logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE


Politistii de frontiera maramureseni au depistat autovehicule furate in Borsa PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 14:10
In cadrul unei ample actiuni, politistii de frontiera maramureseni au retinut ieri, patru autoturisme de pe raza localitatii Borsa.

Doua dintre acestea figureaza furate din Franta si Italia, printre care si un utilaj, de 14 tone, in valoare de peste 100.000 euro.

In cadrul actiunii s-a colaborat cu autoritatile franceze si italiene, la sfarsit intocmindu-se dosare penale la sapte maramureseni.

In baza unor date si informatii detinute la nivelul IJPF Maramures, ieri, 4 martie 2009, lucratorii IJPF Maramures au initiat si declansat o ampla actiune pe linia traficului international de autoturisme furate, in zona Viseu de Sus - Borsa, judetul Maramures, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

La aceasta actiune s-a cooperat si cu S.C.C.O. Maramures, I.J.J. Maramures, Politia Orasului Borsa si Garda Financiara.

Ultima actualizare Joi, 05 Martie 2009 14:30
Citeşte mai mult...
 
Coliziune frontală intre o autoutilitară si un autoturism din dotarea Poliţiei PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 13:45

Ieri, în jurul amiezii, pe D.J. 186, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a trei persoane. Marius P. de 38 de ani din Baia Mare a condus din direcţia com. Budeşti spre com. Călineşti o autoutilitară. Între localităţile Călineşti şi Sârbi s-a angajat în depăşirea unei alte autoutilitare, moment în care a derapat şi a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism din dotarea Postului de Poliţie al Comunei Bârsana. Maşina poliţiei avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase şi era condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului trei persoane au fost rănite uşor: conducătorul maşinii din dotarea postului de poliţie, un coleg de-al său care se afla pasager în autoturism pe locul din dreapta faţă (amândoi purtau centura de siguranţă) şi Marius P. care nu purta centura de siguranţă. Lor le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nu au necesitat internarea. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Citeşte mai mult...
 
Borsenii au spart cu pietre masina unui barbat din Moisei PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 13:32
Un bărbat din Moisei a sesizat poliţia aseară, la ora 21,30, că în zona Gării din oraşul Borşa are loc un scandal. La locul indicat s-au deplasat poliţişti şi jandarmi care au constatat că pe str. Dragoş Vodă se află un autoturism care are parbrizul crăpat şi geamurile laterale şi farurile sparte. Verificările poliţiştilor au stabilit că maşina aparţine lui Gavrilă C. de 30 de ani din Moisei. Acesta a declarat că a purtat discuţii contradictorii în trafic cu Vasile L. de 39 de ani şi Vasile M. de 23 de ani din Borşa, iar în momentul în care a ajuns pe str. Dragoş Vodă, cei doi, de pe marginea drumului, au aruncat cu pietre în autoturism. Valoarea prejudiciului cauzat este de 8000 lei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.
Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii din Ocna Şugatag au identificat şapte bărbaţi care au tăiat fără drept şi au furat arbori PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 13:25

Ieri, între orele 12,00 – 19,00, poliţiştii din Ocna Şugatag au desfăşurat o acţiune cu scopul prevenirii tăierii şi transportului ilegal de material lemnos. În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi Vasile M. de 37 de ani, Vasile S. de 57 de ani, Gheorghe P. de 34 de ani, Vasile T. de 49 de ani şi Gheorghe B. de 35 de ani toţi din satul Breb care au tăiat fără drept şi transportat opt arbori de esenţă fag. Acum ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 48/2008.

Citeşte mai mult...
 
Cu motocicleta neînmatriculată, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice PDF Imprimare Email
Joi, 05 Martie 2009 13:15
Poliţiştii din Sighet au identificat în trafic un tânăr care a condus o motocicletă neînmatriculată, fără să aibă permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Azi-noapte, în jurul orei 23,50, un echipaj de poliţie l-a oprit în trafic pe str. Independenţei pe Ioan C. de 22 de ani din Sighetu Marmaţiei. Tânărul conducea o motocicletă care nu avea aplicate plăcuţe cu numărul de înmatriculare. Fiindu-i solicitate documente de către poliţişti, tânărul a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie şi nici documente pentru vehiculul pe care îl conducea. Întrucât mirosea a alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu are permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior971972973974975976977978979980UrmătorSfârşit »

Page 979 of 1019

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact