logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Cand sa shimbi mancarea pisicii tale de la junior la adult PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Noiembrie 2021 12:10

Trecerea de la hrana pentru juniori la cea pentru adulti poate fi o trazitie putin dificila pentru unii proprietari de animale de companie. Gama enorma de marci, arome si specialitati ne copleseste cu optiuni; deci de unde stii ce este mai bun pentru ghemotocul tau de blana? Partea buna este ca exista hrana uscata pentru pisici formulata in functie de varsta.

Citeşte mai mult...
 
Biroul de acasă: cum îl amenajezi ca să fii productiv? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:57

Studiile recente arată că, în general, persoanele care lucrează de acasă tind să fie mai productive pentru că își desfășoară activitatea într-un mediu liniștit, pentru că au libertatea de a amenaja un spațiu ușor informal așa cum își doresc și un control mai bun asupra factorilor din jur. Dacă și tu lucrezi de acasă și vrei un birou special, iată câteva idei de amenajare care te pot ajuta să fii mai productiv și mai eficient.

Citeşte mai mult...
 
Cadourile personalizate: avantaje si dezavantaje PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:46

Se apropie o aniversare, o reuniune de familie sau logodna unor prieteni si inca te afli in cautarea cadoului potrivit? De multe ori, cu putina creativitate poti face surprize inedite pentru cei dragi, precum un cadou personalizat. O asemenea alegere vine cu avantaje si dezavantaje, asa ca iata care sunt detaliile pe care ar trebui sa le iei in calcul, inainte de a investi intr-un astfel de cadou.

Citeşte mai mult...
 
Căderea părului la femei: Semne simplu de observat și diagnosticarea posibilelor cauze PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:32

Pot exista o mulțime de motive pentru care femeile ajung să se confrunte cu probleme legate de căderea părului: afecțiuni încă nedescoperite, dereglări hormonale, stres samd [1]

Iată care sunt semnele acestei probleme medicale și cum se poate stabili corect un diagnostic, în vederea recomandării de către specialist a unui tratament dermato-cosmetic impotriva caderii parului, sau a altor teste pentru identificarea unor boli problematice: 

Ultima actualizare Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:40
Citeşte mai mult...
 
Cum să construiești singur un pat: sfaturi de ajutor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:22

Dacă îți dorești să construiești pas cu pas un pat, vei avea nevoie de multă răbdare, deoarece un astfel de proiect este cât se poate de migălos. 

Însă nu unul imposibil de realizat acasă, atât timp cât ai la îndemână materialele necesare, uneltele potrivite și cele mai inspirate sfaturi. Iată cum se construiește de la zero un pat confortabil și spațios:

Ultima actualizare Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:28
Citeşte mai mult...
 
Locuință în bloc vechi: 4 idei de amenajare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:12

Majoritatea persoanelor își doresc să se mute împreună cu partenerul de viață sau cu cei mai apropiați prieteni într-o locuință modernă și care să fie localizată cât mai aproape de zonele pe care aceștia le frecventează pentru muncă sau alte activități. Blocurile vechi, deși nu au întotdeauna un exterior proaspăt renovat, pot oferi foarte multe beneficii, un spațiu mare și alte facilități, în funcție de amenajarea interioară realizată.

Ultima actualizare Marţi, 16 Noiembrie 2021 17:16
Citeşte mai mult...
 
Amanetul nu a fost nicicând mai simplu: Descoperă Amanet de Acasă! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 02 Noiembrie 2021 11:58

Pandemia de coronavirus a afectat finanțele multor persoane din țara noastră. Numărul persoanelor care se confruntă cu fel și fel de situații neașteptate nu este mic. Din fericire, românii pot apela la serviciile oferite de TEZAUR pentru a obține un credit rapid, cu cel mai bun preț de amanet la aur și cu un comision minim, pentru a face rost rapid de banii necesari pentru depăși dificultățile financiare.

Ultima actualizare Marţi, 02 Noiembrie 2021 12:06
Citeşte mai mult...
 
Termocupluri personalizabile pe Caldor Industrial Heating PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Octombrie 2021 09:57

In toate domeniile de activitate ce utilizeaza caldura in vederea prestarii unor servicii, sunt necesare si anumite sisteme care sa masoare intensitatea si tensiunea acesteia. Pentru obiecte de mici dimensiuni, destinate uzului casnic si nu numai, varianta de termocupluri de la Caldor Industrial Heating, devine un astfel de instrument extrem de eficient, ce aduce cu sine o serie de avantaje considerabile.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa ai casa pe deplin asigurata, chiar daca ai incheiat PAD PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 25 Octombrie 2021 17:03

Polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale este acel pas pe care fiecare proprietar de locuinta din Romania trebuie sa-l faca, deoarece in acest mod se asigura cu privire la problemele cu care s-ar putea confrunta in cazul producerii de cutremure, incendii sau inundatii. Desi unii oameni considera ca aceasta polita este una facultativa, adevarul este, de fapt, ca PAD este obligatorie atat pentru locuitorii din mediul urban, cat si pentru cei din mediul rural.

Citeşte mai mult...
 
Fa cele mai bune investitii cu ajutorul Invest Point PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 22 Octombrie 2021 09:01

Cunoscuta ca fiind una dintre cele mai prestigioase echipe de consultanta imobiliara din tara, Invest Point este mereu alaturi si te indruma la fiecare pas pe care vrei sa il faci pe piata imobiliara. Fiind un domeniu in continua dezvoltare si schimbare, este foarte mare nevoie sa ai un stalp de rezistenta in ceea ce priveste fiecare decizie pe care urmeaza sa o iei. Astfel ca, inainte de a face investitii majore, asigura-te ca te poti baza pe specialisti care sa ofere toate informatiile de care ai nevoie. Puncte tari, puncte slabe, oportunitati sau amenintari pe care le-ar putea presupune investitia ta, toate iti vor fi oferite in detaliu la o sesiune de consultanta pentru investitii imobiliare din partea Invest Point.

Citeşte mai mult...
 
Confort versus eleganță în varianta masculină? NU este un MUST! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Octombrie 2021 15:48

Eleganța și eticheta masculină impun un cod vestimentar care include, în majoritatea cazurilor, câteva articole obligatorii. Printre ele se numără costumul de stofă, cravata sau papionul și cămașa clasică. Există bărbați care preferă astfel de articole de vestimentație și care sunt, ca atare, nelipsite din garderoba lor.

Ultima actualizare Miercuri, 20 Octombrie 2021 15:54
Citeşte mai mult...
 
Lanterne frontale pentru activități nocturne PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 Octombrie 2021 08:59

Există diferite situații în care trebuie să desfășurăm anumite activități după lăsarea întunericului și în locuri unde nu există curent electric. Sau poate că din anumite motive curentul electric a căzut și avem nevoie să folosim o lanternă pentru o perioadă scurtă de timp. Indiferent dacă trebuie să repari o anumită defecțiune în casă sau dacă ai de reparat ceva la mașină într-un punct foarte greu accesibil unde ai nevoie de lumină, atunci cu siguranță că cea mai potrivită opțiune o reprezintă o lanternă frontală.

Ultima actualizare Marţi, 19 Octombrie 2021 10:08
Citeşte mai mult...
 
Cum alegi psihoterapeutul si cum decurge terapia online? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Octombrie 2021 10:10

Dacă te întrebi cum decurge o ședință online la psiholog, trebuie să șii că acestea sunt sesiuni online față în faţă, împărțite pe domenii. Ședințele de cu un psiholog online s-au dovedit cea mai bună soluție mai ales în pandemie, când contactul a fost limitat în mod dramatic.

Ultima actualizare Vineri, 15 Octombrie 2021 10:12
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 15 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact