logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Cum să te pregătești pentru o plecare în străinătate? Iată 3 factori pe care trebuie să-i iei în considerare! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Iunie 2021 07:57

Orice excursie într-o țară străină presupune o serie de riscuri – acestea nu sunt majore, însă trebuie luate în calcul înainte de a pleca. Este puțin probabil să te confrunți cu evenimente nefericite, însă, în cazul extrem în care ele vor apărea, cel mai bine este să fii pregatit. Așadar, documentează-te cu privire la pașii pe care este recomandat să-i faci cu scopul de a-ți asigura buna desfășurare a călătoriei, din toate punctele de vedere.

Citeşte mai mult...
 
Îți dorești să petreci vacanțele în destinaţii exotice? Iată ce trebuie să iei în considerare pentru a-ţi îndeplini visurile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Iunie 2021 07:05

Rețelele sociale promovează tot mai intens mirajul unei vieți perfecte, în topul aprecierilor fiind fotografiile care prezintă cadre din vacanțele petrecute pe tărâmuri de vis. De cele mai multe ori, astfel de destinații par de neatins pentru persoanele care nu își pot permite un astfel de răsfăț, costurile pe care le implică acest tip de vacanță luxoasă depășind cu mult resursele financiare pe care aceştia le deţin.

Dacă îți dorești să călătorești şi tu în locurile pe care le-ai admirat în social media sau de care ţi-au povestit prietenii tăi, acum ai posibilitatea să-ți îndeplinești aceste dorințe, dacă bifezi câteva aspecte importante care implică o călătorie într-o țară străină, în afara Uniunii Europene.

Ultima actualizare Vineri, 25 Iunie 2021 07:09
Citeşte mai mult...
 
Ce inseamna sa pariezi Handicap Asiatic? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Iunie 2021 08:28

Te simti norocos? Crezi ca intotdeauna ai fost o persoana norocoasa si ai vrea sa ai si ceva de castigat din acest lucru? Daca una dintre pasiunile tale o reprezinta jocurile de noroc, atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca aici iti va fi explicata una din cele mai bune strategii la pariuri.

Probabil ca iti sunt multe metode familiare, probabil ca ai incercat sa aplici diverse strategii, dar cumva niciuna nu te multumeste indeajuns de mult daca esti inca in cautarea unor strategii noi. Ei bine, fa cunostinta cu Handicap Asiatic, o metoda de pariere destul de inteligenta, care te poate ajuta sa obtii profituri destul de consistente. Atentie insa, aceasta metoda este cel mai adesea folosita de pariorii profesionisti, asa ca daca esti la inceput, mai bine te familiarizezi cu acest concept inainte de a-l aplica cu incredere.

Ultima actualizare Vineri, 25 Iunie 2021 06:59
Citeşte mai mult...
 
Intretinerea tapiteriei auto cu ajutorul produselor profesionale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Iunie 2021 09:59

In ciuda faptului ca cel mai mult timp in calitate de sofer il petreci in interiorul autoturismului pe care il conduci, se prea poate ca de foarte multe ori grija acordata exteriorului sa fie mai mare comparativ cu atentia acordata interiorului autoturismului. Pentru ca un autoturism sa arate curat si sa fie intretinut corespunzator este foarte important ca atat interiorul, cat si exteriorul sa se bucure de o atentie maxima din partea soferului. Daca te numeri printre soferii care prefera sa se ocupe personal de intretinerea autoturismului, atunci trebuie sa stii ca este foarte important sa te ingrijesti corespunzator de tapiteria scaunelor autoturismului tau.

Din fericire poti sa gasesti astazi o multime de produse de curatare tapiterie auto in oferta de produse destinate ingrijirii si intretinerii autoturismelor. Indiferent daca autoturismul tau are tapiterie textila sau daca vorbim despre tapiterie din piele naturala, oferta de astfel de produse este foarte variata astfel incat poti sa gasesti exact acele produse care sa curete si sa intretina materialul tapiteriei auto.

Ultima actualizare Vineri, 02 Iulie 2021 07:16
Citeşte mai mult...
 
Top 5 sfaturi utile de care să ții cont înainte să cumperi o bicicletă sau o trotinetă pentru copilul tău PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 17 Iunie 2021 16:25

Sezonul cald este numai bun pentru ieșirile în parc alături de copilul tău. Mai mult, este momentul ideal să-i captezi atenția într-o nouă activitate distractivă și benefică pentru organism. Fie că este mai mic și necesită o tricicletă, fie ca este mai mare și urmează trecerea la o bicicletă, sau preferă trotinetele, trebuie să știi câteva lucruri esențiale. Iată de ce trebuie să ții cont atunci când cumperi o bicicletă sau o trotinetă.

Ultima actualizare Joi, 17 Iunie 2021 16:30
Citeşte mai mult...
 
Stimulente distractive pentru a-ti motiva copilul sa obtina note bune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 17 Iunie 2021 11:36

Mai este putin si vine vacanta de vara. Toti copiii o asteapta cu sufletul la gura dupa un an destul de dificil. Este si cazul copilului tau care a muncit din greu la scoala si are un carnet de note “stralucitor” pentru a demonstra acest lucru. Desigur, invata pentru viitorul lui, insa orice copil se asteapta si la o recompensa din partea parintilor pentru efortul depus. Te sfatuim sa nu neglijezi aceste recompense pentru ca, nu-i asa, pana si tu lucrezi pentru un salariu, ce poate fi tradus tot prin recompensa.  Sa stii ca, pentru psihicul celui mic, un premiu, o surpriza sau o recompensa, indiferent de forma ei, inseamna mult. Pe copii aceste lucruri ii fac sa se simta mai bine si mai impulsionati sa invete, mai departe, la fel de bine.

Lauda si alte stimulente pentru note bune

Cele mai bune recompense pentru note bune arata cat de mandru esti de copiii tai. Laudele voastre pot fi un „Felicitari” sau “Bravo” entuziasmat, o imbratisare si sarut.

Lauda poate veni si punand carnetul de note, cu pagina cu note bune trasa la xerox, pe frigider, unde toata lumea il poate vedea. Aceste simple acte de lauda ii vor incuraja sa continue sa faca tot posibilul pentru a avea performante in scoala. Dar sa vedem ce altceva le poti oferi copiilor pentru a le arata, cat de mult ii apreciezi.

Citeşte mai mult...
 
Pariuri sportive: găsiți o casă de pariuri în România PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 16 Iunie 2021 13:10

Pentru pariurile sportive din România de astăzi există multe case de pariuri, fiecare dintre ele având propriile sale caracteristici. Evaluarea ajută la studierea lor în toate detaliile. 

De ce este important să alegi o casă de pariuri bună?

Găsirea unei case de pariuri astăzi este cât se poate de ușoară. Este suficient să vă familiarizați cu evaluarea actuală a caselor de pariuri, datorită căreia puteți obține toate informațiile necesare despre casă de pariuri chiar înainte de înregistrare. Pe site sunt prezentate doar cele mai bune case de pariuri din România, unde puteți găsi recenzii despre munca lor. Într-un singur loc, puteți înțelege cum are loc înregistrarea la casa de pariuri, ce metode de retragere a oferit biroul și ce cadouri așteaptă noii veniți.

Ultima actualizare Joi, 17 Iunie 2021 11:33
Citeşte mai mult...
 
Sfaturi despre cum să alegi un sistem de supraveghere video pentru birou PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Iunie 2021 08:25

Indiferent de afacerea pe care o deții, protejarea acesteia și mai ales a spațiului de lucru este o acțiune necesară și recomandată. În această situație, monitorizarea video este soluția cea mai bună la care poți să apelezi pentru a descoperi anumite nereguli. Ține cont de câteva trucuri care te pot ajuta să achiziționezi cele mai bune camere video pentru biroul tău.

Ultima actualizare Marţi, 08 Iunie 2021 08:28
Citeşte mai mult...
 
Momente in care ai putea avea nevoie de o platforma auto PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Iunie 2021 18:56

Chiar daca te bucuri de o masina superba, de calitate superioara, care functioneaza perfect, trebuie sa stii ca pot exista situatii in care vei avea nevoie sa apelezi la o platforma auto. Bineinteles ca astfel de momente nu sunt de dorit si pot fi foarte rare, insa este foarte important sa cunosti o firma la care poti apela in astfel de situatii, pentru ca totul sa fie mai usor.

Ultima actualizare Sâmbătă, 05 Iunie 2021 18:58
Citeşte mai mult...
 
Cum să te joci în fata camerei! 7 pași pentru a filma cu încredere de sine PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 Mai 2021 10:30

Multe dintre vedetele pe care le admiri nu au fost întotdeauna așa cum le vezi acum. Chiar și cel mai experimentat actor poate deveni nervos în fața camerei. Folosește aceste recomandări pentru a alunga neîncrederea și a filma cu stăpânire și încredere de sine.

Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Mai 2021 10:35
Citeşte mai mult...
 
Beneficiile utilizării unui şampon nuanţator PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 24 Mai 2021 15:41

Chiar dacă ai un păr blond natural sau vopsit, ca să îl faci să arate bine și să fie strălucitor, trebuie să îl îngrijești constant și în mod corect.

De ce părul blond are nevoie de îngrijire specială 

Părul blond are nevoie de mai multă îngrijire față de nuanțele mai închise, deoarece firele de păr sunt mai sensibile la factorii de mediu (soare, apă, poluare), iar cu cât este coafat mai des, cu atât tinde să aibă un aspect uscat, iar firele de păr încep să se rupă. 
Totodată, părul blond natural are un conținut mai mic de melanină, motiv pentru care își pierde mai ușor strălucirea și are tendința să se usuce mai repede și să devină casant și fragil.
Ultima actualizare Luni, 24 Mai 2021 15:55
Citeşte mai mult...
 
Tu știi cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă? Află aici secretul! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Mai 2021 07:23

Vine sezonul verii, al hainelor din ce în ce mai puține care să acopere fizicul și poate că nu toți se simt pregătiți pentru a-și expune corpul. Dacă ai complexități vis-a-vis de kilogramele în plus, nu trebuie să îți faci griji, pentru că există diverse trucuri care te pot ajuta să te transformi în cea mai bună versiune a ta.

Iată 6 trucuri vestimentare cu ajutorul cărora poți da impresia de o siluetă mai suplă! 

Îmbrăcămintea trebuie să îți pună întotdeauna corpul în evidență, făcându-l să arate în cea mai bună formă. Dacă îți dorești să dai impresia unei siluete mai suple, hainele pot fi de mare ajutor.

Ultima actualizare Luni, 24 Mai 2021 15:37
Citeşte mai mult...
 
Calculeaza asigurarea facultativa pentru locuinta pe tcv.ro si beneficiezi de cele mai bune preturi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 21 Mai 2021 09:58

Fie ca intentionati sa cumparati o casa noua, fie ca ati achitat deja creditul ipotecar pentru una, este posibil sa va fi intrebat despre importanta asigurarilor pentru locuinte. Casa ta este probabil unul dintre cele mai valoroase investitii pentru care ai depus toata agoniseala in prezent. Astfel, o asigurare facultativa pentru locuinta ajuta foarte mult la protejarea investitiei intr-o varietate de moduri. De aceea, o asigurare locuinta facultativa este o necesitate in zilele noastre. Calculeaza asigurarea facultativa pentru locuinta simplu si rapid pe site-ul nostru. TCV este un broker de asigurari care va poate ajuta sa va asigurati bunurile pe care le-ati dobandit, inclusiv locuinta. Cu toate acestea, nu multe persoane pun accent pe asigurare de casa facultativa, gandindu-se ca, pur si simplu, lor n-ar avea cum sa li se intample nimic.

Ultima actualizare Luni, 24 Mai 2021 15:37
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 17 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact