logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Amenzi de 6.300 de lei aplicate de politistii sigheteni la legislatia privind desfasurarea activitatilor de comert PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Septembrie 2015 08:50

La finalul saptamanii trecute, politistii au aplicat amenzi in valoare de 6 300 de lei pentru abaterile constatate la legislatia privind desfasurarea activitatilor de comert si normele privind ordinea publica si convietuirea sociala. 
 
Politistii sigheteni au actionat la finalul saptamanii trecute pe raza municipiului pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. 
 
Politistii au verificat 32 de persoane fizice si juridice si, in urma controalelor efectuate, au aplicat 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 6.300 de lei. De asemenea, politistii au confiscat bunuri in valoare de 870 de lei si au pus in aplicare sapte mandate de aducere. 
Citeşte mai mult...
 
Un barbat a sarit din trenul Valea Viseului – Sighet cu 250 pachete de tigari la el PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Septembrie 2015 14:05

Ieri, 20 septembrie, politistii de la Postul de Politie Transporturi Sighetu Marmatiei au depistat, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferata de pe strada Tisei din Sighetu Marmatiei, un barbat ce avea asupra sa 250 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. 
 
Acesta a fost prins de politisti dupa ce a sarit din trenul 4653, aflat in mers pe relatia Valea Viseului – Sighetu Marmatiei. 
 
Politistii au confiscat intreaga cantitate de tigari iar barbatul, din comuna Bistra, sat Valea Viseului, este cercetat pentru comiterea infractiunii de contrabanda. 
Citeşte mai mult...
 
Un scuterist beat din Sarasău a lovit un pieton beat și a fugit de la fața locului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 21 Septembrie 2015 13:50

Aseară, la ora 21.50, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 că, în comuna Sarasău, s-a produs un accident rutier. Un bărbat din comuna Sarasău se deplasa cu un moped pe DN 19, pe raza localităţii de domiciliu. În dreptul unui imobil, mopedistul a surprins şi accidentat un sighetean care mergea pe jos, pe partea stângă a carosabilului. După producerea accidentului, mopedistul a suferit şi el vătămări corporale şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. El a fost identificat ulterior de poliţişti, la domiciliul său. Ambii participanţi la trafic au fost transportaţi la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Citeşte mai mult...
 
Mai multi maramureseni au beneficiat de retete compensate in valoare de 90% chiar daca nu aveau acest drept PDF Imprimare Email
Scris de Emaramures.ro   
Luni, 21 Septembrie 2015 12:25

11 pensionari maramureseni sunt buni de plata dupa ce au beneficiat de retete compensate in regim de 90% chiar daca nu erau indreptati sa aiba acest drept. Neregulile au fost constatate in urma unui control al Curtii de Conturi. Potrivit documentului de analiza, pensionarii au declarat la medicul de familie, pe proprie raspundere, ca nu detin alte venituri decat cele obtinute din pensia mai mica de 700 de lei. Doar ca in realitate lucrurile stateau altfel. 
 
Din cei 11 pensionari maramureseni prinsi ca au facut declaratie mincinoasa, sase persoane si-au achitat deja prejudiciul cauzat. Sumele pe care acestia trebuiau sa le returneze Casei de Asigurari de Sanatate Maramures variaza intre 40 si 400 de lei. 
Citeşte mai mult...
 
Doi tineri au intrat cu scuterul într-un stâlp lângă Căminul Cultural din Sarasău PDF Imprimare Email
Luni, 21 Septembrie 2015 06:58

Un accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp în apropiere de Căminul Cultural din Sarasău.
 
Din primele informații se pare că doi scuteriști au fost rănit. Două echipaje al Ambulanței din Sighetu Marmației se deplasează la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale celor doi răniți.
 
ACTUALIZARE
 
La fața locului echipajele de intervenție au găsit doi tineri răniți. Aceștia s-au lovit cu scuterul de un stâlp din beton de pe marginea drumului național 19.
Citeşte mai mult...
 
Iulian Arba, canotor în reprezentativa României, a murit electrocutat la pescuit la Vadu Izei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 20:42

Tragedie în familia fostei canotoare românce Rodica Arba. Fiul fostei sportive, Iulian Arba, de asemenea canotor în lotul naţional, a decedat electrocutat în seara zilei de sâmbătă, 19 septembrie.
 
Potrivit unor surse apropiate anchetei, tragedia s-a produs în timp ce tânărul în vârstă de 26 ani, împliniţi în luna iulie, se afla la pescuit, undeva în zona Vadu Izei, aproape de podul vechi, unde familia ar avea, de altfel, domiciliul. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs drama, însă o ipoteză de lucru ar fi că undiţa a agăţat, încă nu se ştie cum, nişte fire de curent. Mai exact, tânărul a lovit cu lanseta cablurile de înaltă tensiune.
Ultima actualizare Duminică, 20 Septembrie 2015 10:02
Citeşte mai mult...
 
Borşean amendat cu 5.000 de lei pentru transport ilegal de material lemnos. Două infracţiuni de evaziune fiscală constatate de poliţiştii maramureşeni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Septembrie 2015 13:49

 Două infracţiuni de evaziune fiscală constatate de poliţiştii maramureşeni

 
Poliţiştii au acţionat din nou pentru combaterea evaziunii fiscale în Maramureş. Joi, 17 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
 
În cadrul acţiunii organizate, poliţiştii au verificat 14 societăţi comerciale, 12 persoane fizice şi trei mijloace de transport. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat două infracţiuni de evaziune fiscală, prevăzute de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale. De asemenea, poliţiştii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.000 de lei, au confiscat mărfuri în valoare de 200 de lei şi au ridicat în numerar 120 de lei.
Citeşte mai mult...
 
Capturi de tigari la Sighet si Valea Viseului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Septembrie 2015 20:25

Ieri, 13 septembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 4.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat pe malul românesc al râului Tisa trei persoane care transportau colete voluminoase către interiorul ţării.
Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a bărbaţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele, încercând să fugă.
În urma acţiunii a fost reţinut un cetăţean ucrainean, Ivan I., de 24 ani, celelalte două persoane retrăgându-se pe teritoriul statului vecin.
Citeşte mai mult...
 
Focuri de arma trase la Valea Viseului pentru prinderea unor contrabandisti de tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Septembrie 2015 12:38

O patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vişeului – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei a observat ieri, 9 septembrie a.c., mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul ţării mai multe colete voluminoase.
Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit, folosind somaţiile legale prin voce pentru reţinerea acestora. Deoarece bărbaţii au abandonat coletele, încercând să fugă spre teritoriul statului vecin, lucrătorii noştri au folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale în vigoare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Nici de această dată bărbaţii nu s-au oprit, fapt pentru care au fost demarate activităţi specifice în vederea depistării persoanelor în cauză, fiind anunţate şi autorităţile statului vecin pentru cercetarea în comun a cazului.
În zonă au fost descoperite 8 colete care conţineau cantitatea de 4.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 35.000 lei.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Autoutilitara cu tigari de contrabanda depistata la Berbesti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Septembrie 2015 12:25

Ieri, 9 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 8.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii de frontieră Berbeşti, jud. Maramureş o autoutilitară marca Iveco suspectă că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.
Citeşte mai mult...
 
Un barbat din Sieu s-a ales cu dosar penal pentru ca a refuzat masurile pentru stabilirea alcoolemiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 09 Septembrie 2015 12:09

Azi-noapte, la ora 00.17, politistii au fost sesizati ca pe DJ 171A, in localitatea Sieu, s-a produs un accident soldat cu pagube materiale, iar conducatorul auto, aflat in stare de ebrietate, a plecat de la fata locului. 
 
Politistii au constatat ca soferul unui autoturism care se deplasa prin Sieu a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism, condus regulamentar de o tanara de 23 de ani. Impactul s-a soldat doar cu avarierea celor doua autoturisme, fara a se inregistra victime. In urma evenimentului rutier, conducatorul auto care a intrat pe contrasens a parasit locul faptei. 
Ultima actualizare Miercuri, 09 Septembrie 2015 13:42
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 17 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact