|
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011 06:47 |
|
|
Brioşe din pâine cu mălai |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 09:49 |
Cine spune că brioşele trebuie să fie neapărat dulci?... Ingrediente 85g de unt topit, plus extra pentru prăjit
boabele tăiate de la 1 ştiulete mare de porumb
1 ceapă mică, tăiată fin
½ de ardei roşu iute, fără sâmburi, tăiat fin
140g de făină
140g de mălai |
Ultima actualizare Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 09:54 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Duminică, 04 Septembrie 2011 10:08 |
Ingrediente: - aluat (sau foi) pentru placinta; - cca. 1 kg carne (vita, porc, pasare, vanat; amestec sau un singur tip), prajita pe jumatate si taiata bucatele sau tocata (maruntirea sau tocarea se va face dupa ce carnea va fi prajita si se va raci cat de cat!); - aripioare de pui prajite (optional); - 5 galbenusuri; - cca. o cana supa de carne (atentie sa nu fie prea moale umplutura); - putin vin rosu sau alb (sec!); - cca. 3 cani din urmatoarele ingrediente, amestecate si maruntite (nu este obligatoriu sa le folositi pe toate si puteti adauga si altele de acelasi tip, in functie de preferinte si imaginatie): curmale, smochine, stafide, nuci, alune (macinate), branza telemea rasa, etc. Proportiile sunt, de asemenea, dupa preferinte. -sare, piper; - 2 - 3 linguri (in total) oricare (separat sau in combinatie) din urmatoarele mirodenii: ghimbir, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, coriandru, cimbru, etc. (tot in functie de preferinte) |
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Claudia Hotea
|
Sâmbătă, 20 August 2011 08:39 |
O prajitura cuminte care se aseaza singura in straturi si este gata atat de repede si usor. Singura conditie este sa va placa la nebunie nuca de cocos. Ingrediente: Se ia ca masura un pahar de 225 ml. 4 oua 1 pahar faina 1 pahar zahar 2 pahare lapte 100 gr nuca de cocos 125 gr margarina un plic zahar vanilat o lingurita praf de copt ulei si faina pentru tava |
Ultima actualizare Sâmbătă, 20 August 2011 08:44 |
Citeşte mai mult...
|
Piept de pui umplut cu ciuperci |
|
|
|
Scris de Claudia Hotea
|
Sâmbătă, 13 August 2011 08:37 |
Ingrediente: 300 gr piept de pui dezosat 4 ciuperci proaspete 100 gr cascaval condimente, sare 100 ml ulei
Mod de preparare:
Pieptul de taie in bucati , se taie subtire si se bate putin , se umplu cu cacaval si ciuperci taiate fasii. Se condimenteaza, se sareaza si se ruleaza. Se prind cu scobitori. Se presara sare cu verdeata. Se introduc la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Se lasa la cuptor sa se patrunda. Dupa ce s-au patruns se pun pe o farfurie asociate cu diverse garnituri. |
Ultima actualizare Sâmbătă, 13 August 2011 08:43 |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 12 of 19 |