logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR


Cornulete de Bratislava PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011 06:47
 
Brioşe din pâine cu mălai PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 09:49
Cine spune că brioşele trebuie să fie neapărat dulci?... 
 
Ingrediente
85g de unt topit, plus extra pentru prăjit

boabele tăiate de la 1 ştiulete mare de porumb 

1 ceapă mică, tăiată fin

½ de ardei roşu iute, fără sâmburi, tăiat fin

140g de făină

140g de mălai
Ultima actualizare Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 09:54
Citeşte mai mult...
 
Placinta medievala PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 04 Septembrie 2011 10:08
Ingrediente:
- aluat (sau foi) pentru placinta;
- cca. 1 kg carne (vita, porc, pasare, vanat; amestec sau un singur tip), prajita pe jumatate si taiata bucatele sau tocata (maruntirea sau tocarea se va face dupa ce carnea va fi prajita si se va raci cat de cat!);
- aripioare de pui prajite (optional);
- 5 galbenusuri;
- cca. o cana supa de carne (atentie sa nu fie prea moale umplutura);
- putin vin rosu sau alb (sec!);
- cca. 3 cani din urmatoarele ingrediente, amestecate si maruntite (nu este obligatoriu sa le folositi pe toate si puteti adauga si altele de acelasi tip, in functie de preferinte si imaginatie): curmale, smochine, stafide, nuci, alune (macinate), branza telemea rasa, etc. Proportiile sunt, de asemenea, dupa preferinte.
-sare, piper;
- 2 - 3 linguri (in total) oricare (separat sau in combinatie) din urmatoarele mirodenii: ghimbir, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, coriandru, cimbru, etc. (tot in functie de preferinte)
Citeşte mai mult...
 
Prajitura “Imposibila” PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 20 August 2011 08:39
O prajitura cuminte care se aseaza singura in straturi si este gata atat de repede si usor. Singura conditie este sa va placa la nebunie nuca de cocos.
 
Ingrediente:
Se ia ca masura un pahar de 225 ml.
4 oua
1 pahar faina
1 pahar zahar
2 pahare lapte
100 gr nuca de cocos
125 gr margarina
un plic zahar vanilat
o lingurita praf de copt
ulei si faina pentru tava
Ultima actualizare Sâmbătă, 20 August 2011 08:44
Citeşte mai mult...
 
Piept de pui umplut cu ciuperci PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 13 August 2011 08:37
Ingrediente:
 
300 gr piept de pui dezosat
4 ciuperci proaspete
100 gr cascaval
condimente, sare
100 ml ulei

Mod de preparare:

Pieptul de taie in bucati , se taie subtire si se bate putin , se umplu cu cacaval si ciuperci taiate fasii. Se condimenteaza, se sareaza si se ruleaza. Se prind cu scobitori. Se presara sare cu verdeata. Se introduc la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Se lasa la cuptor sa se patrunda. Dupa ce s-au patruns se pun pe o farfurie asociate cu diverse garnituri.
Ultima actualizare Sâmbătă, 13 August 2011 08:43
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111213141516171819UrmătorSfârşit »

Page 12 of 19

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact