logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
CSM Sighet - CSU Cluj - sfert I PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 05 Octombrie 2018 20:54

 
CSM Sighet - CSU Cluj - prezentarea echipelor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 05 Octombrie 2018 20:11

 
LNBM: CSM Sighet - U Cluj PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 05 Octombrie 2018 10:23

Astazi de la orele 17:00, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, echipa de baschet a CSM Sighet joaca in prima etapa a Ligii Nationale de baschet masculin impotriva celor de la CS Universitatea Cluj Napoca. 

Sighetenii vin dupa doua meciuri bune facute impotriva celor de la CSM Focsani - o victorie acasa si o infrangere la scor mic la adversari plus o calificare in faza superioara a Cupei Romaniei - si dornici sa castige si im primul meci de campionat. 

Daca vor avea o sala la fel de plina ca si la partida cu focsanenii, atunci cu siguranta vor juca mai bine in teren, publicul contand foarte mult la orice competitie sportiva.

Intrarea este libera.

Hai CSM!!!

 
Campionat National de Baschet U18 - primul turneu se joaca la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 09:40

In perioada 6-7 octombrie 2018, echipa de baschet U18 a Clubului Sportiv Scolar din Sighet va participa la prima etapa a Campionatului National de Baschet U18, care se va juca la Sighet, impotriva celor de la CNS Cetate Deva si  LPS Tg Mures.

Ultima actualizare Joi, 04 Octombrie 2018 09:50
 
CSM Sighet joaca returul la Focsani - Victoria este la fel de dorita de catre ambele echipe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 09:23

Echipa de baschet a CSM Sighet joaca astazi de la orele 19:00 returul cu CSM Focsani. Dupa victoria mult muncita de acasa, echipa din Sighet va dori din nou sa castige, dar meciul se anunta a fi unul extrem de greu, gazdele dorindu-si foarte mult victoria. Emil Kosztelnik va miza din nou pe cei trei americani care pot hotari soarta meciului? Sau va da o sansa jucatorilor autohtoni sa decida scorul in teren? Sau va alege o combinatie intre jucatorii de peste ocean si cei mai inalti jucatori sigheteni - Tibirna, Ardelean si coordonatorul Ciprian Albu? Oricare ar fi schema de joc sighetenii vor juca la victorie, aceasta garantandu-le o pozitionare cat mai buna in clasamentul Cupei Romaniei.

Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 09:35
 
CSS Sighet debuteaza azi in prima etapa a CN de baschet U13 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 09:11

Actualizare 3 CSS Sighet - ACS Wild Cats Baia Mare 62-45.

Actualizare 2: CSS Sighet - ABC Magic Satu Mare 72-62.

Actualizare 1: ACS Wild Cats Baia Mare - ABC Magic Satu Mare 49-54.

Azi de la orele 10:00 la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, se disputa prima etapa din cadrul Campionatului National de baschet masculin U13. Echipa Clubului Sportiv Scolar din Sighet face parte din grupa D1, alaturi de echipele ACS Wild Cats Baia Mare si ABC Magic Satu Mare.

Meciurile turneului de azi se vor desfasura dupa urmatorul program:

ora 10:00 ACS Wild Cats Baia Mare - ABC Magic Satu Mare

ora 13:00 CSS Sighet - ABC Magic Satu Mare

ora 16:00 CSS Sighet - Wild Cats Baia Mare.

Echipa sigheteana ii are in componenta pe urmatorii jucatori:

Nosa Norby-Adrian, Tivadar David-Ionut, Borodi Alexandru, Michnea Gabriel-Vasile, Vaida Alexandru, Nagy Tamas, Arba Catalin-Ionut, Varga Milan din Satu Mare, Anisoreac Andrei, Rusznyak Patrick-Antonio, Pop Paul-Claudiu, Sima Alexandru, Muj Alexandru, Dull Daniel-Tamas, Remetean Zoltan-Gerco, Buzgau Casian - George, ultimii trei toti fiind din Satu Mare.

 

 

Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 15:51
 
CSM Sighet - CSM Focsani sfert 4 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 19:17

 
CSM Sighet - CSM Focsani sfert 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 19:14

 
CSM Sighet - CSM Focsani sfert 2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 19:10

 
CSM Sighet - CSM Focsani sfert 1 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 19:04

 
CSM Sighet - CSM Focsani - prezentarea echipelor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 19:03

 
CSM Sighet castiga primul meci din Cupa Romaniei la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 26 Septembrie 2018 18:35

La debutul in Cupa Romaniei la baschet masculin, echipa CSM Sighet a reusit sa invinga echipa similara a CSM Focsani. Intr-o sala arhiplina - publicul cel mai numeros aflat vreodata in sala la un meci al echipei de la infiintare si pana acum - unde nu mai erau locuri libere, cu bannere, cu pancarte, cu copii care scandau ,,CSM! CSM! CSM!,, - echipa sigheteana a reusit o victorie muncita in fata celor de la Focsani. Dupa un inceput in forta, cand au reusit sa obtina un avantaj destul de mare pe teren, sighetenii au mai domolit motoarele, adversarii recuperand din handicap. Dar pe tot parcursul meciului CSM Sighet a condus la puncte, spre final de meci reusind sa se dinstanteze confortabil la aproape 20 de puncte, reusind in final sa castige cu scorul de 85-72.

Cu trei jucatori adusi de peste ocean, cu reale calitati atat de utile jocului de baschet, cu o serie de alti jucatori autohtoni cooptati in echipa, antrenorii si conducerea clubului sighetean isi doresc cat mai multe victorii si implicit o clasare cat mai buna in Liga Nationala de Baschet. Dar pentru aceasta au nevoie de sustinere pe toate planurile, iar o sala arhiplina este unul dintre factorii foarte importanti la momentul inceperii jocului.

Hai CSM!

 
Pro Nutrition Grand Prix - Doi sigheteni participa la una dintre cele mai tari competitii de culturism PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 09:19

In perioada 22-23 septembrie, la Dej, se desfasoara Pro Nutrition Grand Prix - una dintre cele mai mari competitii de culturism si fitness din Romania. In cadrul acestei gale sun mai multe categorii de concurs: Men physique, Women physique, bodybuilding clasic, skandenberg, bench press, bikini contest, culturism barbati si femei. Categoriile sunt pe kilograme, atat la seniori cat si la masters.

Din Sighetu Marmatiei, la categoria Men physique participa doi sportivi - Bogdan Chindris, care anul trecut a concurat si la Campionatele Nationale si Victor Dolca, care este un debutant in acest gen de competitii.

Le uram succes celor doi sportivi! 

Ei vor putea fi urmariti live aici, de la orele 13.30.

 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 25 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact