logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Sighetenii, locul I pe judet la Olimpiada Scolara de Baschet (gimnaziu) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 26 Februarie 2010 16:58

 Ieri a avut loc la Baia Mare Olimpiada Nationala a Sportului Scolar - Baschet (gimnaziu). In cadrul acestei competitii, echipele sighetene s-au clasat pe primul loc, atat la fete (antrenor prof. Groza Mariana) cat si la baieti (antrenor prof.Fangli Anton).

 

Fete - Rezultate:

 SC."DR.IOAN MIHALYI DE APSA, Sighet - SC.GEORGE COSBUC Baia Mare= 60-26;

SC.DR.I.MIHALYI DE APSA - COL.NAT.VASILE LUCACIU = 52-20.


Clasament:

locul I: SC.DR.I.MIHALYI DE APSA, SIGHET, (antrenor, prof.Groza Mariana)

Ultima actualizare Vineri, 26 Februarie 2010 17:12
Citeşte mai mult...
 
Fotbal: CS Marmatia 96 - FC Cisnadie 1-2 (0-1) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 Februarie 2010 16:10
 Astazi, 26.02.2010 de la orele 14:00, pe stadionul municipal din Sighetu Marmatiei a avut loc meciul de fotbal dintre echipele CS Marmatia 96 si FC Cisnadie, meci contand pentru etapa a XVIII-a din cadrul returului Ligii a III-a, Seria 6. Echipa sigheteana a pierdut cu 2-1 in fata celor de la Cisnadie. La pauza, oaspetii conduceau cu 1-0, dupa care si-au marit avantajul la 2-0, CS Marmatia reusind cu greu sa marcheze golul de onoare.

 

Arbitrii partidei au fost Rodina Vasile la centru, asistat la cele doua tuse de catre Tunyogi Ferencz si Filip Vlad Andrei, toti trei din Zalau. Observatorul partidei a fost Jiga Dan din Bistrita-Nasaud.
Ultima actualizare Vineri, 26 Februarie 2010 17:48
Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei a CSS Sighet merge in sus PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 26 Februarie 2010 12:06

In urma rezultatelor obtinute, echipa de volei fete-junioare a Clubului Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei s-a calificat la turneul semifinal de volei Junioare, ce va avea loc la Tg. Mures in perioada 10-14 martie 2010. Alaturi de echipa sigheteana, in Seria II vor mai participa la competitie echipele CSU Medicina Tg.Mures1, CSS Turda, Bega Timisoara, CNMV Ploiesti si CSS Lugoj.

Le uram de pe acum mult succes fetelor si antrenorului!

 
Unele exercitii ''interzise'' la sala de forta PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Februarie 2010 20:09

In culturism si fitness exista o serie de exercitii care daca nu sunt efectuate corect, desi dau rezultate bune, iti pot afecta sanatatea.

Tractiunile la scripete, pentru spate, sunt recomandate doar celor care au o mare mobilitate a umerilor. In caz contrar, pot avea loc dislocari ale umerilor. Persoanele care doresc totusi sa isi lucreze muschii spatelui pot trage de bara in fata, nu la ceafa.

Din aceeasi categorie de risc, a accidentarilor pe care le poti suferi la umeri, face parte si exercitiul impins cu haltera de la ceafa, fiind recomandat exercitiul impins cu haltera de la piept, la fel de eficient si fara riscuri.

Ramat vertical cu bara pe langa corp este un alt exercitiu nerecomandat, din cauza riscului de compresare a nervilor la nivelul umerilor. In locul acestui exercitiu puteti opta pentru fluturari laterale cu gantere.

Ultima actualizare Miercuri, 24 Februarie 2010 20:17
Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia 96 - FC Cisnadie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 Februarie 2010 19:32

Astazi, 26.02.2010 de la orele 14:00, pe stadionul municipal din Sighetu Marmatiei se va disputa meciul de fotbal dintre echipele CS Marmatia 96 si FC Cisnadie, meci contand pentru etapa a XVIII-a din cadrul returului Ligii a III-a, Seria 6.

Arbitrii partidei vor fi Rodina Vasile la centru, asistat la cele doua tuse de catre Tunyogi Ferencz si Filip Vlad Andrei, toti trei din Zalau. Observatorul partidei va fi Jiga Dan din Bistrita-Nasaud.

Speram ca echipa sigheteana va juca un alt fel de fotbal in acest retur, un fotbal mai consistent, mai constant si vor fi mai multe meciuri castigate.

Ultima actualizare Vineri, 26 Februarie 2010 11:03
 
Turneul semifinal de baschet pentru echipele de baieti Under 13 se va juca in Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Februarie 2010 15:26

In perioada 5-7 martie se vor desfasura turneele semifinale ale Campionatului National Under 13, atat la baieti, cat si la fete. La baieti, BC Olimpic are calificate doua echipe, BC Olimpic Baia Mare si BC Olimpic Sighet, turneul urmand a se derula in Baia Mare.

 

U Mobitelco Cluj Napoca si CSS Speranţa Cluj Napoca vor juca in turneul semifinal alaturi de echipele din Maramures. La fete, BC Olimpic Baia Mare 1 va juca la Oradea, alaturi de echipe din Satu Mare, Cluj si Oradea.

Ultima actualizare Marţi, 23 Februarie 2010 16:21
Citeşte mai mult...
 
Trei atleti sigheteni au participat la Campionatele Nationale de Atletism Juniori II PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 22 Februarie 2010 21:25

In perioada 20-21 februarie, la Bucuresti, a avut loc finala Campionatului National de Juniori II-sala. De la Clubul Sportiv Sighet au participat un numar de 3 atleti si anume Lang Bianca, Fornvald Kevin si Plosnita Larisa, insotiti de domnii profesori Melinda Oros si Zoltan Csillik. Rezultatele sportivilor sunt superioare celor de anul trecut de la acelasi concurs, ceea nu poate fi decat spre binele lor si al clubului, desi la acest concurs atletii sigheteni nu au reusit sa se claseze pe locuri superioare.

Rezultatele celor trei sportivi sunt urmatoarele:

Citeşte mai mult...
 
Etapa judeteana la volei din cadrul ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 22 Februarie 2010 21:14

Astazi la Baia Mare a avut loc etapa judeteana la volei fete si baieti din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Au participat echipe de la Tg. Lapus, LPS Baia Mare si de la Colegiul National ''Dragos Voda'' din Sighetu Marmatiei. Echipele sighetene au fost insotite de catre domnul profesor Ioan Groza.

Rezultatele au fost urmatoarele:

la fete: CN ''Dragos Voda'' – LPS Baia Mare 2-1

CN ''Dragos Voda'' – Tg. Lapus 2-0

LPS Baia Mare – Tg. Lapus 2-0

Citeşte mai mult...
 
Andrei Logos de la CSS Sighet - argint in finala Cupei Romaniei la tineret la box PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Februarie 2010 08:19

Performantele CSS Sighet la box se tin in lant, parca pentru a demonstra o data in plus ca sportivii sigheteni merita mai multa atentie din partea autoritatiilor locale decat in prezent. Ieri au avut loc in Mangalia finalele Cupei Romaniei la box, tineret. La aceasta competitie, sigheteanul Andrei Logos - pregatit de Adrian Stetca (CSS Sighet) - a obtinut medalia de argint la tineret in finala categoriei 48 kg. Andrei Logos a fost foarte aproape de castiga aurul, acesta pierzand la doar un punct diferenta in fata lui Rusalin Caldaras (Arad). Aceasta performanta vine dupa ce pe 7 februarie, Marius Sidau a castigat argintul la categoria sa de box in Cupa Romaniei. 

Avem performante nationale exceptionale la box, atletism si alte sporturi, dar CSS nu are inca o locatie si o situatie bine reglementata. Sa speram ca, pana la urma, autoritatiile locale si conducerea CSS vor gasi o solutie pentru ca sportul scolar sighetean sa aiba si el casa sa.

Ultima actualizare Luni, 22 Februarie 2010 08:40
 
VIDEO: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la baschet s-a desfasurat si la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 19 Februarie 2010 19:43

In perioada 17-18.02.2010, in incinta salii de sport de la Colegiul National ''Dragos Voda'' s-a disputat etapa municipala la baschet din cadrul programului ''Olimpiada Nationala a Sportului Scolar'' la clasele I-VIII. Au participat echipe de fete si de baieti de la C.N ''Dragos Voda''-antrenor prof. Toni Fangli, Liceul ''Regele Ferdinand''-antrenor prof. Emil Kosztelnik, scoala ''I. M. de Apsa''-antrenor prof. Mariana Groza la fete si Marian Lazar la baieti si scoala ''George Cosbuc''-antrenor prof. Beniamin Toma. Arbitrajul meciurilor si secretariatul au fost asigurate de catre domnii profesori Dancus Lena, Albert Villand, Ioan Groza, Toni Fangli si Emil Kosztelnik.

Rezultatele meciurilor au fost urmatoarele:

Ultima actualizare Luni, 22 Februarie 2010 21:14
Vezi foto&video
 
Voleibalistele de la CSS Sighet bat tot! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 14 Februarie 2010 18:07

Astazi de la orele 12:00 a avut loc meciul de volei dintre echipele de fete ale CSS Sighet si CSS ''Avram Iancu'' Stei, judetul Bihor. Meciul disputat a fost la categoria cadete. Dupa ce saptamana trecuta echipa de junioare a clubului din Sighet a facut 3-0 cu echipa LPS Cluj, astazi si echipa de cadete nu a vrut sa ramana mai prejos decat ''surorile'' mai mari. De aceea a invins echipa bihoreana tot cu scorul de 3-0! Fetele au facut un meci frumos si s-a vazut pe ele ca de la meci la meci au evolutii din ce in ce mai bune desi astazi au jucat impotriva unor adversare mai slab pregatite. Asta nu poate sa fie decat un lucru bun. Dovada ca incep sa se implice mai mult in fiecare meci si antrenamentele lor dau rezultate.

Am vazut azi la meci oameni care nu au fost la meciurile trecute, oameni trecuti de varsta a doua, dovada ca sunt unii interesati de un pic de activitate sportiva, dar doar cei mai varstnici, cei care in tinerete erau implicati si participau la manifestari sportive.

Foto&video
 
FC Marmatia - Gloria II Bistrita 2-1 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 13 Februarie 2010 08:06

Vineri 12.02.2010 de la orele 13:00 s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele FC Marmatia Sighet si Gloria II Bistrita. Meciul s-a disputat pe un teren partial acoperit de gheata si apa, echipa sigheteana reusind totusi sa domine meciul aproape in totalitate. La pauza scorul a fost de 2-0 pentru FC Marmatia, golurile fiind marcate de Filimon in minutul 18 si de Szabo in minutul 20. In repriza a doua echipa oaspete a redus din handicap inscriind un gol in urma unui corner la poarta sighetenilor in minutul 75.

Citeşte mai mult...
 
Un nou meci de volei pentru echipa CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 12 Februarie 2010 07:54

Duminica 14.02.2010 de la orele 12 la Sala Polivalenta din Sighet, echipa de volei cadete a CSS Sighet va disputa un meci de volei in compania echipei similare a CSS Stei din Bihor. Cei care acum o saptamana au fost prezenti la meci sunt invitati si de aceasta data sa sustina echipa sigheteana. Cei care inca nu au fost la vreun meci sunt asteptati si ei sa vina sa vada un meci frumos al fetelor de la CSS Sighet.

Succes echipei si antrenorului!

Ultima actualizare Vineri, 12 Februarie 2010 19:14
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 125 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact