logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
OINA. Tisa Sighet participa la editia 55 a Cupei Romaniei PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Iulie 2010 12:42

ACS Tisa Sighet participa la editia 55 a Cupei Romaniei la oina. Competitie organizata de Federatia Romana de Oina in perioada 22-25 iulie, in comuna Cumpana din judetul Constanta. Alaturi de maramureseni, la Cupa Romaniei vor mai participa echipele CS Crasna Gorj, CS Victoria Surdila Greci - Braila, CSM Ramnicu Sarat, CS Univest Arad, ACS Frontiera Tomis Constanta, CS Straja Bucuresti, CS Biruinta Gheraiesti (campioana en-titre). Echipele vor fi impartite in doua serii de cate patru echipe, prin tragere la sorti, jucand in sistem fiecare cu fiecare, apoi locurile 1 si 2 din serii joaca in sistem incrucisat pentru accederea in semifinale. Invinsele isi vor disputa finala mica (pentru locurile 3-4), iar invingatoarele vor juca finala mare (pentru locurile 1 si 2).

Primele meciuri vor avea loc in 22 iulie, de la ora 16.00, pe stadionul din comuna Cumpana. In 23 iulie, incepand cu ora 16.00, se vor juca in continuare meciuri de calificari, iar de la ora 18.00 sunt programate semifinalele. Sambata, 24 iulie, de la ora 17.00, este programata finala mica, iar la ora 18.30 se va juca finala Cupei Romaniei, care va fi inregistrata integral de TV Neptun. Federatia Romana de Oina l-a invitat pe celebrul Cristian Topescu sa comenteze aceasta partida, alaturi de Bogdan Predescu de la Radio Romania Actualitati. In jurul orei 19.30 va avea loc festivitatea de premiere. Vor fi cucerite trofee, tricouri personalizate, plachete, diplome.

Citeşte mai mult...
 
Atletele de la CSS Sighet au cucerit din nou medalii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 19 Iulie 2010 13:55

In perioada 16-17 iulie la Bucuresti au avut loc Campionatele Nationale de Seniori si Tineret, desfasurate pe baza sportiva a CS ''Dinamo''. De la CSS Sighet au participat Michnea Georgiana la proba de saritura in lungime si Trifoi Celia la probele de 100m si 200m viteza.

Michnea Georgiana a obtinut locul III si medalie de bronz cu o saritura de 6.08m. Trifoi Celia a obtinut locul III si medalie de bronz la proba de 100m cu timpul de 12.07, iar la proba de 200m a obtinut locul VI cu un timp de 24.90.

Felicitari ambelor sportive si antrenorilor care le pregatesc!

Unii castiga medalii, altii se bucura ca nu au castigat un meci in Cupa Romaniei. Frumos, nu?

Ultima actualizare Luni, 19 Iulie 2010 14:28
 
Lapusul Tg. Lapus-FC Marmatia Sighet. Impresii dupa meci...cu de-amanuntul PDF Imprimare Email
Luni, 19 Iulie 2010 13:37

Meci paradoxal in prima faza a Cupei Romaniei - Timisoreana, editia 2010/2011. Lapusul Tg. Lapus a invins Marmatia Sighet cu 4-2 (1-0) si gazdele merg mai departe. Doar ca, in lumina "amanuntului" ca echipa gazda achita toate cheltuielile, nici echipa din Targu Lapus si nici cea din Sighet nu si-a dorit victorie, dat fiind ca - in ambele cazuri - saracia e mare si fiecare leu trebuie savant gestionat pentru supravietuirea in campionat. In consecinta, delegatul din Targu Lapus era trist ca a castigat, iar cel din Sighet bucuros ca a evitat sa continue parcursul in Cupa Romaniei.

Arpad Horvath, delegat Lapusul Targu Lapus, a marturisit ca este bucuros pentru victorie, dar trist pentru costurile implicate: "Baietii s-au daruit exemplar, pe caldura, fara conditii de antrenament. Oaspetii, echipa care a retrogradat si care, poate, a picat psihic si nu a dat tot ce-a putut. Poate nu a fost nici echipa completa.

Ultima actualizare Luni, 19 Iulie 2010 13:54
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Lapusul Tg. Lapus - Marmatia Sighet 4-2 (1-0) PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Iulie 2010 22:30

Meciul a fost la discretia lapusenilor, care s-au impus lejer in fata sighetenilor de la Marmatia Sighet. La inceputul primei reprize, sighetenii au dat de inteles ca au jucat in liga a treia si au incercat de doua ori poarta aparata de Filip.

Dupa niciun sfert de ora, lapusenii au pus stapanire totala pe joc si au si reusit sa marcheze prin Cosma, inainte de pauza de hidratare.
 
In repriza secunda, la carma jocului au fost tot lapusenii, care au marcat prin acelasi Cosma, culmea tot inainte de pauza de hidratare.

Tot lapusenii rateaza ocazii incredibile, care puteau ridica scorul. Cu zece minute inainte de final, sighetenii se trezesc. Perice profita de o balbaiala in apararea lapusenilor si marcheaza.

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Iulie 2010 22:45
Citeşte mai mult...
 
Cupa Romaniei. Lapusul Tg. Lapus – CS Marmatia 96 PDF Imprimare Email
Joi, 15 Iulie 2010 13:17

Sambata, de la ora 17.30, stadionul “Lapusul” din Tg. Lapus va gazdui faza 1 a Cupei Romaniei - Timisoreana, editia 2010/2011. Lapusul Tg. Lapus va primi vizita sighetenilor de la CS Marmatiei 96. Partida va fi condusa de o brigada din Maramures, avandu-l la centru pe Marius Barbus. El va fi ajutat la cele doua tuse de Marius Maghiar si Cristian Lucaci. Observator din partea FRF a fost delegat Cornel Pantea din Oradea, judetul Bihor. FRF a trimis observatori din Baia Mare, la alte doua jocuri: Ioan Hotico la Vointa Livezile – Unirea Dej si Traian Marchis, la Somesul Oas – Turul Micula.

Citeşte mai mult...
 
Semifinalele campionatului naţional de Juniori A1 se joaca pe stadionul municipal din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Luni, 05 Iulie 2010 08:22

  Update:

 Deoarece echipa BRADUL Roznov nu s-a prezentat, in aceasta grupa s-au jucat doar trei partide:

 joi, 8 iulie
ora 18.30: FC BIOLAND Paleu - CS Vladimirescu 2003 0 - 0

vineri, 9 iulie
ora 16.30: CS TISA Sighet - CS Vladimirescu 2003 1 - 2

sambata, 10 iulie

ora 10.00: CS TISA Sighet - FC BIOLAND Paleu 5 - 5

In urma rezultatelor merge mai departe in finala echipa CS Vladimirescu 2003 

Ultima actualizare Sâmbătă, 10 Iulie 2010 13:22
Citeşte mai mult...
 
Pompierii militari sigheteni sunt buni la fotbal-tenis PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 27 Iunie 2010 18:19
Pe durata acestui sfârşit de săptămână, pe terenul de sport al inspectoratului, s-a desfăşurat etapa pe unitate a Campionatului de fotbal- tenis “Cupa A.S.P.R.“, ediţia 2010. Cei mai pricepuţi pompieri la acest sport, calificaţi după meciurile desfăşurate în perioada precedentă în subunităţile din judeţ, s-au întrecut pe durata mai multor ore şi seturi.

După partide viu disputate, cu faze de mare abilitate tehnică şi angajament, arbitrii au consemnat următorii câştigători:

La simplu- locul întâi a fost ocupat de lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului Sighetu Marmaţiei, pe locul doi s-a clasat sg.maj. Cristian Sabău, de la reşedinţa inspectoratului, iar pe locul trei, plt.adj. Radu Mureşan, de la Garda de Intervenţie Şomcuta Mare.

La dublu, întrecerea a fost câştigată de cuplul slt. Vasile Pop- sg.maj. Frank  Nguyen, urmat, în ordine de  echipele sg.maj. Norbert Szepi- sg.maj. Ovidiu Rus şi lt. Nicuşor Miclăuş- plt.adj. Radu Mureşan.

Citeşte mai mult...
 
Nu va bateti joc de sportul sighetean! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 25 Iunie 2010 13:49

  Probabil in aceste vremuri de criza nu exista la Primaria Sighet bani pentru orice. Probabil sedintele Consiliului Local au alte prioritati in agenda. Probabil comisia de sport-cultura din cadrul Consiliului Local, daca mai exista, nu a fost vreodata pe stadionul municipal ca sa vada in ce stare este acesta. Nu spun ca e de aruncat la gunoi, dar nici de iesit cu el in lume nu se poate. Tribune de pe care cad bucati mari de beton, tribune pe care nu prea exista locuri amenajate unde sa stai atunci cand ''se joaca'' fotbal, tribune din care ploua in sala de forta de la parterul cladirii principale, tribune pe care se da un strat de var in fiecare an, aceasta actiune incadrandu-se probabil in procesul de ''schimbare la fata'' ce are loc anual la stadion. Acest stadion a fost construit prin anii 70-75 parca, deci a trecut ceva vreme de atunci, a trecut si printr-un incendiu. Dar din pacate nu a trecut printr-un proces de renovare completa.

Ultima actualizare Joi, 16 Decembrie 2010 23:42
Citeşte mai mult...
 
La Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat un regal de tenis PDF Imprimare Email
Luni, 21 Iunie 2010 17:21

Sfarsitul de saptamana a oferit iubitorilor sportului alb din Sighetu-Marmatiei un adevarat regal organizat de neobositul profesor al Clubul Sportiv Scolar Sighet, Eugen Mihaljek, regal care a cuprins concursul de tenis dotat cu “Cupa Marmatia”, concurs inclus in calendarul oficial al Federatiei Romane de Tenis, la care au participat in jur de 50 de jucatori din Baia Mare, Zalau, Cluj-Napoca si Sighetu-Marmatiei. In paralel, pe terenurile de tenis sighetene a avut loc intalnirea anuala dintre echipele de seniori din Sighetu-Marmatiei si partenerii lor din localitatea Lucinec din Slovacia.

Competitia a fost organizata pe categorii de varsta

Avand in vedere numarul mare de participanti, organizatorii au decis ca “Cupa Marmatia” sa se joace pe categorii de varsta, motiv pentru care, la final, au fost acordate cinci cupe.

Ultima actualizare Luni, 21 Iunie 2010 17:30
Citeşte mai mult...
 
FOTO: Campionatul de fotbal „Cupa de vară” la Strâmtura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Iunie 2010 14:37

Sâmbătă, 19 iunie, A.S. Fraţii Minori în colaborare cu Parohia greco-catolică „Adormirea Maicii Domnului” Strâmtura, au organizat pe terenul Oratoriului de la Strâmtura, un campionat de fotbal, ediţia de vară.

La acest turneu au fost prezente 9 echipe formate din tineri sub 16 ani, echipe ale parohiilor greco-catolice, dar nu numai: Strâmtura, Bârsana, Borşa, Sighet, Săpânţa, Hoteni, Tisa, Giuleşti şi echipa clasei a VIII-a a Colegiului Naţional Dragoş-Vodă (CNDV).

După disputarea meciurilor în grupe, primele clasificate au jucat şi meciurile pentru calificarea în finale. Finala mică s-a disputat între echipele: Tisa – Borşa, iar finala mare între echipele: Hoteni – clasa a VIII-a CNDV. În urma acestor meciuri pe primul loc s-a clasat echipa din Hoteni urmată de echipa clasei a VIII-a CNDV şi echipa Borşa.

Ultima actualizare Luni, 21 Iunie 2010 14:47
Vezi foto
 
Campionatul national al juniorilor A1 - retur. Somesul Oar - Tisa Sighet 0 - 2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Iunie 2010 08:49

Ieri, 20 iunie 2010 s-a  disputat returul etapei interjudeteane a Campionatului national al juniorilor A1.  Echipa Tisa Sighet (campiona judetului Maramures) a invins si in deplasare cu scorul de 2 la 0 pe Somesul Oar (campioana judetului Satu Mare) dupa ce pe teren propriu scorul a fost de 5 la 0.

Etapa semifinala va avea loc in perioada  08 – 11 iulie 2010 iar finalele (loc 1-2 si 3-4) in 14 iulie la CNAF Mogosoaia.

Citeşte mai mult...
 
BC Olimpic 1 Sighet - locul 8 la CN de Babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 20 Iunie 2010 21:32

În perioada 13-19 iunie s-a desfăşurat, la Braşov, Campionatul Naţional de Babybaschet, la care BC Olimpic a participat cu nu mai puţin de cinci echipe, una la feminin şi patru la masculin.


La fete, BC Olimpic Baia Mare a încheiat pe locul 12, iar la băieţi poziţiile în clasament ale echipelor noastre au fost următoarele: BC Olimpic 1 Sighet - locul 8, BC Olimpic 1 Baia Mare - locul 14, BC Olimpic 2 Sighet - locul 24 şi BC Olimpic 2 Baia Mare - locul 33. Menţionăm şi un rezultat individual: Husti George de la BC Olimpic 1 Baia Mare a obţinut locul 3 la concursul "Coşul de aur", înscriind 26 de coşuri din 30 de aruncări.


BC Olimpic a fost felicitat pentru numărul mare de participanţi (cinci echipe), pentru modul frumos în care sportivii noştri s-au prezentat la acestă competiţie, fiind cea mai plăcută surpriză a turneului din acest an.

Ultima actualizare Duminică, 20 Iunie 2010 21:40
Citeşte mai mult...
 
BC Olimpic 1 Sighetu Marmatiei, echipa calificata in lupta pentru locurile 1-12 la Campionatul National de Babybaschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Iunie 2010 15:07
La Braşov se desfăşoară, din 13 iunie, CN de Babybaschet, competiţie la care BC Olimpic participă cu 5 echipe.

La băieţi, BC Olimpic 1 Baia Mare s-a clasat pe locul 4 în grupă, cu trei victorii şi două înfrângeri (ca şi echipele de pe locurile 2 şi 3, însă fiind dezavantajată de coşaveraj). În urma acestei clasări va lupta în zona locurilor 13-24, ca şi colegii de la BC Olimpic 2 Sighetu Marmaţiei, în timp ce BC Olimpic 2 Baia Mare va juca în grupa pentru locurile 25-36. Cea mai bună performanţă aparţine celor de la BC Olimpic 1 Sighetu Marmaţiei, calificaţi în lupta pentru locurile 1-12.

La fete, echipa noastră caută încă drumul către prima victorie, după ce a pierdut onorabil primele meciuri.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 117 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact