logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Învață rapid să joci la Loto Polonia, una dintre cele mai apreciate loterii în România! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Decembrie 2019 08:28

Românii au loto 5/49 și 6/49, iar polonezii au 20/80. Dacă ți-ai deschis cont la o agenție de pariuri online, poți juca și la loteria poloneză, numită Loto Polonia Multi 1 și Loto Polonia Multi 2, care, spre deosebire de ce se întâmplă în țara noastră, are extrageri zilnice.

Atât la Polonia Multi 1, cât și la Polonia Multi 2 se extrag câte 20 de numere, la orele 15:00, respectiv 22:40. În funcție de agenția la care joci, poți adăuga maxim 16 numere pe bilet. De asemenea, miza minimă variază între 1 și 2 lei pe bilet. Poți paria pe un singur număr, sau variante precum 2/2, 3/3, 4/4 etc.

Unii operatori oferă și bilete fără risc celor care joacă pentru prima dată. Dacă joci acolo iar biletele sunt necâștigătoare, primești banii înapoi.

Iată care sunt câștigurile la unul dintre operatorii licențiați de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc care au în ofertă Polonia Multi:

Ultima actualizare Miercuri, 22 Iulie 2020 08:43
Citeşte mai mult...
 
Cum să protejezi sănătatea copilului față de schimbarea bruscă de temperatură! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Decembrie 2019 10:55

Primăvara și toamna sunt cele mai periculoase anotimpuri pentru sănătatea copiilor, iar în mare parte acest lucru se datorează schimbărilor bruște de temperatură. Schimbarea polilor, încălzirea globală precum și modificările atmosferice influențează atât de mult clima încât adesea este dificil să alegi cele mai potrivite ținute pentru copilul tău.

Se zice că este bine ca pe copil să îl îmbraci cu o bluziță subțire mai gros decât pe tine. Totuși, cum faci să previi răcelile și să protejezi sănătatea copilului tău față de schimbarea bruscă de temperatură? Află citind mai departe:

Citeşte mai mult...
 
Greșelile pe care și tu le faci când cumperi cizme. Află aspectele care vor face diferența PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Decembrie 2019 19:59

Cizmele sunt unele dintre articolele care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Ele pot fi purtate în nenumărate moduri, nu se demodează, iar în anotimpul friguros acestea chiar reprezintă o bună investiție.

Totuși, se poate întâmplă adesea să achiziționezi lucruri pe care să le regreți mai târziu și, trebuie să recunoaști, este destul de enervant să cheltui banii câștigați cu greu pentru un produs pe care nu îl vei purta.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Iulie 2020 08:44
Citeşte mai mult...
 
Stiai ca elevii prefera sa invete folosind telefonul mobil? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Octombrie 2019 09:51

Viata scolara de astazi este diferita de cea de pe vremuri, iar acest lucru se intampla datorita tehnologiei. Dintre produsele ei, cel mai folosit de elevi este telefonul mobil, un accesoriu care a devenit un apendice extern al corpului. Tinerii nu se despart de el nici cand merg la somn. 

Acestia marturisesc ca viata lor depinde in mare masura de acest dispozitiv, utilizandu-l in tot felul de moduri, uneori surprinzatoare. Protejarea lui preocupa pe fiecare in parte si se observa prin optarea pentru huse personalizate. Un tanar care vrea sa aiba grija de mobilul sau poate alege o husa pentru Huawei P SMART, de exemplu, si sa fie sigur ca-l va pastra intact o lunga perioada de timp.

Ultima actualizare Vineri, 18 Octombrie 2019 09:57
Citeşte mai mult...
 
Intretinerea unui camion incepe cu preventia si atentia soferului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 07 Octombrie 2019 11:06

Camioanele pot fi destul de costisitoare la capitolul intretinere. Intrucat camioanele sunt elemente indispensabile in unele business-uri, intretinerea lor inseamna un interes absolut. Un tir tras pe dreapta intarzie un contract si atrage dupa sine o sumedenie de neplaceri si pierderi. Ceea ce unii nu disting este ca intretinerea tine in primul rand de preventie.

Este mai usor de prevenit, decat de tratat, spune doctorul catre pacienti. Acelasi lucru se intampla si aici, la capitolul intretinere de camioane. Pana la a cauta piese camioane trebuie avut in vedere modul de sofat, cum se comporta la drum camionul. Daca sunt depasite perioadele de revizie, cu cat se prelungeste aceasta nepasare, cu atat mai mult se va investi ulterior.

Citeşte mai mult...
 
Uși glisante din sticlă sau din lemn – cum le integrăm în locuință? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 17:31
Propria locuință este locul în care ne retragem în fiecare zi, după 8 ore de muncă, este oaza noastră de liniște în care petrecem momente de relaxare deplină. Aspectul camerei și al întregii locuințe este vital pentru a ne simți pe deplin relaxați la finalul zilei. 
 
Amenajarea corectă a spațiului interior este, deci, esențială și nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Pe lângă elementele decorative din lemn sau a pieselor de mobilier funcționale, ușile glisante, fie ele din lemn sau din sticlă,, aduc un cu totul alt aer încăperii. 
 
Cu toate că primul aspect pe care îl vom observa va fi cel vizual, avantajele aduse de aceste sisteme de închideri interioare nu se rezumă doar la cele de ordin estetic. În continuare vom discuta atât despre numeroasele beneficii pe care ușile glisante din sticlă sau din lemn le aduc locuinței și beneficiarilor, cât și despre modul în care le putem integra în interiorul locuinței.
Citeşte mai mult...
 
Tot ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o vopsea de păr PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 17:20
Atunci când vopsitul la salon nu reprezintă o soluție pentru tine din diferite motive, este foarte important să știi cum să alegi vopseaua de păr pentru colorarea acasă. Ai observat probabil cum, după vopsirea de la salon, părul este mai afectat, mai uscat și mai deteriorat, însă culoarea obținută este cea dorită. Vestea bună este că poți obține aceleași rezultate uimitoare în ceea ce privește culoarea chiar și atunci când alegi o vopsea de păr profesională din magazin și te vopsești acasă. Mai mult decât atât, părul va avea de suferit mai puțin.
 
Cu toate acestea, este extrem de important să alegi cu mare atenție cea mai potrivită vopsea de păr. De multe ori realizezi că vopseaua selectată, aplicată pe culoarea actuală a părului, nu are nuanța prezentată pe ambalaj. Nuanța actuală a părului este deci unul dintre primele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când te vopsești acasă. Care sunt însă celelalte aspecte?
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 17:26
Citeşte mai mult...
 
Măsuțe de cafea moderne – eleganță și funcționalitate în dimensiuni reduse PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 16:55
Din lemn sau din marmură, rotunde, dreptunghiulare sau cu formă abstractă – indiferent de modelul ales, măsuțele de cafea moderne sunt nelipsite din decorul oricărui living.
 
Sfera întrebuințării acestor obiecte nu mai cuprinde doar latura lor funcțională, ele fiind astăzi integrate în living sau în oricare altă cameră drept obiecte cu scop pur decorativ. Versatilitatea măsuțelor de cafea este incredibilă, iar capacitatea unor piese de mobilier atât de mici și discrete de a schimba complet aspectul unei încăperi este de-a dreptul fascinantă. 
 
Măsuțe de cafea moderne – „esențele tari se țin în sticluțe mici”
 
Jucându-ne cu cuvintele, putem spune că zicala „esențele tari se țin în sticluțe mici” se potrivește în cazul acestor corpuri de mobilier.
Citeşte mai mult...
 
De ce țigla metalică Umbrella® este ideală pentru acoperișul casei tale? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 16:20
Acoperișul este învelișul superior al casei care protejează întreaga locuință de orice factor de mediu care ar putea periclita confortul familiei. Așa putem defini, pe scurt, această parte extrem de importantă a construcției. Privind lucrurile astfel, putem fi de acord cu ideea conform căreia, pentru realizarea acestuia, trebuie să folosim, în mod obligatoriu, cele mai calitative materiale de construcții.
 
Printre acestea, există unul anume, pe care toți constructorii îl recomandă și pe care foarte mulți români îl aleg pentru proprietățile sale deosebite: țigla metalică. Dacă unii aleg acest material de construcții în varianta cu prindere în șuruburi clasică, cei care au pretenții mai mari de la sistemul de învelitori optează pentru țigla metalică Umbrella® cu fixare ascunsă, unde șuruburile nu sunt vizibile, fiind situate în zonele ferite de acumulările de apă. Aceasta este produsă și comercializată de compania RoofArt.
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 16:33
Citeşte mai mult...
 
Dăruiește emoții prin muzică folosind un mixer DJ profesional PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 15:56
Să fii DJ nu presupune doar să îți placă muzica și să iubești să o asculți, ci și să îți dorești mereu să împărtășești stări, trăiri și sentimente cu ajutorul ei. Să fii DJ înseamnă să poți transmite o stare de spirit prin mixarea unor melodii, să poți să „simți” atmosfera de la o petrecere și să adaptezi muzica la oamenii care o ascultă, astfel încât la finalul serii ei să plece acasă cu convingerea că au avut parte de cea mai distractivă petrecere din viața lor.
 
Pentru a fi DJ ai nevoie de pasiune, de determinarea de a învăța mereu și de aparatură de calitate. Un mixer DJ bun este esențial pentru a putea să îți desfășori activitatea de DJ. Ești un artist, un entertainer, un om care adoră să transmită energie oamenilor și să dăruiască emoții pozitive prin muzică!
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 16:07
Citeşte mai mult...
 
Cererile în căsătorie impresionante se realizează cu inelele de logodnă potrivite PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 15:32
Planificarea unei cereri în căsătorie poate fi dificilă și stresantă, mai ales dacă vrei ca aleasa inimii tale să fie impresionată, să spună „DA!” și să păstreze cu drag această amintire mereu.
Alegerea modelului potrivit din gama variată de inele de logodnă disponibile în magazine este un pas important, deoarece bijuteria punctează un moment deja încărcat cu foarte multă emoție.
Mai mult decât atât, inelul va rămâne pe mâna viitoarei soții, iar ea își va aminti de legătura voastră și de momentul cererii în căsătorie de fiecare dată când îl privește.
 
Jennie Kwon  a spus că „bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unică” și a avut dreptate.
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 15:42
Citeşte mai mult...
 
Achiziția unui generator de curent: care sunt caracteristicile pe care trebuie să le ai în vedere? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 15:07
Generatorul de curent electric poate fi un ajutor incredibil de mare în momentul în care conexiunea la rețeaua publică de energie electrică lipsește.
În orice instituție publică (spital, bancă, primărie etc.) există un generator de curent performant, capabil să facă față unor situații critice. 
 
Un astfel de produs poate fi însă utilizat cu încredere și la nivel casnic. Un generator electric este ideal în zonele rurale, unde energia electrică are fluctuații, în zonele izolate, unde nu există rețea de curent electric, sau pur și simplu acolo unde riscurile unei eventuale pene de energie electrică sunt mari.
 
Ce este, de fapt, un generator electric?
Un generator de curent este un dispozitiv care poate să transforme energia mecanică în energie electrică cu ajutorul unor electromotoare. În general, funcționarea generatoarelor depinde de un combustibil precum motorina sau benzina. Dacă vrei să achiziționezi un astfel de produs, va trebui să îți iei suficient timp pentru informare, în condițiile în care pe piață există numeroase modele, diferențiate între ele prin tot felul de particularități.
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 15:17
Citeşte mai mult...
 
4 motive să alegi un tricou de burlăcițe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 14:41

Ai ajuns în acel moment în care privești cu drag către prietena ta cea mai bună, care radiază de fericire, și abia aștepți să fii alături de ea în momentul în care va rosti marele DA? Felicitări! Însă până atunci mai este timp și nu poți lăsa s-o ție altul înainte să-i organizezi o super petrecere a burlăcițelor.
 
Alege cu atenție totul pentru seara cea mare: de la tematica WOW, la deliciile culinare, fabuloasele cocktailuri și, nu în ultimul rând, super tricouri pentru petrecerea burlăcițelor. Astăzi ne vom concentra pe cele din urmă, acestea fiind esențiale pentru crearea unei amintiri de neuitat.
Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Octombrie 2019 14:55
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 24 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact