logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbalul sighetean incotro? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Iulie 2018 15:34

Astazi, la sediul Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei au avut loc o serie de discutii intre reprezentantii CSS Sighet, CSM Sighet, AF Viitorul Sighet, FC CIL Sighet si CS Plimob Sighet, pe tema viitorului fotbalului sighetean. Datorita faptului ca de la o anumita varsta a fotbalistilor nu mai exista continuitate in acest sport in orasul nostru, ei fiind vanduti sau transferati la alte echipe din tara, din partea CSS Sighet - director Emil Kosztelnik si a CSM Sighet - presedinte Petre Opris, s-a conturat o propunere catre principalele cluburi private de fotbal din Sighet, pentru a crea un viitor fotbalistic in orasul nostru.

Ideea de baza ar fi ca, in continuare cluburile private sa se ocupe de initierea copiilor in fotbal, participarea la competitii, iar de la un anumit nivel cei mai buni de la fiecare club sa fie indrumati catre structurile CSM Sighet pentru a forma o noua echipa la un nivel competitional incepand cu liga a IV-a cel putin, pentru a oferi continuitate fotbalistilor si dupa varsta junioratului. Se doreste in principiu formarea unei echipe competitive de fotbal, cu un antrenor adus din afara Sighetului, antrenor care ii va aduce la noua echipa doar pe acei fotbalisti care vor dovedi reale calitati si vor fi de perspectiva pentru fotbalul sighetean, urmand ca de aici sa li se ofere sanse de lansare spre echipe de renume din fotbalul romanesc si de ce nu si cel strain?

Citeşte mai mult...
 
Maramureşeanul Sergiu Jurj, în tricoul echipei Rapid Bucureşti PDF Imprimare Email
Joi, 26 Iulie 2018 09:17

Fotbalistul maramureşean Sergiu Jurj a fost împrumutat, pentru o perioadă de un an de zile, de către binecunoscutul club de fotbal Rapid Bucureşti, recent promovat în Liga a 3-a. Primul meci oficial al acestui sezon, în care va juca şi tânărul atacant, este planificat în data de 1 august şi va avea loc în cadrul competiţiei Cupa României. Transferul în gruparea din Giuleşti reprezintă un pas important în cariera fotbalistului de 20 de ani – stabilit la Sighetu Marmaţiei, dar născut la Braşov – mai ales în contextul în care clubul are ca obiectiv, pentru campionatul ce urmează, promovarea în liga secundă. Sergiu Jurj a debutat în fotbal la Sighetu Marmaţiei după care şi-a bifat junioratul la Ardealul Cluj. De la acest club, fotbalistul a ajuns la Universitatea Craiova. Printre echipele la care a activat, sub formă de împrumut, în ultimii ani, se află şi FC Municipal Baia Mare. Nu în ultimul rând, atacantul a fost convocat frecvent la naţionala României Under 18.

R.: Ce antrenori şi-au pus amprenta asupra ta şi a jocului tău de când faci fotbal?
S.J.: Neluţu Hotea (din Sighetu Marmaţiei, n.r.) este antrenorul care m-a sprijinit enorm, din toate punctele de vedere. Pentru mine, e mai mult decât un antrenor. Apoi, când am ajuns la Craiova, Sorin Cârţu a fost antrenorul care mi-a oferit încredere şi care m-a invitat la prima echipă. Îmi pare foarte rău că nu am putut să lucrez mai mult timp cu dânsul.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Maramuresului la tenis de camp PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Iulie 2018 07:00

Pe parcursul mai multor zile au avut loc meciurile din cadrul competiției dotate cu "Cupa Maramureșului ". Au participat un număr foarte mare de tenismeni ce au fost repartizați pe mai multe categorii de vârstă începând de la copii și juniori pana la seniori.

La primele categorii sau evidențiat : Dulugea Razvan, Maier Alexandru, Petrovan Alexandru, Hritu Vlad, Mesaros Mark, Nistor Cristopher, Maier Razvan, Tivadar Alessandro, Oros Carla, Roșu Alexia, Rusneac Vanessa, Codrea Nicola  și alții.

La seniori competiția s-a desfasurat in proba de dublu pe doua categorii: sub 100 ani și peste 100 ani. La categoria peste 100 ani locul l a revenit dublului Ardelean Ioan/Ster Romulus urmați de Csillik Zoltan / Monlar Csaby și de perechea Stefan Menandru /Sebesteyn Vasile.

La categoria sub 100 ani concursul a fost câștigat de GavallerAdrian /Costin Marius care au dispus în finala după un meci atractiv de dublul Szollosy Gheorghe /Star Rudy.

Locurile lll au fost ocupate de perechile Csillik Zoltan/Muntean Kristen și de Lenghel Adrian /Timiș Silviu.

Citeşte mai mult...
 
Minibaschet Mangalia 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Iulie 2018 16:15

 
Program 9-10 iulie 2018 – Baia Mare Beach Volley PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Iulie 2018 14:24

După succesul avut în 2017, beach volley-ul revine în forță pe plaja de la munte pentru al doilea an consecutiv. 27 de echipe  se vor întrece pe parcursul a două zile pentru titlul de campioni a celei de-a doua ediții Baia Mare Beach Volley Challenge.

În cadrul turneului vor avea loc atât competiții la categoria masculin (15 echipe) cât și la categoria feminin (12 echipe).

Turneul feminin va avea 4 grupe după cum urmează:

        • Grupa I: Pintea&Rednic, Not fast but furious și Dabo 5

        • Grupa II: Mini Max, Dabo 4 și Sighet 1.

        • Grupa III: Extrem, CSM și Sighet 2.

        • Grupa IV: Joanele, Dabo 3 și All for one.

Turneul masculin se va desfășura în sistem tablou și vom avea ocazia să vedem în teren următoarele echipe: CRS Oradea, Dreamteam, Nisip-Soare, Jupânii, Absolut, Dabo1, Dabo2, BxB, Braconierii, Marian Feru, Lucky7, Vulturii, Fără Zahăr, Mintonete și Serus.

Luni, 10 iulie 2018

Citeşte mai mult...
 
Festivalul National de MiniBaschet - BT a incheiat sezonul intrecerilor juvenile interne PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Iulie 2018 14:20

113 echipe, 6 zile de intreceri, 500 de meciuri si peste 1400 de copii fericiti. Asa se poate rezuma in cifre Festivalul National de MiniBaschet “Banca Transilvania” - Mangalia 2018. 

Ultima intrecere baschetbalistica juvenila a sezonului competitional intern s-a desfasurat pe cele doua baze sportive din Mangalia, unde - de cativa ani - se desfasoara competitiile estivale de babybaschet si minibaschet: “Ion Banescu” si “Pescarus”, acolo unde soarele a fost mai generos cu participantii decat in saptamana precedenta, cativa stropi de ploaie stand in calea intrecerilor doar la miezul zilei de joi. Asa se face ca tinerele talente baschetbalistice sub 12 ani au putut sa-si etaleze calitatile individuale si spiritul de echipa, micutii fiind incurajati atat de antrenorii lor, cat si de numerosii parinti care au asistat la intreceri.

Pe langa intrecerea propriu-zisa a echipelor din intreaga tara, festivalul a inclus si o competitie individuala, destinata celor mai buni marcatori. Au participat peste 40 de copii, iar castigatorii premiului “Cosul de Aur” au fost desemnati:

FEMININ: Justina Pano-Cardas (LPS CSU Pitesti), Natalia Ene (CSS Sibiu), Greta Nemes (CSS Sf. Gheorghe), Ella Hobaj (CSS Gheorgheni), Stefania Tiron (CSS-BCN Ramnicu Valcea)

MASCULIN: Luca Popovici (ABC Leii Bucuresti), Sorin Valu (AS BC Fan Baschet Mov Otopeni), Mihai Kindiris (Lions 2 Craiova), Matei Puicu (BC Slam Alb Bucuresti), Raul Mitrache (CSS 1 Medias)

Rezultatele complete ale Festivalului National de MiniBaschet “Banca Transilvania” - Mangalia 2018 pot fi vizualizate accesand urmatoarele link-uri pentru Feminin si Masculin.

Citeşte mai mult...
 
ACS Eko Sighet este prezenta la CN de minibaschet de la Mangalia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Iulie 2018 15:12

Clubul de baschet feminin ACS EKO SIGHET - antrenor Villand Albert, a reusit o performanta extraordinara, reusind sa castige toat cele 8 meciuri pe care le-a jucat in grupa B.

Prezenta la Campionatul National de mini baschet din Mangalia, a reusit pana în momentul de fata sa obtina 5 victotii din tot atatea jocuri jucate împotriva unor echipe din Bucuresti,Cluj Napoca,Sibiu,Brasov si Sfantu Gheorghe. Rezultatele jocurilor fiind urmatoarele: ACS EKO SIGHET-ACS VILIS BUCURESTI 41-2 CSS SIBIU-ACS EKO SIGHET 11-33 ACS EKO SIGHET-CHAMPIONS CSS 6-2BUCURESTI 48-6 ACS EKO SIGHET-ACS GALACTICA CLUJ NAPOCA 44-14 NBS CLUJ NAPOCA-ACS EKO SIGHET 5-52 Ne dorim ca la finalul campionatului sa avem doar victorii,aratand in acest fel ca orasul nostru are performanta,rezultate si in baschetul feminin. Felicitarile mele întregii echipe pentru rezultate si mult succes pentru jocurile viitoare.

 

Ultima actualizare Luni, 09 Iulie 2018 14:18
 
Minibaschet Mangalia 2018 - live PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Iulie 2018 07:43

 
Festivalul National de minibaschet - Mangalia 2018 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 04 Iulie 2018 15:26

 
Minibaschet Mangalia 2018 - live PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 03 Iulie 2018 10:29

 
Babybaschet Mangalia 2018 - live PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 29 Iunie 2018 07:36

 
Babybaschet Mangalia 2018 - live PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Iunie 2018 07:07

 
Babybaschet Mangalia 2018 - live PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 26 Iunie 2018 09:46

 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 27 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact