logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Cumpararea unei locuinte – o decizie grea sau simplista? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Iulie 2017 12:29
Ce persoana sau familie nu s-a gandit macar o data pana acum la ideea de a-si cumpara o locuinta proprie? Totusi, in acest sens intervin multe aspecte, incepand de la strangerea sumelor necesare unei astfel de investitii si pana la gasirea unui imobil care sa raspunda pe deplin la toate nevoile, asteptarile si cerintele proprii ale celor care vor locui in cadrul sau.
Multa lume ar spune ca daca dispui de suma necesara pentru achizitia unui imobil, lucrurile sunt simplificate. Asa sa fie totusi? Ei bine, haideti sa vedem exact ce implica procesul de cumparare al unei locuinte in cele ce urmeaza.
Cautarea unui dezvoltator imobiliar de incredere
La ora actuala, exista nenumarate variante de ansambluri rezidentiale. Insa calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor ce sunt in cautarea unei locuinte perfecte pare indoielnica in marea majoritate a cazurilor.
Ultima actualizare Joi, 13 Iulie 2017 12:35
Citeşte mai mult...
 
Shop-einstal.ro te ajuta in privinta acumularilor de apa! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 06 Iulie 2017 12:20

Probabil ca iarna este anotimpul care pune cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre umiditate, sau despre apa in general. Dificil de tinut sub control si greu de evitat, acumularile de apa sunt cauzatoare nu doar de probleme estetice ci si generatoare de probleme la nivelul structurilor din beton, despre care stim deja ca sunt extrem de poroase si ca absorb imediat cantitati destul de mari de apa. Un aliat serios in ceea ce priveste lupta cu acumularile de apa, si un protector de nadejde al constructiilor este magazinul www.shop-einstal.ro, un nume deja cunoscut pe piata de profil pentru produsele de cea mai buna calitate iferite clientilor.

Shop-einstal.ro este un magazin care ofera clientilor sau o gama ampla de produse destinate ingrijirii gospodariilor, precum: pompe submersibile de suprafata sau de adancime, centrale termice, puffere, boilere sau sisteme de incalzire in pardoseala. Specialistii din acest magazin sunt la curent cu ultimele inovatii in domeniul produselor de acest tip si pun la dispozitia clientilor cele mai bune echipamente, la preturi cu adevarat accesibile oricui. Oferetele magazinului sunt de neegalat, iar calitatea produselor este de necontestat.

Citeşte mai mult...
 
Alimentația potrivită pentru bebelușul dumneavoastră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 12 Iunie 2017 15:12

Prezența unui bebeluș în viața fiecărui părinte este o bucurie inimaginabilă. Dacă în ceea ce privește propria persoană mai faceți compromisuri privind starea de sănătate optimă, ei bine odată cu venirea pe lume a unui copil aceste aspecte nu mai pot fi neglijate.

Prin urmare, fiecare părinte trebuie să aibă în vedere cele mai bune modalități prin care poate să îi asigure micuțului său bunăstarea. Un prim aspect care trebuie să vă intereseze ține de alimentele potrivite pentru copilașul dumneavoastră, astfel încât acesta să aibă parte de posibilitatea de crește și de a se dezvolta armonios.

Nu este un secret faptul că marea majoritate a produselor alimentare destinate bebelușilor care se găsesc în comerț la ora actuală sunt dăunătoare, ca urmare a numărului crescut de chimicale pe care îl conțin. Astfel, cea mai potrivită soluție la care pot apela părinții constă în alimentația bio pentru bebeluși. Într-adevăr, prețurile acestor produse sunt puțin mai crescute, dar sănătatea celui mic este prioritară.

Citeşte mai mult...
 
Două rutence din Sighet, mărul discordiei pe plan internațional PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Mai 2017 12:49

            Cele două frumoase rutence, au generat scandal internațional, care a avut ecouri din America până în cel mai îndepărtat colț al mapamondului.

      Despre acest aspect am discutat cu Ivan Romaniuc, primarul din Rona de Sus,  prim-vicepreședinte al Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România (URSR), localitatea de baștină al uneia dintre cele în cauză.

         Primarul este ferm convins că fetele din localitatea pe care o păstorește nu numai că sunt frumoase, dar sunt și foarte inteligente, sunt în stare să mute și munții din loc, așa cum sunt toate rutencele de altfel.

         "Dacă vă amintiți de serialul Suleyman Magnificul soția sultanului a fost  ruteancă pe nume Roxelana lui Suleyman Magnificul, sclava/roabă, cadână, sultană, a condus Imperiul Otoman și a rămas în istorie.

            Pe Lena o cunosc de când a venit pe lume, a crescut sub ochii mei fiind vecini.

Ultima actualizare Marţi, 30 Mai 2017 17:11
Citeşte mai mult...
 
Cele mai eficiente idei pentru creşterea corectă a copilului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Mai 2017 11:39

Unii au parte de experienţe de viaţă destul de dificile şi reuşesc să le întâmpine de fiecare dată cu responsabilitate. Mulţi însă încep să se panicheze atunci când în familie se naşte un copilaş. Este vorba despre acele momente în care sentimentele de extaz şi bucurie deplină se amestecă cu teama că a creşte un copil implică responsabilităţi mari, de multe ori parcă peste puterile părinţilor.

Cei care au mai trecut prin astfel de perioade ştiu însă că lucrurile pot fi mai simple decât se arată și că trebuie ca fiecare să găsească ajutorul potrivit în cele din jur. Este vorba mai ales de accesoriile şi articolele create special pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă a celor mici.De fiecare dată ajutoare esenţiale în acest sens le propune magazinul online nichiduta.ro.

Ultima actualizare Luni, 29 Mai 2017 11:44
Citeşte mai mult...
 
De ce avem nevoie de obloane? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Aprilie 2017 07:21

Obloanele sunt închideri arhitecturale adaptate pentru a reglementa controlul solar, contribuind astfel la reducerea costurilor de încălzire și de răcire ale unei clădiri. Tipuri de obloane PVC:

OBLOANE PVC NAXOS

 

Obloane franceze au rolul de a spori frumusetea casei tale.  Au acel farmec de sud, ca ceva anume, imprumuta acel caracter individual. Sunt disponibileintr-o gamă largă de culori și multe imitatii de furnir interesante, pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită - exact pe gustul tau, la fel cum ti-ai imaginat.
Prezentarea unui aspect cât mai natural de lemn, obloanele franceze beneficiază în plus față de proprietățile remarcabile ale materialului din PVC: acestea sunt deosebit de ușor de întretinut cu o durabilitate practic permanentă. Obloanele PVC oferă mult mai mult decât intimitatea perfectă: protecție de vânt și de vreme rece si căldură, dar, de asemenea, efractie si furt.
Citeşte mai mult...
 
Implantul dentar – o procedură cu efecte de durată numai la clinica MegaSmile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Decembrie 2016 13:55

Oricine îşi doreşte să aibă o dantură perfectă şi un zâmbet strălucitor, indiferent de vârstă. În ultimii anii au apărut tot felul de soluţii care promit un zâmbet perfect, însă atunci când unul mai mulţi dinţi lipsesc acest lucru devine greu de realizat.

Pentru ca toţi să poată să zâmbească fără nici un fel de impediment şi să nu aibă parte de nici un fel de experienţă neplăcută din cauza faptului că dantură este incompletă, clinica MegaSmile oferă cea mai bună soluţie pentru întregirea danturii: implantul dentar.

Ce este implantul dentar?

Citeşte mai mult...
 
A fost lansat site-ul Episcopiei greco-catolice de Maramureș PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Martie 2016 21:24

Vineri, 25 martie 2016, când Biserica sărbătorește „Bunavestire”, Episcopia greco-catolică de Maramureș a lansat site-ul oficial eparhial: www.episcopiamm.ro.

Site-ul își propune să fie o oglindă a întregii Eparhii și un instrument prin care fiecare parohie, protopopiat, asociație, departament să se comunice celor care-iurmăresc activitatea prin intermediul internetului.

Este un site care reunește istoria și activitatea tuturor realităților ce alcătuiesc Eparhia greco-catolică de Maramureș.

Se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de istoria și activitatea Bisericii greco-catolice din Maramureș.

Configurat în opt secțiuni principale – acasa, episcopul, eparhia, curia, viața eparhiei, comunicare, stiri, contact – site-ul și-a propus să fie cat mai cuprinzător și mai explicit, totodată. De aceea, fiecare secțiune cuprinde diverse submeniuri, care facilitează accesulnavigatorilor la informațiile pe care le caută.  

Platforma este una full CMS și designul responsive, care se adaptează la orice rezoluție de dispozitiv: desktop, tablete și telefoane mobile. Conținutul este optimizat pentru utilizarea browser-elor: Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari, precum si pentru toate dispozitivele mobile. Secțiunea NewsLetterdă posibilitatea navigatorilor de a se abona pentru a primi direct pe e-mail știrile care vin postate pe site.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Iunie 2016 09:53
Citeşte mai mult...
 
Periplul lotului national de box al României prin Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Mai 2015 20:23

Sloganul marelui pugilist român, actualul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei ”Nu fi violent, fii inteligent” a fost interfața Lotului Național de Box Juniori, pe parcursul întregii șederi în Sighetu Marmației.

Între 13 și 15 mai 2015 printre alte evenimente cu rezonanță internațională, orașul Sighetu Marmației  a fost gazda Lotului Național de Box Juniori în drumul lor spre Campionatul European de Box, care  se desfășoară în orașul Lviv din Ucraina.
Sloganul  Nu fi violent, fii inteligent  al marelui  pugilist Leonard Doroftei  și-a găsit corespondent în realitate prin persoana  domnului Mihai LAURUC, un alt fost pugilist, prieten bun cu DOROFTEI, Președinte al Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, sub patronajul cărora a decurs periplul Lotului Național de Box al României prin Maramureșul Istoric.

Ultima actualizare Joi, 21 Mai 2015 06:38
Citeşte mai mult...
 
PDF Imprimare Email

Viitorul este al celor ce vor fi prezenti pe web si vor stii sa se adapteze la aceasta piata in continua expansiune. 

 

 De ce sa va faceti un website?  La ce va ajuta?

-          firma dumneavoastra  va deveni cunoscuta in toata tara si chiar in strainatate 

-          credibilitatea firmei  va fi cu totul alta

-          veti fi usor de gasit de catre noi clienti / furnizori 

-          veti avea o reclama  pe internet 24 de ore din 24

-          concurenta are deja un website
 

Doriti sa aveti un site de prezentare?

Noi va cream propiul website personal sau de afaceri la preturi foarte mici.

Cele mai mici preturi la cea mai inalta calitate !

Nu ezitati sa ne contactati - nu veti regreta !

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (tel: 0766 301 905)

Ne gasiti pe pagina: http://2mm.ro

 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 30 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact