logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
VIDEO: Cupa ''Marmatia'' la lupte greco-romane, editia a III-a PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 31 Ianuarie 2010 12:35

Ieri, 30.01.2010, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei a avut loc a III-a editie a Cupei ''Marmatia'' la lupte greco-romane, competitie desfasurata sub organizarea Clubului Sportiv Scolar Sighetu-Marmatiei, prin profesorul de lupte domnul Esanu Dumitru. Arbitrajul a fost asigurat de catre domnul Gui Vasile din Baia Mare, arbitru international. La competitie au participat in total 43 de sportivi de la LPS Oradea, CSS 2 Baia Mare si CSS Sighet, impartiti in 13 categorii de greutate. A lipsit de la competitie LPS Satu Mare. Cea mai mica categorie a fost cea de 25 de kg, iar cea mai mare si de departe cea mai spectaculoasa a fost categoria 100 kg, unde s-au dus adevarate lupte pentru punerea adversarului la sol.

Ultima actualizare Luni, 01 Februarie 2010 09:26
Vezi FOTO & VIDEO
 
BC ''Olimpic'' Sighet la Bistrita-Nasaud PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 31 Ianuarie 2010 10:10

In data de 24.01.2010, 3 echipe de baschet ale Baschet Club Olimpic din Sighetu-Marmatiei, au participat la un turneu amical desfasurat la Bistrita-Nasaud. Echipele de babybaschet, copii nascuti in 1997 si copii nascuti in 1996 au fost conduse de catre domnii profesori Albert Villand si Emil Kosztelnik. Echipa de babybaschet a fost compusa din copii de la B.C ''Olimpic” Sighet si de la Sc. ''I.M. de Apsa'' sub indrumarea profesorului Albert Villand.

Rezultatele meciurilor se prezinta astfel:

Citeşte mai mult...
 
Cupa Marmatia la lupte greco-romane PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 29 Ianuarie 2010 11:14

Sambata 30.01.2010 de la orele 10:00, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei se va desfasura Cupa ''Marmatia'' la lupte greco-romane, editia a III-a. Competitia este organizata de catre CSS Sighet, sectia lupte, prin domnul profesor Esanu Dumitru.

Programul competitiei: orele 10:00 – 10:30 – cantarul oficial

orele 10:30 – 15:00 – desfasurarea concursului

Categorii de varsta participante: Cadeti(nascuti in anii 1993-1994) la 42, 46, 50, 54, 58, 63, 69, 76, 85, 100 kg.

Copii I(nascuti in anii 1995-1997) la 32, 35, 38, 42, 47, 53, 59, 66, 73, 85 kg.

Copii II(nascuti in anii 1998-2000) la 26, 28, 30, 32, 38, 39, 42, 47, 53, 59, 66 kg.

La competitie vor participa CSS Baia Mare, CS Satu Mare, LPS Oradea si echipa gazda a CSS Sighet.

 
Patru copii din Sighet participa la turneul de sah din Satu Mare PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 17:56

La sfarsitul acestei saptamani, la Satu Mare se desfasoara turneul de sah “Chess Weekend no.5″, organizat de CS “Vointa”, un open general pentru jucatori legitimati in listele ELO si CIV, cu posibilitatea obtinerii de puncte ELO, raportate la FIDE. La categoria copii participa si patru dintre micii jucatori ai Clubului de Sah “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei, respectiv Roland Csurka (8 ani), Dan Alexandru Dicu (8 ani), Paul Constantin Fit-Marina (10 ani) si Alexandru Rosu (10 ani), toti patru fiind sahisti de categoria a II-a si a III-a. In ceea ce-l priveste pe micul campion Codrin Cotarlan, acesta va participa la un turneu ce se va desfasura in localitatea Olanesti.

Citeşte mai mult...
 
Sportivi de valoare ai CSS Sighet. Roxana Haidu PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 26 Ianuarie 2010 17:58

Se numeste Haidu Roxana-Ramona. Este eleva in clasa a X-a la Colegiul National ''Dragos Voda'' la profilul filologie. Are 16 ani, o varsta la care alte fete fac cu totul si cu totul altceva decat sa isi sacrifice 2-3 ore pe zi pentru antrenamentul de volei si sa isi mai piarda cate o duminica pe la meci.

Cei care o cunosc probabil au remarcat ca frumusetea acestei sportive este insotita de un spirit de luptatoare si de o daruire completa in orice meci pe care il joaca. Pe langa toate acestea este si un lider al echipei, un lucru care iti poate dauna, dar in echipa de volei a CSS Sighet este un lucru bun. Ca in orice echipa, trebuie sa existe un lider care sa conduca si sa traga dupa el intreaga trupa.

Practica voleiul din clasa a V-a, cand s-a dus cu niste prietene sa se inscrie la club, pentru a-si umple timpul cu ceva.

Ultima actualizare Marţi, 26 Ianuarie 2010 19:51
Citeşte mai mult...
 
FC Prietenia a invins cu 12-1 echipa Amicii Sighet PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010 09:09

Luandu-se foarte in serios si respectand grila de lucru a oricarei echipe de fotbal care se respecta, dar ignorand cu aplomb detaliul ca sunt echipa de... old boys, FC Prietenia a programat cantonamentul de iarna la Ocna Sugatag, pentru a se readapta la efort. Pregatire centralizata stabilita intre datele 16-23 ianuarie, "dirijata" de antrenorul Ioan Cristea. Doua antrenamente pe zi, alergari, meciuri de fotbal, sala de forta si bazin pentru recuperare, cam acestea au fost coordonatele cantonamentului din care se revine in oras maine. Acesta a fost programul de zi. Pentru ca si seara s-au facut readaptari... La jocul de carti si table, la statul in povesti pana la ore mici din noapte (desi mai corect ar fi din dimineata). Cert este ca azi a avut loc si primul meci din anul 2010. Disputat cu echipa Amicii din Sighet. 

FC Prietenia - Amicii Sighet 12-1 (4-1)

Citeşte mai mult...
 
Baschet Club Olimpic joaca in deplasare la Bistrita Nasaud PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 14:50

In data de 24.01.2010, 3 echipe de baieti de la ''Baschet Club Olimpic'' Sighetu Marmatiei, vor sustine meciuri de verificare cu echipe ale ''Baschet Club For You'' Cluj-Napoca, filiala Bistrita-Nasaud. Micii baschetbalisti vor fi insotiti de catre cei doi profesori Emil Kosztelnik si Albert Villand. La invitatia ''BC Olimpic'' un membru al echipei Sighet-Online.ro va fi prezent la acest mini turneu pentru un viitor articol despre aceasta intalnire cu un club de baschet tanar si dornic de afirmare.

Le dorim succes micilor baschetbalisti sigheteni si celor doi profesori! Vom reveni cu detalii despre aceste meciuri.

 
Hai să omorâm sportul românesc. Poate aşa îl salvăm PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Ianuarie 2010 17:14

Uraaaaa, ce bucurie! Traiasca si infloreasca impecabilul Guvern al Romaniei, care doveste o aplecare fenomenala si nemaiintalnita fata de sportul romanesc! O aplecare atat de mare incat daca nu are mare grija se poate chiar rupe. Uraaaaa! Traiasca si infloreasca si scumpul nostru presedinte, cel care din noaptea in care si-a baut spriturile cu Becali si apoi s-a urcat la volan si-a jurat in barba sa faca totul pentru propasirea sportului romanesc. Uraaaaa! Multumim conducatorilor nostri ca au grija de copiii nostri sa faca sport cat mai mult sport. Uraaaaaa, tu-va muma-n …

 

Bugetul pentru sport va fi in 2010 mai mic cu 23% decat in 2009. Iar in 2009 a fost oricum, o mizerie. Si ia ghiciti ce o sa moara prima data cand mintea impecabila a acestor guvernanti si mai impecabili taie din banii de la sport? Da, ati ghicit juniorii, aia micii cu care le place oficialilor sa faca poze ca da bine la pulime. Sectiile de juniori si de copii din cadrul cluburilor finantate de la bugetul de stat o sa inchida primele portile. In conditiile in care oricum Romania e o catastrofa in ceea ce priveste numarul de copii si tineri legitimati raportat la total populatie.

Citeşte mai mult...
 
Sahistul Codrin Cotarlan din Sighet a reprezentat Ardealul la Grand Prix juniori de la Sibiu PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Ianuarie 2010 08:01

Scriam in numarul anterior al ziarului nostru ca anul trecut, marea revelatie a sportului sighetean a fost sahul, mai exact echipa de copii legitimati la Clubul de Sah Sig-Mar. Iata ca unul dintre micii sahisti vine sa confirme cele scrise: la grupa de varsta 8 ani, Codrin Cotarlan s-a calificat pe locul III pe tara. Este vorba de turneul Grand Prix juniori, desfasurat la Sibiu, intre 15 si 17 ianuarie, turneu la care au participat primii 12 sahisti din tara selectati de Federatia Romana de Sah. Codrin Cotarlan a fost singurul jucator care a reprezentat zona Ardealului, ceilalti concurenti fiind din sudul tarii si din Moldova.

Mentionam ca Grand Prix-ul sibian echivaleaza cu un campionat national, ceea ce face ca succesul micului geniu al sahului sa reprezinte corolarul activitatii Clubului de Sah Sig-Mar care, doar intr-un an de antrenamente cu prescolarii si scolarii, a reusit sa se alinieze cluburilor de prima linie din tara, cluburi cu experienta de multi ani in domeniu.

Citeşte mai mult...
 
Antrenament pentru fibrare PDF Imprimare Email
Luni, 18 Ianuarie 2010 16:57

Culturistii impart de obicei in doua perioadele de antrenament. Astfel, ei au o asa numita „perioada de masa” si o asa numita „perioada de fibrare”. Evident, perioada de fibrare este cea de dinaintea unui concurs sau, in cazul celor care nu concureaza, plasata, de obicei, inaintea vacantei de vara.
Daca, in era lui Arnold sau a lui Frank Zane, sportivii schimbau radical antrenamentul sustinand ca exercitiile de izolare, micsorarea pauzelor si marirea numarului de repetari pe serie sunt cele care aduc fibrarea, evident, pe langa regim si alergare ori ciclism, dupa aparitia in 1979 a lui Mike Mentzer, lucrurile s-au mai schimbat.

Ultima actualizare Luni, 18 Ianuarie 2010 17:11
Citeşte mai mult...
 
Sahul a fost revelatia anului 2009 a sportului sighetean PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Ianuarie 2010 19:47
Incontestabil, marea revelatie a anului 2009 a sportului sighetean a fost sahul, mai exact echipa de copii legitimati la Clubul de Sah “Sig-Mar”. Participarile de succes la turneele nationale si organizarea la Sighetu-Marmatiei a Campionatului National de Sah au impus clubul de sah sighetean printre cele mai importante din tara. La ora bilantului, Clubul de Sah “Sig-Mar” legitimeaza 76 de jucatori din care 51 copii si juniori si 25 seniori. In ceea ce priveste jucatorii copii, clasamentul celor mai bune calificative este dupa cum urmeaza:

1. Codrin Cotarlan (categoria II, 697 puncte CIV)

2. Dan Alexandru Dicu (cat II, 615 CIV)

3. Alexandru Rosu (cat II, 500 CIV)

Citeşte mai mult...
 
CFR-CSŞ Unirea Iaşi - cantonament la Borşa, meciuri de pregătire la Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010 19:36

Cantonamentul din Maramureş are loc în perioada 13-19 ianuarie 2010, iar sâmbătă, pe 16 ianuarie, boxerii ieşeni au făcut meciuri de pregătire la Sighetu Marmaţiei, împotriva tinerilor sportivi de la CSŞ Sighet, antrenaţi de cunoscuţii Claudiu Râşco şi Adrian Şteţca. 
După cum ne-a declarat de la faţa locului Nicu Brânzei, meciurile disputate pe ringul de la Sighetu Marmaţiei au fost fără decizii acordate de judecătorii de ring, antrenorii celor două echipe notându-şi elevii cu ajutorul unor „calificative”. Au avut loc următoarele meciuri de pregătire:
COPII:
- Cat. 38 kg: George Silvestru (CFR-CSŞ Unirea Iaşi) – Raul Papp (CSŞ Sighet);
JUNIORI:
- Cat. 46 kg: Gheorghe Jugan (Iaşi) – Alin Petrean (Sighet);
- Cat. 50 kg: Vasile Spatariu (Iaşi) – Sergiu Filimon (Sighet);

Citeşte mai mult...
 
Volei. CSS Sighet - Pro Volei Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010 17:29

Astazi de la orele 12:00, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei s-a disputat meciul de volei-cadete intre echipele CSS Sighet si CS Pro Volei Junior din Cluj Napoca. Putini spectatori, ca de altfel la orice manifestare sportiva din orasul nostru care nu este legata de fotbal, meciul a fost inceput in forta de catre echipa CSS Sighet, care a reusit sa isi adjudece primul set. Intregul meci a fost unul foarte strans, jucatoarele ambelor echipe jucand exemplar, dar scorul final a fost impotriva noastra, clujencele castigand meciul cu scorul de 3-2 la seturi.

Ultima actualizare Luni, 18 Ianuarie 2010 17:05
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 127 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact