|
Scris de Sighet Online
|
Duminică, 22 Aprilie 2012 05:19 |
Pentru blatul alb iti trebuie: 3 oua 1 lingura untura 10 linguri lapte 1 lingura bicarbonat stins in otet faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat tare Pentru blatul maro iti trebuie: 3 oua 1 lingura untura 1 lingura bicarbonat stins intr-o lingura de otet 10 linguri lapte faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat tare |
Ultima actualizare Sâmbătă, 21 Aprilie 2012 21:32 |
Citeşte mai mult...
|
|
Deliciu cu ciocolata si gem de capsuni |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:06 |
Ingrediente Pentru blat: 4 oua, 125g zahar, 100g ciocolata, 3 linguri cacao, 125g unt, 125g faina, 1 plic praf de copt, |
Ultima actualizare Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:14 |
Citeşte mai mult...
|
Sâmbătă, 10 Martie 2012 08:33 |
Ingrediente: 150g pui gatit 2 linguri maioneza 2 linguri de iaurt grecesc 1 lingura chutney de mango 1/2 lingurita pasta de curry sau pudra de curry 1 lingura coriandru maruntit sare si piper proaspat macinat 6 felii paine alba 2 maini frunze de spanac Mod de preparare |
Ultima actualizare Vineri, 09 Martie 2012 23:06 |
Citeşte mai mult...
|
|
Cartofi umpluti cu ciuperci (de post) |
|
|
|
Sâmbătă, 10 Martie 2012 08:21 |
Ingrediente: Pentru cartofi: 4 cartofi mai mari, 1 conserva ciuperci (sau echivalentul in ciuperci congelate), 1 colt de paine de 1 zi, 2-3 fire verdeata, 1-2 linguri faina, 1 ceapa mica, 2 catei de usturoi, sare, piper. |
Ultima actualizare Vineri, 09 Martie 2012 23:06 |
Citeşte mai mult...
|
Rulada de carne cu ciuperci |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 03 Martie 2012 07:52 |
Ingrediente muschi de porc 500 g ciuperci 500 g pătrunjel verde tăiat 1 legatura ardei gras (roşu şi verde) 2 bucati amestec de condimente Mod de preparare Muschiul de porc se imparte pe jumatate fara a se taia si se bate bine cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana se subtieaza. Ciupercile se spala bine. Ardeiul gras se taie felii subtiri, iar patrunjelul se toaca fin. Se unge carnea cu ulei, se condimenteaza si se pun, in sir, ardeiul gras alternand rosu, verde, cipercile taiate felii subtiri si patrunjelul. Se ruleaza carnea si se leaga cu o ata suficient de groasa. Se unge din nou cu ulei si se condimenteza. Se pune in tava ulei, 2 pahare de apa, cimbru si piper si se adauga rulada. Se da la cuptor la foc mediu. Din cand in cand se stropeste rulada cu sosul in care fierbe. daca este neoie se mai poate aduga pe parcurs apa. Rulada este gata cand carnea este frumos rumenita si prinde crusta. |
Ultima actualizare Sâmbătă, 03 Martie 2012 10:06 |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 8 of 19 |