logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
ULTIMĂ ORĂ – Accident rutier cu trei victime la ieșirea din BUDEȘTI spre SÂRBI PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Sâmbătă, 15 August 2015 18:47

Un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean dintre localitățile Budești și Sârbi. Spre locul accidentului au plecat mai multe echipaje ale SMURD și Ambulanței din Sighetu Marmației.
 
Un alt accident rutier s-a produs astăzi după amiază pe drumul național 1 C la intrare în localitatea Lăpușel. Șoferul unui autoturism s-a dat peste cap cu mașina într-un șant. Cel de la volan a fost rănit ușor, el fiind preluat de un echipaj SMURD.
 
ACTUALIZARE 1
Ultima actualizare Duminică, 16 August 2015 10:41
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Incendiu in Sighetu Marmatiei! Garajul si masina procuroarei Berinde, mistuite de flacari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Sâmbătă, 15 August 2015 10:06

În noaptea de 14 / 15 august a.c. un incendiu de proporții a avut loc în cartierul Nucului din municipiul Sighet. Mai multe garaje au ars ca o torță în miez de noapte.
 
Incendiul a izbucnit în jurul orei 01:30. Din păcate, garajele se află situate între blocuri, fiind lipite unele de celelalte, așa că incendiul s-a propagat cu repeziciune.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Biciclist transportat de urgenţă la spital după ce s-a lovit puternic la cap PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Vineri, 14 August 2015 20:40

În cursul acestei seri, în jurul orei 19:15, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Bogdan Vodă către centrul municipiului, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

Din declaratiile martorilor aflaţi la faţa locului se pare că biciclistul ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Norocul bărbatului a fost că şoferul autoturismului care se deplasa în spatele lui a reuşit să frâneze la timp.
 
La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi unul al Poliţiei rutiere. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei unde îi sunt acordate îngrijiri medicale.
Citeşte mai mult...
 
Material lemnos confiscat la Leordina, năneșteni cu dosare penale pentru furt de arbori PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 14 August 2015 13:44

Peste 23 mc material lemnos confiscat de poliţişti
Poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic un ansamblu rutier ce transporta ilegal 23,27 mc lemn de esenţă molid. Lemnul a fost confiscat iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional.
În cadrul activităţilor desfăşurate în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina au oprit ieri în trafic un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semiremorcă, ce transporta material lemnos. Conducătorul auto, un bărbat din comuna Ruscova, le-a prezentat poliţiştilor un aviz valabil doar pentru lemnul transportat în capul tractor. Cei 23.27 mc lemn de esenţă molid transportaţi cu semiremorca, pentru care şoferul nu a prezentat un aviz valabil, au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Poieni. Totodată, bărbatul a fost sancţionat contravenţional.
Citeşte mai mult...
 
Cabana primarului din Rona de Sus a luat foc. Edilul crede că a fost incendiată de persoane necunoscute PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Joi, 13 August 2015 15:55

Sperietură groaznică pentru edilul din Rona de Sus, Ioan Romaniuc. Cabana pe care o deţine a luat foc în noaptea de marţi spre miercuri. Primarul crede că este vorba, de fapt, despre o incendiere a imobilului de către persoane necunoscute.

 
Edilul este convins că focul nu s-a aprins pur şi simplu, ci este vorba despre o mână criminală. "Au venit şi au turnat benzină sau altă substanţă inflamabilă pe o latură a cabanei. Din fericire, pentru că lemnul a fost ignifugat, incendiul nu s-a extins. Sunt convins că este vorba despre o mână criminală. Am fost pur şi simplu îngrozit când mi s-a spus în plină noapte că a fost aprinsă cabana. Am şi eu duşmani, dar cred că diferendele pot fi soluţionate şi paşnic, nu doar prin metode extreme. Chiar astăzi (n.red. joi, 13 august), voi depune plângere la poliţie", a spus Ioan Romaniuc, primarul comunei Rona de Sus.
Ultima actualizare Joi, 13 August 2015 17:16
Citeşte mai mult...
 
Capturi de tigari la Sarasău și Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 August 2015 12:30

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 48 de ore, ascunse într-un  autoturism, dar şi la frontiera verde, peste 21.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  197.000 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.
Doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru contrabandă, iar un autoturism a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.
* Ieri, 12 august a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău, jud. Maramureş, în cooperare cu Secţia 6 Rurală Sarasău au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: Un bărbat a fost lovit de o mașină pe str. Alexandru Ivasiuc, fiind rănit grav la cap PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Joi, 13 August 2015 09:16

Un accident de circulație s-a petrecut în dimineața zilei de 13 august a.c., în jurul orei 9. Un autoturism a luat pe capotă un bărbat care s-a angajat să traverseze strada fără să se asigure.

Din declarațiile martorilor se pare că pietonul a ieșit brusc dintre copacii aflați la marginea drumului și s-a angajat în traversarea drumului fără să se oprească pentru a se asigura. Șoferul autoturismului VW Passat nu a mai avut timp să frâneze și s-a trezit cu omul pe capotă.
 
Din imagini rezultă că impactul a fost violent, bărbatul lovindu-se cu capul în parbrizul mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul municipal Sighet cu o ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Martorii declară că bărbatul a suferit numeroase contuzii la cap.
Ultima actualizare Joi, 13 August 2015 16:39
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Un șofer neatent a lovit în plin un autoturism în intersecția străzilor G-ral Mociulschi cu Popa Lupu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Miercuri, 12 August 2015 11:02

În data de 12 august a.c. a avut loc un accident de circulație la intersecția străzilor G-ral Mociulschi cu Popa Lupu din Sighet.

Accidentul s-a petrecut la ora 10:00, când șoferul autoturismului marca VW Jetta nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Dacia, condus regulamentar de către o șoferiță.
 
În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme, neexistând victime.
Citeşte mai mult...
 
Acoperișurile a doua case din Sighet s-au făcut scrum azi dimineață PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Miercuri, 12 August 2015 08:12

Un incendiu violent a avut loc astăzi dimineață pe strada Popoa Lupu nr. 38 în municipiul Sighetu Marmației. Acoperisul a doua case au luat foc în jurul orei 6.15. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Subunității de Pompieri Sighetu Marmației dar și un echipaj SMURD. Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 165 mp.

Când a văzut că agoniseala de o viața i-a fost mistuită de flăcări proprietara unui imobil a făcut atac de panică. Ea a fost preluată de echipajul SMURD și a fost dusă la Spitalul Municipal Sighet pentru a primi îngrijiri medicale.
Citeşte mai mult...
 
O șoferiță a izbit violent o mașină care circula regulamentar la Petrova PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Miercuri, 12 August 2015 08:09

Luna august a adus în țară mulți dintre cei care muncesc în străinătate. Și cum era de așteptat au început și seria accidentelor rutiere în care sunt implicați. Astăzi dimineață pe drumul național 18 în fața Primăriei din Petrova s-a produs un grav accident de circulație.
Din primele informații se pare că șoferița unui autovehicul înmatriculat în Italia ar fi pătruns pe contrasens unde s-a izbit violent de un VW înmatriculat în județul Maramureș. În urma impactului cele două vehicule au fost grav avariate iar șoferul VW a suferit leziuni corporale, fiind preluat de echipajul medical. El a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus pentru investigații medicale. Șoferița mașinii înmatriculate în străinătate și o altă pasageră au scăpat fără leziuni. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului.
Citeşte mai mult...
 
Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un microbuz pe DN 18 la Petrova PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Luni, 10 August 2015 21:01

Un accident cumplit de circulație s-a petrecut în această seara pe drumul național 18 pe raza localității Petrova. Un bărbat a fost lovit mortal de un microbuz înmatriculat în străinătate. Se pare că victima s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, în apropierea unei treceri pentru pietoni.
 
În urma impactului bărbatul a fost aruncat în șanțul din beton din dreapta direcției de mers a microbuzului. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Maramureș de la Vișeu de Sus. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului în vârstă de 80 de ani, doar s-a constatat decesul. Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 20 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact