logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Studiourile de videochat, tot mai populare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 16 Martie 2018 14:32
În ultimii ani, studiourile de videochat au devenit tot mai populare. Explicația pe care o găsesc unii se referă desigur la partea financiară, cea mai atractivă dintre toate. Doar că, având un nivel de competiție foarte mare, domeniul a provocat aspirația către standarde înalte. Cu alte cuvinte, studiourile s-au înmulțit, însă încearcă pe cât posibil să ofere un job complex, cu beneficii care mai de care.
La ora actuală un job în domeniu a devenit unul destul de râvnit, numeroase aspirante dorind să încerce o astfel de experiență. Cum face un studio videochat Bucuresti  să fie în topul preferințelor? Contează se pare ce tipuri de beneficii se asociază cu jobul în sine.
Citeşte mai mult...
 
Poliamida, secretul unui material calitativ ce sporește avantajele unor roți și role PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 12 Martie 2018 21:35

De-a lungul anilor, evoluția roților și a rolelor demonstrează în fapt dezvoltarea unor strategii care să îmbunătățească viața în toate domeniile ei. De la roata rudimentară și până în prezent, datorită sistemelor inovative s-a ajuns la dezvoltarea unor sectoare majore în toate industriile. Acum putem vorbi cu lejeritate de roți ce au poliamidăîn componenţă, fiind net superioare altor tipuri.

Pentru o mai bună înțelegere a contribuției acestui material, de ce clasa de roti poliamida este o recomandare, mergem mai întâi la definiția în sine a poliamidei. Este vorba despre un material rezistent, dur, ce are așadar aplicații industriale datorită caracteristicilor sale: cu o capacitate sporită privind rezistența la uzură, la factori abrazivi, la impact de orice fel, fricțiune sau rupere.

Ultima actualizare Luni, 12 Martie 2018 21:42
Citeşte mai mult...
 
Binatex păreri - descriere detaliată a opțiunilor binare și a activității companiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Ianuarie 2018 13:50

Criza economică a devenit pentru unii un subiect care stârnește atât furie, cât și deznădejde. De-a lungul anilor am fost „hrăniți” cu informații, dar ni s-au tăiat și aripile către speranța de a trăi și zile mai bune. Cei mai afectați sunt tinerii. Se pare că oricât te-ai strădui, ai învăța și ai căuta să devii un profesionist, nu mai există șanse de a trăi decent. Foarte mulți tineri aleg „calea” ușoară, adică decid să își încerce norocul într-o altă țară și să uite de ușile mereu închise din țara lor. 

Ultima actualizare Luni, 29 Ianuarie 2018 21:07
Citeşte mai mult...
 
Ce presupune procesul de închiriere a unui apartament? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Ianuarie 2018 14:47

În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi are de luat anumite decizii ce ne vor influența într-o măsură mai mare sau mai mică gradul de confort resimțit și calitatea traiului. Cu siguranță că alegerea apartamentului pentru închiriere are o importanță deosebită și că trebuie să acordăm o atenție sporită întregului proces, începând de la selectarea celor mai potrivite spații.

Care sunt cei mai importanți pași de realizat când vine vorba de capitolul apartamente de inchiriat?  Potrivit experților în imobiliare, Compari Imobiliare – o platformă online de succes cu statistici de prețuri și anunțuri în domeniu, nici o etapă nu trebuie omisă. Astfel, iată care sunt acestea și ce vizează fiecare în parte.

Citeşte mai mult...
 
Achizitii imobiliare in Brasov – ce il recomanda pe Maurer Imobiliare ca dezvoltator expert PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Ianuarie 2018 19:43
La un moment dat, orice om doreste sa detina un imobil pe care sa il numeasca din toata inima acasa. Cu greu un apartament sau o casa poate dobandi acest statut, mai ales in cazul familiilor cu copii. Conteaza enorm fiecare detaliu ce alcatuieste astfel de spatii, motiv pentru care misiunea de a gasi un imobil potrivit este considerata dintre cele mai dificile si complexe.
Sunt atat de multi factori de care depinde intregirea nivelului de confort in locuinta proprie – siguranta constructiei, calitatea instalatiilor electrice si sanitare, capacitatea izolatorie, dar si alte dotari si utilitati. Din multitudinea de oferte si anunturi de vanzari imobiliare, remarcate se fac variantele de locuinte propuse de Maurer Imobiliare, un dezvoltator de top la ora actuala, atat in Brasov, cat si in alte orase din apropiere. Sub umbrela sa au fost lansate si elaborate proiecte de proportii, cu succes inevitabil, precum Avantgarden3 sau Maurer Residence.
Citeşte mai mult...
 
Ogorul.ro –Solutii ideale pentru gradina ta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 11 Septembrie 2017 07:15

Atunci cand vine vorba despre gradina ta, totul trebuie sa arate perfect. Desi este tratata ca un hobby, amenajarea corespunzatoare a unei gradini necesita atat timp cat si resurse financiare.

Ogorul.ro este platforma online care faciliteaza procesul de cumparare a celor mai bune produse, cu un raport calitate-pret excelent, necesare gradinaritului si agriculturii. Fie ca este vorba despre seminte profesionalesau legume, erbicide sau ingrasamant, drujbe sau motocoase, aici veti gasi tot ce aveti nevoie.Ogorul Retail este parte a grupului BRISE, una din cele mai importante companii de agro-business din Romania.

Pe langa metodele traditionale de plata, Ogorul.ro ofera clientilor sai posibilitatea contractarii unui credit in vederea achizitionarii de produse si utilaje agricole, prin intermediul Credius.

Gazonul perfect e la un click distanta, insa intial ar trebui sa aveti in vedere cateva criterii de achizitie:

Citeşte mai mult...
 
AirsoftMegastore – Un nou magazin de Airsoft in Constanta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 Septembrie 2017 09:48

Intr-o lume in care rutina si stresul cotidian devin tot mai apasatoare, tinerii incearca mereu sa se adapteze si sa gaseasca noi scapari. Pentru multi constanteni, weekend-ul aduce cu el o noua sansa de a se rupe de rutina zilnica si de a-si petrece timpul liber intr-un mod inedit, alaturi de prieteni, prin intermediul meciurilor organizate deAirsoft Constanta.

Airsoft-ul este un sport bazat pe fairplay, in care participantii isi asuma un rol militar si impreuna cu echipa lor incearca pe parcursul unui meci sa indeplineasca diverse misiuni. Practicarea acestui sport necesita posesia unei replici de airsoft (aceste replici sunt realizate ca o copie fidela a unei arme reale, pastrand designul, dimnesiunea si greutatea acesteia), precum si o vestimentatie adecvata.

Ultima actualizare Vineri, 08 Septembrie 2017 09:56
Citeşte mai mult...
 
Airsoft – Un sport inedit dedicat pasionatilor de arme PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 07 Septembrie 2017 10:37

Din totdeauna, barbatii si-au dorit sa participe la batalii militare, sa ia parte la diverse conflicte ce simuleaza o lupta in coditii extreme, mai ales in Romania, unde armata nu mai este obligatorie. Strategii de lupta, actiune pe mai multe fronturi, diverse roluri specifice campului de lupta, munca de echipa si nu in ultimul rand o doza uriasa de adrenalina. Toate acestea sunt intalnite in cadrul Airsoftului, un sport inedit ce castiga tot mai multi adepti in Romania.

Airsoft-ul este un joc ce simuleaza diverse conflicte militare, fiecare cu regulile sale stabilite inainte de inceperea meciului, unde jucatorii folosesc diverse replici ale armelor adevarate. Actiunea se poate desfasura atat in spatii deschise (in majoritatea oraselor, la periferie, au fost organizate si dotate mai multe terenuri destinate acestui sport) sau in foste fabrici si unitati militare dezafectate.

Citeşte mai mult...
 
De ce sa alegi o lada frigorifica? Afla 5 motive PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Septembrie 2017 10:41

Daca esti o persoana gospodara cu siguranta esti constient de faptul ca pe langa casa ta ai nevoie de tot felul de produse si aparate electrocascnice. In primul rand iti vei dori sa mentii alimentele si mancarea in cele mai bune conditii, iar pentru asta ai nevoie de o combina frigorifica sau chiar si o lada frigorifica. De ce? Iti voi prezenta in continuare 5 motive pentru care o lada frigorifica e cea mai buna alegere pe care o poti face, mai ales daca nu dispui de un beci. Afla de ce.

#1 Capacitate de stocare mare

Sunt convins ca cel putin o data ti s-a intamplat sa nu ai suficient spatiu in care sa pui alimentele, nu-i asa? Desi combina frigorifica este in sine destul de voluminoasa, se intampla ca numarul de produse sa fie foarte mare, motiv pentru care trebuie sa te reorientezi.

Ei bine, o lada frigorifica este in acest sens cea mai buna alegere pe care o poti face, acestea avand in jur de 400l ca volum, aproape dublu decat o combina frigorifica daca e sa facem comparatii.

Deja pare foarte convenabil? Citeste in continuare:

Citeşte mai mult...
 
Industria huselor de telefoane – scurtă lecţie de la nostalgie la modern PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Septembrie 2017 09:59
Dacă ne amintim de la începuturi industria huselor de protecţie pentru telefoane, accesorizarea implica o atașare la brâul purtătorului. Sau şi mai amuzant de atât, kitch-urile ce se atașau şi atârnau la gât erau ca şi simbolul generaţiei „cu cheia la gât”. Actualmente husele de protecţie ale telefoanelor sunt pe măsura industriei tehnologice, anume se dedică smartphone-urilor. 
 
Husele pentru telefoane de generaţie modernă 
Acum nu mai avem „clapetă” la telefon ci poate doar o husă flip care aminteşte de acel stil. Nu mai avem Nokia 3310 ci smartphone-uri cu ecran la fel de mare ca şi telefoanele pe stil vechi. Şi asta face ca micul dezavantaj să se refere la un display extins ce are nevoie de protecţie. Aşa s-au născut şi husele care la ora actuală fac furori. 
Citeşte mai mult...
 
Mașina este o necesitate – Verifică autoturismul pe care îl cumperi pentru siguranța ta! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017 07:11

In ziua de azi este destul de incomod să mergi cu tramvaiul sau autobuzul. Cei care folosesc astfel de mijloace de transport în comun spun că doar așa poți simți ,,viața realăˮ, poți observa comportamentul oamenilor, cum sunt tratate cu lipsă de respect anumite persoane (mai ales oamenii în vârstă), cum fură unii din poșete sau buzunare, cum se împing oamenii pentru a coborî din autobuz sau tramvai, cum se ceartă pentru a ocupa un loc, etc. Pentru a se deplasa mai comod, apare tendința la oameni de a-și cumpăra o mașină personală.

Într-adevăr principalul avantaj al mașinii este faptul că îți oferă comoditate. Nu mai trebuie să aștepți mult timp autobuzul în stație și nici să stai înghesuit sau în picioare. O problemă apare totuși – aceea de a nu găsi un loc de parcare. Cei care au un salariu minim pe economie pot fi în situația de a merge cu tramvaiul sau cu autobuzul, deoarece astfel pot economisi mai mulți bani decât în cazul în care s-ar deplasa cu autoturismul personal. Mașina personală este prea scumpă, trebuie să ai bani de asigurări, benzină, reparații sau revizii tehnice și altele.

Sunt oameni care își doresc să-și cumpere o mașină dar nu pot lua un credit de la bancă. Ei pot alege varianta de a cumpăra o mașină rulată sau o mașină second-hand. Desigur în astfel de cazuri există riscuri, care trebuie evitate (ca mașina să aibă mai mulți km la bord decât arată, să fi suferit vreun accident și apoi să fi fost reparată pentru a ascunde daunele, să fie o mașină furată, prost întreținută și foarte uzată). Ei au posibilitatea de a obține o mașină bună aplicând pentru leasing auto rulate. În acest fel pot lua un împrumut pentru a achiziționa o mașină rulată, fie în sistemul de leasing auto, fie apelând la credite online.

Dacă vrei să cumperi o mașină auto second-hand poți verifica istoricul ei pe platforma online de pe site-ul inspectorauto.ro unde este suficient să introduci numărul de sașiu (sau numărul de identificare al mașinii). În acest fel poți afla dacă mașina pe care urmează să o cumperi a suferit vreun accident, dacă a avut multe reparații, sau dacă a fost furată și vândută. Plata se face online, în Euro, prin Card Bancar, dar există și varianta prin SMS. Prin această verificare obții un raport în care apar daunele mașinii și locul unde a fost reparată, dar și date despre ce societate de asigurări a fost folosită. Prin acest site se pot verifica mașinile second-hand din țară dar și acelea aduse din străinătate.

Citeşte mai mult...
 
Nu renunța la machiaj, este o regulă a atracției! – Un make-up reușit te poate schimba radical PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 August 2017 07:15

Dacă vrei un look impecabil, fă-ți timp întotdeauna pentru machiajul de frumusețe și folosește produse cosmetice de calitate. Pentru a fi sigură alege produse de brand: L̕Oreal, Lancome, Max Factor, Dior, Givenchy și altele. Pentru a realiza un machiaj potrivit unei rochii de seară ai nevoie în primul rând de un fond de ten cu efect radiance care îți protejează tenul și îți acoperă imperfecțiunile feței.

Dacă alegi o cremă hidratantă ca fond de ten cu factor SPF 15 poți fi sigură că ai parte de o bună protecție ziua și o piele hidratată pe timpul nopții, iar în plus astfel de produse sunt recomandate pentru orice tip de piele și sunt într-o gamă variată de tonuri.

Citeşte mai mult...
 
Cumpararea unei locuinte – o decizie grea sau simplista? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Iulie 2017 12:29
Ce persoana sau familie nu s-a gandit macar o data pana acum la ideea de a-si cumpara o locuinta proprie? Totusi, in acest sens intervin multe aspecte, incepand de la strangerea sumelor necesare unei astfel de investitii si pana la gasirea unui imobil care sa raspunda pe deplin la toate nevoile, asteptarile si cerintele proprii ale celor care vor locui in cadrul sau.
Multa lume ar spune ca daca dispui de suma necesara pentru achizitia unui imobil, lucrurile sunt simplificate. Asa sa fie totusi? Ei bine, haideti sa vedem exact ce implica procesul de cumparare al unei locuinte in cele ce urmeaza.
Cautarea unui dezvoltator imobiliar de incredere
La ora actuala, exista nenumarate variante de ansambluri rezidentiale. Insa calitatea serviciilor puse la dispozitia clientilor ce sunt in cautarea unei locuinte perfecte pare indoielnica in marea majoritate a cazurilor.
Ultima actualizare Joi, 13 Iulie 2017 12:35
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 29 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact