logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial


Cele mai eficiente idei pentru creşterea corectă a copilului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Mai 2017 11:39

Unii au parte de experienţe de viaţă destul de dificile şi reuşesc să le întâmpine de fiecare dată cu responsabilitate. Mulţi însă încep să se panicheze atunci când în familie se naşte un copilaş. Este vorba despre acele momente în care sentimentele de extaz şi bucurie deplină se amestecă cu teama că a creşte un copil implică responsabilităţi mari, de multe ori parcă peste puterile părinţilor.

Cei care au mai trecut prin astfel de perioade ştiu însă că lucrurile pot fi mai simple decât se arată și că trebuie ca fiecare să găsească ajutorul potrivit în cele din jur. Este vorba mai ales de accesoriile şi articolele create special pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă a celor mici.De fiecare dată ajutoare esenţiale în acest sens le propune magazinul online nichiduta.ro.

Ultima actualizare Luni, 29 Mai 2017 11:44
Citeşte mai mult...
 
De ce avem nevoie de obloane? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 27 Aprilie 2017 07:21

Obloanele sunt închideri arhitecturale adaptate pentru a reglementa controlul solar, contribuind astfel la reducerea costurilor de încălzire și de răcire ale unei clădiri. Tipuri de obloane PVC:

OBLOANE PVC NAXOS

 

Obloane franceze au rolul de a spori frumusetea casei tale.  Au acel farmec de sud, ca ceva anume, imprumuta acel caracter individual. Sunt disponibileintr-o gamă largă de culori și multe imitatii de furnir interesante, pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită - exact pe gustul tau, la fel cum ti-ai imaginat.
Prezentarea unui aspect cât mai natural de lemn, obloanele franceze beneficiază în plus față de proprietățile remarcabile ale materialului din PVC: acestea sunt deosebit de ușor de întretinut cu o durabilitate practic permanentă. Obloanele PVC oferă mult mai mult decât intimitatea perfectă: protecție de vânt și de vreme rece si căldură, dar, de asemenea, efractie si furt.
Citeşte mai mult...
 
Implantul dentar – o procedură cu efecte de durată numai la clinica MegaSmile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Decembrie 2016 13:55

Oricine îşi doreşte să aibă o dantură perfectă şi un zâmbet strălucitor, indiferent de vârstă. În ultimii anii au apărut tot felul de soluţii care promit un zâmbet perfect, însă atunci când unul mai mulţi dinţi lipsesc acest lucru devine greu de realizat.

Pentru ca toţi să poată să zâmbească fără nici un fel de impediment şi să nu aibă parte de nici un fel de experienţă neplăcută din cauza faptului că dantură este incompletă, clinica MegaSmile oferă cea mai bună soluţie pentru întregirea danturii: implantul dentar.

Ce este implantul dentar?

Citeşte mai mult...
 
A fost lansat site-ul Episcopiei greco-catolice de Maramureș PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Martie 2016 21:24

Vineri, 25 martie 2016, când Biserica sărbătorește „Bunavestire”, Episcopia greco-catolică de Maramureș a lansat site-ul oficial eparhial: www.episcopiamm.ro.

Site-ul își propune să fie o oglindă a întregii Eparhii și un instrument prin care fiecare parohie, protopopiat, asociație, departament să se comunice celor care-iurmăresc activitatea prin intermediul internetului.

Este un site care reunește istoria și activitatea tuturor realităților ce alcătuiesc Eparhia greco-catolică de Maramureș.

Se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de istoria și activitatea Bisericii greco-catolice din Maramureș.

Configurat în opt secțiuni principale – acasa, episcopul, eparhia, curia, viața eparhiei, comunicare, stiri, contact – site-ul și-a propus să fie cat mai cuprinzător și mai explicit, totodată. De aceea, fiecare secțiune cuprinde diverse submeniuri, care facilitează accesulnavigatorilor la informațiile pe care le caută.  

Platforma este una full CMS și designul responsive, care se adaptează la orice rezoluție de dispozitiv: desktop, tablete și telefoane mobile. Conținutul este optimizat pentru utilizarea browser-elor: Internet Explorer, Firefox, Opera, Chrome, Safari, precum si pentru toate dispozitivele mobile. Secțiunea NewsLetterdă posibilitatea navigatorilor de a se abona pentru a primi direct pe e-mail știrile care vin postate pe site.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Iunie 2016 09:53
Citeşte mai mult...
 
Periplul lotului national de box al României prin Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Mai 2015 20:23

Sloganul marelui pugilist român, actualul președinte al Federației Române de Box, Leonard Doroftei ”Nu fi violent, fii inteligent” a fost interfața Lotului Național de Box Juniori, pe parcursul întregii șederi în Sighetu Marmației.

Între 13 și 15 mai 2015 printre alte evenimente cu rezonanță internațională, orașul Sighetu Marmației  a fost gazda Lotului Național de Box Juniori în drumul lor spre Campionatul European de Box, care  se desfășoară în orașul Lviv din Ucraina.
Sloganul  Nu fi violent, fii inteligent  al marelui  pugilist Leonard Doroftei  și-a găsit corespondent în realitate prin persoana  domnului Mihai LAURUC, un alt fost pugilist, prieten bun cu DOROFTEI, Președinte al Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, sub patronajul cărora a decurs periplul Lotului Național de Box al României prin Maramureșul Istoric.

Ultima actualizare Joi, 21 Mai 2015 06:38
Citeşte mai mult...
 
Mai multe articole..
« ÎnceputAnterior7172737475767778UrmătorSfârşit »

Page 77 of 78

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact