logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Cum alegi mobilierul perfect pentru biroul de acasă: 4 sfaturi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Noiembrie 2022 13:38

Amenajarea unui birou acasă trebuie să aibă în vedere respectarea condițiilor de confort ale fiecărei persoane în parte, cumulate cu funcționalitatea oferită de către un spațiu similar, pe care îl oferă o companie. Din acest motiv, devine necesar să alegi în mod corect mobilierul pentru biroul tău de acasă, pentru că acesta, în primă fază, dă tonul întregii amenajări. Află cum poți să alegi mobilierul, dar și care sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vedere în acest proces. 

Citeşte mai mult...
 
De ce viața a devenit mai ușoară în ziua de astăzi? Iată 3 dintre principalele obiceiuri care s-au schimbat odată cu apariția tehnologiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Noiembrie 2022 13:21

Poate nu te-ai gândit niciodată în profunzime la tematica schimbărilor existente în ziua de astăzi. Fie pentru că ești, în mare măsură, conștient de faptul că astăzi, din multe puncte de vedere, este mai bine decât a fost acum câțiva zeci de ani, nu ai stat niciodată să te gândești și să analizezi în detaliu care sunt elementele pentru care viața astăzi poate fi considerată pe plus, dacă ne uităm atent la evoluția ultimilor ani și analizăm obiceiurile și practicile de lucru din prezent, versus de acum două decenii ori chiar mai mult.

Ultima actualizare Vineri, 25 Noiembrie 2022 13:24
Citeşte mai mult...
 
Top electrocasnice de care ai nevoie, dacă ești o persoană ocupată PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Noiembrie 2022 11:50

Viața celor mai mulți oameni se derulează cu foarte mare viteză, oscilând între responsabilitățile de la serviciu, familie, prieteni și poate câteva clipe răpite pentru propria liniște și singurătate. În tot acest tumult existențial, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a găti și a ne ocupa de treburile casnice. Doar că, apelând la puțin tact și un strop de organizare, vom rezolva cu brio problema.

Ultima actualizare Vineri, 25 Noiembrie 2022 11:52
Citeşte mai mult...
 
Șapte accesorii de care are nevoie pisica ta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Noiembrie 2022 07:55

Te pregătești să adopți o pisică și nu știi ce produse să alegi pentru ea? Un animal de companie reprezintă o responsabilitate, așa că atunci când iei decizia de a adopta un prieten blănos, trebuie să îi asiguri tot confortul. Așa că iată câteva produse esențiale care nu ar trebui să îți lipsească din casă atunci când ai grijă de o pisică.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 14:21
Citeşte mai mult...
 
Ce sunt infograficele și instructograficele? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Noiembrie 2022 08:10

Infografică și Instructografică: La ce sunt folosite?

Infografica și instructografica sunt parte a unui mare organism sub numele de marketing. Aceste două practici sunt folosite pentru a atrage atenția, a mări calitatea site-urilor și a diferitor alte produse grafice și așa mai departe. Chiar și obișnuitul tău site cu păcănele online nu ar fi atât de popular dacă nu ar fi conținut câteva exemple de infografică.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 14:21
Citeşte mai mult...
 
Battleship Legend, o comunitate de jocuri metaverse co-creată, partajată și comună PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Noiembrie 2022 10:38

Schimbările în lume vin întotdeauna într-un timp neașteptat.

Începând cu anii 1920, conceptul de metavers a stârnit o nebunie în societatea umană. Metaverse este o lume nouă din era big bang-ului tehnologic, iar procesul de digitalizare a lumii reale va fi foarte accelerat în următorul deceniu. Migrarea ființelor umane către metavers va fi mai rapidă decât ne putem imagina.

Acum metaversul devine popular în toate domeniile vieții. Și credem că există un motiv întemeiat pentru asta, cel puțin pentru aplicațiile din joc. Jucătorii nu și-au imaginat niciodată că într-o zi ar putea realiza idealul minunat de a câștiga în timp ce joacă într-un joc și asta se întâmplă chiar acum.

Battleship Legend este un joc casual caracteristic, un metavers definit de nave de luptă și o comunitate cu un sistem economic durabil. Are următoarele caracteristici:

Ultima actualizare Luni, 14 Noiembrie 2022 10:42
Citeşte mai mult...
 
Pasionat de adrenalină și cauți un hobby? Iată de ce jocurile de noroc online sunt o alegere bună! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Noiembrie 2022 08:08

Internetul a fost cheia principală care a ajutat în ultimii ani la deschiderea unor noi oportunități. De-asemenea, el are o contribuție majoră asupra îmbunătățirii modului în care se pot desfășura diverse activități. Asta este valabil cam indiferent de domeniul despre care vorbim, însă în următoarele rânduri vom analiza puțin modul în care a schimbat viața gamblerilor.

Ultima actualizare Vineri, 18 Noiembrie 2022 07:53
Citeşte mai mult...
 
Ce joburi poti incerca toamna aceasta daca vrei sa iti schimbi locul de munca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 17:31

In ultima perioada, ai avut tot felul de nemultumiri legate de locul tau de munca, ai devenit irascibilă si mereu te intrebi daca iti faci treaba bine. Astfel, schimbarea jobului ar trebui sa devina o optiune viabila, mai ales daca iti doresti sa te simti bine la locul de munca, sa te bucuri de fiecare zi, nu sa fii stresata si nemultumita.  

Citeşte mai mult...
 
Carlos Alcaraz, câștigătorul sezonului ATP 2022. Ce urmează pentru spaniol PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 02 Noiembrie 2022 08:07

Dominată ani buni de un spaniol intrat în istorie, ierarhia ATP pare să fie acum controlată de un alt iberic extrem de talentat. Rafael Nadal, ajuns la 36 de ani, i-a predat ștafeta compatriotului său Carlos Alcaraz, cel care a făcut senzație în 2022. Alcaraz este lider mondial, în prezent, și deja și-a cimentat statutul de jucător de top, după ce a reușit câteva succese absolut remarcabile în actuala stagiune ATP. 

Ultima actualizare Marţi, 08 Noiembrie 2022 08:08
Citeşte mai mult...
 
Ce trebuie să știi despre sughiț PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 31 Octombrie 2022 12:30

Sughițul poate apărea la orice vârstă și, în general, trece în câteva minute, chiar și de la sine. Cazurile în care trebuie să apelezi la un medic sunt rare, însă, există. 

 

În acest articol vom discuta despre ce cauzează sughițul, cum se tratează și care sunt situațiile în care trebuie să te consulți cu un doctor.

Ultima actualizare Marţi, 08 Noiembrie 2022 08:09
Citeşte mai mult...
 
Cum să integrezi cardiganul în ținuta ta? 6 idei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 13:13

Din garderoba pentru sezonul rece nu trebuie să-ți lipsească o piesă vestimentară esențială: cardiganul. Deși ai crede că face parte dintr-un trend depășit, cardiganul este mai popular ca niciodată și poate fi purtat în numeroase combinații.

Citeşte mai mult...
 
Ce este sudura TIG si când se folosește PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 13:06

Sudura este o procedură mai complexă decât poate părea la prima vedere, presupunând moduri de lucru diferite, în funcție de natura materialelor prelucrate.

În prezent există cinci moduri de sudură cunoscute, iar sudura TIG este unul dintre ele. Dacă ești mai puțin familiarizat cu acest domeniu, dar vrei să afli mai multe informații, ți-am pregăti acest material în care îți vom arăta  în ce constă sudura TIG și când se folosește.

Ultima actualizare Luni, 17 Octombrie 2022 13:10
Citeşte mai mult...
 
Nu ai jucat niciodată la loto? Iată ce trebuie să știi înainte de a începe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 06:52

Cuvântul „loterie” este asociat cu două noțiuni de bază: hazard („Totul este o loterie”) și sursă de îmbogățire („Ce, am câștigat la loterie?”). Dacă nu ți-ai încercat niciodată norocul la Loto 6/49 sau la loteriile internaționale online, citește acest articol pentru a afla cum se joacă.

Ne referim, mai întâi, la extragerile pe care românii puteau să parieze încă de dinainte de Revoluția din 1989, „6/49”. Este jocul principal organizat de Loteria Română, iar la el se poate participa numai cumpărând bilete din agențiile acestei instituții, sau din magazine care colaborează cu ea. În prezent, prețul unui bilet simplu este de 5 RON, iar de sărbători, când de obicei există un premiu fabulos, ajunge la 10 RON.

Ultima actualizare Marţi, 25 Octombrie 2022 14:14
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 23

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact