logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Prim Ajutor și Managementul Traumatismelor în Prespital PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Decembrie 2023 13:46
Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, în parteneriat cu Salvamont Borșa, desfășoară seminarul de pregătire cu tema ”Prim Ajutor și Managementul Traumatismelor în Prespital”, în cadrul căruia salvatorii montani atestați și aspiranți de la Salvamont Borșa aprofundează cunoștințele și deprinderile necesare pentru acordarea de prim ajutor.
 
Seminarul include modulul de pregătire teoretică, dar, mai ales, modulul de instruire practică ce constă în exerciții și simulări pe teren, ambele fiind esențiale pentru creșterea nivelului de calitate, de eficiență și a vitezei de reacție privind acțiunile si măsurile necesare în situațiile de urgență în sprijinul turiștilor sau a comunității locale.
Citeşte mai mult...
 
Vama demarează în decembrie operațiunea „Pinocchio” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Noiembrie 2023 09:24

Autoritatea Vamală Română va derula în luna decembrie operațiunea „Pinocchio”, care vizează controale extinse privind traficul de jucării contrafăcute.

Lucrătorii Autorității Vamale Române vor desfășura în luna decembrie ample controale pe segmentul importurilor de jucării, concentrându-se în principal pe identificarea produselor susceptibile de contrafacere, într-o perioadă a anului în care traficul acestor mărfuri crește exponențial.

Citeşte mai mult...
 
Râul Iza, decolmatat în localitatea Rozavlea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Noiembrie 2023 12:48
Unul dintre obiectivele majore ale instituției noastre este protejarea populației și a obiectivelor socio-economice în cazul producerii inundațiilor. În acest sens, desfășurăm permanent lucrări specifice de întreținere a cursurilor de apă.
 Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Maramureș au finalizat decolmatarea râului Iza în localitatea Rozavlea. Lucrările au fost executate în colaborare cu Primăria.
Astfel, a fost stopată eroziunea malului drept al râului Iza, prin efectuarea unei tăieri de cot. Regularizarea a corectat traseul albiei, în vederea îmbunătățirii scurgerii apei.
Citeşte mai mult...
 
Măsuri pentru fluidizarea traficului de călători în sezonul estival, la nivelul întregii ţări. Peste 6 milioane de persoane au tranzitat frontiera română în luna iunie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 03 Iulie 2023 07:36

Având în vedere că a început sezonul estival, în această perioadă se înregistrează o creştere a valorilor de trafic prin punctele de trecere a frontierei, cu preponderenţă la sfârşit de săptămână şi în perioada minivacanţelor, sens în care Poliţia de Frontieră Română a luat toate măsurile care sunt în competenţa instituţiei pentru asigurarea unui control operativ şi fluent.

Citeşte mai mult...
 
La volan, deși i-a fost anulat dreptul de a conduce PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Martie 2023 08:20

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat  pe raza localității Vadu Izei, județul Maramureș, un cetățean român, care conducea un autoturism marca Opel, deși acest drept i-a fost anulat.

Vineri, 24 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în România la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 48, domiciliat pe raza județului Bistrița Năsăud.

Citeşte mai mult...
 
Maramureșean reținut pentru 24 de ore. Transporta țigări ascunse în locașuri special amenajate într-un autoturism PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Martie 2023 08:17

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, în cooperare cu lucrători ai Poliției Orașului Baia Sprie, au descoperit și confiscat cantitatea de peste 1.500 pachete cu țigări, ascunsă în locașuri special amenajate într-un autoturism. Cantitatea de țigarete și autovehiculul în valoare totală de aproximativ 28.000 lei au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele șoferului fiind emisă o ordonanță de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeşte mai mult...
 
Doi tineri, cercetați pentru contrabandă, au rămas fără BMW și fără țigări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 08 Martie 2023 09:36

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit într-un autoturism BMW oprit în trafic, o geantă cu 1.000 pachete țigări, pe care doi tineri maramureșeni intenționau să le comercializeze pe piața neagră de defacere din zonă.

Ieri, 6 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Depistat în trafic la volanul unei mașini, fără a deține permis de conducere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Februarie 2023 08:23

Poliţiştii de frontieră maramureșeni au oprit în trafic, în localitatea Săcel, judeţul Maramureș, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român fără permis de conducere.

Ieri, 8 februarie 2023, în jurul orei 22.40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, aflați în misiune de supraveghere și control în zona de responsabilitate, au oprit în trafic în localitatea Săcel, județul Maramureș, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România.

Citeşte mai mult...
 
Un autoturism de lux, în valoare de 300.000 lei, căutat de autoritățile din Slovacia, descoperit în localitatea Vadu Izei de către polițiștii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 23 Ianuarie 2023 09:31

Polițiștii de frontieră maramureșeni au descoperit pe raza localității Vadu Izei, județul Maramureș, un autoturism în valoare de 300.000 de lei, căutat de autoritățile din Slovacia. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Ieri, 20 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș în cooperare cu lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației și S.P.F.Vișeu de Sus au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate.

Citeşte mai mult...
 
Două autoturisme, în valoare de 300.000 lei, furate din Belgia, descoperite în Borșa de polițiștii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 12:09

Polițiștii de frontieră maramureșeni în cooperare cu reprezentanți ai IPJ Maramureș au descoperit pe raza orașului Borșa, două autoturisme în valoare de peste 60.000 de euro, căutate de autoritățile din Belgia. Mașinile au fost indisponibilizate la sediul Poliției de Frontieră până la finalul cercetărilor.

Ieri, 4 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul STPF Maramureș împreună cu colegii de la SPF Vișeu de Sus și în cooperare cu IPJ Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Citeşte mai mult...
 
Permis ucrainean fals, depistat în PTF Sighetu Marmației PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 03 Ianuarie 2023 11:34

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au depistat o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Ieri, 02 ianuarie 2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, judeţul Maramureș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România, o femeie cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 19 de ani. Tânăra conducea un autoturism marca Toyota Land Cruiser, înmatriculat în Ucraina.

Citeşte mai mult...
 
Autoturism radiat din circulație, oprit la ieșirea din țară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:51

Polițiștii de frontieră din P.T.F. Sighetu Marmației au depistat, pe sensul de ieşire din România, un autoturism marca Land Rover, care figura radiat din circulaţie de către autorităţile olandeze.

Citeşte mai mult...
 
Mașină încărcată cu 13.500 pachete țigări descoperită la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Decembrie 2022 14:38

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, pe malul râului Tisa, în localitatea Săpânța, un autoturism de teren încărcat cu 13.500 de pachete cu țigări, în valoare de 158.000 lei.

În cursul dimineții de 7 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în cooperare cu lucrători ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației. Astfel, în jurul orei 04.00, lucrătorii noștri au observat un autoturism de teren care se îndrepta spre linia de frontieră, pe direcția localității Săpânța, județul Maramureș,  și mai multe persoane care se deplasau de la malul râului Tisa spre autoturismul în cauză, transportând în spate colete voluminoase.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact