logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SOCIAL


Cum ajungi la clienți prin advertoriale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Septembrie 2018 20:47

Comerțul online a devenit de ani buni o normalitate peste tot pe mapamond. În aceste condiții, metodele clasice de a ajunge la un client s-au schimbat radical. Acum orice afacere care vrea sa ajunga la cat mai mulți clienți apelează la marketing online.
 
 
 
Avantajele sunt numeroase și deloc neglijabile. În primul rând, firma se poate adresa nu doar clienților locali, ci poate să țintească un public global, de la orașe ale aceleiași țări până la regiuni întregi din orice colț al lumii. Dacă mai adăugăm faptul că rezultatelor obținute pot fi măsurate precis, cheltuielile pot fi mult reduse, se poate interacționa cu clienții în timp real și brandul se poate dezvolta mult mai rapid, avem deja câteva argumente solide pentru care acest tip de marketing nu trebuie neglijat de nicio firmă, indiferent cât e ea de mică.
Ultima actualizare Joi, 27 Septembrie 2018 21:01
Citeşte mai mult...
 
Banii pentru restituirea fostele taxe auto există - Cand se vor da.... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 07:28

Graţiela Gavrilescu, ministrul mediului, a precizat că prin această rectificare a fost asigurată finanţarea atât a programelor de succes ale AFM, cât şi a unor programe noi. Programul Rabla a primit o suplimentare de 30.000 de prime de casare, ediţia din 2018 devenind astfel una dintre cele mai de succes ale programului, din istoria sa de 15 ani.

“Printre noutăţile care vor demara în această toamnă se numără programele de reducere a emisiilor şi îmbunătăţire a calităţii aerului, prin instalarea de staţii de alimentare pentru maşini electrice şi achiziţia de mijloace de transport public nepoluante”, a declarat ministrul Mediului.

Ministerul Mediului a mai anunţat că a fost suplimentată suma necesară restituirii taxei auto, din excedentul anilor precedenţi fiind asigurată suma de 1,345 miliarde lei. În Maramureş aşteaptă să îşi primească banii din fostele taxe auto peste 13.000 de maramureşeni care şi-au depus dosarele la Finanţe până la 31 august 2018.

Citeşte mai mult...
 
Cum poți ajuta - redirecționare 2% din impozit PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 05 Septembrie 2018 11:48

Chiar dacă unele persoane sunt ceva mai nepăsătoare iar altele mai empatice, nimeni nu poate să ignore faptul ca exista peste tot in jurul nostru oameni care au nevoie de ajutor. Fie ca este vorba despre categorii sociale defavorizate sau de persoane care suferă de boli pentru tratarea cărora nu dispun de suficiente posibilități financiare, acțiunile umanitare pot să aducă un ajutor nesperat în majoritatea cazurilor.

În acest scop a fost creată și asociația umanitară „Misiunea Speranta pentru Romania”. Acțiunile de ajutor umanitar întreprinse de această asociație sunt adresate în mod special copiilor bolnavi de leucemie și cancer, dar și bătrânilor sau copiilor fără adăpost. Familiile sărace, cu mulți copii și fără posibilități financiare, mamele văduve, copiii rămași orfani, bătrânii singuri care nu își mai pot purta singuri de grijă reprezintă alte categorii care pot beneficia de ajutor prin

intermediul acțiunilor umanitare întreprinse de asociația menționată. Informații suplimentare pot fi găsite chiar în cadrul website-ului https://www.sperantapentruromania.ro/ - portal online care a devenit practic o punte de legătură între cei care pot să ofere un ajutor și cei aflați în nevoie.

Dacă actul de a dona nu este necunoscut nimănui, există și o posibilitate de a oferi ajutor fără să existe vreun cost implicat din partea celui dornic să ofere un sprijin. Această modalitate de a ajuta se referă la redirectionare 2% din impozit pe veniturile obținute.

Conform informațiilor prezentate în cadrul website-ului menționat, în România există peste 5000 de cazuri de copii aflați în suferință, cu boli grave precum cancer sau leucemie. Din nefericire, părinții și familiile acestor copii nu au - în marea lor majoritate - resursele financiare necesare pentru tratamentele destul de costisitoare, sau intervențiile chirurgicale asemenea. În aceeași situație se pot afla însă și bătrânii neputincioși, copiii străzii și numeroase alte categorii de

persoane pentru care ajutorul și șansa de a se descurca ceva mai bine pare a fi doar un miraj.

Citeşte mai mult...
 
Tu stii ce iti ofera o agentie de marketing online? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 August 2018 16:19

Tot mai multi isi pun la bataie experienta si bugetul personal pentru a realiza o afacere in mediul online. Fie ca vorbim de un magazin online specializat pe o nisa bine definita, fie ca vorbim de un magazin generalist de genul Amazon sau Emag, nici o afacere nu poate rezista fara munca pe care o face o agentie de marketing online. Cum oferta in acest domeniu devine tot mai bogata, important e sa se gaseasca acea agentie care se potriveste cat mai bine cu valorile si principiile antreprenorului.  
 
De cele mai multe ori, cei care pornesc in aceasta directie nu au cunostinte despre acest domeniu. Unii se pricep doar la partea ce tine de afaceri, altii nici macar la acest domeniu, si se implica crezand ca lucrurile sunt foarte simple. Din pacate, cei mai multi constata ca lucrurile nu sunt deloc asa. Banii se castiga greu, cu multa munca. Independenta financiara vine abia dupa o perioada lunga si grea. Castigatori sunt doar cei care au rabdare si persevereaza pana isi ating obiectivul. 
Citeşte mai mult...
 
A fost prinsă persoana suspectă de distrugerea Casei Memoriale “Elie Wiesel” PDF Imprimare Email
Joi, 09 August 2018 09:43

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 4 august, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în noaptea de 3/4 august, persoane necunoscute au scris cuvinte şi expresii obscene pe peretele Casei Memoriale “Elie Wiesel”.
Încă din momentul constatării faptei, specialiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au demarat activităţile procedurale specifice în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate. Eforturile susţinute ale acestora pentru documentarea cauzei, analizarea probelor ridicate de la faţa locului, dar şi cooperarea cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea şi-au dovedit eficienţa. Marţi, 7 august, a fost identificată persoana suspectă de comiterea faptei: un bărbat, de 37 de ani, domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea.
Sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi promovarea în public, în orice mod, de idei, concepţii sau doctrine antisemite.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 505

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact