logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
FOTBAL. Liga a IV-a. Seria Nord - Marmatia Sighet a umilit Bradul Viseu cu 11-0 PDF Imprimare Email
Luni, 29 Martie 2010 13:08

S-a dat startul si in Seria Nord a Ligii a IV-a. Liderul Seriei, Tisa Sighet, a castigat in deplasarea de la Moisei. Borsenii au castigat la scor pe teren propriu in compania celor de la Barsana. Marmatia Sighet a realizat scorul etapei. Ocna Sugatag s-a impus surprinzator in fata celor de la Iza Dragomiresti, iar Foresta a batut in deplasarea de la Salistea de Sus.

Rezultate tehnice

Brisca Sarasau – Rozalina Rozavlea 1-4
Marmatia – Sighet – Bradul Viseu de Sus 11-0
CSO Borsa – Avantul Barsana 9-0
Salina Ocna Sugatag – Iza Dragomiresti 2-0
Zorile Moisei – Tisa Sighet 3-6
Recolta Salistea – Foresta Campulung 4-6

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de minihandbal. CSS Sighet a obtinut locul II PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Martie 2010 12:27

Sala sporturilor "Gelu Carabat" din Seini a gazduit faza judeteana a primei editii a Campionatului National de minihandbal pentru fete. Locul I a fost cucerit de gazdele competitiei, CS Seini, care s-a impus in finala cu 13-4 in fata echipei din Sighet. Sase echipe din Maramures inscrise, CSS 2 Baia Mare a renuntat sa se mai prezinte.

Grupa I
CS Marta - CSS Sighet 7-11
CS Marta - CSS 2 Baia Mare 10-0 (neprezentare)
CS Sighet - CSS 2 Baia Mare 10-0 (neprezentare)

Clasament

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia - FC Seso Campia Turzii 1-3 (final) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 26 Martie 2010 15:16

De la ora 15, pe Stadionul Municipal din Sighet a inceput meciul dintre CS Marmatia si FC Seso Campia Turzii, ocupanta locului secund in grupa a VI-a a ligii a treia de fotbal. Arbitri: Stefan Erdei – Ciprian Dansa (ambii din Oradea) si Gheorghe Bologan (Stei). Obs. Emil Arsa (Arad) si Iosif Vigu (Satu Mare).

 

Minutul 6: oaspetii deschid scorul si este 1-0 pentru FC Seso Campia Turzii

Minutul 29:  FC Seso Campia Turzii se detaseaza la doua goluri de echipa sigheteana.

Ultima actualizare Vineri, 26 Martie 2010 16:51
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Seria a VI-a – Marmatia vizeaza prima victorie din acest retur PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 26 Martie 2010 10:24

Vineri, cu incepere de la ora 15, pe Stadionul Municipal din Sighet, CS Marmatia va intalni FC Seso Campia Turzii, echipa antrenata de Ioan Tataran, ocupanta locului secund, pozitie care ii da dreptul pentru a participa la barajul de promovare in Liga a II-a. Marmatia, care a acumulat doar 19 puncte (niciunul in cele trei etape din retur), vine dupa o infrangere in deplasare la Sanatatea Cluj (0-3). Chiar daca in etapa precedenta, cei din Campia Turzii au pierdut pe teren propriu (2-3 cu CS Zlatna), jucatorii lui “Tati” nu renunta la obiectivul propus, si anume promovarea in liga secunda.

Situatia CS Marmatia este una delicata in conditiile in care jucatorii nu si-au mai primit salariile din luna decembrie 2009. Azi urmeaza sa aiba loc discutii cu noii administratori ai clubului, dupa ce consilierul local Gheorghe Pop a cedat functia pe care o avea din 1996.

Ultima actualizare Vineri, 26 Martie 2010 10:42
Citeşte mai mult...
 
Programul, arbitrii si observatorii delegati la meciurile din campionatele judetene PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Martie 2010 07:49

De maine, 27.03.2010 se da startul la returul Ligii a IV-a in toate seriile ei. Puteti afla de mai jos programul meciurilor, arbitrii si observatorii delegati la aceste meciuri.

Seria Nord
Brisca Sarasau – Rozalina Rozavlea
Arbitri: B. Bilasco – V. Bota, A. Muresan. Obs. Dumitru Stan.
Marmatia 2 Sighet – Bradul Viseu de Sus
Arbitri: R. Necrici – A. David, R. Soponar. Obs. Cori Seres.
CSO Borsa – Barsana
Arbitri: C. Chisiu – I. Goteciuc, R. Gyorfi. Obs. Silviu Palagi.
Salina Ocna Sugatag – Iza Dragomiresti

Citeşte mai mult...
 
Comisia de Disciplina a decis: Marmaţia Sighet pierde jocul cu CS Zlatna cu 3-0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 Martie 2010 19:44

Întrunită miercuri 24 martie 2010 la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat, printre altele, următoarea hotărâre: Jocul CS Zlatna - CS Marmaţia '96, încheiat  2-0 pe terenul de joc, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea formaţiei gazdă, echipa sigheteană folosind un jucător în stare de suspendare - Florin Filimon.

 
VIDEO: CN ''Dragos Voda'' a obtinut locul I pe judet la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 23 Martie 2010 18:17

Astazi de la orele 10:00 la Sala Polivalenta s-a desfasurat faza judeteana la baschet baieti la nivel de liceu. In competitie au fost angrenate 3 echipe, doua din Baia Mare, Colegiul National ''Gh. Sincai'' si Liceul Teoretic ''Nemeth Laszlo'' si una din Sighetu Marmatiei, cea a Colegiului National ''Dragos Voda'', condusa de catre dl. profesor Fangli Anton.

Arbitrajul a fost asigurat de catre dl. Butean M., in timp ce partea de secretariat a fost realizata de catre dl. Calin Ghe. din Baia Mare si dl. Groza Ioan de la CN ''Dragos Voda'' din Sighetu Marmatiei.

Echipa CN ''Dragos Voda'' i-a avut in componenta sa pe urmatorii jucatori:

Canta A., Roman C., Maran Al., Marchis A., Drimus A., Iuga M., Muntean V., Chindris A., Hotico C. si Teleptean A.


Rezultatele meciurilor disputate sunt urmatoarele:

Ultima actualizare Marţi, 23 Martie 2010 21:48
Foto&video
 
CNDV - locul I la interjudeteana de baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Martie 2010 14:28

 Sambata,20 martie 2010 a avut loc la Satu Mare intrejudeteana de baschet.

 

Echipa de baieti gimnaziu, coordonata de prof.Toni Fangli a ocupat locul 1.

 

Faza nationala va avea loc la Tulcea in perioada 22-25 aprilie 2010.
Ultima actualizare Luni, 22 Martie 2010 14:46
Citeşte mai mult...
 
S-a incheiat a doua editie a Cupei ''SighetFM'' la babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 21 Martie 2010 21:49

Astazi de la orele 9:30 la Sala Polivalenta, s-au disputat meciurile finale din cadrul editiei a II-a a Cupei ''SighetFM'' la babybaschet. Echipa castigatoare a oferit un adevarat spectacol sportiv atat prin jucatorii ei cat si prin antrenorul acesteia, ei reusind sa castige acest turneu datorita faptului ca au fost cea mai buna echipa, cea mai inchegata si cea mai disciplinata atat in teren cat si in afara acestuia. Dar rezultatele spun mai mult decat un articol lung si plictisitor, deci...


BC ''Olimpic'' Baia Mare II- BC ''Olimpic'' Baia Mare III 16-10

BC ''Olimpic'' Sighet I – BC ''Olimpic'' Baia Mare I 24-35

Dinamic CS Cluj Napoca – BC Mures 32-62

Ultima actualizare Duminică, 21 Martie 2010 23:18
Foto&video
 
Claudia Ples si Constantin Arba ne reprezinta judetul la Olimpiada Nationala de Sah PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Martie 2010 19:07

Sambata, 20 martie, la Colegiul National “Dragos Voda” din Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat faza judeteana la sah a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. In urma meciurilor extrem de tensionate, arbitrate de profesorii Csillik Zoltan si Ioan Danut Vraja-Lokos, clasamentul final se configureaza astfel: la baieti, pe locul I s-a clasat Constantin Andrei Arba (Colegiul National “Dragos Voda”), locul II – Laurentiu Andrei Arba si Vasile Hotea (ambii elevi ai Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii). In ceea ce priveste fetele, pe locul I s-a clasat eleva Colegiului National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare, Claudia Ples, iar pe locul II, Bianca Berinde, de la Colegiului National “Dragos Voda”. Avand in vedere faptul ca la faza nationala, care va avea loc in perioada 6-9 mai, la Galati, din fiecare judet se admit doar cate doi jucatori (un baiat si o fata), Maramuresul va fi reprezentat de Claudia Ples si Constantin Andrei Arba.

Citeşte mai mult...
 
Doi karatisti sigheteni au cucerit medalii de aur la Campionatul National PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Martie 2010 19:02

Ei s-au calificat pentru Europene si Mondiale.

Recent, la Cluj-Napoca s-a desfasurat a XI-a editie a Campionatului National de Karate – cadeti, juniori, seniori, organizata de Federatia Romana de Karate WKC, competitie la care, printre cei 184 de sportivi din 26 cluburi  participante, s-au numarat si doi karatisti ai Clubului de Karate Kamiza-Do din Sighetu-Marmatiei, condus de Sorin Halici (5 Dan) si Caius Lugojan (3 Dan). Si nu numai ca au participat, dar au cucerit medalii de aur. Este vorba de Cosmin Vladut Repa (categoria cadeti) si Silvia Helici (seniori) care, datorita acestor rezultate de exceptie, s-au calificat pentru Campionatele Europene din Portugalia si la cele mondiale ce vor avea loc in Brazilia.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Ziua a doua a Cupei ''SighetFM'' la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 20 Martie 2010 21:22

Azi, de la orele 8:00 a inceput a doua zi a meciurilor din cadrul Cupei ''SighetFM'' la babybaschet, meciuri care au tinut pana la orele 17:30, ele desfasurandu-se in aceleasi sali de sport ca si in prima zi. Azi toate partidele au fost mai aprig disputate, pentru ca fiecare dorea un loc cat mai sus pentru a se califica in finale. Toti copii au jucat cu multa daruire si au luptat pentru fiecare minge si e o deosebita placere sa ii vezi alergand de colo-colo pe teren pentru a pune mana pe minge, pentru a o pasa eventual mai departe sau, si de cele mai multe ori, sa arunce mingea la cos si sa inscrie. Si daca reuseau, primul lucru pe care il faceau era sa se uite inspre antrenor pentru a-l vedea multumit, iar pe urma se uitau spre parinti, mandri ca au reusit. Acest eveniment este doar la a doua editie si implica un efort deosebit din partea tuturo celor care realizeaza evenimentul, in special din partea profesorilor de baschet de la BC ''Olimpic'' Sighet care isi petrec 3 zile doar pe terenurile de baschet si in preajma lor, pentru a fi la dispozitia echipelor invitate la turneu.

Rezultatele celei de a doua zi sunt urmatoarele:

Ultima actualizare Duminică, 21 Martie 2010 00:32
Foto&video
 
Balaci a fost idolul meu PDF Imprimare Email
Vineri, 19 Martie 2010 23:41

Toate mărturiile timpului, te trimit spre Vasile Arezanov, fost ju­cător al echi­pei FC Baia Mare, ca fiind cel care i-a curmat ca­riera de per­for­manţă fotbalistică lui Ilie Balaci. Se în­tâmpla la 21 februa­rie 1984.

Meciul jucat la Baia Mare în faţa Universităţii Craiova avea să fie câşti­gat de gazde cu 1-0, gra­ţie golului înscris tocmai de Arezanov. A reuşi să discuţi cu cel care era fun­daş dreapta în echipa ma­ramure­şea­nă de atunci nu e tocmai o întreprin­dere uşoară. În primul rând pentru că acesta s-a mutat în Sighetu Marma­ţiei. Apoi, el stă destul de rar prin ţară. "Vreo 10 ani, după 35 de ani, am mai jucat în Ungaria, la judeţ. Acum, lu­crez cu un patron care mă cheamă me­reu la cules de struguri sau de măs­line în Italia. Nu câştig extraordinar, dar, oricum, mai bine ca în Ro­mâ­nia. Din păcate, stau departe de familie", ne spune "călăul lui Balaci", aşa cum l-a numit presa vremii, care are acum 52 de ani. Ţine să ne facă o pre­ci­zare. "Nu mă cheamă Vasile, ci Gri­go­re. Nu ştiu cum s-a ajuns la numele ăşta. De fapt, porecla mea era Gogu.

Ultima actualizare Sâmbătă, 20 Martie 2010 00:06
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 123 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact