logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Anul nou vine cu schimbări profesionale! Descoperă care sunt locurile de muncă spre care te poți orienta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:37

Dacă te-ai gândit că ți-ar plăcea să îți găsești un loc de muncă sau chiar să pleci de unde ești în prezent, poate că începutul unui an nou reprezintă un moment oportun pentru a face o asemenea schimbare.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:44
Citeşte mai mult...
 
Gazul s-a scumpit ireal de mult - top 3 METODE prin care poți avea căldură mai IEFTIN PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Decembrie 2021 15:43

Iarna este un coșmar pentru majoritatea românilor, pentru că pe lângă faptul că decembrie este o lună cu petreceri, sărbători și cadouri, la acest aspect se mai adaugă și o altă povară financiară: costurile pentru căldură. 

Ultima actualizare Miercuri, 15 Decembrie 2021 15:47
Citeşte mai mult...
 
De ce apar durerile în gât și cum le poți preveni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Decembrie 2021 10:26

Schimbările de temperatură apărute odată cu venirea toamnei pot fi asociate cu o creștere a incidenței afecțiunilor respiratorii. În anotimpul rece mare parte dintre oameni se confruntă cu dureri în gât, însoțite în general și de alte simptome neplăcute. Durerea în gât este unul dintre cele mai frecvente simptome pentru care pacienții se prezintă la medic în fiecare an. Citește în continuare și află care sunt cele mai frecvente cauze ale durerii în gât și ce poți face pentru a le preveni.

Citeşte mai mult...
 
Cum poți stimula imaginația copilului? 8 metode pe care să le încerci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Decembrie 2021 10:20

Lumea în care trăiesc copiii mici este una a imaginației și magiei. Până la vârsta de 6 ani, majoritatea copiilor ating apogeul dezvoltării imaginației, care va scădea ulterior, odată cu începutul educației formale. Din acest motiv, stimularea imaginației la vârstele mici ar trebui să fie o preocupare constantă pentru toți părinții. 

Ultima actualizare Vineri, 10 Decembrie 2021 10:23
Citeşte mai mult...
 
Mastile ar putea ajuta economia sa se redreseze PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 08 Decembrie 2021 10:59

Din cauza ca au fost din ce in ce mai multe infectari cu coronavirus in ultimul timp, a dus la decizia intreruperii anumitor activitati economice.

In anul 2020, s-au intrerupt majoritatea activitatilor economice iar ca efect al acestui blocaj, companiile au avut nevoie de ajutor din partea statului, prin cererea de somaj. Acest lucru este daunator din punct de vedere economic. Folosirea pe scara larga a mastilor de fata poate ajuta la scaderea ratei de infectari a cazurilor de coronavirus, iar incetinirea ratei de cazuri noi poate oferi un avantaj economic.

Citeşte mai mult...
 
5 afecțiuni comune în sezonul rece PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 10:51

Sezonul rece a sosit și te întrebi la ce afecțiuni ar trebui să te aștepți? Este bine știut faptul că în sezonul rece are loc o explozie a îmbolnăvirilor de natură infecțioasă. Există o varietate de agenți patogeni în mediu (virusuri, bacterii și paraziți), iar fiecare necesită condiții de mediu diferite pentru supraviețuire și transmisie.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 10:56
Citeşte mai mult...
 
Cum alegi crema potrivită în funcție de tipul de ten? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 10:43

Orice femeie iubește produsele cosmetice, dar nu de puține ori se întâmplă ca efectul acestora asupra pielii să nu fie cel scontat, din contră. Pielea este cel mai mare organ al corpului, la fel de complex și de inteligent ca inima, plămânii, ficatul sau alte organe vitale. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 10:47
Citeşte mai mult...
 
Află cum poți evita amenzile usturătoare pentru RCA în câțiva pași simpli! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Decembrie 2021 08:25

A fi șofer implică, printre altele, riscuri și situații neprevăzute, de aceea este obligatoriu să deții o Asigurare de Răspundere Civilă Auto sau, mai pe scurt, un RCA. Este o poliță pe care trebuie neapărat sa o ai în cazul neplăcut al unui accident, fie minor sau major, când părțile implicate fac schimb de asigurări pentru că daunele să fie acoperite din punct de vedere legal de către asigurator. De asemenea, când treceți printr-un control al Poliției Rutiere, plata la timp a RCA-ului te poate scuti de o amendă. Dar dacă nu ai fost atent, iar asigurarea ta a expirat?

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 11:01
Citeşte mai mult...
 
Iată ce poți face cu uleiul din conserva de pește PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Noiembrie 2021 17:52

Te-ai gândit vreodată că uleiul din conserva poate fi refolosit?

Dacă obișnuiești să arunci ulei de pe conserva de ton, îți recomandăm să ne mai faci asta, pentru că poți face multe lucruri cu el.  

Poate ai auzit de trucul pentru a-i administra câinelului, spre exemplu, un tratament pe care nu l-ar fi mâncat în alt mod.  Însă pe lângă asta, mai poți face și alte lucruri, folosindu-te de uleiul din conserva după ce peștele a fost consumat.

Ultima actualizare Vineri, 03 Decembrie 2021 08:22
Citeşte mai mult...
 
5 metode eficiente prin care să crești traficul în magazinul tău online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Noiembrie 2021 17:40

A avea un magazin online pentru business-ul tău nu este chiar același lucru cu a avea un magazin fizic. Deși produsele pe care le vinzi sunt aceleași, modalitățile prin care poți aduce trafic în magazinul tău online sunt cu totul diferite. 

Ultima actualizare Vineri, 03 Decembrie 2021 08:25
Citeşte mai mult...
 
Cele mai recomandate cursuri pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Noiembrie 2021 17:24

Cu siguranta iti doresti ca pruncul tau sa fie un copil premiant, capabil in viata si cu mult succes. De aceea, este nevoie sa il indrumi, sa ii oferi un suport generos pe baza caruia sa se dezvolte intr-un mod cat mai armonios si sa fii alaturi de el la fiecare pas. 

Astfel, este bine sa iti inscrii copilul la diverse cursuri de dezvoltare personala si nu numai, astfel incat cel mic sa devina un adult responsabil, pregatit si apt.

Ultima actualizare Vineri, 03 Decembrie 2021 08:24
Citeşte mai mult...
 
Petrecere cu tematica de pisicute PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Noiembrie 2021 12:01

Nu mai stii ce motiv sa gasesti pentru a da o petrecere? Ce scuza mai buna de distractie poate fi decat sarbatorirea pisicii tale? Nu trebuie musai sa fie ziua ei aniversara, poate fi o zi obisinuita in care sa celebrezi acest animalut simpatic de companie. Desigur ca va trebui sa adopti o tema de pisici si sa alegi decoratiuni si articole pentru petrecere specifice temei.

Citeşte mai mult...
 
Tot ce trebuie să știi despre creditul IFN PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Noiembrie 2021 18:54

În ultima perioadă, creditele IFN au început să devină din ce în ce mai populare, fiind o alternativă pentru clasicele credite bancare. Totuși, între cele două tipuri de împrumuturi există o serie de diferențe destul de mari. Așa că înainte de solicita un credit IFN online, ar fi bine să te documentezi și să înțelegi ce prevede un astfel de împrumut, pentru a face o alegere corectă.

Ultima actualizare Marţi, 23 Noiembrie 2021 12:04
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 14 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact