logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Controale în piețele și depozitele din Baia Mare și Sighet. Inspectorii antifraudă continuă controalele în județul Maramureș PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 08:29

Oficial, se știe că inspectorii antifraudă, în luna octombrie 2015, au controlat 39 de firme care desfășoară activități comerciale în Piața agroalimentară Obor din Baia Mare, precum și în depozite din localitățile Sighetu Marmației și Baia Mare, în vederea verificării modalității de respectare a prevederilor legislației financiar-contabile. Urmare verificărilor efectuate în Maramureș, inspectorii antifraudă au constatat contravenții, pentru sancționarea cărora au dispus aplicarea a 15 amenzi în cuantum de 72.633 lei. În plus, au fost confiscate bunuri și sume în cuantum total de 6.768 lei.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: O remorcă desprinsă de pe un jeep a rupt un stâlp de curent, blocând parțial circulația pe DN 18 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Marţi, 10 Noiembrie 2015 21:30

În seara zilei de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 20:40, la intrarea în Sighet dinspre Vadu Izei s-a produs un accident de circulație, care a lăsat în beznă întreaga zonă și a blocat parțial circulația pe DN 18 (Baia Mare - Sighetu Marmației).
Accidentul s-a produs după ce o remorcă improvizată, legată de un autoturism de teren, s-a desprins de acesta și a deteriorat un gard aflat pe marginea drumului, rupând totodată și un stâlp de beton aparținând Electrica.
 
Ca urmare a incidentului, zona respectivă a rămas în beznă iar firele de curent căzute la pământ au provocat numeroase scântei. Accidentul a prezentat un grad ridicat de pericol, în sensul că remorca scăpată de sub control putea izbi mașinile ce veneau din sens invers sau pietoni aflați pe marginea drumului, rănindu-i.
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: Microbuz răsturnat în şanţ în Mara, la urcarea pe Gutâi PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Marţi, 10 Noiembrie 2015 09:02

Un grav accident de circulaţie s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 10 noiembrie, în jurul orei 06.20, în localitatea Mara, la urcarea spre Gutâi. Din primele informaţii, un microbuz s-a răsturnat pe o parte într-un şanţ.
 
Echipaje de pompieri, paramedici şi poliţişti se îndreaptă spre locul indicat. Deocamdată nu se cunoaşte starea pasagerilor.
 
ACTUALIZARE - Potrivit ultimelor informaţii, în urma evenimentului rutier au rezultat trei răniţi, ieşiţi din microbuz.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: SIGHET - O fetiță de 10 ani, care a traversat strada în fugă și fără să se asigure, a fost lovită de un taxi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Luni, 09 Noiembrie 2015 22:34

În dupăamiaza zilei de 9 noiembrie a.c. a avut loc un accident de circulație în municipiul Sighet. Accidentul s-a produs puțin după ora 16 pe strada Dragoș Vodă, în apropiere de sediul Poliției locale din municipiu.

Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de traversare a drumului public. O fetiță în vârstă de 10 ani s-a angajat să traverseze drumul în fugă și fără să se asigure, moment în care a fost acroșată cu oglinda de către un taximetru care se deplasa înspre centrul orașului.
Citeşte mai mult...
 
BĂUTURA, BAT-O VINA! Persoană căzută în râu cu căruța la Săliștea de Sus. A murit PDF Imprimare Email
Luni, 09 Noiembrie 2015 19:50
În Săliștea de Sus, în după amiaza zilei de 9 noiembrie, a fost anunțat, prin sistemul unic de apeluri de urgență 112, faptul că o persoană a căzut în râu cu atelaj cu tot. Incidentul a avut loc pe strada Fântânele. nr 60.
 
La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor, dar și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.
 
ACTUALIZARE Potrivit informațiilor venite de fața locului, unul din cei doi căruțași a decedat, iar al doilea a fugit de la fața locului. Din ce se cunoaște, cei doi bărbați erau băuți și groapa în care au căzut avea o adâncime de până la 5 m sau chiar mai mult. În acest moment acolo se află echipajele de prim ajutor, dar și primarul orașului.
Ultima actualizare Luni, 09 Noiembrie 2015 21:01
Citeşte mai mult...
 
Șeful Postului de Poliție Săcel implicat într-un accident mortal la Moisei PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Noiembrie 2015 19:32
Un accident rutier a avut loc cu câteva minute înainte în Moisei, două mașini au fost implicate și 4 victime au fost încarcerate.
 
ACTUALIZARE: La fața locului au ajuns echipajele SMURD, ale Ambulanței și pompierilor de la descarcerare.
 
Din păcate pentru un bărbat nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. La spital au fost transportate trei persoane, printre care o femeie în stare gravă.
 
Celălalt autoturism implicat în accident era condus de șeful Postului de Poliție Săcel. Polițistul a fost și el rănit.
Ultima actualizare Luni, 09 Noiembrie 2015 14:02
Citeşte mai mult...
 
Trafic blocat: Un TIR s-a răsturant pe DN18 în localitatea Petrova PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 12:24

O persoană rănită, sâmbătă-dimineața, în urma unui accident rutier grav care a avut loc pe raza localității Petrova. 

Nu se știe încă din ce cauze s-a produs accidentul.
Se pare că șoferul unui TIR a încercat să evite coliziunea cu o altă mașină, dupa care s-a rasturnat.
În urma accidentului,  tir -ul s-a răsturnat, circulația fiind blocată.
Ultima actualizare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 17:06
Citeşte mai mult...
 
Un bărbat din Rona de Sus, suspect în cinci furturi la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 06 Noiembrie 2015 12:48

Poliţiştii sigheteni au identificat un tânăr de 28 de ani din Rona de Sus, bănuit de comiterea a cinci furturi cu un prejudiciu de 19.100 de lei.
 
Investigaţiile efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei cu privire la un furt reclamat în fata de 10 octombrie a.c. au dus la identificarea unei persoane bănuite de comiterea faptei.
 
Cercetările au relevat că un tânăr de 28 de ani din Rona de Sus, în noaptea de 09/10 octombrie a.c., a sustras o uşă în valoare de 1.200 de lei de la balconul unui imobil situat pe strada Doboieş din municipiu. Imobilul era nelocuit şi se afla în curs de renovare. De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul a mai comis alte patru furturi în cursul anului 2015.
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: Două persoane rănite în accidente produse la Bârsana și Baia Sprie PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Noiembrie 2015 08:07

În aceste momente echipajele pompierilor militari dar și echipajele SMURD și ale Poliției intervin în două accidente rutiere produse pe raza localităților Strâmtura și Baia Sprie. În urma acestora două persoane au fost rănite.
 
La Strâmtura alarma a fost dată astăzi dimineață în jurul orei 7.45. Echipajul SMURD de la Bogdan Vodă s-a deplasat imediat la fața locului, unde este o persoană rănită.
Ultima actualizare Vineri, 06 Noiembrie 2015 08:12
Citeşte mai mult...
 
Un tanar de 21 de ani a decedat seara asta la Barsana dupa ce s-a izbit cu masina intr-un cap de pod PDF Imprimare Email
Luni, 02 Noiembrie 2015 22:56

În această seară a avut loc un grav accident de circulație pe raza localității Bârsana. Petru B. ,un tânar în vârstă de 21 de ani se afla la volanul mașinii când într-o curbă din cauza vitezei prea mari a pierdul controlul mașinii și a intrat pe contrasens lovind o altă mașină. Din cauza impactului a fost propulsat într-un cap de pod. În urma accidentului băiatul a murit pe loc.
 
Din spusele apropiaților baiatul obișnuia să conducă cu viteză.
 
Celalalt tânăr care se afla în mașină este internat la spitalul din Baia Mare iar acum se află în afara oricărui pericol.
Ultima actualizare Luni, 02 Noiembrie 2015 23:04
Citeşte mai mult...
 
Un bărbat din Săpânţa a decedat strivit de o remorcă PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Luni, 02 Noiembrie 2015 22:51

O nouă tragedie în Maramureş. Un bărbat în vârstă de 29 ani a decedat luni, 2 noiembrie, într-un accident produs pe un drum forestier, spun sursele noastre. Tragicul eveniment a avut loc pe drumul care duce la un izvor de borcut din localitate.
 
Potrivit informaţiilor noastre, se presupune că victima s-ar fi aflat într-o teleagă trasă de un tractor. În remorca respectivă s-ar fi aflat lemne. La un moment dat, nu se cunoaşte cum, bărbatul ar fi căzut sub teleagă, fiind surprins şi accidentat mortal. Din informaţiilor noastre, bărbatul ar fi suferit o explozie craniană. Conform surselor noastre, bărbatul se numea G.T. şi era căsătorit de două luni. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a analiza circumstanţele în care a survenit tragedia.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 12 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact