logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Fair play-ul, răsplătit de AJFMM cu premii în valoare de 30.000 lei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 07 Decembrie 2016 09:01

Echipament sportiv, cupe și diplome în valoare totală de 30.000 lei au fost împărțite azi de către Asociația Județeană de Fotbal Maramureș (AJFMM) celor mai disciplinate echipe ale sezonului 2015/2016. Unirea Șișești (Liga 4, seniori), Salina Ocna Șugatag (Liga 4, juniori) și Solaris Pribilești (Liga 5) au fost campionii disciplinei în anul competițional precedent.

La sediul AJFMM, președintele Cristian Balaj a acordat azi Premiile Fair Play pentru sezonul 2015/2016. Echipament sportiv, cupe și diplome au primit cele mai cuminți grupări ale județului. Unirea Șișești (locul 1), Viitorul Ulmeni (locul 2) și Iza Dragomirești (locul 3) sunt premianții Ligii a patra, seniori. La juniori, podiumul disciplinei arată astfel pentru 2015/2016: Salina Ocna Șugatag - locul 1, Electrica Baia Mare - locul 2, Zorile Moisei - locul 3. În Liga a cincea au fost răsplătite pentru fair play Solaris Pribilești (locul 1), AS Minerul Băiuț (locul 2) și AS Mireșu Mare (locul 3).

Citeşte mai mult...
 
Săptămâna anticorupţie la frontiere - „Pe aici corupţia nu trece!” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 04 Decembrie 2016 16:39

În scopul promovării integrității și adoptarii unui comportament responsabil în societate, în perioada 5-9 Decembrie a.c., cu ocazia aniversăriiZilei Internaționale Anticorupție, Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne, organizează o serie de activități de informare anticorupție.

Astfel, Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție al Republicii Moldova şi Serviciul de Stat al Poliţiei de Frontieră din Ucraina cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, organizează în perioada 5-9 decembrie o amplă campanie de conștientizare a cetățenilor din cele trei state intitulată „Săptămâna anticorupţie la frontiere” sub deviza „Pe aici corupţia nu trece!”.

Scopul campaniei tripartite este conștientizarea cetățenilor cu privire la riscurile implicării în fapte de corupție și informarea în legătură cu modalitățile de sesizare ale acestora, dezvoltarea unui climat de siguranță publică și crearea unui cadru de cooperare transfrontalieră.

Citeşte mai mult...
 
Sistare temporara trafic in PTF Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 04 Decembrie 2016 16:31
In data de 04.12.2016 ITPF Sighet a fost informat de catre autoritatile de frontiera ucrainiene despre faptul ca traficul auto prin PTF ,Sighet a fost sistat temporar din cauza unor defectiuni la sistemul informatic vamal ucrainean.
 
Mentionam faptul ca traficul pietonal se desfasoara in conditii normale, iar odata cu remedierea situatiei,inspectoratul nostru va lua masuri de fluidizarea traficului si desfasurarea unui control corect si civilizat.
 
UPDATE - incepand cu ora 18.30 traficul prin PTF Sighet se desfasoara in conditii normale.
Ultima actualizare Duminică, 04 Decembrie 2016 20:43
Citeşte mai mult...
 
Sistare temporara trafic in PTF Halmeu,Sighet si Siret PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 01 Decembrie 2016 10:16

 

In data de 01.12.2016 ITPF Sighet a fost informat de catre autoritatile de frontiera ucrainiene despre faptul ca traficul auto prin PTF Halmeu,Sighet si Siret a fost sistat temporar din cauza unor defectiuni la sistemul informatic vamal ucrainean.Odata cu remedierea situatiei,inspectoratul nostru, va lua masuri de fluidizarea traficului si desfasurarea unui control corect si civilizat. 

ACTUALIZARE: Incepand cu ora 11.00 traficul prin cele trei puncte se desfasoara in conditii normale.

Ultima actualizare Joi, 01 Decembrie 2016 11:38
Citeşte mai mult...
 
Numărul poliţiştilor din punctele de frontieră, suplimentat pentru perioada minivacanţei de 1 Decembrie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Noiembrie 2016 18:45
Având în vedere faptul că în perioada următoare, 30.11- 04.12.2016,  va începe minivacanţa de 1 Decembrie, perioadă care va readuce în ţară cetăţeni români stabiliţi în străinătate, pentru a-şi petrece aceste zile împreună cu familia şi prietenii, precum și cetăţeni români care vor alege să-şi petreacă vacanţa în străinătate, polițiștii de frontieră se pregătesc pentru eventualele creşteri ale traficului de persoane şi mijloace de transport prin punctele de control.
Pentru a evita aglomerările şi a realiza un control operativ şi fluent, conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei a dispus măsuri de suplimentare a personalului care desfăşoară activităţi în punctele de trecere,  la controlul documentelor de călătorie. 
De asemenea, va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate, în funcţie de trafic și infrastructură, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare/ieşire şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.  
Citeşte mai mult...
 
Programul S.C. VITAL S.A. în perioada 30 noiembrie-2 decembrie 2016 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 28 Noiembrie 2016 13:44

Miercuri, 30 noiembrie, joi, 1 decembrie și vineri, 2 decembrie 2016, casieriile S.C. VITAL S.A. din toate localitățile în care operăm: Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni, vor fi închise, zilele fiind declarate sărbători naționale legale. De asemenea și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă în zilele de miercuri, joi și vineri.

De luni, 5 decembrie 2016 se va relua programul normal de lucru.

În zilele libere S.C. VITAL S.A. va avea echipe de intervenție pregătite în cazul în care apar avarii la rețelele de alimentare cu apă potabilă sau la rețelele de canalizare. Permanența va fi asigurată de Dispeceratul societății, care va funcționa 24 de ore din 24. Astfel, în cazul în care apar situații deosebite, abonații vor putea suna la numerele de telefon: 0262 212550, 0262 215150 *1 *2, 0362 401052* 3, 0372 753660.

Citeşte mai mult...
 
Campionat de rummy in Sighet pe 29.11.2016 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 28 Noiembrie 2016 06:19

Campionat de rummy in Sighet pe 29.11.2016

Citeşte mai mult...
 
Strângere de semnături pentru reînfiinţarea Centrului de Recoltare a Sângelui de la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Joi, 24 Noiembrie 2016 22:27

„Avem toate condiţiile la Sighet pentru a se redeschide Centrul şi, dacă nu vom reuşi, vom face presiuni la Ministerul Sănătăţii”. La iniţiativa a două sighetence, Cornelia Leonte şi Maria Batin, la Sighet a fost demarată o campanie de strângere de semnături pentru redeschiderea Centrului de Recoltarea a Sângelui, a cărui activitate a fost sistată cu câţiva ani în urmă.
 
„Demersul nostru a pornit de la faptul că mulţi pacienţi au nevoie de sânge. Există şi donatori, dar pentru a dona sânge este nevoie să se deplaseze în Baia Mare. Este adevărat că, periodic, mai vin şi cei din Baia Mare la Sighet, dar nu este o soluţie viabilă. Odată reînfiinţat Centrul, ar rezolva această problemă şi, implicit, s-ar salva vieţi”, a explicat Cornelia Leonte.
 
Demersul este susţinut şi de Primăria Sighet
Citeşte mai mult...
 
700 de elevi beneficiaza de 3 sali de clasa nou-amenajate in Scoala Gimnaziala ”Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 Noiembrie 2016 09:44

În anul școlar 2015-2016, proiectul inedit OlimpiadeleK a provocat unităţile de învăţământ de stat din toată ţara la o competiție educațională având ca miză inițierea și implementarea unor activități educaționale extra-curriculare, pentru a stimula în rândul copiilor creativitatea, spiritul civic și lucrul în echipă.​

În județul Maramureș, Școala Gimnazială ”Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” din Sighetu Marmației s-a clasat în topul fruntașilor, obținând un premiu de 20.000 de euro. Instituția de învățământ a valorificat aceste fonduri prin amenajarea și dotarea a trei săli de clasă în vederea desfășurării în program de dimineață a tuturor cursurilor școlii. Circa 700 de elevi beneficiază de noile facilități.

Ultima actualizare Joi, 24 Noiembrie 2016 09:51
Citeşte mai mult...
 
Blind Date in Sighet pe 25.11.2016 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 24 Noiembrie 2016 08:12

 
Maine, 24 noiembrie, se intrerupe furnizarea apei in Piața 1 Decembrie din Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 23 Noiembrie 2016 16:12

Maine, 24 noiembrie 2016, SC VITAL SA Sighetu-Marmatiei va intrerupe furnizarea apei in Piața 1 Decembrie 1989 - blocurile O1,O2,O3,O4,H1,H2,I4,I5,I6 intre orele 09-14 datorita unor lucrari de reparatii la reteaua de apa. 

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 16:23
Citeşte mai mult...
 
MAI 2017: Parcări şi toalete ecologice în Pasul Gutâi PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Marţi, 22 Noiembrie 2016 22:13

Şoferii maramureşeni vor avea, din primăvara anului viitor, parcări amenajate în Pasul Gutâi, unde vor exista şi toalete ecologice. Reprezentanţii Prefecturii Maramureş spun că în proiectul de reabilitare şi modernizare al DN 18 Baia-Sprie – Sighet, pentru zona Gutâi, sunt prevăzute a fi amenajate patru parcări.
 
Acestea vor avea, în plus, mese şi scaune pentru campare. De altfel, problema toaletelor ecologice care ar trebui să existe pe toate drumurile importante din judeţ, fie ele naţionale sau judeţene, a fost adusă în discuţie în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Judeţean. O parte din aleşii judeţului au cerut ca acest model implementat pe DN 18 să existe şi pe drumurile judeţene, vizat fiind, de data aceasta, aşa numitul Drum al Nordului.
 
„Vor fi prevăzute patru parcări în zona Pasului Gutâi, unde vor fi amplasate şi mese cu scaune pentru campare, dar şi toalete ecologice. Toate aceste lucrări se vor face abia în primăvara anului viitor, către finalul proiectului. Pot să vă mai spun că vor fi amplasaţi şi parapeţii pentru zăpadă”, au anun]at reprezentanţii Prefecturii Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Traficul rutier prin P.T.F. Sighetu Marmației a fost reluat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 17:33

În data de 18 noiembrie 2016, începând cu ora 21.00, autoritățile de frontiera ucrainene au informat ITPF Sighetu Marmaţiei că traficul rutier prin punctul de frontieră de la graniţa comună PTF Solotvino(Ucraina)-PTF Sighetu Marmației (Romania) a fost reluat.

Drept urmare, conducerea ITPF Sighetu Marmației a luat măsuri de fluidizare a traficului, a fost suplimentat personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor de călătorie până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului, fiind deschise patru artere de control pe ambele sensuri de deplasare.
În acest moment, traficul rutier și pietonal prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației se desfășoară în condiții normale, atât pe intrare, cât și pe ieșire în/din România, fără să se înregistreze timpi de așteptare.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 30 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact