logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Citius, altius, fortius.......la CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 29 Aprilie 2009 09:49

Chiar daca nu sunt atleti de talie mondiala, sportivii de la CSS Sighet - sectia atletism se antreneaza in continuare. Ca e cald, ca e frig, ca ploua sau nu, ei isi continua riguros antrenamentele orice ar fi. Asta faceau si zilele trecute langa Izvorul Cetatii sub indrumarea antrenoarei Oros Melinda, se antrenau de ziceai ca e ultimul antrenament.....alergari in panta, sprinturi, exercitii de mobilitate, de toate. Se apropie competitiile din sezonul de vara si trebuie sa faca o figura frumoasa acolo. Ei trebuie sa poarte inainte Sighetul in atletism, sa arate ca de aici de sub Solovan inca mai pot iesi campioni.

Dimineata la scoala, apoi la ore suplimentare si dupa toate astea la antrenament, asta e programul lor zi de zi de luni pana vineri, iar in vacanta doua antrenamente pe zi. Nu e usor cand ai teme de facut, cand ai de invatat sau cand esti in perioada tezelor si mai ai si concursuri. Dar ei le fac pe toate astea, pentru ca, asa cum ar zice cineva, asa se nasc campionii: din greu si greutati, din antrenamente zilnice si dintr-un program riguros care trebuie respectat.

Iarna se antrenau in sala de sport si pe holurile CSS-ului in conditii nu tocmai demne de un atlet, dar nu aveau ce face. Desi conducerea face orice efort ca sa le asigure conditii bune, se lovesc de lipsa banilor si a unui spatiu adecvat. Nu poti sa te antrenezi iarna in sala pentru saritura in lungime sau pentru viteza cand tu nu ai la dispozitie o groapa cu nisip sau o pista interioara suficient de lunga si lata sa poti alerga asa cum trebuie. Dar ei o fac. De ce oare?

Ultima actualizare Miercuri, 29 Aprilie 2009 09:55
Citeşte mai mult...
 
Fotbal judetean. Marmatia II s-a desprins in castigatoare in Seria Nord PDF Imprimare Email
Luni, 27 Aprilie 2009 14:43

Marmatia II Sighet - CSO Borsa: 2:1                                                                                         
Recolta Salistea de Sud - Zorile Moisei: 2:3                                                                                    
Bradul Viseu - Minerul Cavnic: 1:3                                                                                                    
Salina Ocna Sugatag - Foresta Campulung la Tisa: 1:1                                                                                
Rozalina Rozavlea - Iza Dragomiresti: 2:3                                                                                                   
Tisa Sighet - Brisca Sarasau: 8:1                                                                                                                 
                                                                                                                                                            
Clasament
  1. Marmatia II Sighet - 46p (107-19) - 17
  2. CSO Borsa - 42p (63-21) - 17
  3. Tisa Sighet - 33p (50-25) - 17
  4. Foresta C. la Tisa - 31p (36-29) - 17
  5. Salina O. Sugatag - 29p (50-32) - 17

Ultima actualizare Luni, 27 Aprilie 2009 14:53
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga judeteana PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 25 Aprilie 2009 06:14

Liga a IV-a
Seria Nord
Recolta Săliştea de Sus - Zorile Moisei
Bradul Vişeu de Sus - Minerul Cavnic
Tisa Sighet - Brisca Sarasău
Salina Ocna Şugatag - Foresta Câmpulung La Tisa
Rozalina Rozavlea - Iza Dragomireşti
CS Marmaţia - CSO Borşa

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Marmatia Sighet - Bihorul Beius 3:1 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 24 Aprilie 2009 11:02

UPDATE: Marmatia Sighet - Bihorul Beius 3:1

Astazi, de la ora 17.00 se va disputa etapa cu numarul 27 a esalonului trei la fotbal, etapa in care Marmaţia Sighetul Marmaţiei, “lanterna rosie” a seriei C6, joaca pe teren propriu cu Bihorul Beius, echipa aflata in acest moment pe locul 5 in aceasta serie.

Programul etapei :

CFR II Cluj - FC Zalau

CSM Sebes - Avantul Reghin

Gloria II Bistrita - Liberty II Oradea

Silvania Simleu - FC Baia Mare

Ultima actualizare Vineri, 24 Aprilie 2009 19:06
Citeşte mai mult...
 
GSP TV se inchide PDF Imprimare Email
Joi, 23 Aprilie 2009 07:30

Postul GSP TV urmeaza sa se inchida, acesta aflandu-se in pragul falimentului, informeaza ziua.ro. Potrivit sursei citate discutiile finale in acest sens vor fi purtate la finele lunii mai, iar televiziunea ar urma sa transmita, cel mai probabil, pana la finalul campionatului. De asemenea, ziua.ro informeaza ca pe piata media exista zvonuri potrivit carora RCS-RDS ar intentiona sa infiinteze un canal care sa utilizeze drepturile de televizare pentru Liga I, detinute in prezent de GSP TV.

Potrivit sursei citate, intre cele doua parti care au "pactizat" pentru castigarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, RCS-RDS si Antena 1, exista mai multe neintelegeri. Asocierea intre cele doua parti nu a fost atat de profitabila precum se credea initial, investitia de 35de milioane de euro pe an facuta de RCS-RDS nefiind acoperita din migratia abonatilor altor distribuitori de cablu catre RCS-RDS.

Citeşte mai mult...
 
Raluca Ghinda şi Diana Sechel, locul I la Openul “Poarta Maramureşeană” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 Aprilie 2009 05:52

Raluca GhindaÎn aceste zile, pe terenurile CS Tenis Club şi la baza sportivă “Tămaş” din Baia Mare s-a desfăşurat Openul “Poarta Maramureşeană”, competiţie deschisă tuturor sportivilor legitimaţi la cluburile afiliate Federaţiei Române de Tenis care au legitimaţii pe anul în curs, respectiv categoriile de vârstă băieţi sub 10 şi 10-18 ani; fete sub 12 şi 12-14 ani. La această competiţie, menită a verifica forma sportivă a jucătorilor maramureşeni înaintea participării la competiţiile interne şi internaţionale, Sighetu Marmaţiei a fost reprezentat de lotul de tenismani antrenaţi de profesorul Eugen Mihaljek, lot care a şi cucerit două locuri întâi prin Raluca Ghinda şi Diana Sechel, precum şi două locuri trei prin sportivii Michael Fudulache şi Rareş Grad.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. FC Cisnădie - CS Marmaţia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 17 Aprilie 2009 07:37

ULTIMA ORA: FC Cisnadie - CS Marmatia 3-0.

CS Marmatia Sighet joaca, astazi, de la ora 17, in deplasare, cu FC Cisnădie, un meci fara nici o miza, echipa sigheteana fiind practic retrogradata.

Programul etapei:

Liberty Oradea II - CSM Sebeş
FC Zalău - Gloria Bistriţa II

Sănătatea Cluj - CFR Cluj II
FC Baia Mare - FC Seso Iara

Ultima actualizare Sâmbătă, 18 Aprilie 2009 19:40
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord PDF Imprimare Email
Joi, 16 Aprilie 2009 12:51

Miercuri s-au disputat jocurile unei noi etape in Liga a IV-a, judeteana. La Nord lucrurile par sa se lamureasca, CSO Borsa pierzand contactul cu Marmatia II. Va conta insa mult meciul direct dintre cele doua, ce se va disputa etapa viitoare.

Zorile Moisei - CSO Borsa: 1-0
Iza Dragomiresti - Marmatia II Sighet: 0-8
Foresta Campulung la Tisa - Rozalina Rozavlea: 1-0
Brisca Sarasau - Salina Ocna Sugatag: 3-1
Minerul Cavnic - Tisa Sighet: 1-3
Partida Recolta Salistea de Sus - Bradul Viseu s-a disputat ieri.

Ultima actualizare Joi, 16 Aprilie 2009 12:55
Citeşte mai mult...
 
Andronescu spune că orele de educaţie fizică ar putea fi susţinute sâmbăta şi duminica PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Aprilie 2009 18:27

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a lansat astăzi ideea că ar fi posibil ca orele de educaţie fizică să fie ţinute sâmbăta sau duminica, dar a adăugat că decizia va aparţine profesorilor şi conducerii şcolilor.

Andronescu a motivat, în cadrul audierii de la Comisia de învăţământ din Senat, reducerea numărului orelor de educaţie fizică din şcoli şi licee de la două la una singură prin faptul că nu mai există "mişcare de masă". 

"Până la modificările pe care le-am produs în trunchiul comun erau două ore de sport. Nu mai există mişcare de masă şi s-a redus baza de selecţie pentru sportul de performanţă. Motiv pentru care am convenit ca în trunchiul comun să rămână o oră, iar în activitatea extracurriculară să mai adăugăm două. În felul acesta ocupăm cu ceva activitatea extracurriculară şi încercam să profităm de componenta educativă a activităţii sportive, devoltarea competitivităţii, a spiritului de fair-play şi abilitatea de a lucra în echipă", a mai afirmat Andronescu.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal judeţean PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Aprilie 2009 05:49

Deoarece duminică vom sărbători Sfintele Paşti, jocurile din Liga a IV-a, ale etapei a XIX-a în Seria Sud, cea de-a XVI-a în Seria Nord şi cele din etapele a XIV-a şi a XIII-a, în cele două serii are campionatului judeţean de fotbal al judeţului, se vor disputa azi, după următorul program:

Seria Nord
Zorile Moisei - CSO Borşa
Iza Dragomireşti - Marmaţia II Sighet 
Foresta Câmpulung la Tisa - Rozalina Rozavlea
Brişca Sarasău - Salina Ocna Şugatag 
Minerul Cavnic - Tisa Sighet
Recolta Sălişte - Bradul Vişeu de Sus

Citeşte mai mult...
 
Tenis de camp - Azi începe Open Maramureş PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Aprilie 2009 05:45

Sub patronajul Consiliului Local Baia Mare, al Primăriei municipiului Baia Mare şi DTS Maramureş, împreună cu CS Tenis Club Baia Mare, începând azi şi până sâmbătă, se va desfăşura turneul Open Maramureş la tenis de câmp, competiţie cuprinsă în Calendarul Competiţional al FR de Tenis. 
Turneul este deschis tuturor sportivilor profesionişti (legitimaţi la cluburile afiliate FRT), care au legitimaţiile pe anul în curs. Categorii de vârstă: băieţi sub 10 ani; 10-12; 12-14; 14-16 şi 16-18, iar la fete: sub 12 ani şi 12-14 ani. Meciurile vor avea loc pe terenurile ce aparţin de CS Tenis Club şi la baza sportivă “Tămaş” din Baia Mare. Scopul competiţiei este verificarea formei sportive a jucătorilor maramureşeni înaintea participării la competiţiile interne şi internaţionale, armonizarea relaţiilor de joc dintre generaţiile de tenismani, precum şi atragerea unor investitori, persoane fizice şi juridice, pentru încheierea unor contracte de sponsorizare privind sprijinirea unor sportivi talentaţi. Organizatorii vor acorda premii primilor patru clasaţi, constând în cupe, diplome şi articole sportive, dar şi premii de participare tuturor concurenţilor de pe tabloul de concurs.

Citeşte mai mult...
 
Cluburile Sportive Şcolare ar putea intra în administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului PDF Imprimare Email
Luni, 13 Aprilie 2009 15:16

Se preconizează o nouă modificare în sistemul educaţional românesc. Cluburile Sportive Şcolare (CSŞ) nu vor mai fi "sub comanda" Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Potrivit proiectului iniţiat de Guvern, acestea vor fi administrate, începând cu anul şcolar viitor, de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

Sindicaliştii nu văd cu ochi buni măsura. Liderul maramureşean al Sindicatului Liber din Învăţământ, Liviu Marian Pop, crede că există posibilitatea ca instituţiile respective să primească şi mai puţini bani de la buget decât până acum, odată cu scoaterea lor de sub "aripa" Ministerului Educaţiei. E ştiut faptul că Ministerul Tineretului şi Sportului este unul dintre cele mai "sărace" din executiv. Nici Inspectoratul nu crede în punerea în practică a acestui proiect.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord PDF Imprimare Email
Luni, 13 Aprilie 2009 13:07

Zorile Moisei - Iza Dragomiresti: 3-1                                                  
Foresta Campulung la Tisa - CSO Borsa: 3-4                                         
Brisca Sarasau - Marmatia II Sighet: 0-9                                             
Minerul Cavnic - Rozalina Rozavlea: 2-1                                               
Recolta Salistea de Sus - Salina Ocna Sugatag: 0-3                              
Bradul Viseu - Tisa Sighet: 2-6                                                                                                              

Clasament
  1. Marmatia II Sighet - 37p (91-16) - 14
  2. CSO Borsa - 36p (53-16) - 14
  3. Foresta C. la Tisa - 27p (32-22) - 14
  4. Salina O. Sugatag - 25p (46-28) - 14
  5. Tisa Sighet - 24p (36-21) - 14

Ultima actualizare Luni, 13 Aprilie 2009 13:15
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 146 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact