logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
5 sfaturi care pot prelungi durata de viață a bateriei auto PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 01 Iunie 2018 10:24

Indiferent de marca mașinii pe care o conduci, este necesar ca toate elementele sale să asigure o funcționare optimă, iar bateria auto este, cu siguranță, una dintre cele mai importante componente ale oricărui autoturism. De aceea, când vine vorba despre alegerea unei baterii auto, calitatea ar trebui să primeze înaintea prețului.

Având în vedere multitudinea de posibilități existente pe piața de specialitate, poți achiziționa baterii auto ieftinesau ceva mai scumpe, în funcție de bugetul pe care l-ai stabilit în prealabil. De altfel, în magazinele de baterii auto există și acumulatori accesibili ca preț, dar performanți și cu o rezistență crescută în timp, ceea ce garantează o calitate superioară.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:15
Citeşte mai mult...
 
Obține confort și productivitate cu aparatul de sudură potrivit! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 01 Iunie 2018 10:00

Având în vedere căldura, mișcările repetitive și echipamentele grele folosite, activitatea de sudură se poate concretiza deseori în dureri, oboseală și stres fizic și mental. Tocmai din aceste cauze, se recomandă achiziționarea de aparate de sudură profesionale care favorizează un mediu de lucru cât mai confortabil și reduc „timpii morți” din activitate.

Mânerul pistolului de sudură, gâtul acestuia și designul cablului de alimentare pot influența în mod semnificativ durata de timp pe care un sudor îl poate petrece efectuând această activitate. Și, cunoscând îndeaproape oferta pieței în ceea ce privește aparatele de sudură și prețurile acestora, poți să obții îmbunătățiri majore atât a confortului în utilizarea lor cât și un randament mai bun al muncii.

În următoarele lucruri, voi prezenta sfaturi pentru optimizarea confortului și a productivității și, în cele din urmă, la rentabilitatea operațiunii de sudare.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:15
Citeşte mai mult...
 
Alege tabla fălțuită. Cea mai avantajoasă soluție pentru acoperișul casei tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 01 Iunie 2018 09:52

Indiferent că vine vorba despre renovarea locuinței sau despre construirea unei case noi, alegerea materialelor de cea mai bună calitate este foarte importantă – mai ales că este vorba despre siguranța căminului tău.

Așadar, acoperișul este una dintre cele mai importante piese care desăvârșește, fără îndoială, creația unui arhitect. Calitatea lucrării depinde în primul rând, de alegerea materialelor și apoi de modul în care este executată.

Specialiștii recomandă alegerea tablei fălțuite întrucât este un material care poate îndeplini cu succes toate condițiile necesare, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din punctul de vedere al atributelor estetice.

Ultima actualizare Vineri, 01 Iunie 2018 09:58
Citeşte mai mult...
 
Cum să folosești creativ rafturile de perete PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 01 Iunie 2018 09:44

Un raft de perete poate transforma un spațiu complet inutilizabil într-o zonă îmbogățită cu design și bun-gust.  Există multe opțiuni de rafturi moderne disponibile și o serie de moduri în care poți alege să le utilizezi. În rândurile care urmează, îți voi prezenta 5 idei prin care să-ți pui imaginația la lucru prin intermediul acestei piese de mobilier!

1. Exprimă-ți personalitatea

Rafturile de lemn oferă cel mai bun prilej prin care să îți etalezi personalitatea – atât să te exprimi, cât și să centrezi atenția tuturor asupra aspectelor care te individualizează. Folosește etajera perfectă ca să afișezi acele obiecte care îți reflectă interesele și hobby-urile, creând un ansamblu armonios. Piața obiectelor de mobilier este variată, deci cu siguranță veți găsi un model de raft care să își atingă scopul de a-ți pune în valoare caracterul.

Opțiunile pot fi copleșitoare, însă un sfat care te-ar putea ajuta să te orientezi în marea de oferte a retailerilor de mobilier este să ții cont de paleta de culori a camerei în care urmează să montezi raftul. Desigur, spațiul disponibil în cameră și cantitatea de obiecte pe care intenționezi să le afișezi sunt alte elemente de care trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să faci investiția.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:15
Citeşte mai mult...
 
Ce beneficii oferă utilizarea kitului chirurgical Mguide PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:51

Medicina stomatologică a cunoscut o evoluție spectaculoasă, în special în ultimii ani, iar acest lucru a facilitat considerabil munca specialiștilor în domeniu. Cea mai bună soluție de restaurare dentară existentă la ora actuală o constituie implantul dentar.

Așadar, problema osteointegrării nu mai este de mult o chestiune care nu se poate rezolva, ci preocupările principale gravitează în jurul esteticii și a pierderii osoase. În timp, implanturile devin parte a volumului osos care se integrează și îi redă osului sarcina naturală.

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:14
Citeşte mai mult...
 
Importanța utilizării produselor anticelulitice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:49

Problema vergeturilor și a celulitei este frecvent întâlnită la 70% dintre femei, afectându-le în mod constant imaginea de sine. Cu toate că încă nu s-a găsit încă un remediu care să elimine total celulita, marile companii de cosmetice fac cercetări și aduc inovații pe piață concepând produse revoluționare care să estompeze aspectul inestetic.

Vergeturi – cauze și efecte

Se întâmplă în anumite situații ca pielea să fie suprasolicitată – de regulă atunci când apar fluctuațiile de greutate într-un timp foarte scurt. Astfel, în diferite zone ale corpului pot apărea niște semne vizibile. Dar care sunt cauzele vergeturilor?

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:14
Citeşte mai mult...
 
Sterilizarea instrumentelor: importanța utilizării unui autoclav PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:43

Cu siguranță că desfășurarea activității din cabinetele dentare impune respectarea unor condiții de igienă. Astfel, sterilizarea instrumentarului cu specific stomatologic este una dintre obligațiile specialiștilor. Pentru a nu pune în pericol sănătatea pacienților, este necesară utilizarea unei aparaturi în vederea sterilizării.

Pentru a nu întâmpina probleme, stomatologii ar trebui să fie precauți și să-și ia toate măsurile de precauție, asigurându-se că și-au dotat cabinetul cu toată aparatura necesară. Autoclavul se numără pe lista dotărilor și a echipamentelor ce nu pot lipsi sub nicio formă din cabinetul stomatologic.

Citeşte mai mult...
 
Cum să ai un control bun al reputației în mediul online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 11:28

În mediul online, reputația constituie o părere publică – favorabilă sau nefavorabilă – pe care au internauții despre un anumit brand sau despre o anumită persoană.

Dacă întrecut, brandurile se limitau doar la crearea de conținut cu scop informativ fără a-i invita pe consumatori să interacționeze, în ultimii ani, situația s-a schimbat radical. Astfel că, brandurile sunt active pe diferite platforme unde îndeamnă userii să lase comentarii, să dea like-uri și să share-uiască conținut. Aceste tipuri de interacțiuni sunt benefice deoarece contribuie la consolidarea imaginii de brand. De altfel, testimonialele au un rol major în ceea ce privește definirea calității serviciilor sau produselor utilizate. În aceste condiții, nimeni nu poate avea succes dacă ignoră review-urile consumatorilor. De aceea e important ca brandurile să țină cont de feedback-urile pe care le primesc de la utilizatori, ba mai mult decât atât, ar fi indicat chiar să-și îmbunătățească serviciile sau produsele furnizate. Pentru a avea un bun control al reputației în mediul online, brandurile aunevoie de ORM (Online Reputation Management).

Ultima actualizare Miercuri, 30 Mai 2018 21:31
Citeşte mai mult...
 
Tot ce trebuie să știi despre cel mai folosit combustibil, lemnul PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 23 Mai 2018 13:48

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni aleg centrale pe lemne ca metode de încălzire a locuinței. Acestea sunt cele mai convenabile, atât prin faptul că au o autonomie mare, cât și prin faptul că sunt o investiție bună și economică pe termen lung. 

Lemnul este cel mai folosit combustibil în zilele noastre, tocmai pentru că este la îndemână și poate fi găsit la un preț convenabil.

Ce ar trebui să știm despre lemn?

Lemnul constituie una dintre marile bogății ale țării noastre. El este folosit atât în construcții, cât și drept combustibil.

Când vine vorba de pregătirea lemnelor de foc trebuie să avem în vedere câteva elemente esențiale astfel încât investiția noastră să fie eficientă și să beneficiem de maximum de beneficii.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Mai 2018 14:24
Citeşte mai mult...
 
Secrete despre ingrijirea parului chiar in confortul casei tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Mai 2018 07:52

Modul in care aleg oamenii sa isi poarte podoaba capilara este o chestiune de preferinta, de stil sau de comoditate. Femeile de regula sunt cele care acorda cea mai mai importanta aranjarii parului, toate dorind sa il foloseasca ca pe un atu de baza al frumusetii feminine. Inca din cele mai vechi timpuri reprezentantele sexului frumos erau invatate sa considere parul o adevarata comoara, ba chiar un artificiu cu care ar putea fermeca un barbat. Semnificatiile mistice s-au pierdut odata cu trecerea timpului. Insa un adevar ramane general valabil chiar si la momentul actual: parul unei femei defineste feminitatea si vitalitatea sa.

Nu poti avea un par frumos daca nu ii acorzi ingrijirea corespunzatoare. Desi mai mult ca sigur ai incercat tratamente din comert care promiteau efecte miraculoase, rezultatul ti-a dezamagit asteptarile. Vei descoperi in acest articol cu ce poti inlocui produsele cosmetice de duzina si intregul ritual pe care trebuie sa il respecti. Desigur, asta daca iti doresti un par frumos si sanatos, cu care sa te mandresti mereu.

Citeşte mai mult...
 
Iluminat stradal modern cu module LED PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Mai 2018 08:13

LED-urile sunt corpuri de iluminat special adaptate pentru reducerea consumului de electricitate. Corpurile LED sunt soluții de iluminat pentru birouri, sedii de firme și spatii de lucru si pana la felinarul de strada.

În timp ce un bec incandescent are 10% eficiență, convertind în lumină doar 10% din energia consumată, restul de 90% pierzându-se sub formă de căldură, sistemul de iluminat cu LED are o eficiență de peste 80%, convertind mai mult de 80% din energie în lumină, astfel că, practic, nu degajă aproape deloc căldură.

Compania RGB Energy Team este specializata in proiectarea si executia instalatiilor electrice oferind servicii de cea mai buna calitate la cele mai inalte standarde.

RGB Energy Team detine certificate de autorizare si executa urmatoarele servicii: executare de instalatii electrice exterioare si interioare, iluminat public si decoratic, bransamente aeriene si subterane, inchiriere nacela PRB (cu ridicare pana la 16m de lucru).

Citeşte mai mult...
 
Aportul pe care il aduc serviciile SEO in dezvoltarea afacerii tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Aprilie 2018 19:46
Optimizarea site-ului tau este un proces complex, desi in aparenta ai crede altceva. In ecuatie este inclus procesul SEO, care poate aduce beneficii site-ului si implicit afacerii tale. Asta este practic reteta care iti asigura interesul constant al publicului pentru ceea ce oferi. Atunci cand competitia devine acerba, pare destul de greu sa te incadrezi in primele pozitii in mediul online. Investind in publicitate si promovare, ai toate sansele sa ocupi un loc binemeritat intre competitori.
Indiferent de afacere, ai nevoie de promovare. Prezenta pe platformele online iti garanteaza o mai mare rapiditate in a deveni cunoscut publicului larg. Acesta este momentul in care intervine SEO. Altfel spus, cu ajutorul serviciilor SEO motoarele de cautare vor intelege continutul paginii, al site-ului si vor ajuta utilizatorii, directionandu-i catre tine. 
Ultima actualizare Vineri, 20 Aprilie 2018 19:49
Citeşte mai mult...
 
Cum iti cauti candelabrul ideal? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Martie 2018 09:45
În afară de stil, cei trei factori principali pentru selectarea unui candelabru sunt: ​​dimensiunea / scala, direcția ieșirii luminii și controlul.
 
Dacă ai un corp de iluminat prea mare sau prea mic, poți avea o imagine disproporționată. Un candelabru înalt de 30 de cm, atârnând în mijlocul camerei cu tavane de 8 ', va atarna extrem de jos și ar părea ciudat. Dacă cumpărați ceva prea mic, piesa poate părea că este "pipernicita". 
Utilizați următoarea metodă "regulă degetului mare" pentru a dimensiona candelabrul dvs. ca punct focal al unei încăperi (oriunde nu este instalată deasupra unei mese sau a unui contor).
Ultima actualizare Vineri, 30 Martie 2018 09:51
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 28 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact