logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR


Lasagna cu spanac PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 21 August 2010 06:16

Combinatia de lasagna cu spanac te va face sa o iubesti sau sa o urasti de la prima inghititura. Mie mi-a placut in mod deosebit gusturile noi si delicioase si combinatia pe care am indraznit sa o incerc abia acum. Este o reteta de care se pot bucura si ovo-lacto-vegetarienii, carora le place lasagna dar nu se prea inteleg cu sosul Ragu.

Ingrediente:

-1 pachet paste lasagna (au am luat de acelea care nu necesita fierbere)

-500 gr spanac congelat sau proaspat

-200 ml suc de rosii

-2-3 catei de usturoi

-150 gr cascaval sau mozzarela

Citeşte mai mult...
 
Salata de dovlecei cu iaurt PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 07 August 2010 13:11

S-a deschis sezonul la dovlecei si de aceea nu trebuie ratata nici o ocazie de a consuma aceste delicioase legume. Va recomand sa ii puneti si pe iarna. Eu ii curat de coaja, ii tai rondele si ii bag in pungulite la congelator. Astfel oricand am pofta de un gust de vara, am dovlecei la indemana.

Ingrediente:

- 3 dovlecei potrivit

- 2 linguri ulei

- 3 linguri otet de mere (sau alte fructe; eu folosesc de zmeura)

- o ceapa

- o rosie

- 50 g masline

- 250 gr iaurt

- sare, piper, marar

Citeşte mai mult...
 
Chec sandwich de visine PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 31 Iulie 2010 20:23

Cum e sezonul fructelor si cum am primit in dar o plasa serioasa de visine am zis sa imi pun imaginatia la lucru. Prajitura de fata este una usoara, de vara, la care putem folosi orice fructe ne sunt pe plac sau la indemana. L-am numit chec sandwich de visine pentru ca fructele pazesc aluatul din cele doua parti, iar el sta cuminte intre bogatia de visine.

Ingrediente:

Citeşte mai mult...
 
Piept de pui in crusta de cascaval PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Duminică, 25 Iulie 2010 08:33

In dorinta de a sparge monotonia gatitului, m-am decis sa incerc ceva extrem de usor de preparat, dar spectaculos ca gust si prezentare. E vorba de banalul piept de pui, reinventat in aceasta reteta. L-am servit alaturi de legume in stil italian si a fost perfect pentru o cina delicioasa de vara.


Ingrediente: (2 persoane):
un piept mare de pui
1 lingurita cimbru
3 linguri ulei (de masline)
2 catei de usturoi presati

Citeşte mai mult...
 
Boule de neige PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Duminică, 18 Iulie 2010 06:06

Acesti fini si delicati bulgari de zapada sunt ideali pentru un desert iubit de toata familia. Cunoscut ca si traditionalul lapte de pasare, totusi vom realiza ca nu trebuie sa mulgem nimic pentru a obtine ceva atat de delicios. Trebuie incercat si repetat, daca va place. Un avantaj e ca se prepara destul de rapid si elegant.

 

Ingrediente:

1 l lapte

5 oua (se pot pune si mai multe daca vreti dar nu mai putin de 4)

6-8 linguri de zahar (depinde cat de dulce va place)

2 plicuri zahar vanilat

2 linguri amidon alimentar

Ultima actualizare Duminică, 18 Iulie 2010 06:13
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111213141516171819UrmătorSfârşit »

Page 17 of 19

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact