sus, plt. Iosif Marincat, conducător autospecială în cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus şi plt.maj. Hancig Ilie, şef gardă intervenţie la subunitatea din Borşa, care aparţine de Secţia Vişeu de Sus.
 
Pompierii sunt însoţiţi de domnul profesor Dorel Faltinschi, din Vişeu de Sus, în calitate de translator. În perioada cât se vor afla în Austria, pompierii maramureşeni vor participa la mai multe exerciţii de intervenţie în situaţii de urgenţă, alături de pompierii din Fürstenfeld. Principalele obiective ale acestui schimb de experienţă sunt colaborarea dintre oraşele înfrăţite Vişeu de Sus şi Fürstenfeld, în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor, precum şi identificarea unor practici noi, eficiente de stingere a incendiilor şi descarcerare, la nivel naţional şi internaţional.
 
Ultima actualizare Duminică, 19 Iunie 2011 11:10
Citeşte mai mult...
 
2.000 pachete de ţigări confiscate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 17 Iunie 2011 13:08
Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat trei persoane în timp ce încercau să introducă ilegal în România 40.000 țigarete provenite din contrabandă în valoare de aproximativ 17.000 lei. Celor trei bărbaţi le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
 
În data de 17 iunie a.c., în jurul orei 00.50 o patrula din cadrul sectorului PF Sarasău a observat două persoane care transportau mai multe colete. Acestea se îndreptau de la linia de frontieră spre interiorul ţării. Imediat, lucrătorii noștri au trecut la urmărirea suspecților iar la aproximativ 500 metri de frontieră aceştia au fost reţinuţi şi identificaţi ca fiind Ştefan I. în vârstă de 36 de ani şi Ionuţ B. de 22 de ani, domiciliaţi în localitatea Sarasău. Bărbaţii trebuiau să transporte ţigările până la DN19 unde urmau să fie preluate de către Ioan M. în vârstă de 48 ani din localitatea Sighetu Marmaţiei.
Citeşte mai mult...
 
ACCIDENT FEROVIAR - Trenul personal Sighet - Cluj a facut praf un Aro pe linia ferata de la Viseu de Jos PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 17 Iunie 2011 11:29
O masina de teren a fost distrusa complet intr-un accident feroviar care a avut loc ieri noapte la Viseu de Jos. Soferul a reusit sa sara din autovehicul inainte ca trenul personal care circula pe relatia Sighetu Marmatiei – Cluj-Napoca sa il izbeasca. El are de platit acum 500 de lei, fiind amendat de politisti pentru ca rula cu masina pe calea ferata. Barbatul, de loc din Viseu de Jos, a explicat insa ca singura posibilitate de a ajunge in catunul Valea Dragoiasa este pe calea ferata pentru ca drum nu exista.
 
Locuitorii din Valea Dragoiasa s-au plans in repetate randuri autoritatilor din Viseu de Jos reclamand lipsa drumului. Practic, pentru a ajunge la casele lor ei trebuie sa incalece cu masinile drumul de fier care trece prin zona. Asta s-a intamplat si in noaptea cand s-a produs accidentul feroviar. Barbatul, aflat la volanul unui Aro, a plecat spre socrii sai, care stau in Valea Dragoiasa. A incalecat calea ferata, la fel ca si in alte dati, dar pe drum a fost ajuns din urma de trenul personal. Soferul nu a mai putut sa scoata masina de pe sine. Mecanicul de locomotiva l-a vazut, a incercat sa franeze dar nu a reusit sa evite impactul.
Citeşte mai mult...
 
Furturi repetate dintr-o gradinita din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Iunie 2011 11:19

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au fost sesizaţi, în repetate rânduri, de săvârşirea unor furturi de bani din incinta unei grădiniţe de pe raza municipiului. Ultimul furt a fost în data de 09 iunie, când din poşeta unei educatoare, au fost sustraşi 100 lei. Persoana necunoscută care a sustras banii nu a ştiut însă că banii erau marcaţi de către poliţişti.

La scurt timp a fost identificat suspectul, în persoana Anei I., de 37 ani, din Sighetu Marmaţiei, care, deşi nu era angajata instituţiei, se număra printre persoanele ce aveau acces în grădiniţă. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că femeia a mai comis trei furturi, sustrăgând diverse sume din poşete aflate în incinta imobilului respectiv.

Citeşte mai mult...
 
Concurs profesional al Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta si a Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2011 20:42
Pe stadionul “Viorel Mateianu“ din Baia Mare s-a desfăşurat astăzi, vineri 10.06.2011, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă. Participanţii nu s-au lăsat descurajaţi de vremea capricioasă şi şi-au apărat şansele cu dârzenie.
 
Toţi concurenţii au dovedit că s-au antrenat temeinic pentru a face faţă celor trei probe din competiţie: pista de îndemânare şi viteză, ştafeta 4X100 de metri şi dispozitivul de intervenţie.
 
În cele din urmă, clasamentul s-a prezentat astfel:
Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă:
I - S.V.S.U. Cerneşti
II - S.V.S.U. Remeţi
III - S.V.S.U. Săcel
IV - S.V.S.U.Mireşu Mare
V - S.V.S.U. Moisei
VI - S.V.S.U. Asuaju de Sus
VII - S.V.S.U. Deseşti
Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Iunie 2011 07:06
Citeşte mai mult...
 
Un sofer baut din Poienile de sub Munte a intrat cu masina intr-o casa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2011 11:00
Un tanar de 28 de ani din Poienile de sub Munte s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina in peretele unui imobil de la marginea drumului. Accidentul de circulatie a avut loc aseara, 9 iunie, pe Drumul Judetean 187. 

Mihai R., de 28 de ani, a vrut sa evite un grup de persoane si a pierdut controlul autoturismului, iesind de pe carosabil. Nu a mai putut sa se redreseze si a intrat intr-o casa. Politistii au stabilit ca tanarul nu poseda nici permis de conducere si, in plus, era sub influenta bauturilor alcoolice. 
Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2011 11:17
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit »

Page 161 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact