logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
5 jocuri populare de păcănele (ca la aparate) care pot fi jucate online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Decembrie 2020 09:33

La început, se putea juca la sloturi doar în agențiile stradale. Existau celebrele aparate de păcănele, în fața cărora se postau atât vedetele, cât și oamenii „obișnuiți”. Treptat, industria jocurilor de noroc s-a mutat în online, ca și cei mai mulți dintre clienți, care au descoperit avantajele cazinourilor de pe Internet: siguranță, comoditate, câștiguri mai dese etc.

Operatorii s-au adaptat la preferințele publicului și au introdus în ofertele lor jocurile pentru care, pe vremuri, se făcea coadă la aparate. Pe internet se găsesc atât variantele clasice, cât și cele mai recente versiuni, versiunile Deluxe. Temele și farmecul au rămas aceleași.

Ultima actualizare Joi, 10 Decembrie 2020 09:46
Citeşte mai mult...
 
TOP 5 idei de ținute pe care trebuie să le porți măcar o dată iarna aceasta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Decembrie 2020 08:00

Iarna își intră încet, încet în drepturi, iar tocmai din acest motiv trebuie să fii pregătită din timp cu idei de ținute pentru orice ocazie. Chiar dacă, adesea, toate doamnele și domnișoarele care vor să fie protejate împotriva frigului adaugă foarte multe straturi de haine, trebuie să știi încă de la început că nu despre asta este vorba atunci când vrei să creezi un outfit cool. 

Fiecare repriză de cumpărături de iarnă ar trebui să fie bazată pe confortul unei ținute care să-ți ofere în același timp și doza de căldură necesară. Astfel, trebuie să te simți protejată de frig chiar și fără să alegi numeroase straturi de haine pe care să le pui pe tine. 

Totuși, vremea rece nu ar trebui să te țină departe de a fi în trend. Tocmai de aceea articolul prezent te va ajuta să-ți formezi 5 ținute potrivite pentru iarnă care să fie și atrăgătoare. 

Ultima actualizare Joi, 10 Decembrie 2020 09:26
Citeşte mai mult...
 
Angajații din ORADEA se pot înscrie la cursuri GRATUITE în domeniul reparațiilor auto PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 03 Decembrie 2020 08:10

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) invită persoanele care lucrează în sectorul auto din ORADEA și județul BIHOR, să participe la cursuri de formare profesională gratuite și certificate ANC, organizate prin intermediul proiectului AUTO PERFORM.

Proiectul AUTO PERFORM pune la dispoziția angajaților din sectorul auto, următoarele 3 tipuri de cursuri:

Ultima actualizare Marţi, 08 Decembrie 2020 08:08
Citeşte mai mult...
 
Ghetele combat sunt un must-have în acest sezon! Iată CUM să le asortezi ca să arăți senzațional! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Noiembrie 2020 16:59

Ghetele militare sunt incredibil de confortabile și versatile, așadar nu este de mirare de ce popularitatea lor este atât de mare în rândul fashionistelor de pretutindeni. Adevărul este că le poți integra ușor în nenumărate ținute, astfel este imposibil să nu te îndrăgostești de ele. 

Indiferent dacă vrei un look rebel, inspirat de artiștii rock, sau vrei o ținută boemă și romantică, ghetele combat reprezintă ajutorul tău de nădejde, așadar află din acest articol cum să le integrezi în outfiturile tale, pentru a atrage toate privirile.  

Ultima actualizare Marţi, 08 Decembrie 2020 08:09
Citeşte mai mult...
 
Transport persoane Baia Mare - Germania PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 23 Noiembrie 2020 12:15

Firma tudortravel.ro efectuează transport internațional de călători, regulat și economic în Germania. Dacă dorești să utilizezi serviciile de transport persoane Baia Mare - Germania, vei fi livrat întotdeauna la destinație la timp, cu servicii și confort de înaltă calitate. Fiecare călătorie este deservită de mijloace de transport turistice confortabile, cu echipamente de ultimă generație.

Toate mijloacele de transport către Germania din Baia Mare sunt echipate cu scaune rabatabile spațioase și confortabile, cu cotiere, suporturi pentru picioare, suporturi mari pentru bagaje, jaluzele, iluminat individual și multe alte beneficii. Cele mai noi sisteme de aer condiționat și ventilație asigură un microclimat confortabil în cabina microbuzului pe tot parcursul călătoriei.

Citeşte mai mult...
 
7 rezultate neașteptate care au șocat lumea sportului în ultimul secol PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 10:24

Surprizele fac parte din farmecul sportului. Ca neutru, parcă ai o satisfacție atunci când echipa mai slabă o învinge pe cea puternică, sau când sportivul mai slab cotat îl bate pe favorit. Așa a fost de când lumea.

Rezultate mai puțin așteptate se înregistrează tot timpul. Nu mai departe de începutul lunii noiembrie, în campionatul de fotbal al României, Gaz Metan Mediaș a învins-o cu 2-1, la Cluj, pe campioana CFR. Victoria celor din Mediaș avea cota 12.00 la pariuri, însemnând că cine a mizat 100 de lei pe ea a câștigat 1.200 de lei.

Ultima actualizare Luni, 23 Noiembrie 2020 08:21
Citeşte mai mult...
 
Solutii finanfiare moderne pentru toate business-urile care au nevoie de sprijin PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Noiembrie 2020 13:43

Sa ai propriul business poate fi un vis pentru multi, insa putini se gandesc la cat de complicat este sa intretina unul. Antreprenorii trebuie sa fie la curent cu cele mai bune surse din care pot obtine sprijin financiar pentru a avea alternative la solutiile financiare traditionale. Un credit pentru firme se poate obtine in conditii avantajoase la Omnicredit, locul in care se pot orienta toti antreprenorii.

Ce presupun creditele pentru firme?

Se pot accesa microcredite pentru toate nevoile unui business, incepand de la plata furnizorilor, achizitionarea de utilaje si echipamente, plata salariilor, chiriilor si nu numai. In plus, conditiile impuse nu sunt deloc atat de stricte la fel ca in cazul solutiilor traditionale de finantare. Printre cerinte este important ca societatea sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Totusi, acesta nu este un criteriu decisiv intrucat Omnicredit apreciaza toate ideile inedite si astfel ca inclusiv start-up-urile pot beneficia de pe urma beneficiilor. Aceasta se dovedeste a fi o modalitate foarte buna de finantare pe termen lung, fapt care se dovedeste a fi o modalitate foarte buna prin care sa iti dezvolti afacerea. E simplu, rambursarea se face in rate egale luna de luna pe o perioada de pana la 12 luni.

Ultima actualizare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 10:12
Citeşte mai mult...
 
ExpoMob este magazinul perfect de unde poti cumpara un pat tapitat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Noiembrie 2020 13:37

Dormitorul este una dintre cele mai importante incaperi ale fiecarei locuinte, iar paturile tapitate chiar sunt de nelipsit. Cu totii ne dorim sa ne odihnim in conditii ideale, astfel ca in acest sens avem nevoie si de produse pe masura. Alege paturi tapitate de la Expomob pentru a avea garantia calitatii si certitudinea ca te vei bucura de un dormitor modern, comod, in care sa te simti bine in fiecare zi.

Pune-ti dormitorul la punct

Sunt multe detalii pe care trebuie sa le pui la punct atunci cand amenajezi dormitorul, iar important este ca la ExpoMob gasesti paturi tapitate, dar si oricare alte produse de care mai ai nevoie. Cu siguranta, este mai simplu, mai comod si mai rapid ca niciodata sa iti amenajezi dormitorul dupa bunul plac in conditiile in care aici gasesti toate produsele necesare in acest sens.

Ultima actualizare Miercuri, 18 Noiembrie 2020 10:12
Citeşte mai mult...
 
Philips 272B1G - review: monitor LCD cu design ergonomic si super-eficienta energetica PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 11:45

Noul model de monitor Philips 272B1G cu ecran LCD de 27 ″ - 68,6 cm ofera profesionistilor cu spirit ecologic un set complet de instrumente inovatoare pentru a spori performanta la locul de munca, respectand in acelasi timp mediul. Oferind economii importante de energie, 272B1G permite, de asemenea, o productivitate excelenta, datorita unei game complete de functii ergonomice inteligente si de inalta performanta, inclusiv tehnologie IPS, LowBlue Mode si SmartErgoBase.

Aceasta este cea mai buna alegere pentru profesionistii din punct de vedere ecologic care cauta instrumente super-eficiente din punct de vedere energetic, care indeplinesc cele mai noi standarde de eficienta energetica, asigurate de certificarea Energy Star 8.0. Astfel, monitorul Philips 272B1G este o dovada suplimentara a angajamentului de lunga durata al companiei Philips pentru durabilitate si mediu.

Este vorba despre un conceput special pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului. Conform standardelor RoHS1, acest monitor ecologic este complet lipsit de substante precum plumb, mercur si PVC / BFR. Acest monitor combina perfect noul design eficient din punct de vedere energetic cu o serie de tehnologii de economisire a energiei, Philips 272B1G este stadiul tehnicii pentru un nou model de productivitate durabila.

Ultima actualizare Vineri, 08 Ianuarie 2021 14:55
Citeşte mai mult...
 
Cum purtam bocancii de dama din piele naturala si in ce combinatii ii includem? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 06 Noiembrie 2020 12:09

Incaltamintea din piele naturala are o eleganta deosebita si reuseste sa cucereasca indiferent unde e purtata, in ce combinatii alegem sa o includem. 

Bocancii de dama din piele sunt o varianta la moda si foarte apreciata, sunt usor de incaltat si descaltat, au un design si o forma care ii transforma in cea mai buna alternativa pentru confort maxim in timpul deplasarilor. 

Pielea naturala nu se uzeaza atat de repede, arata la fel de bine ca in prima zi daca este ingrijita corect si constant, rezista la zgarieturi, este impermeabila si poate avea o cromatica variata. In plus, cu pielea naturala mergi la sigur si cand ti-ai propus sa fii la moda si sa ai in picioare cele mai interesante modele de incaltaminte.

Spre deosebire de alte tipuri de incaltaminte de dama, bocancii din piele au cateva reguli simple in privinta purtarii. Cea mai importanta tine de ocazia in care ii purtam. 

Nu putem merge cu bocancii la o seara de gala sau la un eveniment privat in care avem deja o eticheta. Bocancii trebuie purtati in functie de activitatile desfasurate si de locul in care mergem, daca e o intalnire, un eveniment oficiala/oficial sau daca e mai degraba un eveniment informal. 

Ultima actualizare Vineri, 13 Noiembrie 2020 10:33
Citeşte mai mult...
 
Depozitarea lucrurilor poate elibera spatiu pretios in casa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Octombrie 2020 15:14

Cu siguranta te-ai impiedicat prin casa de fel si fel de obiecte pe care nu le mai folosesti decat ocazional si este pacat sa ocupe spatiul inutil. Cel mai bine te orientezi catre spatii cu containere pentru depozitare care sa te ajute in acest sens. Ai libertatea de a-ti pastra bunurile in conditiile potrivite, iar pe aceasta cale scapi de griji, de stres si de orice problema cu care te poti confrunta.

Locul ideal

Decat sa te complici si sa te incurci cu produse pe care nu le mai folosesti, de la televizoare, articole de mobilier vechi si nu numai, este mult mai simplu sa le pastrezi intr-un loc special conceput in acest sens. Scapi de grija bunurilor tale, nu te mai impiedici de ele si in plus nu trebuie sa depui nici un efort in acest sens. De toate detaliile se ocupa specialistii Movingbox care te ajuta inclusiv cu transportul obiectelor tale pentru a nu te mai complica si pentru a nu cauta mijloacele de transport potrivite. Nici nu ai grija impachetarii obiectelor, a incarcarii lor in masina adecvata, descarcarea lor si asezarea in containerele pentru depozitare.

Ultima actualizare Luni, 26 Octombrie 2020 15:16
Citeşte mai mult...
 
Casa Funerara Luca te poate ajuta cu toate actele pentru un deces PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Octombrie 2020 15:11

In viata putem trece prin nenumarate incercari, insa nimic nu se compara cu pierderea unei persoane dragi. In asemenea situatii este important sa solicitam sprijin oriunde putem pentru a ne fi mult mai usor sa trecem peste momentele grele. Cu asta ne ajuta cei de la Casa Funerara Luca care ofera servicii funerare non stop, ceea ce presupune ca indiferent de ora din zi sau din noapte putem solicita ajutor.

Inainte de toate este bine de stiut ca la Casa Funerara Luca avem parte de profesionalism deplin, ceea ce presupune ca nu exista situatii care sa fie mult prea complicate pentru a nu fi gestionate asa cum se cuvine. Asadar, oricine are de organizat o inmormantare are certitudinea ca este pe maini bune si are sansa de a trece mai usor peste momentele dificile. Organizarea unei astfel de ceremonii nu a fost niciodata o sarcina simpla si clar este mult mai dificil de organizat atunci cand suferim. Totusi, serviciile funerare disponibile aici sunt non stop, ceea ce ne ajuta enorm. In primul rand, nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte avem nevoie de sprijin, pentru ca oricum putem apela aici si vom gasi pe cineva dispus sa ne ajute.

Ultima actualizare Luni, 26 Octombrie 2020 15:13
Citeşte mai mult...
 
Îndeletniciri în sezonul rece PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 20 Septembrie 2020 10:32

E deja septembrie, frigul se va instala curând și trebuie să ne găsim alte activități interesante potrivite pentru interior. Mici proiecte care ne fac fericiți, care ne întrețin creativitatea și care poate ne dau un plus de încredere în sine într-o perioadă atât de incertă.

Proiecte creative

De la restaurarea unor piese de mobilier pentru cei pasionați, mici renovări interioare și până la picturi mai mult sau mai puțin abstracte. Acest gen de activități relaxante și creative ne dau o stare de bine care persistă și mai mult dacă produsul construit, pictat sau restaurat rămâne la loc de cinste. Pentru cei mai puțin talentați să zicem așa, există seturi de picturi pe numere care îi ghidează, iar la final tabloul arată ca unul făcut de la zero, fără linii, fără ghid.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 20 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact