logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
VIDEO: Ţigări de contrabandă transportate cu autobasculanta în Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Octombrie 2015 13:09

In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au confiscat 74.628 pachete tigari, in valoare de aproximativ 684.000 lei, ce urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din zona. In primul caz, a fost depistata o autobasculanta ce transporta 99 baxuri de tigari, care fusesera acoperite cu deseuri din material lemnos. In timpul unei ture de noapte, un singur echipaj al Politiei de Frontiera, insotit de cainele politist, a depistat 2 cazuri de contrabanda, fiind confiscate peste 28.000 pachete de tigari. 3 cetateni romani sunt cercetati in prezent pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Citeşte mai mult...
 
Tanar din Rona de Sus, retinut pentru furturi din locuinte PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 20 Octombrie 2015 14:34

Politistii au retinut, pentru 24 de ore, un tanar care ar fi sustras mai multe bunuri din doua locuinte, fapta care ar fi creat un prejudiciu de circa 7 500 de lei. 
 
Ieri, 19 octombrie, politistii din cadrul Sectiei 6, Politie Rurala Sarasau, au identificat un tanar, banuit de comiterea a doua furturi din locuinte aflate in constructie. 
 
El este banuit ca pe parcursul lunii septembrie 2015a patruns prin efractie in doua imobile situate pe raza localitatilor Sarasau si Campulung la Tisa si a sustras aparatura electrica, materiale de constructie si alte bunuri, cauzand un prejudiciu de aproximativ 7 500 de lei. 
Citeşte mai mult...
 
Sighetean condamnat la 4 ani de închisoare pentru infracţiuni prevăzute de Codul Vamal PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Octombrie 2015 17:08

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii maramureseni au identificat un barbat pe numele caruia era emis mandat de executare a pedepsei inchisorii.
Politistii Biroului de Investigatii Criminale Sighetu Marmatiei au identificat un tanar de 26 de ani, din localitate, pe numele caruia instanta a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii. 
Sigheteanul a fost condamnat la 4 ani, trei luni si zece zile inchisoare pentru comiterea de infractiuni prevazute de Codul Vamal.
El isi va executa pedeapsa in penitenciar. 
Citeşte mai mult...
 
Migrant din Sri Lanka depistat de Polițiștii de frontieră la Lunca la Tisa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Octombrie 2015 16:23

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au predat autorităţilor de frontieră din Ucraina un cetăţean din Sri Lanka care a fost depistat în timp ce încerca să intre ilegal în România, pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.
 
În data de 17.10.2015, la nivelul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei s-a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 10.00, lucrătorii noştri au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lunca la Tisa, jud. Maramureş, o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos şi care nu îşi justifica prezenţa în zonă.
Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea bărbatului, ocazie cu care au constatat că acesta nu vorbeşte limba română, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean din Sri Lanka, în vârstă de 22 ani, care a declarat că intenţiona să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu deţinea documente legale.
Citeşte mai mult...
 
Focuri de arma la Sighet pentru prinderea unor contrabandisti ce transportau tigari de 53000 lei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Octombrie 2015 11:37

În data de 17.10.2015, o patrulă a poliţiei de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmaţiei a observat, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, mai multe persoane care transportau colete voluminoase, de la frontiera de stat către interiorul ţării. 
Imediat, lucrătorii noştri au procedat la somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, poliţiştii de frontieră au tras 6 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
În acel moment, bărbaţii au abandonat coletele şi s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean.
Poliţiştii de frontieră au anunţat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare şi supraveghere a zonei.
Citeşte mai mult...
 
Cetatean ucrainean prins la Sarasau cu 10.000 pachete de tigari de contrabanda ascunse in masina PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Octombrie 2015 11:33

Ieri, 18 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul P.F. Sarasău a oprit pentru control pe DN 19, pe raza localităţii Sarasău, un autoturism marca Renault Kangoo, condus de cetăţeanul ucrainean Vasyl M., de 35 ani.
Cu ocazia controlului efectuat, în maşină au fost descoperite 14 colete care conţineau ţigări, fapt pentru care autoturismul şi conducătorul auto au fost conduşi la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 10.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 88.400 lei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.
Ultima actualizare Luni, 19 Octombrie 2015 13:58
Citeşte mai mult...
 
DIICOT - Perchezitii in Maramures, Satu Mare, Salaj si Bucuresti, pentru evaziune fiscala si spalare de bani PDF Imprimare Email
Luni, 19 Octombrie 2015 11:25

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism –Biroul Teritorial Satu Mare impreuna cu ofiteri de politie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare, a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Oradea si Inspectoratelor de Politie Judetene Satu Mare si Bihor, cu sprijinul Directiei Generale Antifrauda Fiscala, au efectuat in data de 19 octombrie 2015 un numar de 28 de perchezitii pe raza judetelor Satu Mare, Salaj, Maramures si a municipiului Bucuresti. 
 
Actiunea a avut loc la sediile unor societati comerciale si persoane fizice, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat format din cetateni romani si ucraineni, specializat in savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. 
Citeşte mai mult...
 
Aberatii legislative: 840 lei amenda pentru biciclistii care circula pe sens interzis, 210 lei pentru soferi PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 15:13

O ciudatenie , aberanta chiar, a legislatiei rutiere romanesti o reprezinta faptul ca o contraventie care este de multe ori extrem de periculoasa, cea de a intra cu masina pe “Interzis”, este sanctionata doar cu 2 puncte amenda (210 Ron), fara retinerea permisiului (cum era o data), iar acelasi lucru, doar ca cu bicicleta (care, intre noi fie vorba, nu este ceva atat de grav, putand genera in cel mai rau caz ranirea biciclistului) se sanctioneaza cu 6-8 puncte amenda (840RON). Ma refer aici in special la faptul de a circula pe o strada cu sens unic, in sensul contrar circulatiei.

Cum este posibil acest lucru?

Citeşte mai mult...
 
Bărbat accidentat mortal pe DN18 între Petrova și Leordina PDF Imprimare Email
Vineri, 16 Octombrie 2015 09:22

Un grav accident de circulație a avut loc aseara în jurul orei 22 pe drumul național 18, între localitățile Petrova și Leordina.

În urma acestuia un bărbat și-a pierdut viața.Din primele informații se pare că un șofer în vârstă de 25 ani din Leordina conducea un vehicul, moment în care un pieton i-a apărut în cale.

 
Șoferul nu a mai putut evita impactul. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care din păcate nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.
Citeşte mai mult...
 
Accident rutier la Săpânța. Trei persoane încarcerate în urma impactului! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 13 Octombrie 2015 19:33

In urma cu cateva minute, a avut loc un accident rutier pe DN19 in localitatea Sapanta, nr.91 , transmite ISU Maramures.
 
In urma impactului trei persoane sunt incarcerate in urma impactului.
 
La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD, Pompieri si Politie.
Ultima actualizare Miercuri, 14 Octombrie 2015 10:13
Citeşte mai mult...
 
Un barbat beat s-a rasturnat cu masina de teren in centrul comunei Ruscova PDF Imprimare Email
Scris de Vasile Dale   
Duminică, 11 Octombrie 2015 09:31

Un accident de circulatie s-a produs astazi, 11 octombrie, pe drumul judetean care leaga DN18 de comuna Poienile de de Sub Munte, in urma caruia doua persoane au fost ranite. Accidentul a fost anuntat in jurul orei 7.45 la 112 de localnicii care au iesit din case dupa ce au auzit o bubuitura puternica. Pe mijlocul partii carosabile din centrul localitatii Ruscova era o masina de teren rasturnata iar in interior doi oameni raniti: soferul si un pasager. Din primele informatii barbatul de la volan circula cu viteza excesiva, a intrat in derapaj si s-a rasturnat. Se pare ca acesta consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan. 
 
La fata locului au fost trimise echipajele pompierilor militari, ale Ambulantei si Politiei. Cei doi au fost scosi din autoturism de un echipaj al Politiei de Frontiera Poienile de Sub Munte, care le-au acordat primul ajutor. Victimele au fost transportate la Spitalul Orasenesc Viseu de Sus pentru investigatii medicale. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili excact circumstantele producerii accidentului. 
Ultima actualizare Duminică, 11 Octombrie 2015 09:41
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 14 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact