logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Peste 27.000 de pachete cu ţigări confiscate la Sarasau PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 24 Februarie 2017 08:33

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competență, peste 27.000 pachete țigări, în valoare de peste 274.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.

În data de 22 februarie a.c., acţionând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sarasău, județul Maramureș, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, în jurul orei 08.15, patrula poliției de frontieră a observat un autoturism  marca Dacia Logan, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Sarasău.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea în trafic, însă conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de către lucrătorii noştri, acroşând uşor autospeciala poliţiei de frontieră, după care şi-a continuat deplasarea în mare viteză.

Citeşte mai mult...
 
Intreruperi programate si avarii in Sighetu Marmatiei, maine , 14 februarie 2017 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Februarie 2017 19:48

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Data Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
14-Feb-2017 09.00 - 18.00 cuplare branșamente fără apă Cartier Bogdan Vodă bl.C2, C3, C4, C5, C15, C16, C17
14-Feb-2017 09.00 - 16.00 lucrări de reparații fără apă str.Nicolae Titulescu, str.Pescarilor, str.Horea, str.Crișan, str.Cloșca, str.Primăverii, str.Gării

Avarii/Întreruperi neprogramate

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Data Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
13-Feb-2017 16.00 conductă spartă fără apă str.Gheorghe Șincai (tronson str.Mărășești, str.Balc Vodă, str.Bogdan Vodă) bl. B1,B2, B3, B4, B6
13-Feb-2017 16.00 conductă spartă fără apă str.Bobâlna
10-Feb-2017 15.00 conductă spartă fără apă str.Crișan

 

 

 
În căutare de voluntari! Proiectul „Salvator din pasiune” - continuă în toată țara! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Februarie 2017 19:37

În anul 2016, proiectul de voluntariat în cadrul unităților IGSU a reușit să mobilizeze peste 750 de voluntari în situații de urgență, care să se alăture pompierilor salvatori în misiunile specifice.

Interesul crescut pe care cetățenii l-au manifestat încă de la lansare, a condus la reanalizarea posibilităților instituționale și identificarea soluțiilor care să permită înscrierea tuturor celor care doresc să se alăture echipajelor de intervenție în misiunile specifice, fără ca accesul acestora să fie condiționat de numărul locurilor disponibile.

Citeşte mai mult...
 
O călăuză şi doi migranţi irakieni, opriți la frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 08 Februarie 2017 13:11

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au reţinut doi cetăţeni irakieni, călăuziți de un apatrid de origine irakiană, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ugaria.

Migranții sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar bărbatul care îi călăuzea pentru trafic de migranți, fiind reținut pentru 24 de ore.

În data de 6 februarie a.c., la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 21.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, pe raza localităţii Dorolţ, jud. Satu Mare, la aproximativ 850 m de linia de frontieră, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria, din care au coborât două persoane, care s-au deplasat peste terenurile agricole, spre frontiera de stat.

Citeşte mai mult...
 
Pompierii militari maramureșeni în luptă cu zăpoarele PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Februarie 2017 17:19

Pompierii militari maramureșeni au intervenit și astăzi în sprijinul comunităților amenințate de topirea zăpezilor și creșterea nivelului apelor.  La această oră, personalul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, alături de reprezentanți ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență acționează, sub coordonarea lui Sebastian Lupuț, prefectul județului Maramureș și a col. Mureșan Ioan-Daniel, inspector șef al I.S.U. Maramureș, pentru deblocarea drumului de acces către mai multe gospodării de pe Valea Vaserului. 70 de persoane au rămas izolate în zonă, din cauza zăpoarelor de gheață care au acoperit drumul pe o distanță de circa 6 kilometri. Acestea au afectat și 6 gospodării.

La intervenție participă și reprezentanți ai Serviciului de Gospodărire a apelor, precum și personalul Serviciului Salvamont din Borșa și Vișeu de Sus. Împreună cu autoritățile locale, pompierii organizează și un transport de alimente de strictă necesitate. Din informațiile disponibile la această oră, printre cei izolați nu există persoane care să necesite asistență medicală de urgență, dar un echipaj S.M.U.R.D., însoțit de dr. Macovei Valentin, directorul medical al Spitalului din Vișeu de Sus, se află în zonă pentru a acorda, la nevoie, îngrijiri.

Citeşte mai mult...
 
Podul de la Iza ''tremura'' mai mult decat e necesar - Scanduri putrede, lipsa sau rupte PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 04 Februarie 2017 14:29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am fost contactati de catre reprezentantii SC ,,Urbana,, care ne-au comunicat ca in acest an se are in plan reabilitarea podului de la Gradina Morii, prin inlocuirea pasarelei de lemn cu una din tabla galvanizata.

Ultima actualizare Luni, 06 Februarie 2017 09:38
 
VIDEO: Dezghet timpuriu - Iza este plina de sloiuri - nivelul apei a crescut in ultimele 48 de ore PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Februarie 2017 14:07

Foto aici.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Februarie 2017 17:20
 
Manifestări publice de protest în Sighetu Marmaţiei zilnic între orele 19:00-22:00 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Februarie 2017 14:42

În perioada 02-10.02.2017, zilnic între orele 19:00-22:00, în municipiul Sighetu Marmaţiei, Grupul de Iniţiativă Civică, va organiza manifestări publice de protest în faţa Primăriei Sighetu Marmaţiei şi marş pe traseul str. Corneliu Coposu – str. Bogdan Vodă – zona BIG – str. Traian – Piaţa Libertăţii – sediul P.S.D. – Hotel Coroana – str. Bogdan Vodă – Str. Corneliu Coposu, având ca scop exprimarea unor nemulţumiri referitoare la emiterea de către Guvern a unor acte normative de modificare a Codului Penal. Organizatorii preconizează participarea unui număr de 200 de persoane, zilnic.

Citeşte mai mult...
 
Intreruperi ale furnizarii apei azi, 01.02.2017 in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 01 Februarie 2017 08:10

Astazi 31 ianuarie, SC Vital SA anunta intreruperea furnizarii apei la nivelul municipiului Sighetu Marmatiei in anumite zone, datorita unor avarii. Intre orele 08:00 - 17:00 nu vor avea apa urmatoarele zone: str. str.Popa Lupu - blocurile: E2,E9,E10, strada Primaverii.

Citeşte mai mult...
 
Acţiune de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar în Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Ianuarie 2017 13:48

Luni 30 ianuarie a.c., în localitatea Sighetu Marmaţiei a avut loc o acţiune în colaborare cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ preuniversitar, pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar în zona acestor instituţii.

Pe timpul desfăşurării acestei acţiuni, jandarmii împreună cu cadrele didactice au identificat un număr de 7 elevi care au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ pe timpul programului educaţional. Cu toate că asemenea acţiuni preventive de conştientizare au fost şi sunt executate periodic, fenomenul absenteismului şcolar  se menţine pe raza judeţului nostru. Conform prevederilor H.C.J. 38/2003, art. 2, lit. j, aceşti tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.

Citeşte mai mult...
 
Sedinta Consiliul Local 31 ianuarie 2017. Proiecte aflate pe ordinea de zi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Ianuarie 2017 10:06
Avand in vedere Dispozitia Primarului municipiului Sighetu Marmatiei, in conformitate cu prevederile art. 39 alin. 3, 5 din Legea nr. 215/2001 a administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, se convoaca Consiliul local al municipiului Sighetu Marmatiei in sedinta ordinara in data de 31.01.2017 ora 15, in Sala de sedinte a Consiliului local, cu urmatoarea
 
ORDINEDE ZI
 
1. proiect de hotarare initiat de Primarul municipiului Sighetu Marmatiei privind conferirea Titlului de Cetatean de Onoare a municipiului Sighetu Marmatiei poetului, prozatorului si criticului literar Vasile Gogea
 
2. proiect de hotarare initiat de Prinmrul municipiului Sighetu Marmatiei privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Centrului National de Informare si Promovare Turistica Sighetu Marmatiei (C.N.I.P.T.)
Citeşte mai mult...
 
Intreruperi ale furnizarii apei azi, 31.01.2017 in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Ianuarie 2017 08:12

Astazi 31 ianuarie, SC Vital SA anunta intreruperea furnizarii apei la nivelul municipiului Sighetu Marmatiei in anumite zone, datorita unor avarii. Intre orele 08:00 - 17:00 nu vor avea apa urmatoarele zone: str. str.Popa Lupu - blocurile: E2,E9,E10.

Citeşte mai mult...
 
Jandarmii borşeni în acţiunea de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Ianuarie 2017 13:21

Jandarmeria Maramureş în colaborare cu reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ, în baza Planului pentru  creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ preuniversitar, a executat miercuri, 18 ianuarie a.c., o acţiune  pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar, în zona instituţiilor de învăţământ de pe raza localităţii Borşa.

Fenomenul absenteismului şcolar încă se menţine în rândul elevilor, cu toate activităţile preventive de conştientizare şi acţiunile anterioare. Astfel că, în timpul acţiunii, profesorii  împreună cu jandarmii, au surprins şi identificat un număr de 5 elevi, cu vârste între 16 - 17 ani, care în timpul programului educaţional, au părăsit nemotivat perimetrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar.          

Conform prevederilor H.C.J. 38/2003, art. 2, lit. j, aceşti tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 27 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact