logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
VIDEO: Faza zonala la baschet liceu-baieti a inceput astazi la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 16 Aprilie 2010 19:46

Astazi de la orele 16:30 la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei a inceput faza zonala la baschet-baieti liceu. In competitie sunt angrenate 3 echipe: LPS Satu-Mare, LPS Oradea si echipa Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet antrenata de catre domnul profesor Fangli Anton. Pe langa aceste echipe participa si o echipa a Colegiului National ''Andrei Muresanu'' din Bistrita-Nasaud, care a venit doar pentru meciuri de testare si nu participa la competitia oficiala.

In prima zi s-au disputat doua meciuri foarte interesante, mai ales cel in care a fost implicata echipa sigheteana impotriva celor din Oradea. Un meci cu adevarat plin de implicatii fizice, doi dintre componentii echipei CNDV fiind accidentati, unul din ei nemaiputand evolua in meciurile de maine. Echipa oradeana are jucatori impresionanti atat prin calitatile fizice, inaltime si gabarit, cat si prin tehnica de care dau dovada.

 

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 06:16
Foto si video...
 
Gloria II Bistriţa - CS Marmatia 2-1 PDF Imprimare Email
Vineri, 16 Aprilie 2010 18:15

Gloria II si CS Marmatia s-au intalnit astazi pe terenul de la Iproeb, intr-o partida contand pentru etapa a 24-a a Ligii a III-a la fotbal. Bistritenii s-au impus cu scorul de 2-1, dupa un meci de angajament, pe o vreme ploioasa.
Gloria II incepe bine meciul si Padurariu are prima mare ocazie, dar trimite alaturi din numai 6 metri, singur cu portarul. Oaspetii sunt mai eficienti si Trif deschide scorul in minutul 10, reluand cu capul din interiorul careului, o lovitura de colt de pe dreapta (1-0). Dupa marcarea golului, tot oaspetii sunt mai periculosi in atac, Greab salvandu-si echipa in doua randuri pana la pauza.

La reluare, bistritenii intra mai hotarati in teren si Rogozan egaleaza in minutul 48, indeplinind o simpla formalitate dupa o centrare a lui Rob, de pe drepta (1-1). In minutul 56, Marginean executa o lovitura libera de la 25 de metri, dar portarul Pascu scoate de sub bara. Si oaspetii rateaza ocazia desprinderii, Achim trimitand pe langa, dupa o faza la care portarul Greab s-a incurcat cu Fizesan. Cu un sfert de ora inainte de final, Levente aduce bucuria in tabara Gloriei, invingandu-l pe Pascu cu un sut pe jos, din interiorul careului si stabilind scorul final, 2-1.

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 06:17
Citeşte mai mult...
 
Concurs internaţional de dans sportiv “Transylvania International Dance Cup” 1 - 2 Mai 2010, la Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Aprilie 2010 13:35

Clubul de dans sportiv “Pro Dance 2000”  organizează la Baia Mare, jud. Maramureş primul concurs de mare anvergură cu participare internaţională, sub egida Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv – IDSF şi a Federaţiei Naţionale de Dans Spotiv – FRDS.

 

Clubul “Pro Dance 2000” sarbătoreşte împlinirea celor 10 ani de activitate prin organizarea primei ediţii a concursului “Transylvania Intrenational Dance Cup” care se va desfăşura în perioada 1-2 Mai 2010 în Baia Mare, jud. Maramureş, la  Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

Ultima actualizare Joi, 15 Aprilie 2010 13:41
Citeşte mai mult...
 
Comisia de disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a amendat CS Marmaţia Sighet cu 3.200 lei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Aprilie 2010 08:33

Întrunită miercuri 14 aprilie 2010 la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a luat, printre altele, hotararea de a omologa cu 3-0 Jocul CS Marmaţia '96 - CSM Sebeş în favoarea echipei oaspete doerece formaţia gazdă a rămas in timpul desfăşurării jocului în doar 6 jucători. De asemenea clubul gazdă a fost sancţionat şi cu o penalitate sportivă de 3.200 lei.

Va reamintim ca etapa trecuta, deoarece multi jucatori de la echipa sigheteana nu au vrut sa intre pe teren pentru ca nu si-au primit banii,  echipa CS Marmatia a inceput meciul cu 7 jucatori pe teren. La scorul de 0 - 3 pentru oaspeti, in minutul 30,  s-a accidentat un jucator de la CS Marmatia astfel partida luand sfarsit

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Etapa judeteana la baschet-liceu fete s-a desfasurat la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 13 Aprilie 2010 20:25

Astazi, 13.04.2010 de la orele 10:00 la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei s-au disputat meciurile contand pentru faza judeteana la baschet-liceu la fete. La competitie au participat trei echipe si anume de la liceul ''Gh.Sincai'' si Colegiul ''N.Titulescu'' din Baia Mare si de la Colegiul National ''Dragos Voda'' din Sighet, echipa fiind antrenata de catre domnul profesor Ioan Groza.

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Liceul ''Gh.Sincai''-CN ''N.Titulescu'' 51-45

CN ''Dragos Voda''-Liceul ''Gh.Sincai'' 41-47

CN ''Dragos Voda''-CN ''N.Titulescu'' 36-56

Ultima actualizare Joi, 15 Aprilie 2010 14:15
Mai multe foto si video
 
10 medalii pentru maramureseni la Transylvania International Dance Contest PDF Imprimare Email
Luni, 12 Aprilie 2010 09:35

Federatia Romana de Dans Sportiv si Clubul de Dans Sportiv Quickstep Cluj Napoca a organizat - ieri si astazi - a treia editie a concursului Transylvania International, in sala sporturilor "Horia demian" din Cluj. Arbitri din patru tari. Printre concurenti, reprezentanti ai Prodance Baia Mare, Galactic Baia Mare, Top Dance Baia Sprie si Mini Maxi Dance Sighetu Marmatiei. De zece ori au urcat maramuresenii pe podiumurile diferitelor categorii: trei locuri I, cinci locuri II si doua locuri III au fost obtinute.



REZULTATELE DANSATORILOR MARAMURESENI

Citeşte mai mult...
 
Cupa Liceelor editia 2009/2010, etapa locala. Rezultate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 Aprilie 2010 18:11
Faza grupelor:
Grupa A:
Liceul "Taras Sevcenko" 
Grupul Scolar Forestier (Liceul Nr.1)
Liceul "REGELE FERDINAND"

Grupa B:
Liceul "Leovey Klara"
Colegiul National "Dragos Voda"
Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii(Liceul Nr.2)

Din grupa A s-au calificat in Finala Mare Liceul "Regele Ferdinand" iar in Finala Mica s-a calificat Grupul Scolar Forestier (Liceul Nr.1)
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Meciul dintre CS Marmatia Sighet si CSM Sebes s-a terminat in min. 30 la scorul de 0 - 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Aprilie 2010 14:13

Azi, de la ora 17 trebuia sa se dispute meciul dintre CS Marmatia Sighet si CSM Sebes din cadrul ligii a III-a, seria a VI-a de fotbal. Se stia ca meciul este compromis inca de acum cateva zile deoarece echipa sigheteana de fotbal nu avea posibilitatea nici macar sa plateasca arbitrii. Totusi, pana la urma,meciul a inceput, insa de la echipa gazda multi jucatori nu au vrut sa intre pe teren deoarece nu si-au primit banii. In aceste conditii,  echipa din Sighetu Marmatiei a inceput meciul cu 7 jucatori pe teren. La scorul de 0 - 3 pentru oaspeti, in minutul 30,  s-a accidentat un jucator de la CS Marmatia astfel partida luand sfarsit (regulamentul nu permite ca o echipa sa evolueze cu mai putin de 7 jucatori).

Nu stim care va fi deznodamantul meciului in aceste conditii, dar stim sigur ca echipa locala de fotbal este intr-o situatie financiara foarte delicata. Jucatorii si antrenorii nu si-au mai primit drepturile salariale din luna noiembrie, nu exista bani pentru deplasari, toate acestea in conditiile in care de la bugetul local s-a decis alocarea a 1.5 miliarde lei vechi, din care majoritatea banilor vor fi investiti in infrastructura stadionului. Totusi, banii nu ajung clubului si se va incerca obtinerea de fonduri si de la consiliul judetean.

Ultima actualizare Vineri, 09 Aprilie 2010 18:42
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Seria a VI-a – Nu se stie daca Marmatia va juca vineri PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Aprilie 2010 20:43

Dupa cum v-am informat, in etapa trecuta, CS Marmatia Sighet nu s-a prezentat la jocul din deplasare cu Gaz Metan Medias II, din lipsa de resurse financiare. Nu este sigur ca sighetenii vor evolua maine pe propriul teren in compania echipei CSM Sebes, deoarece Primaria Sighet, singurul finantator, nu a virat banii necesari in vederea platii baremului de arbitraj. Este normal ca Marmatia nu a reusit niciun punct in acest retur, avand in vedere ca jucatorii au efectuat doar un singur antrenament pe saptamana si nu si-au mai primit drepturile banesti din noiembrie. Tot in aceste zile vom vedea daca antrenorul Vasile Oana, neplatit nici el din noiembrie, va mai continua la echipa sigheteana.

Programul etapei si oficialii:

Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfasurat Campionatul Judetean de Fotbal la clasele I-IV PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Aprilie 2010 08:05

La Sighetu-Marmatiei, in organizarea Scolii cu clasele I-VIII “George Cosbuc” s-a desfasurat Campionatul Judetean de Fotbal la clasele I-IV la care au participat cinci echipe din Baia Mare, Baia Sprie, Viseu de Sus si Sighetu-Marmatiei. In urma meciurilor arbitrate de Attila Kosa, clasamentul este dupa cum urmeaza< locul I, echipa Scolii 18 Baia Mare (profesor Octavian Dragomir )> locul II – Scoala “George Cosbuc” Sighet (profesor Veniamin Toma)> locul III – Scoala nr. 7, Viseu de Sus (profesor Daniel Tomoiaga)> locul IV – Scoala “Dimitrie Cantemir” Baia Mare (profesor Adrian Suta)> locul V – Scoala nr. 2 Baia Sprie (profesor Emil Petric). Ca la orice campionat care se respecta, a fost desemnat si un golgeter, in persoana lui Tudor Suciu (Scoala nr. 18, Baia Mare), Cel mai tehnic jucator – Andrei Hreniuc (Scoala “George Cosbuc” Sighet) si Paul Leampar (Scoala nr. 18 Baia Mare), iar diploma de Cel mai bun portar i-a revenit lui Andrei Kutnik (Scoala nr. 7 Viseu de Sus). Meciurile su fost asistate medical de medicul Ana Ardelean, iar Comisia judeteana de fotbal a fost reprezentata de chiar presedintele ei, Iosif Fagadaru, care l-a felicitat pe profesorul Nelu Miel, organizatorul campionatului.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmaţia Sighet nu face deplasarea la Mediaş PDF Imprimare Email
Joi, 01 Aprilie 2010 06:50

CS Marmaţia Sighet ar fi trebuit să întâlnească vineri în deplasare echipa Gaz Metan Mediaş, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 22 din Liga a treia, seria a şasea. Aflaţi în zona roşie a clsamentului, cu înfrângeri pe line în partidele din retur sighetenii sunt acum şi în imposibilitatea de a face deplasarea la Mediaş.

Preşedintele clubului sighetean, Gheorghe Pop, a declarat că echipa nu are bani să facă deplasarea la Mediaş, lucru despre care a înştiinţat şi Federaţia. Formaţia sigheteană se bazează pe banii alocaţi de autorităţi, însă deocamdată aceştia nu au intrat în conturile clubului. 

Pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, partida dintre cele două formaţii este trecută drept anulată.

Citeşte mai mult...
 
Sighetenii au dominat turneul Grand Prix Junior la Sah de la Satu Mare PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Martie 2010 13:04

In perioada 25-28 martie, la Casa de Cultura a Tineretului German din Satu Mare s-a desfasurat editia a VIII-a a Grand Prix Junior la Sah dotat cu Cupa “Vointa – Informatia Zilei”, un concurs open general pentru copii cu varsta cuprinsa intre 8-12 ani, competitie raportata la Federatia Romana de Sah pentru obtinerea de norme si calculul coeficientului ELO si CIV (Coeficient International Valoric). Clubul de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei a participat cu zece concurenti si nu numai ca a participat, dar a dominat turneul, reusind sa urce pe podium cu cinci mici sahisti, coechipierii lor castigand binemeritate puncte la normele de categorie. Astfel, locul I, cupa si medalia de aur a fost cucerit de Dan Alexandru Dicu, in timp ce colegul lui de la Scoala cu clasele I-VIII “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”, Codrin Cotarlan, a cucerit locul II, premii cu atat mai merituoase cu cat la cei opt anisori cei doi i-au depasit pe adversarii de 12 ani. La fete, pe locul II s-au clasat sahistele Fulvia Carina Lumei si Andra Campean. In continuare, Alexandru Rosu a cucerit un binemeritat loc III. La proba dezlegari, s-a impus Codrin Cotarlan, cucerind locul II. Dintre cei care nu au ajuns sa urce pe podium s-au remarcat Felix Cosmin Orga si Roland Csurka. Competitia, la care au participat 59 de tineri sahisti din Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Marghita, Vulcan si Sighetu-Marmatiei, a fost arbitrata de bucuresteanul Dinu Ioan Nicula, din partea Federatiei Romane de Sah, si Ciprian Munteanu, din Satu Mare.

Citeşte mai mult...
 
Raluca Ghinda câştigă două turnee de tenis în Austria PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Marţi, 30 Martie 2010 09:03

Săptămâna trecută s-au desfăşurat în Austria două turnee de tenis de câmp la categoria fete 16 ani: Masters WTV Raiffensen Circuit şi Babalat Junior Circuit 2010. Tenismena sigheteancă Raluca Ghinda, antrenată de Marius Balea, a reuşit să câştige ambele turnee, cupe şi medalii puse în joc de organizatori.


După o vacanţă prelungită de iarnă  petrecută acasă cu familia din Sighet şi apoi antrenamente intense la Pro Tennis College, iată că Raluca demonstreză din nou că este o forţă în tenisul de câmp, cele două turnee deja câştigate pe anul 2010 fiind o dovadă a valorii tenismenei sighetene.

Ultima actualizare Joi, 22 Aprilie 2010 10:25
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 122 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact