logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Echipa de baschet a CSS Sighet joaca azi in deplasare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Martie 2017 08:03

Azi 25.03.2017 de la orele 12.30 echipa  de baschet U16 din cadrul CSS SIGHET va disputa la sala de sport a Universitatii Tehnice si Constructii din Bucuresti un meci impotriva echipei similare ACS DAN DACIAN BUC, din cadrul Campionatului National de baschet.

P.S - Sighetenii aflati prin zona sunt rugati sa se prezinte la sala pentru a face galerie echipei:)
 

 
Faza judeteana a ONSS la baschet - gimnaziu si-a desemnat castigatorii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Martie 2017 07:58

 Sala de sport a Colegiului National,,DRAGOS  VODA" a fost gazda Fazei Judetene la baschet gimnazial .Dupa o prestatie foarte buna,atat la baieti cat si la fete,sighetenii au reusit sa se claseze pe locul I.

REZULTATE :

Baieti - Colegiul ,,Dragos Voda" - Scoala Gimnaziala,,George Cosbuc" Baia Mare = 103 - 37

 Fete  - Scoala Gimnaziala,,Dr.Ioan Mihalyi de Apsa" - Scoala Gimnaziala,,Lucian Blaga" Baia Mare = 29 - 40

 Baiati - Colegiul,,Dragos Voda" - Scoala Gimnaziala,,Dimitrie Cantemir Baia Mare = 79 - 21

 Fete - Scoala Gimnaziala,,Dr.Ioan Mihalyi de Apsa" - Scoala Gimnaziala,,Nicolae Iorga" Baia Mare = 45 - 17

 Baieti- Scoala Gimnaziala,,Nicolae Iorga" - Scoala Gimnaziala,,Dimitrie Cantemir"Baia Mare  = 32 - 31

 Fete - Scoala Gimnaziala,,Nicoalae Iorga" - Scoala Gimnaziala,,Lucian Blaga" Baia Mare  = 56 - 34.

Clasamentul final :

  MASCULIN :

 1.Colegiul National ,,DRAGOS VODA" Sighet ( Antrenori - Prof. KOSZTELNIK EMIL si Prof. TONI FANGLI)Lotul echipei : ALBU C.IVANCIUC D.,DUNCA R.,FEHER F.,POP C.,ROMAN ST.,RODILA A.,MIRCEA B.

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet a inceput bine noul an competitional - Victorie la baschet cu Steaua plus doua titluri de campioana la atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 20 Martie 2017 10:02

In ultimele zile, Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei a avut parte doar de evenimente incununate de vesti bune si succese. De vineri si pana duminica, in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier s-a jucat baschet in toate directiile posibile, in cadrul editiei a II-a a turneului organizat de catre CSS Sighet. Acest eveniment remarcabil ca organizare si logistica necesara, timp dedicat, implicare a antrenorilor, copiilor si parintilor a culminat cu meciul de duminica dintre echipele de U16 ale CSS Sighet si CSM Steaua EximBank Bucuresti, meci contand pentru Campionatul National de baschet U16. Scorul final a fost de 85-76 pentru echipa sigheteana, la capatul unui meci in care sighetenii au fost sustinuti de pe margine si de parintii prezenti la turneul de copii.

Cealalta victorie pentru CSS Sighet vine de la Campionatele Nationale de Atletism, unde atleta David Patricia - dubla legitimata la CS Dinamo Bucuresti, club care a facut o traditie din a legitima sportivi de viitor ai CSS Sighet, printre care au fost si Celia Trifoi si Georgiana Michnea - a reusit o dubla performanta, devenind dubla campioana nationala la probele de triplusalt si saritura in lungime.

Citeşte mai mult...
 
ONSS - Etapa judeteana la baschet gimnaziu va avea loc la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 20 Martie 2017 07:41

Miercuri 22.03.2017 de la ora 10, in sala de sport de la Colegiul National ,,DRAGOS  VODA" ( DIRECTOR - Prof. Dr. VASILE MIH) se va desfasura FAZA JUDETEANA la baschet pentru clasele de gimnaziu atat la fete cat si la baieti.

Pentru echipa de baieti de la Colegiul ,,Dragos Voda" incepe o noua aventura in calificarea spre fazele superioare ale acestei competitii.

Echipa se afla in plina schimbare de generatii, dar nucleul ramas de anul trecut cand am reusit sa obtinem titlul de campioana nationala, ne da speranta unui drum plin de succese si pentru aceasta stagiune. Elevii pregatiti de Prof. Emil Kosztelnik, majoritatea fiind legitimati la C.S.S Sighet, promit o demonstratie de baschet modern si spectacol pentru numerosul public pe care contam la meciuri. Lotul nostru : ALBU CIPRIAN, POP COSMIN, FEHER FREDI, IVANCIUC DRAGOS, DUNCA RAUL, ROMAN STEFAN, MIRCEA BOGDAN, RODILA ANDREI.

PROGRAMUL  MECIURILOR :

Citeşte mai mult...
 
Programul turneului Sighetu Marmatiei Basketball PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 16:34

 
Sighetu Marmatiei Basketball Cup - partea a II-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 16:27

 
Steaua CSM Bucuresti vine la Sighet - Echipa de baschet a CSS Sighet o va infrunta pe Steaua Bucuresti! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 13 Martie 2017 16:07

Duminica 19 martie, de la orele 10:30 echipa de baschet U16 a CSS Sighet va disputa acasa un meci contand pentru etapa cu numarul IX din cadrul CN de baschet impotriva echipei Steaua Exim Bank Bucuresti.

Meciul va fi unul ''de pus in rama'' si unul inedit pentru Sighet, fiind pentru prima data cand vreo echipa de baschet ''Steaua'' va poposi la noi in oras.

Echipa de baschet asteapta cat mai multi suporteri si sigheteni la sala pentru a-i sustine in acest meci foarte important pentru calificarea in etapa urmatoare a CN de baschet U16. Meciul fiind programat in timpul disputarii finalelor turneului de baschet ce va avea loc la Sighet in acest sfarsit de saptamana, va beneficia cu siguranta de un numeros public, atat din partea echipelor participante la turneu cat si a parintilor de la Cluj, Oradea, Satu Mare, Sighet si multi altii!

Ultima actualizare Luni, 13 Martie 2017 17:28
Citeşte mai mult...
 
Campioni la kickboxing după patru luni de antrenament PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Martie 2017 10:28

În data de 4 martie am participat la gala de Kickbox Supreme Night Fight cu 3 copii din care au boxat doar 2 deoarece al treilea nu a avut adversar. Cei doi care au boxat sunt Palade Marian 16 ani 67 kg și Kovacsinszki Adam 12 ani 32 kg. Cel de al treilea care din păcate nu a avut adversar pe categorie este Godja Radu Vlăduț 17 ani 105 kg. Menționez faptul că, această ramură sportivă Kickbox a luat naștere în clubul A.C.S SALINA Ocna Șugatag datorită lui Robert Turda care a făcut afiliere cu clubul în luna octombrie 2016. De atunci ne pregătim la nivel mediu și în ultimele trei săptămâni de când am aflat de gala la care vom participa am început să pun accent pe pregătirea sportivilor și să ne pregătim mai intens. Cei doi ai reușit să bată doi sportivi mult mai experimentați. Palade a întâlnit un adversar de la Sibiu, iar Kovacsinszki a întâlnit un adversar din Gherla. La competiție au participat sportivi din toată țara : Satu Mare, Sibiu, Maramureș, Cluj, Bistrița, Timișoara, Oradea, București.... 

Ultima actualizare Luni, 13 Martie 2017 10:35
Citeşte mai mult...
 
Care este cel mai bun tip de antrenament fizic pentru prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Martie 2017 16:29

Cu totii stim ca miscarea efectuata cu regularitate este benefica pentru intregul organism, dar un studiu efectuat recent si publicat in jurnalul “Cell Metabolism” identifica tipul de antrenament care inverseaza semnele nedorite ale inaintarii in varsta, scrie foxnews.com.
 
Este vorba despre antrementul pe intervale de mare intensitate (sau HIIT – “high-intensity interval traning”), ce consta in alternarea intre exercitiile de rezistenta si miscari rapide de intensitate crescuta, care cresc ritmul cardiac si permit arderea rapida a grasimilor.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Baby Baschet Sighet, editia a II-a (17-19.03.2017) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Martie 2017 09:44

A 2-a editie a Cupei"Sighetu Marmatiei Basketball", organizata de CSS SIGHET va avea loc in perioada 17-19 martie 2017 in sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier Sighet. 

Citeşte mai mult...
 
Echipa U16 a CSS Sighet joca din nou acasa - CSS Unirea Iasi le este adversar PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 02 Martie 2017 16:30

Duminica de la orele 10:00, echipa de baschet U16 a CSS Sighet va juca impotriva echipei similare a CSS Unirea Iasi, in etapa a VI-a din cadrul Campionatului National de Baschet. Partida se va desfasura in sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier.

Echipa asteapta cat mai multi sustinatori la sala, atat dintre sportivii legitimati la CSS Sighet cat si dintre toti cei care iubesc sportul si apreciaza un spectacol sportiv de calitate.

Hai CSS!!!!

Ultima actualizare Joi, 02 Martie 2017 16:59
 
S-a dat startul la ONSS - fazele locale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Februarie 2017 07:39

Zilele trecute, in Sighetu Marmatiei s-au desfasurat Olimpiadele Nationale ale Sportului Scolar pentru gimnaziu, eveniment care incearca sa aduca la un loc elevii de la diferite scoli, acestia concurand intre ei pe diferite ramuri sportive. Cele mai raspandite raman totusi fotbalul, baschetul si tenisul de masa, cel putin la nivelul orasului nostru. 

Joi si vineri, la sala de sport a CNDV s-au desfasurat fazele locale la baschet baieti si fete. La baieti, castigatoare a iesit echipa gazda, cea a Colegiului National ,,Dragos Voda,,, care a trecut fara probleme de echipele cu care a jucat. La fete, castigatoare a fazei locale a fost echipa scolii ,,I.M de Apsa,, care va si reprezenta orasul la faza judeteana a ONSS.

Ieri s-a desfasurat si faza locala la fotbal si tenis de masa.

Citeşte mai mult...
 
Turneu de baschet U16 la Sighetu Marmatiei- grupa C valorica PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 22 Februarie 2017 15:16

In acest sfarsit de saptamana, la Sighetu Marmatiei se va desfasura un turneu de baschet U16 - grupa C valorica. La turneu participa echipele  LPS Tg Mures, CSS ''Nagy Mozes'' Tg. Secuiesc si echipa CSS Sighet II. Turneul va debuta sambata de la orele 13:00 cu meciul dintre CSS Sighet II si LPS Tg. Mures, iar de la ora 17:00 echipa muresana cu CSS ''Nagy Mozes'' Tg. Secuiesc.

Duminica, de la orele 8:30 va juca CSS Sighet cu CSS ''Nagy Mozes'' Tg Secuiesc, iar de la orele 10:30 prima echipa de U16 a CSS Sighet joaca impotriva celor de la CSU Sibiu, in etapa a V-a din cadrul CN - semifinale.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 113

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact