logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Descopera utilitatea rafturilor cu scule PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 Februarie 2021 08:16

Succesul unui meserias este influentat, cu siguranta, si de conditiile de care are parte atunci cand lucreaza. Tecnolam este unul dintre cele mai bune locuri catre care sa se orienteze toti cei care isi doresc sa isi deruleze activitatea asa cum se cuvine. Rafturile cu scule sunt niste produse foarte simple, dar care au un impact major si poti sa vezi mai multe modele aici.

Ai de unde alege

Important este ca aici te asteapta o gama foarte variata de produse, ceea ce presupune ca oricine apeleaza la Tecnolam are sanse mari sa gaseasca exact ceea ce-si doreste. Rafturile sunt de mai multe tipuri si dimensiuni, motiv pentru care te bucuri de libertate deplina atunci cand trebuie sa iei o decizie si ai certitudinea ca aceasta este una potrivita.

Ultima actualizare Luni, 01 Martie 2021 18:38
Citeşte mai mult...
 
Urmeaza sa te muti intr-un bloc nou de apartamente? Iata cateva idei pentru o amenajare perfecta! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 Februarie 2021 08:30

Pentru orice familie din Romania prima casa semnifica un inceput de drum, iar achizitionarea unui apartament trebuie luata in serios. Blocurile vechi se bucura de un real succes pe piata imobiliara, datorita amplasarii si a constructiei solide a peretilor care ofera intimitate, dar stau destul de prost in ceea ce priveste siguranta seismica si suprafata utila destul de mica. La polul opus de afla apartamentele din blocurile noi care sunt extrem de spatioase si luminoase, dar cu o compartimentare destul de neprietenoasa pentru familiile numeroase.

Ultima actualizare Vineri, 26 Februarie 2021 08:15
Citeşte mai mult...
 
Cum sa iti promovezi business-ul mai bine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 20 Februarie 2021 08:23

Este complicat sa ne concentram pe derularea afacerii noastre in cele mai bune conditii, dar sa ne ocupam si de promovarea acesteia. Astfel, este recomandat sa ne lasam pe masinile celor care se ocupa cu optimizarea SEO si in acest sens poti descoperi serviciile agentiei ClickBrainiacs. Totul se rezuma la SEO pentru ca acesta este un ansamblu de reguli prin care se optimizeaza un site pentru a ajunge in top la cautarea unor cuvinte cheie relevante. In plus, este o modalitate ideala prin care creste calitatea site-ului care devine mult mai prietenos cu utilizatorii, mai rapid si mult mai usor de navigat.

Pentru ca in cazul fiecarui domeniu competitia este mai stransa ca niciodata, serviciile de optimizare SEO sunt foarte importante. Motoarele de cautare servesc milioane de utilizatori in fiecare zi oferindu-le raspunsuri la toate intrebarile, iar ceea ce are de oferit site-ul tau se poate afla printre acele raspunsuri. In plus, daca propriul site se claseaza printre primele pozitii, cu atat ai mai mult de castigat.

Ultima actualizare Miercuri, 06 Octombrie 2021 12:52
Citeşte mai mult...
 
Service-urile auto din Bihor își pot instrui gratuit angajații PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Februarie 2021 08:28

Service-urile auto din județul Bihor își pot înscrie angajații la cursuri gratuite și certificate în domeniul reparațiilor auto: diagnoză auto, vopsirea automobilului și repararea caroseriei. Cursurile sunt realizate în cadrul proiectului Auto Perform implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în regiunile Sud-Vest, Vest și Nord-Vest. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Cursurile organizate în cadrul proiectului sunt de inițiere și sunt foarte utile atât pentru pregătirea angajaților noi, dar și pentru dezvoltarea competențelor de lucru ale angajaților cu vechime și care nu dețin o certificare în domeniu. Cursurile vor avea o durată minimă de 60 de ore și vor avea atât o secțiune teoretică, cât și una practică.

În cadrul cursurilor de inițiere, angajații își vor dezvolta competențe în următoarele domenii:

Ultima actualizare Vineri, 19 Februarie 2021 10:58
Citeşte mai mult...
 
Top 4 surprize ieftine de Dragobete pentru partenere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 Februarie 2021 08:12

Luna februarie este una incarcata cu foarte mult romantism, iar dragostea, pasiunea si declaratiile de dragoste sunt la orice pas. Foarte multe persoane sarbatoresc Valentine’s Day, insa la fel de multi oameni isi declara dragostea pe 24 februarie, de Dragobete.

Daca astepti cu nerabdare aceasta zi, pentru a rememora cu persoana iubita clipele de la inceput si pentru a va comporta din nou ca doi adolescenti aflati la prima relatie, atunci trebuie sa te gandesti si la o surpriza care sa contureze evenimentul. 

Iata care sunt surprizele pe care le poti face iubitei tale de Dragobete:

Ultima actualizare Miercuri, 10 Februarie 2021 08:17
Citeşte mai mult...
 
Fotbaliștii români au dispărut din Belgia – Care ar putea fi motivele? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 09 Februarie 2021 09:05

Fotbaliștii români au dispărut din campionatul Belgiei, chiar dacă nivelul competiției nu este atât de pretențios precum cele din ligile majore ale Europei. În ultimii ani, un singur jucător venit din Liga I s-a pliat pe stilul din Jupiler League. Este vorba despre Răzvan Marin, care a jucat foarte bine la Standard Liege, de unde a plecat la Ajax.

Situația este cu atât mai curioasă cu cât în liga belgiană au mers jucători care aveau statut de vedete la cluburile din Liga I, pe care s-au plătit sume importante.

Citeşte mai mult...
 
Cursuri gratuite în reparații auto pentru angajații din Oradea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 04 Februarie 2021 07:48

Angajații din județul Bihor care activează în industria auto și componente se pot înscrie în continuare la cursuri de inițiere în domeniul reparațiilor auto, gratuite și certificate ANC, finanțate din fonduri europene.

Cursurile de inițiere „Diagnoză auto”, „Vopsirea automobilului” și „Repararea caroseriei” sunt realizate în cadrul proiectului Auto Perform implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în regiunile Sud-Vest, Vest și Nord-Vest. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ce veți putea învăța la cursurile Auto Perform:

· În cadrul cursurilor de inițiere „Diagnoză auto”, veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice domeniului mecanicii auto: diagnosticarea și repararea motoarelor cu ardere internă, diagnosticarea și repararea componentelor automobilului, sistemele de diagnoză, modul de funcționare al acestora și tehnici de diagnosticare utilizate etc.;

Ultima actualizare Marţi, 09 Februarie 2021 09:05
Citeşte mai mult...
 
Somatizarea sau de ce suferi si ajungi sa crezi ca ai o afectiune, desi esti sanatos? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Ianuarie 2021 14:34

Ai auzit sau ai citit cu siguranta celebra comedie a lui Molière „Bolnavul inchipuit”, in care personajul isi inchipuia ca are diverse suferinte, afectiuni, desi nu era bolnav in adevaratul sens al cuvantului. Ceea ce a descris Molière in volumul sau se intampla si in realitate si exista si o denumire medicala pentru o tulburare asemanatoare: somatizare. Somatizarea apare atunci cand crezi ca ai o anumita afectiune, desi cauzele medicale reale nu exista. Mergi la medic, esti consultat si se constata ca nu ai absolut nimic. Insa tu ai in continuare dureri, disfunctii si diverse suferinte pe care le traiesti la intensitate maxima.

Ultima actualizare Miercuri, 06 Ianuarie 2021 09:58
Citeşte mai mult...
 
Chestionarele auto on-line. Cum te ajuta sa iei permisul auto mai repede? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Ianuarie 2021 14:27

Indiferent ca e prima data cand dai de permit auto sau esti la un al doilea examen, poate pentru alta categorie vizata, pregatirea pentru examinarea finala este esentiala. Pregatirea pentru examenul de permis are cel putin trei etape: o etapa practica, in care inveti sa conduci sub indrumarea unui instructor, o etapa teoretica, in care te familiarizezi cu legislatia rutiera, dar si o etapa in care iti fixezi toate notiunile pe care le-ai invatat. Daca la primele etape ai nevoie de instructori si de cineva care sa iti explice, sa iti raspunda la intrebari, la ultima etapa, cea de fixare, te vei descurca singur.

Ultima actualizare Miercuri, 06 Ianuarie 2021 09:59
Citeşte mai mult...
 
Abia te-ai apucat de gătit? Iată de ce trebuie să țină cont orice începător PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Ianuarie 2021 08:11

Statul în casă te-a făcut să fii nevoit să gătești mult mai mult? Dacă te afli printre oamenii care se plâng că sunt lipsiți de talent în bucătărie, să știi că există o veste bună: și tu poți învăța să faci mâncăruri delicioase!

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să prepari în scurt timp mâncăruri cu care să-ți impresionezi apropiații

1. Scapă de ideea că nu oricine poate să gândească

 Cel mai mare obstacol în bucătărie poate fi chiar mentalitatea ta. Foarte multe persoane nu reușesc să treacă de bariera pe care și-o pun singuri când zic că ei nu sunt capabili să gătească. În realitate, gătitul nu e atât de greu precum pare și poate fi învățat de oricine. Într-adevăr, unor oameni le vor ieși rețetele din prima sau vor putea să facă preparate mai complicate, dar asta nu ar trebui să te oprească. Totul ține de voință.

Ultima actualizare Marţi, 05 Ianuarie 2021 14:33
Citeşte mai mult...
 
Cele mai frumoase cutii de depozitare jucării pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Decembrie 2020 00:03

Fericirea celor mici atunci când primesc cadouri și daruri de la părinți sau de la prieteni este copleșitoare. În timp ce aceștia se bucură să aibă cât mai multe jucării acasă, părinții se gândesc cum să le găsească loc în locuință. Nu este deloc un secret faptul că astfel de produse au nevoie de destul de mult spațiu, cu atât mai mult cu cât cadourile sunt mai mari. Din fericire, există modalități ideale cu ajutorul cărora poți să organizezi camera celui mic, fără să scoți toate jucăriile din interior. Rămâi alături de noi și descoperă cele mai frumoase cutii de depozitare jucării pentru copii!

Ultima actualizare Marţi, 05 Ianuarie 2021 08:22
Citeşte mai mult...
 
Vrei să faci videochat, dar te îngrijorează părerea lumii? Iată CUM să depășești prejudecățile! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Decembrie 2020 08:17

Tot mai multe femei ar dori să se angajeze ca model de videochat, însă se tem de reacția celor din jur. Considerat ca fiind indecent de către societate, acest job are totuși nenumărate avantaje, așadar este important să treci peste prejudecăți și să îndrăznești să faci ceea ce simți și ce crezi tu că este mai bine pentru tine.

Ultima actualizare Marţi, 22 Decembrie 2020 08:20
Citeşte mai mult...
 
Cazare Regim Hotelier Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Decembrie 2020 11:57

Daca vizitati judetul Maramures in scop turistic, sunteti in calatorie de afaceri in Baia Mare sau aveti rude care vin din tara sau din strainatate in Baia Mare si doriti sa va simtiti sau sa se simta ca acasa, confortabil, sigur, relaxat dar in acelasi timp nu doriti sa cheltuiti multi bani solutia pe care noi v-o oferim este cazare si inchiriere apartamente in regim hotelier pe termen scurt sau lung.

Turistii care vor sa faca rezervari pentru perioade mai lungi beneficiaza de reduceri importante.

Cazare si inchiriere apartamente in regim hotelier este un serviciu dezvoltat dupa anul 2007 avand la baza oferirea unor locuri de sedere prin punerea la dispozitia  turistilor a intregului apartament fara a fi deranjati de altcineva pe timpul sederii.

Toate apartamentele oferite spre cazare si inchiriere in regim hotelier sunt situate central in zonele B-dul Bucuresti, B-dul Republicii, B-dul Traian cu acces rapid spre centre de afaceri, restaurante, cluburi, taxi, banci, case de schimb valutar, bancomate.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 19 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact