|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 29 Octombrie 2011 06:35 |
INGREDIENTE:
Pentru chiftea 1 ceapa 750 gr carne macinata de porc 250 gr ciuperci sare, piper, boia dupa gust patrunjel tocat (optional) 4 catei de usturoi 5-6 linguri de pesmet 2 oua mari (sau 3 mici) |
Ultima actualizare Vineri, 28 Octombrie 2011 17:31 |
Citeşte mai mult...
|
|
Prajitura cremoasa cu mac, branza si lamaie |
|
|
|
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011 06:31 |
Ingrediente pentru o tava de 26X20: Blat: 4 albusuri 5 lg zahar 50 g unt topit (optional) 4 lg mac macinat 1 praf sare 100 g faina |
Citeşte mai mult...
|
Cartofi umpluti cu branzeturi |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011 06:37 |
Iti trebuie: 10 cartofi 250 g telemea de oaie 50 g urda 150 g cascaval afumat 50 g gorgonzola 1 lingurita cu unt 3 linguri cu smatana 4 oua 50 g parmezan sare piper paprika |
Citeşte mai mult...
|
|
Papanasi cu dulceata si smantana |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011 06:47 |
Ingrediente: (pentru 5 papanasi, dar la fel de bine din aceleasi cantitati se pot face 6 doar cu ceva mai mici)
250 de grame de branza de vaci bine scursa de zer 1 lingurita rasa de sare 1 lingurita de scortisoara 1 lingurita de praf de copt 1 plic de zahar vanilat (eu am pus zahar vanilat brun, cu vanilie naturala) 2 oua intregi 230-270 de grame de faina optional, coaja rasa de lamaie |
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Octombrie 2011 09:54 |
Citeşte mai mult...
|
Duminică, 02 Octombrie 2011 06:44 |
1 cutie foi pentru lasagna 2 linguri ulei pentru adaugat in apa in care fierbem foile de lasagna 200g parmesan Pentru sosul Bolognese: 550g carne tocata vita 550g carne toccata amestec porc cu vita 200g unt 2 cepe medii 2 morcovi medii 275g telina 3 ardei grasi colorati mici – medii |
Ultima actualizare Duminică, 02 Octombrie 2011 07:07 |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 11 of 19 |