logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Moisei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Aprilie 2021 12:51

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu reprezentanții IPJ Maramureș au descoperit și indisponibilizat un autoturism Fiat, în valoare de 15.000 de euro, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Ieri, 21 aprilie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus - ITPF Sighetu Marmației în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 17.15, la un imobil de pe raza localității Moisei, județul Maramureș, a fost identificat un autoturism marca Fiat, cu număr de înmatriculare specific Italiei.

Citeşte mai mult...
 
Peste 12.000 pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Aprilie 2021 12:50

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 12.249 pachete cu ţigări. Întreaga cantitate în valoare de 143.300 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Ieri, 21 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Un cetățean român cercetat pentru contrabandă și peste 8.000 pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Aprilie 2021 12:24

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 8.430  pachete cu ţigări, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Marfa în valoare de 98.600 lei a fost confiscată, două autoturisme indisponibilizate, iar un cetățean român este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Ieri, 20 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Solaris va livra 7 autobuze electrice la Sighetu Marmației PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Aprilie 2021 17:59
București, 19 aprilie 2021 – Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, anunță semnarea unui contract cu municipiul Sighetu Marmației pentru livrarea a 7 autobuze electrice Solaris Urbino 12. 
 
Procedura de achiziție a fost organizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar valoarea contractului se ridică la peste 18 milioane de lei + TVA. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate și două stații de încărcare electrică rapidă și alte 7 stații de încărcare lentă. Termenul de livrare a vehiculelor este de maximum 22 de luni. 
Citeşte mai mult...
 
Maramureșean cercetat pentru contrabandă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Aprilie 2021 13:34

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit și confiscat 9.740 pachete țigări, aflate într-un autoturism, pe care un maramureșean intenționa să le transporte și ulterior să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control desfăşurate în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au identificat în trafic, pe raza localității Crăciunești, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, despre care se dețineau date că este implicat în transportul de țigarete din contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Traficul automarfarelor la granița cu Ungaria va fi reluat din această seară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Aprilie 2021 13:29

Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va relua fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la granița comună.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Citeşte mai mult...
 
Doi maramureşeni cercetaţi pentru contrabandă şi peste 40.000 de pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 Martie 2021 10:18

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 41.290 pachete cu țigări, în valoare de 483.100 lei. Doi maramureșeni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar două autovehicule au fost indisponibilizate până la finalul anchetei.

Ieri, 30 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.30, lucrătorii noștri au identificat în curtea unui imobil de pe raza localității Piatra, județul Maramureș, un microbuz în care erau mai multe colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a declarat că nu știe cum a ajuns microbuzul în curtea sa și cu acordul acestuia, colegii noștri au efectuat un control asupra mijlocului de transport, în urma căruia s-a constatat că este plin cu baxuri cu țigări provenite din contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Avarii apa: conducta sparta str. Făget - Lazu Baciului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Martie 2021 12:59

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii.

Ne cerem scuze pentru aceste incidente – indepedente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Data Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
30-Mar-2021 19.00 conductă spartă fără apă str. Făget - Lazu Baciului
Ultima actualizare Marţi, 30 Martie 2021 13:05
Citeşte mai mult...
 
Peste 2.200 pachete țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 28 Martie 2021 17:49

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 2.230 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de 26.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 27 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului s-a declanșat declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 01.00, un echipaj aflat în misiune a observat, folosind aparatura de supraveghere pe timp de noapte, două persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcţia localităţii Valea Vișeului.

Citeşte mai mult...
 
INFORMARE privind traficul de automarfare la granița cu Ungaria PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 16 Martie 2021 09:23

În urma restricțiilor de circulație de pe teritoriu Ungariei, din perioada 13 – 15.03 2021, cand autovehiculele de transport marfa nu au circulat pe teritoriul statului vecin, la aceasta oră în punctele de trecere a frontierei de la graniţa comună, se înregistrează timpi de aşteptare ridicaţi pe sensul de ieşire din ţară pe arterele destinate acestor autovehicule.

A fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire din ţară, în Punctul de Trecre a Frontierei Petea, județul Satu Mare (se lucrează pe două artere).

La graniţa cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile maghiare, sens în care Poliția de Frontieră Română a alocat personal pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere, însă numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de polițiști repartizaţi de către Poliţia Ungară.  

Citeşte mai mult...
 
Un episod neclar din istoria carpilor 6. Alte persoane numite Karp PDF Imprimare Email
Scris de Valentin-Claudiu I. DOBRE   
Luni, 15 Martie 2021 08:17

În lista supravieţuitorilor şi victimelor holocaustului de pe site-ul htttp:/www. ushmm.org descoperim şi alte nume: Fritz, Lew, Chaim, Ruchlie, Morris, Abraham. Emigraţi se pare în Australia.

În S.U.A. regăsim un important şi admirat rabin: Abraham Karp, născut la Amidur Polonia, emigrat în S.U.A. în 1930 care a avut o carieră rabinică şi teologică impreionantă, pentru care a fost apreciat şi i s-au oferit medalii onorifice. A continuat o carieră pedagogică universitară.

O variantă a numelui ar fi şi Karff. Este numele după căsătorie a unei şahiste americane (născută în Basarabia 1908-1998): Mona May Karff. Dânsa a câştigat de şapte ori titlul de Campioană la Şah a S.U.A. şi patru titluri consecutive de U.S. Open. O şahistă extrem de remarcabilă, cu rezultate excepţionale.

Chantal Nathalie Toledo-Karp e fiica lui Alejandro şi Eliane Chantal Toledo-Karp. A urmat cursurile universitare la Berkeley în S.U.A., apărând pe lista acestei universităţi. De mână cu frumoasa sa soţie şu cu fiica sa, preşedintele Alejandro se dovedeşte extrem de mândru. Are şi motive...

Citeşte mai mult...
 
Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit la Sighetu Marmației Joi, 11 Martie 2021 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 11 Martie 2021 14:40

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism care figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat din Belgia.

Ieri, 10 martie a.c., în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, o persoană de sex feminin, cetățean român, L.I., în vârstă de 31 de ani, din județul Cluj. Aceasta conducea un autoturism marca BMW X3.

Citeşte mai mult...
 
Țigarete în valoare de 87.750 lei confiscate și un autoturism indisponibilizat de polițiștii de frontieră sigheteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 09 Martie 2021 11:37

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 7.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare 87.750 lei.

Totodată, un autoturism în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul insituției, până la finalizarea cercetărilor.

La data de 8 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact