logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Stilul modern: Află care sunt tendințele anului 2019 în materie de case PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Iunie 2019 09:14

Aveți o casă tradițională, dar vă place stilul modern? O casă modernă este reprezentată de mai multe elemente care îmbină complexitatea cu notele estetice oferite de un stil nou care vă poate transforma locuința într-o încăpere de vis.

Există o mulțime de opțiuni pentru a crea acea atmosferă modernă într-o casă mai veche.

Citeşte mai mult...
 
5 secrete despre cum sa te relaxezi dupa o zi plina la job PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 20 Iunie 2019 08:45

Multa lume se intreaba cum ar putea sa gaseasca solutia ideala pentru a se relaxa si odihni in intimitatea casei, in asa fel incat sa aiba o stare de spirit foarte buna intreaga zi. Intr-o societate extrem de stresata, romanii au inceput sa culeaga informatii despre acest subiect si sa le puna in aplicare pentru a reusi sa se debaraseze de stresul periculos, care poate duce oricand la instalarea bolilor in organismul uman.

Ultima actualizare Joi, 20 Iunie 2019 08:52
Citeşte mai mult...
 
Sfatul specialistilor: Cum sa iti verifici corect masina inainte de a pleca la drum PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 18 Iunie 2019 18:01

Drumurile lungi pot fi adesea presarate cu evenimente neplacute din cazua soselelor care nu sunt intr-o stare tocmai buna, dar si din cauza soferilor care nu isi iau toate masurile de precautie.

Astazi iti dezvaluim cum trebuie sa iti verifici masina si la ce trebuie sa te uiti inainte de a pleca intr-o calatorie in afara orasului.

Ultima actualizare Marţi, 18 Iunie 2019 18:06
Citeşte mai mult...
 
De ce ar trebui sa iei in considerare folosirea detergentilor BIO PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Iunie 2019 16:59

Despre produsele BIO este deja bine cunoscut faptul ca sunt foarte sanatoase si sunt tot mai des folosite in defavoarea produselor farmaceutice. Alimentele BIO sunt, de asemenea, vanate din ce in ce mai multprin magazine deoarece sunt, la randul lor, mult mai sanatoase decat cele pe care le consumam in mod obisnuit.

Semnele de intrebare apar insa atunci cand vine vorba despre detergentii BIO. Iar asta deoarece putini sunt cei care ii apreciaza la adevarata valoare. Se crede ca, atata timp cand nu ajung in organismul nostru prin alimentatie, detergentii nu ne pot face nici un rau.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa traiesti frumos indiferent de varsta. Mici schimbari pe care le poti face in stilul de viata la 20, 30 si 40 de ani PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Iunie 2019 14:14

Un stil de viata sanatos nu se poate obtine peste noapte, insa nu este nici imposibil de atins. De cele mai multe ori acesta consta intr-o suma de mici schimbari in bine si decizii importante pe care le iei de-a lungul vietii.

Desigur, sa traiesti sanatos nu are aceeasi conotatie pentru toate varstele. Ce este considerat sanatos la 20 de ani, poate fi considerat neadecvat varstei de 40 de ani si nu numai. Trebuie ca acest stil sa fie adaptat persoanei tale, organismului tau si varstei tale.

Daca iti doresti sa pornesti cu cativa pasi mici in calatoria de a trai sanatos, avem pentru tine cateva idei de mici schimbari pe care le poti face in functie de varsta:

Ultima actualizare Luni, 03 Iunie 2019 14:20
Citeşte mai mult...
 
Studiu – de ce nu reușesc românii să economisească bani? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Iunie 2019 07:31

A economisi bani în România pare a fi o aspirație de domeniul SF-ului, deoarece mulți dintre români abia abia își pot duce traiul de azi pe mâine din banii de salariu. Cu toate acestea, pentru a evita îndatorarea la bănci, există mulți oameni care aleg să își pună câte un ban deoparte pentru zile negre, iar în situația în care este absolut necesar un credit, rata să fie una mai mică.

 

Și totuși, de ce nu se poate să economisim? Este doar vorba de salariile mici sau suntem și mai darnici din fire, făcând achiziții inutile?

Ultima actualizare Luni, 03 Iunie 2019 07:34
Citeşte mai mult...
 
Trucul pe care îl folosesc cei mai inteligenți hoți de locuințe! Nu o să-ți vină să crezi câtă ingeniozitate!!! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Mai 2019 10:24
Ai auzit vreodată de cazuri în care locuințe au fost sparte și jefuite dar fără nici măcar o urmă, fără absolut nimic dubios sau suspect să fie la vedere și fără ca nici măcar ușa să fie descuiată? Sună absurd și total neadevărat felul cum cei mai isteți hoți din lume au găsit o metodă pe cât de simplă, pe atât de fascinantă să pătrundă în casele oamenilor chiar folosind dispozitivul menit să-i țină la distanță!
Despre ce este vorba? Ei bine, chiar despre încuietoare! Te-ai gândit vreodată că chiar și cele mai scumpe încuietori au defapt cele mai simple mecanisme? Tocmai pe acest lucru au mizat și hoții care au inventat un astfel de dispozitiv, un dispozitiv care îi face pe hoții moderni să arate ca niște copii jucându-se la calculator.
Ultima actualizare Miercuri, 22 Mai 2019 10:43
Citeşte mai mult...
 
Cum sa desfunzi nasul bebelusului: 6 metode simple si sigure PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 17 Mai 2019 17:22

Viata alaturi de un bebe racit devine un adevarat cosmar pentru toti membrii familiei. Nasul micutului este infundat, asa ca nu poate sa respire cum trebuie, nici macar sa inghita, iar acest lucru inseamna nopti nedormite. Evident ca este o mare problema pentru bebelus, de unde sa stie el cum sa-si sufle nasul? Nu se naste cu acest instinct, mamicilor revenindu-le sarcina sa il scape de aceasta corvoada.

Ultima actualizare Vineri, 17 Mai 2019 17:30
Citeşte mai mult...
 
Știai că bărbații sunt împătimiți ai modei? Iata ce prefera acestia in materie de imbracaminte PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 16 Mai 2019 07:05

Bărbații sunt foarte atenți la stilul vestimentar pe care îl abordează. Sunt chiar mai atenți decât femeile, uneori. Aspectul fizic este întotdeauna pus la punct și fiecare detaliu este analizat. Si ei se documentează foarte mult în ceea ce privește ultimele tendințe în modă și achiziționează hainele care sunt la mare căutare. Întotdeauna aleg calitatea, rafinamentul și bunul gust și nu se dau înlătur de la a încerca ceva total ieșit din comun. Sunt adepții lucrurilor noi, extravagante, cele care le scot în evidență trăsăturile și corpul. Ai fi surprins să știi că bărbații sunt atât de dedicați și interesați de modă.

Ultima actualizare Joi, 16 Mai 2019 07:10
Citeşte mai mult...
 
5 sfaturi financiare pentru Mileniali PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Mai 2019 07:04
Milenialii reprezintă generația noului mileniu, care includ oameni care au vârsta cuprinsă între 22-37 de ani. Este vorba despre oameni care se adaptează rapid, care sunt hotărâți și mai conectați la noile tehnologii comparativ cu oamenii mai în vârstă.
 
Sfaturi pentru Mileniali, cum pot obține independența financiară:
 
1.Aflați ce scor de credit aveți până în prezent, dacă ați mai făcut împrumuturi la bănci. Este important să aveți un istoric bun de credit pentru că acesta contează când vine vorba de a face un împrumut la bancă. Cu cât scorul este mai mare există șansa ca împrumutul să fie aprobat de bancă. Dacă aveți un istoric rău de credit atunci banca va respinge împrumutul solicitat.
Ultima actualizare Miercuri, 15 Mai 2019 07:21
Citeşte mai mult...
 
Top 5 scule si echipamente pe care trebuie sa le ai in curtea ta vara aceasta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 09 Mai 2019 13:42

Munca in gradina nu se termina niciodata, iar vara este parca anotimpul care te obliga sa muncesti permanent pentru a intretine cu succes acest spatiu. Daca in trecut gradinarul avea in dotare doar uneltele simple, precum cazmaua, lopata, grebla, fierastraul sau tarnacopul, astazi poate beneficia din plin de tehnologia din domeniu si sa-si faca munca mult mai usoara.

 

Nu mai este cazul sa are pamantul cu ajutorul motocultorului sau a tractorului, dar trebuie sa intretina toate plantele pe care le-a pus si de a caror dezvoltare este raspunzator direct: flori, arbusti, pomi fructiferi, legume, zarzavaturi etc. Gradina trebuie mentinuta in ordine si aceasta organizare poate fi realizata cu usurinta prin munca permanenta si vointa.

Ultima actualizare Joi, 09 Mai 2019 13:51
Citeşte mai mult...
 
Secretele unei locuinte bine organizate: Cum obtii mai mult spatiu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Aprilie 2019 07:10

A sti sa puna totul in perfecta ordine pare ca este apanajul unora dintre oameni. Multi marturisesc insa ca nu au nici cea mai vaga idee cum sa faca in asa fel incat toata locuinta sa para organizata in cele mai mici detalii. Se pare ca unii sunt nascuti special pentru a face lucrurile asa cum trebuie, iar altii trebuie sa dobandeasca astfel de abilitati.

 

Exista cateva secrete pe care daca le afli, atunci toata treaba aceasta ti se va parea extrem de simpla, usor de pus in practica in fiecare an, mai ales atunci cand vrei sa faci curatenia de primavara sau de toamna. O buna informare in acest sens ramane cheia succesului, asa ca intreaba acolo unde nu stii pe mama, vecina, colega de serviciu sau urmareste tutoriale de pe internet, unde diferite persoane necunoscute iti pot explica pe indelete cum sa rezolvi situatia rapid si usor.

Ultima actualizare Marţi, 23 Aprilie 2019 07:19
Citeşte mai mult...
 
Cum sa pariem inteligent la meciurile de fotbal – Avantaje si Dezavantaje de care sa tii cont PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Aprilie 2019 13:57

Supranumit si sportul rege, fotbalul este unul dintre cele mai apreciate sporturi la momentul actual. Fiind o adevarata industrie, fotbalul atrage an de an milioane de pariori dornici sa-si incerce norocul si sa obtina castiguri financiare. Casele de pariuri acorda o atentie sporita acestui sport, oferind o paleta foarte diversificata de optiuni, de la pariurile pe rezultatul final, pana la numarul de goluri marcate, cartonase sau puncte de penalizare.

Ultima actualizare Vineri, 19 Aprilie 2019 14:08
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 26 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact