logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


POLITICA


Purtătorul de cuvânt al Prefectului județului Maramureș, Cosmin Mesaroș, și-a dat demisia ca urmare a afirmațiilor jignitoare pe care le-a postat pe Facebook PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 12:52

Cosmin Mesaroș, purtătorul de cuvânt al Prefectului județului Maramureș, și-a dat demisia în ziua de 10 octombrie 2015, ca urmare a unei postări jignitoare pe FaceBOOK la adresa jurnaliștilor care au criticat calitatea lucrărilor efectuate de către firma Aktor pe DN 18 (Pasul Gutâi).

Cosmin Mesaroș a transmis următorul mesaj colegilor săi:
 
„Stimaţi colegi,
 
Astăzi, 10.10.2015 mi-am prezentat demisia din functia de secretar al Cancelariei şi purtător de cuvânt în cadrul Instituţiei Prefectului, Judeţul Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Reactie rapida la motiunea esuata: Blatistii fricosi din fruntea PNL trebuie sa plece PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2015 18:31
Evenimentul zilei de azi nu s-a desfasurat in Parlament, unde motiunea de cenzura a PNL a picat - conform asteptarilor. Marea intimplare a avut loc la citiva metri de Parlament, unde citeva mii de militanti PNL au protestat in ploaie, frig si vint impotriva lui Victor Ponta. De la miting au lipsit insa chiar capii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. E cea mai mare sfidare pe care am vazut-o vreodata din partea unul lider politic la adresa sustinatorilor sai. Dupa blatul cu PSD de la Primaria Bucuresti, blatul din Ilfov pe filiera Petrache - Oprea, blatul din Parlament pentru ingroparea votului prin corespondenta, e clar ca PNL e doar un PSD vopsit in galben. E timpul ca liderii onesti din partid, citi or mai fi, sa dea semnalul pentru schimbarea conducerii partidului.
Revin la uimitoarea decizie a co-presedintilor PNL de a nu participa la miting. Ieri, Alina Gorghiu declarase ca ea insasi va deschide mitingul de azi cu un discurs. Dimineata insa, militantii PNL adusi cu autocarele de prin tara au fost intimpinati de liderii din esalonul 2 al partidului. Au existat informatii ca Gorghiu si Blaga vor veni la miting dupa ce isi vor tine discursurile, dar nici asta nu s-a intimplat.
Citeşte mai mult...
 
Iohannis: Romania va aloca 300 de mii de euro pentru migranti PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2015 10:51

 Presedintele Iohannis a declarat la finalul Consiliul European ca, legal, decizia JAI privind cotele obligatorii de migranti, nu putea fi luata in discutie in aceasta seara. "Nici nu s-ar fi putut. Stiu ca unii au vehiculat ideea ca la Consiliu se poate rearanja este o informatie fundamental gresita. Sa citeasca regulamentele Uniunii", a spus presedintele.
 
Iohannis a mai anuntat ca Romania va aloca 300 de mii de euro pentru migranti in urmatorii 3 ani, potrivit Antena 3.
 
"Trebuie sa mergem la cauza migratiei, in zona Siria. Trebuie sa reinstauram pacea. UE singura nu poate, dar poate contribui", a mai spus Klaus Iohannis.
 
Declaratii Iohannis:
Centrele de refugiati sa devina europene: Problema nu este una a tarii in care ajung refugiatii, ci una europeana. S-a discutat despre un concept integrat pentru a putea aborda intregul mecanism. Declaratia la care se lucreaza azi. Sunt in curs de finalizare.
Despre procedurile de infrigement: Azi au fost lansate 40 de proceduri de infringement impotriva a 19 tari de catre Comisia Europeana, doua sunt indreptate impotriva Romaniei. 
Ultima actualizare Joi, 24 Septembrie 2015 10:58
Citeşte mai mult...
 
Legea Big Brother a fost aprobata de Camera Deputatilor, camera decizionala PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2015 10:13

 Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cunoscuta ca legea "Big Brother", a fost adoptata de Camera Deputatilor miercuri, cu 187 voturi pentru, 12 impotriva si 22 de abtineri. Propunerea legislativa fusese agreata la Cotroceni in luna mai de liderii partidelor politice parlamentare si a fost initiata de senatorii Vasile Blaga (PNL) si Gabriel Oprea (UNPR) si deputatii Daniel Constantin (ALDE), Alina Gorghiu (PNL), Kelemen Hunor (UDMR), Varujan Pambuccian - (minoritati) si Victor Ponta (PSD).
 
Potrivit acestui proiect de lege,accesul se poate face numai cu autorizarea prealabila a judecatorului.
 
"La solicitarea instantelor de judecata sau la solicitarea organelor de urmarire penala ori a organelor de stat cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale, cu autorizarea prealabila a judecatorului stabilit potrivit legii, furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului si furnizorii de retele publice de comunicatii electronice pun la dispozitia acestora, de indata, dar nu mai tarziu de 48 de ore, datele de trafic, datele de identificare a echipamentului si datele de localizare, in conformitate cu prevederile referitoare la protectia datelor cu caracter personal", se prevede in proiect.
Ultima actualizare Joi, 24 Septembrie 2015 10:20
Citeşte mai mult...
 
Klaus Iohannis si-a schimbat pozitia fata de refugiati: Acum spune ca Romania poate gestiona usor 4.837 de refugiati, in urma cu doua saptamani spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze mai mult de 1.785 de refugiati in societate PDF Imprimare Email
Joi, 24 Septembrie 2015 08:25

 Problema refugiatilor "poate fi gestionata usor de Romania", a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis inaintea plecarii la Consiliul European, referindu-se la cota obligatorie de refugiati impusa Romaniei prin votul din Consiliul JAI de ieri, de 4.837. Iohannis si-a schimbat pozitia fata de declaratia din 7 septembrie, cand spunea ca Romania nu are capacitatea sa integreze in societate mai mult de 1.785 de refugiati. Desi Consiliul JAI de ieri a votat cote obligatorii pentru fiecare tara din UE, Iohannis a insistat ca "pozitia Romaniei ramane in continuare una de participare voluntara. Nu cred ca aceste cote obligatorii reprezinta o solutie".
 
Iohannis a precizat ca "aceasta decizie de ieri a Consiliului JAI nu se va rediscuta azi in Consiliul European. Decizia a fost luata de Consiliul JAI, care e competent pe aceasta chestiune, si nu are nevoie de revotare sau validare in Consiliul European." Seful statului a mai spus ca "Numarul de refugiati nu e mare, si nu trebuie sa-i primim pe acesti refugiati in urmatoarele saptamani, cel mai probabil intr-un an."
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 11 of 140

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact